|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
16.3.2013 13:57:24   
zvončica1
Ej drage moje, eto i mene nakon opet podužeg vremena, al sam toliko nadrogirana tqbletama da samo spavam i slabo sam na netu pa mi nemojte zamjerit..Evo Maminangel ja sam ti bila opet na pregledu, to je bio 26 tjedan i ujedno zadnji za serklažu,dobra vijest je da me neće šivati, a loša da mi se cerviks počeo još više skraživati. dr. rekao s obzirom da sam višerotka, trudovi koje imam mi skraćuju cerviks ali nema straha, termin neću doživjeti, ali nije alarmantno da ostanem u bolnici, za 2 tjedna idem na inekcije dexametazona da bebi čim prije sazriju pluća da ne mora na respirator, ali da mirujem i da izdržim do 32 tjedna najmanje radi kilaže. beba je na zadak, dobro napreduje što se tiče razvoja tako da to je uglavnom to. Što se tiče torbi ja sam ih kupovala krajem 8. i početkom 9. mjeseca kad ti počnu sniženja na to jer svi kad dođu s mora idu odmah po to zato je onda i najskuplje. i preporučam Emezzetu jer su iste kvalitete kao i drugdje ali jeftinije...puno pusa šaljem i vama koje ste pri kraju samo bez panike, trudove ćete osjetiti sami, sve će ići prirodnim tokom...uživajte u ovom lijepom vremenu.user posted image user posted image user posted image

Sin veliki 2003
Seka 2006
Stiže šmizla 25.06.2013.

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 2076
16.3.2013 14:45:41   
endless
Pooozdrav mamice i trudnice user posted image
Kao prvo, moram vam zahvaliti na čestitkama povodom rođendana, makar, eto 5 dana je već prošlo od njega user posted image
Nisam baš bila u toku sa RRom jer sam ostala i bez interneta, na kraju mi je i komp krepnuo user posted image ali eto, bila sam vrijedna pa sam pročitala sve postove, iii čestitam Fever na princezici user posted image user posted image user posted image probila je led, naših proljetnih bebica user posted image
Koliko vidim, termini su se počeli opako približavati: lanac3101 17.03., didi@@ 30.03., aries 03.04. pa eto i mene 4.4.! niz se naravno nastavlja, al eto, držite fige nama koje smo već spremne za porod :D
Lanac3101 je nova članica koliko vidim user posted image i termin joj je za dva dana, jeli ima kakvih novosti???
Pozdrav svim novim članicama ove forum-teme user posted image
Usput, očekujem Fever da priča kako je prošlo sveee user posted image

Puse vam šaljem!

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 2077
16.3.2013 14:48:17   
Hladna
Joj zvoncica bas mi je zao, pusti ti kompjuter i ne moras se javljat- samo pdmaraj onda sad sto vise da beba bude u trbuščicu sto duze , da dobi na kilazi i da joj pluca sazriju , vjerujem da mogu rec u ime svih nas da cemo mi puno mislit na tebe i drzat fige da sve prode dobro, drzi se draga i kad se porodis javi se da cujemo kako si i kako je majušna bebica user posted image user posted image

Afrodita ja ne mogu vjerovat- ti u 32- tjednu a nisi jos nista ni kupila , al fakat mislim da ti je krajnje vrijeme da krenes u shopping jer nikad ne znamo hocemonli docekat termin ili ne, lol ti ko da ti ke termin krajem godine user posted image
Ja imam sve kupljeno samo moram prat al jos malo cu cekat .

Cure sto se sisa tice i meni se cine manje , al po grudnjaku ne vec na oko .
Jucer sam primjetila unatoc stalnom lickanju uljima i kremama jednu striju i to na ljevom boku - zapravo 3 strije jedna do druge - prvo sam vidjela ko masnicu tj ko ljubavni ugriz user posted image na tom mjesti i kad sam pogledala bolje opa miki pa to meni strije user posted image , mislim da cu se od sad sjajit kakp se kaze ko pasja jaja kad se krenem jos bolje mastit uljima user posted image

Maminangel slazem se s afroditom il tko je vec rekao za torbu, pricekaj kraj 8-og mjeseca i onda kupi torbu tada su trgovine i knjizare pune navala i konkurencija sa snizenjima pa ces nac i neku ljepu torbu do 500 kn iako je i to puno al imam ja skolarca 2 razred pa znam da je tesko proc jeftinije user posted image

Neposredna veza do poruke: 2078
16.3.2013 15:07:13   
lanac3101
Dan zenice. Ja sam jos u komadu, danas ni kontrakcija, nista , ova bebica isto ne zuri van kao I braco sto je bio , a sutra mi je termin. Ali kako je dokica rekla jucer, ne vjeruje da ce biti prije ponedjeljka. Plodna voda mi je bistra, ne znam vise tko me pitao, a sto se tice cepa moze proci I 2 tjedna od ispadanja do poroda. Mi imamo sve spremno jedino moramo kupiti neki pokloncic od bebe za Matiju. Jos se razmisljam sto ce biti za pokloncic , ali nesto cemo smisliti. Idem sad s mojim deckima praviti snjeska, oni su vec vani I cekaju.Zaboravila sam napisati da u ponedjeljak idem opet na kontrolu pa cemo vidjeti .

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2079
16.3.2013 15:27:12   
Mmaestral
Suzn, Tiana - Hvala na obašnjenjima! Ostavit ću si tu stranicu u bookmarksima da si još jednom pročitam. Eto, sve sam saznala i bez tečaja. Moram si zapisat te mam komprese i ne zaboravit sira za treći dan user posted image user posted image user posted image
-- Ideš, te torbe za školu su toliko skupe???? Predajem u školi i znam da su ogromne, ali ipak. Pa to nije normalno toliko naplaćivat. A mogu jer se to mora imati. Grrrr
--Afrodita - ja sam 35ti jedan pa nemam ništa spremno... Ali me nervoza gadno hvata zbog toga. Najgore mi je što ne mogu uopće krenuti jer nemam kud staviti stvari zbog tih radova. Mislim da će na kraju tata spremat sve dok ja budem rađala. Sve je doma pa neka on složi. A šta da radim drugo... Samo još moram otići po kadicu i komodu. Deda će ofarbati krevetić i to je to.
-- Nadam se da neću ranije roditi... Sinoć sam mislim osjetila prvi trud, a jutros drugi. Mislim da je neki lažni jer nikad u životu nisam osjetila tako nešto. Bol i stezanje kao u maternici. Dosta jako me presjeklo, ali je trajalo samo par sekundi. Jel je to to ili nešto drugo?
--lanac - Jesi otišla u bolnicu ili si još doma? Svaka čast na smirenosti! Da meni kažu da imam trudove i da sam se počela otvarat ne znam koliko puta bi letjela kod doktora. Ali ti sve znaš pa je lakše valjda. Sretno!
-maminangel - Da, u ponedjeljak na pregled. I ja jedva čekam. Želim znati da li normalno dobiva na težini i je li sve u redu. Nadam se i dobiti papire za u bolnicu da se javim i to sve. Ne znam ni što sve treba sad. Valjda i taj ctg.
--endless - Ti si brzo! Jeeej! Nemoj se zaboraviti javiti poslije da čujem kako to ide kod nas! Ideš u Vt u bolnicu?
---zvončica -A tebi je valjda najteže... Nadam se da bude što duže beba čekala da ne mora na respirator. Samo odaraj i neka ti svi nose u krevet što želiš pa se možeš smiriti i dočekati što veći tjedan.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2080
16.3.2013 15:30:54   
zvijezd@
cure drage da se i mi malo javimo, jucer sam cili dan provela u kužinavanju ne znam sta me puklo i tortu sam ispekla čokoladnu a na vecer tople sendvice i pizzu imali smo drustvo, a danas umorna ka konj, imam osjecaj da cu rodit svaki tren user posted image user posted image user posted image   zato cu cili dan provest na kaucu sa mojim mužićem... vidim da pricate o torbama i svemu mi smo spremili sve, jucer sam jos dekicu za krevet oprala jer je napokon bura zapuvala, sterilizirala sve bocice i dudice  i konacno do detalja sve spremno.. u cetvrtak mi je kontrola bas me zanima koliko ivano ima kg.. eto toliko od nas dvoje, cuba draga bravo za tvoje kile i kile tvoje bebice.... p.s. i ja sam usla u 9 mj

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2081
16.3.2013 18:47:22   
maminangel
A vidi se da je vikend čim se manje tipkamo,to je sigurno jer su muževi i dječica doma,pa se svi ušuškaju uz najdraže user posted image user posted image Afrodita čestitam ti draga na nagradi i slažem se zbilja je lijepo što smo se našle na ovoj temi i VELIKO HVALA CUBI kaj ju je otvorila,nadam se da ćemo se nastaviti družiti na forumu i kad rodimouser posted image
user posted image Zvončica moja helooooouuuuuuuuser posted image user posted image user posted image ,baš mi je drago kaj si se javila,često te se sjetim i drago mi je da ste mi ti i bebek dobro i nadam se da će tako i ostati,nemora to ništa značiti da ćeš ranije roditi jer ti se skratio cerviks,niti ako si otvorena,znaju žene nakraju i prenijeti,meni su rekli u bolnici da ako sam prvog malca rodila odmah nakon skidanja šava od serklaže da nemora značiti da ću i ovog,koliko žena bude tjednima po 4cm otvorene pa na kraju prenesu,,,a čuvaj se mila to ti je jedino što ti mogu reći a možeš se javiti svremena na vrijeme bez obzira na terapiju i mirovanje,,volim znati da si mi dobrouser posted image user posted image E da jesu ti rekli kaj nosiš?
Hvala cure na savjetima za školske torbe,nisam znala da su sniženja krajem 8 mj.a ja mislila sada kupiti jer sam mislila upravo suprotno da su pred školu najskuplje..Tianajesi ti kupila torbu maloj?i gdje šopingirate vas dvije? na Hvaru ili skočite do Splita katamaranom?Dooošlaaa mi mamitaaa i donijela vruće domaće buhtle,aaaaa,idem njupati,i malac udara od sreće i on ih je našnjofaouser posted image user posted image user posted image Lanac redovito nas obavještavaj,uz tebe smo,možda niti ne dočekaš ponedjeljakuser posted image Javim se ja još,pusauser posted image user posted image

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 2082
16.3.2013 20:05:43   
cuba
Večer trudnice mojeuser posted image
Da se i ja malo javim pošto je stigao mužić pa nemam više toliko slobodnog vremena...ipak moramo nadoknaditi propušteno...

maminangel ma meni je drago da se ovako dobra ekipa skupila na ovoj temi i da nam je zadovoljstvo svaki dan tipkati i družiti se. Baš smo se povezale ovih zadnjih mjeseci i naravno da ćemo naše druženje nastaviti na novoj temi o bebicama kada one stignu user posted image

Ja sam jutros otišla do Mullera i kupila bebaču plišani privjesak na plavog medića za držanje dudiceuser posted image  i jednu bočicu od Tommee Tippee (te sam koristila R za vodicu) ako bude trebalo da mi se jedna nađe u kući. Jučer sebi papuče za u bolnicu i mislim da zbilja ne trebam više niti jednu stvar kupiti.

Neke su cure pitale kada spremiti robicu i torbu za rodilište. Moja topla preporuka vam je da sve bude spremno do ulaska u 9mj trudnoće, to bi bio 35/36 tjedan. Za oprati svu robicu, posteljinu i opremu te to ispeglati vam treba svega par dana, nećete se umoriti ali bolje je to imati spremno. U zadnjem mjesecu znaju nateći noge, možete roditi i prije termina, po noći se stalno dižete na wc pa ste stoga neispavane i sl...

Papalina, drago mi je da je mužić došao sebi i da ste sada okuser posted image
Piturica, ti ne znaš kako ja izgledam? Ne znam ni ja kako ti izgledašuser posted image  Imaš mojih albuma ovdje na rr pa pogledajuser posted image  Na fb ti više nisam...
lanac, drago mi je da je sve u redu i spremno za bebača. Mi isto još trebamo kupiti poklon za Roka od brace. To ćemo ovih dana. Držim ti fige da sve prođe u najboljem redu i da ti porod prođe što brže i što bezbolnijeuser posted image
Afrodita, kolica su vam baš lijepauser posted image  Ajde sad ćeš kroz ovih par tjedana sve kupiti za bebicu i bit će sve spremno, samo bez nervozeuser posted image
zvončica, drago mi je da si nam se napokon javila i da je sve u redu. Ma izdržati ćeš ti to do kraja, samo polako i mirujuser posted image
Mmaestral, to su kontrakcije koje su normalne pred kraj trudnoće. Nisu pravi trudovi jer nisu u pravilnom razmaku.
zvijezd@, da i ti si nam ušla u 9mj trudnoće, odbrojavamo zajednouser posted image
maminangel, jesu kod tebe radovi u kući ili sam ja nešto pobrkala?

Curke, gibam sada, čekam da mm donese jumbo pizzuuser posted image  Idealna večera za jednu trudnicuuser posted image
Puse svima i mazite bušiceuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 2083
17.3.2013 10:01:23   
MaTana
Cure sad kad je gotova igra da se malo javim... Kod mene sve ok osim te bakterije - otvorila sam posebnu temu... Mm otisao na vikend u posjetu bratu u Os, vraca se u utorak, radovi na kuci i dalje u tijeku, sutra konacno dolaze stavljati parkete... Zbog glupe juzine kasnimo 10 dana sa radovima. Tj. Ovo je sada zadnje. Moram se pohvalit da sam ipak sve pripremila za bebicu, jedino nisam robicu oprala - nemam je gdje spremiti, bubina soba kasni zbog parketa, tako da je onaj mali ormaric zatrpan njezinom robom. A i da budem iskrena neda mi se sada to sve prati slagati u ormar pa za 10-15 dana opet vadit i preslagivay kad se budemo selili na kat.
Jedino sto me opterecuje je ta bakterija - nacitala sam se horora, a i utjesnih stvari. Zivcira me sto nikad nisam bila sklona ni bakterijama ni gljivicama, i bestija se morala sada pojavit...
Cure uzivajte i ljubite i grlite svoje bebice. Ja odoh prati robu da iskoristim ovo burovito vrijeme pa popodne do sekice.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2084
17.3.2013 10:17:57   
maminangel
Jutro svima user posted image user posted image
Cuba kako je Rokić? joj ti radovi,čekamo, naručili smo staklenu stjenu,ali zapelo nam kod stolara jer radimo po mjeri krevete i ormare i stol u sobi od male,ma mislim ja da će to biti sve ok,ne opterećujem se imam ja još fore do termina..
Danas je termin Lancu user posted image user posted image user posted image onda zatišje dva tjedna pa Suzn,Didi,Aries pa Endles i onda u kratko vrijeme opet dosta bebica,joooj ja imam osjećaj da nikad neće doći moj termin,sve ću vas odpratiti u bolnicu user posted image user posted image user posted image
Papalina,Piturica a gdje ste vas dvije??da se nije koja porodila?čudno mi kad ne pišeteuser posted image user posted image
Sutra mi je pregled u bolnici,a u utorak uzv,držite molim vas figice da bude dobro da mogu nesmetano i opušteno na put s mužem za Uskrsuser posted image user posted image ,,i ovaj tjedan imamo dosta pregleda user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2085
17.3.2013 10:45:47   
cuba
Jutro cureuser posted image
MaTana, super za radoveuser posted image  Pa bit će vam onda gotov kat i vi useljeni prije tvog termina a to je najvažnije.

maminangel, super i za vaše radoveuser posted image  Ali ti imaš još do termina pa vama nije frka. Ipak, bolje početi na vrijeme, nikad ne znaš šta može zapeti.

Hvala što pitaš za Rokićauser posted image  A evo, još ima fibricu, između 37-38 je stalno. Nosić slini ali nije ništa strašno. Ma ovih viroza ima gdje god da se okreneš.
Neću ga ni voditi kod pedice, samo riskiram da pokupi još nešto u onoj čekaonici a i ja skupa sa njim.

E da, sutra ću odnijeti Braunov toplomjer na servis. On bi kao trebao imati max odstupanja od 0,2 stupnja a meni od jučer ima i po cijeli stupanjuser posted image . Da napomenem da sam nedavno kupila nove Duracell baterije. Ja npr temperaturu od 37,5 ne skidam (eventualno žličicu sirupa) ali ako mi pokaže 38,5 onda djetetu stavim čepić u guzu da se ne muči. Sve mi se čini da ću kupiti onaj živin od 15kn čisto da se i on nađe u kući.

Naravno da ti držim fige da sve bude u najboljem redu pa da možeš guštati sa mužićemuser posted image
Ja ujutro idem odnijeti urinokulturu na analizu, nadam se i ja da nemam nikakvih bakterija...
Ma vikend je pa su kokice malo usporene, sutra će se one natipkatiuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 2086
17.3.2013 11:48:36   
zvončica1
Maminangel ne znamo spol jer je beba na zadak trenutno pa nikako da pokaže što skriva dolje user posted image , hvala curke na podršci, izdržat ćemo mi sve, najgore mi je bilo u 20 tjednu kad su mi rekli da je prijeteći pobačaj i da moram paziti s obzirom da sam višerotka..sad kad ulazimo lagano u 27 mi je sve lakše i brzo prolazi vrijeme. U utorak ponavljam briseve da vidimo da me nije nešto napalo, zadnji put je bilo sve ok ali su mi rekli s obzirom da sam otvorena da bi lako mogla nešto pokupit pa bolje da ponovimo i ako ima šta da prije poroda rješimo beštije da beba ne pokupi nešto...ljubam vas sve user posted image user posted image user posted image

Sin veliki 2003
Seka 2006
Stiže šmizla 25.06.2013.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2087
17.3.2013 13:29:07   
Papalina
još s,mo u 2u1 tako da nije nikakv porod u tijeku bar kod meneuser posted image user posted image
mi smo jučer bili na roštiljanj, nećakinja mi proslavila 3.rođendan, došli smo doma oko 23h, pa me stvarno nije bilo volja javljat se jer sam bila umorna ko pasuser posted image
ja sam vam kupila sve za u bolnicu, u torbi je tutto completouser posted image bio neki sajam kod nas u gradu u subotu pa sam kupila spavaćicu za 50kn-baš za dojenje...kupila sam i 6 pari stopalica za 20kn, i donji dio trenerke za izać iz rodilišta za 60knuser posted image user posted image

onda kako je taman bio maloj curki ročkas, taman sam joj našla kompletić-crveno bijeli-tajičice, kanotjerica i bolero za 80knuser posted image i još sam našla neki fora rozo-zeleni plišani cvijet na baterije koji pjeva i savija se za 60kn...i eto oduševljene su bile tetine curke-cvjetić cijelo vrijeme sviraouser posted image user posted image ova moja buhtla u trbuhu je bila najveselija kad smo sjele za stol i najele se ko prasice čevapa s roštilja...mmm,.... udarala je ko neka luda u trbuhuuser posted image user posted image user posted image
i malecke su mi puno bušu izljubile i jedva čekaju bebicu da ju čuvaju pogotovo starija,hehe...user posted image

eto, kako je kod nas tradicija u obitelji da nijedna ne dočeka termin, meni prognoziraju da bi se mogla porodit tamo taman za uskrs, prvi april... šta je najgore još nikom nisu fulale
user posted image user posted image pa me zekaju da je VAZMINKA u trbuhu user posted image
ali kad malo bolje pogledam, uskrs je za dva tjedna, i već me jeza lovi...user posted image
i ja sam isto u četvrtak na pregled, jedva čekam da ju vidim, sigurno je čupava jer umirem od žgaravice a kažu da ako se ima žgaravicu da ima kose ko u pričiuser posted image user posted image

sad ću ić istuć meso ( to mi ponekad dobro dođe kao ispušni ventil, kad me se razljuti, jer zamišljam svakakve osobe pa guštam tuckajući komade mesa user posted image user posted image ) i malo krumpireka...

tipkamo se još navečer ako ne i prije jer su u 20h starwars a t nikako nevolim gledatuser posted image

pusauser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 2088
17.3.2013 13:43:14   
lanac3101
Dan termina dosao, ja jos u komadu, Matijica I ja kod mojih na ruckicu, muzonja radi danas cijeli dan. Idu mi svi na zivce, ne puste me samu, stalno zivkaju. Sutra na kontrolicu opet pa cemo vidjeti sto ce reci.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2089
17.3.2013 14:24:40   
Tiana Weber
Bok drage moje, evo mene malo prije rucka. Ispekla sam neku torticu sta cu ponijet kod prijateljice na rucak pa da ju malo rasteretim posto ja imam vise vremena od nje.

PAPALINICE, jesi se napokon spremila, ajde super. Sad odmaraj, uzivaj i gustaj u svojoj busi. Draga moja, ne mogu ti reci da u potpunosti znam kako ti je, ali posto je krizno doba i sve je skupo svatko pazi ne na svaku kunicu vec na svaku lipicu pa tako znam da i ti pazis. Zao mi je sta si tuzna, ali vjeruj mi da bude sve u redu. Nemoj misliti da prozivam ili kritiziram tvog supruga, ali vjerujem da ce se urazumiti malo, a ti mi se sad u ovim trenutcima nemoj uzrujavati. Voljela bi kada bi ti mogla jos kako pomoci osim rijecima podrske.

PITURICE, i ti si nam pri kraju. ;) Samo polako i bez straha. nemoj sta zaboraviti spremiti u torbu.

HEHE,DRAGE MOJE!!! Vi sta ste trudne, pa ste zaboravne, a ja sta je sa mnom??? Ja vam svako malo pa nesto zaboravim i osjecam se kao da imam rupu u sjecanju. Malo neugodan osjecaj, ali na to su me i doktori upozorili da ce mi se dogadjati :( :( :( :(

CURE DRAGE, NISAM U TOKU MALO PA MI NIJE JASNO O KAKVIM UROCIMA PRICATE, DAJTE ME PROSVITLITE???

E da curke, htjela sam vam reci sta se tog ERRORA tice. Kad napisete porukicu, onda se sjetite prijeci misem preko nje, pa desni klik i coppy, pa ako se i dogodi taj nezeljeni ERROR, samo stisnete PASTE i vasa je poruka opet tu.

CUBA draga, sretno ti 9 mjeseci.. Ooo, pa to ce biti vejika beba, samo nek je ona nama zdrava ;) weeee drago mi je da je sve u redu. Pusa

PEPELJUGA, saljem vibrica i puno pusa, uzivaj draga, a za torbicu jos imas vremena na pretek...

MAESTRAL mila, nema na cemu ne moras zahvaljivati. Zato smo i tu. ;)

MAMINANGEL mila, moja curka i ja kupujemo gdje stignemo i gdje nam se svidi nesto. Naravno da ne kupujem najskuplje stvari i nisam jedna od onih da mora biti sve markirano pa tako i malenu ucim. Uffff, te su torbe poprilicno skupe, a kad gledas da das ogromane novce, a mogu se raspast za godinu dana. Pratim malo sta curke pisu pa i ja mislim da je tako da je pred skolsku godinu jeftinije. Mislile smo ovaj vikend malo u shoping do Italije u shoping, ali je vrijeme nikakvo pa cemo odggoditi za koji drugi dan i tamo sve kupiti. Trst je jos uvijek povoljniji za shoping nego mi...

MATANA, super zbog radova, ali zao mi je zbog tih bestija. Nadam se da ce sve biti u redu. Drzi se i glavu gore...

LANAC, puno puno pusa od Tare i mene i sretno. Javljaj se sa novostima.

Drage moje, pusa sbima u buse, a sad brisem na rucak. Ljuuuuubiiiiiimmmmm

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 2090
17.3.2013 14:47:39   
Tiana Weber
MAMINANGEL, umalo sam zaboravila. sretno sutra i prekosutra na pregledima. drzim ti figice i molim za tebe kao i za sve ostale. ljubim buse okrugle...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 2091
17.3.2013 17:54:56   
Papalina
mislim da je pepeljuga pitala za kilažu bebača u 27tt... moja jee u 28tt imala 1100 user posted image

lanac sretnoooo!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 2092
17.3.2013 19:07:16   
maminangel
Joj Lanac ja sam prvu prenijela 2 tjedna pa te apsolutno kužim da ti je dosta,ne samo da je i tebi pun kufer kaj prelaziš termin nego i te znatiželjne babe,pa kako? pa zašto? pa kad će više?mene je to ubijalo a mala ko za inat neće pa neće i na kraju još morala na inducirani..Papalina baš bi bilo super da rodiš na prvi april user posted image user posted image user posted image nitko ti nebi vjerovao heheuser posted image user posted image Tianice hvala ti kaj misliš na nas trudnice user posted image user posted image i btw.mogu se pozvati na te tvoje torte?svaki dan delaš po jednuuser posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2093
17.3.2013 20:46:09   
Piturica
jel me netko trazio? user posted image user posted image
jucer isla par puta da nesto napisem, ali fucking erorr i odustala sam vise od svega. bas me nazivciralo to bilo! hahahaha...  spavala sam jucer do 7, onda se digla, napravila dorucak i otisla ispeglati hrpu robe...izmedju ostalog 10 mm-ovih kosulja (fuj,fuj...to mi najgore) i otisla natrag u krevet. hahaaha... posli se probudila i onda je mm napravio papicu i otisli prosetati uz moreko i dok je jos bilo sunca user posted image  bas mi dobro doslo... na vecer gledali film i tako user posted image
danas bili kod sveki na rucku tako da sam se napucala ko slon i jedva disem, ali stvarno...mislim da cu se raspuknuti. slozili smo krevetic za nasu mrvicu u nasu sobu i sad spreman ceka user posted image  bas mi je nekako sve u stilu user posted image  
vidim da je lanac jos uvijek u komadu user posted image  bas sam se sjetila kako joj danas termin kad sam se probudila jutros user posted image  
Maminangel, ovo za gacice... ubi me sad...ne da mi se dizati sa trosjeda, ali su mislim neka ambri marka. uglavnom, tamno plava vrecica je i kupe su ljekarni. napisem posli kad se dignem koja je marka. uglavnom, ja uzela broj vece i bok..necu da me nista stisce user posted image  drago mi da si se ishoppingirala za malce i za sebe user posted image user posted image
dargo mi je da je suzn, preporucila te multi mam komprese koje imam i nadam se da ce mi biti dobre ako mi budu trebale. iskreno se nadam da ih necu morati upotrebljavati, ali ako cu morati bar da budu kako treba user posted image  btw, cice me bole zadnja dva dana za poludit. u stvari ne cice nego bradavice. to je nenormalno ali stvarno! uzas!user posted image
Hladna, ne znam sta cekas? kreni spremati stvari... ja zaboravila da ti moras u bolnicu mjesec dana ranije. preporuka je da krenes laganini sa svime pa koliko stignes. ako ne.... onda ce vec mama, sveki ili netko dokrajciti umjesto tebe user posted image user posted image
maminangel, zaboravila ti napisati da drzim figice za pregled sutra user posted image user posted image  nadam se da ce biti sve okej. ja idem isto sutra za svoju fucking stitnjacu pa me bas zanima sta ce sad iskemijati. vise mi je dosta svega user posted image   jedva cekam 25. jer onda idem jos na pregled kod ginica... zivo me zanima kolika je sad moja bebica. ajme meni.... bas mi je ovih dana totalno sve cool... jos kad se mm i ja stisnemo pa pricamo kako ce nam doci nasa bubica... user posted image user posted image  i jedva cekam user posted image
Tianice, ti stalno nesto fino kuhas i pripremas. ja vise necu to ni citati. hahaha... da sam ja blize zvonila bi ti na vrata svako malo user posted image
ne znam da li sam sta zaboravila.... uglavnom, saljem puse svima i busicama vasim. uzivajte i mazite buse user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2094
18.3.2013 0:08:16   
Tiana Weber
Vecer.. Evo drage moje, oduzio se rucak danas i na veceru.
samo da vas skicnem i brisem na spavanje.

MAMINANGEL, sretno jos jednom na pregledu sutrasnjem i javi nam sto prije.

PITURICE, virni na fejs rucak i moj desertic.

laka vam noc svima i ljubim buseuser posted image user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2095
18.3.2013 8:20:51   
Piturica
jutar zenske user posted image
samo da izvidim situaciju sa lanac prije nego odem na pregled. ali vidim da nema nista novog tako da pretpostavljam da je jos uvijek u jednom komadu user posted image
inace, ovdje lijeva kisa ko blesava, ali stvarno... totalni potop! nemam pojima kako cu doci do bolnice, ko pokisla kokos! ajme meni.... jos one babe tamo na salteru user posted image  sad mi je ovo zadnji đir da ih sve prehebem jos dok sam trudna user posted image user posted image  ajme meni....
javim se poslije da vidim kako su prosli pregledi i ako koja u  međuvremenu rodi user posted image user posted image
saljem puse user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

Neposredna veza do poruke: 2096
18.3.2013 10:46:46   
Afrodita83
Di ste babice user posted image user posted image user posted image ?!

Prvo želim svima koji danas idu na pregled da sve dobor prođe i čekam raport nakon pregleda user posted image .
Papalina draga, malo si pomješala Hladnu i mene user posted image Ja sam ta koja još ništa nema i kojoj je još sve u dućanu, a popis nenapisan user posted image user posted image user posted image , Hladna ]e davno spremna na sve, jedino ja ( od svih vas čini mi se ) glumim da sam na početku 1. tromjesečja....Ali evo, ovaj tjedan ću sastavit sve popise ( da ni to nemam ) i idući tjedan krećem u akciju user posted image

Tiana, ti opasno izazivaš da da se ja i moj trbuh dopeljamo do tebe probat sve ono naslikano user posted image user posted image

Bebić gdje češ ti rodit? U Njemačkoj ili tu kod nas? Mislim da si nekad prije spominjala nešto da bi rodila u RH, ili sam nešto pomješala....?

Ništa, tipkamo se kasnije, odoh ja pisat taj popis....user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2097
18.3.2013 11:07:00   
lanac3101
Helooo, mi smo jos u komadu, idem popodne na pregled pa vam javim kasnije sto ce biti. Izgleda da ce I ova bebica biti istjerana van kao I braco, nista me pomaze, ni keks, ni tople kupke, setam da vise ni ne znam kad sjedim I lezim, ma sve isprobano ali nista. Ti trudici su ocito nedovoljni za pokrenuti stvar.Jedino jos nisam biciklu vozila , mozda topomogne.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 2098
18.3.2013 12:06:30   
Piturica
evo mene sa pregleda fucking stitnjace user posted image  daklem, ostavila mi terapiju istu kao i prosli puta jer vise nije znala baba sta bi samnom user posted image  kao na granici je pa ovako pa onako... pa je rekla da dodjem lijepo kad rodim jer ocito mi sada bebica vise trosi tih hormona pa nikako vidjeti sta bi samnom vise..jbt, vec cijelu trudnocu me hebu sa time i nikako odrediti pravu terapiju user posted image
lanac, znaci ti jos u jednom komadu. ajde, ajde...pa ne moras odmah na dan roditi. mozda bebo ceka petak ili tako neki dan. a jel imas onu loptu pilates? kazu da je to kao super za potaknuti trudove ako se po njoj onako skace i kad se onako mices lijevo-desno da se onda bebica lijepo namjesti sa glavicom dolje user posted image  ja nemam pojima...
afrodita, ti si bome kampanjac totalni. ja bi bila vec odavno u panici user posted image
sada sam namontirala i baldahin na krevetic jer mi ga je poslala sestra svoj. kao njega nece ona koristiti pa eto... iskreno, koja je svrha toga? samo da izgleda fensi -smenski krevetic ili koji jarac? user posted image
sad si odem jedan jogurt popapat od jagoda user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 2099
18.3.2013 12:49:09   
nela86
Dobro jutrooo user posted image Da, mi smo tek sad ustale...jer moje pile se do pola 5 nije smirilo, ni sama ne znam od kud joj snage!!

Sve koje danas imaju preglede sretno i ocekujemo izvjestaj,

a za sve ostale imam ovdje jedan link, nadam se da ce vam pomoci....

http://www.roda.hr/article/readlink/1887

A ja idem prat prozore i praviti marshmallow fondant -MM je rodjendan uskoro, drzte fige prvi mi je put user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!