|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Što želimo postići...
Ključne riječi:

image
/11


Naša je zadaća, uz pomoć interneta i svih mogućnosti koje on kao medij nudi, omogućiti roditeljima, i budućim roditeljima, pristup informacijama za uspješnu njegu i odgoj svoje djece te tako omogućiti djeci sretno i zdravo djetinjstvo, a roditeljima radosno roditeljstvo.


Portal je oblikovan s ciljem susretanja i razmjenjivanja iskustava te rješavanja pitanja i nedoumica s područja rađanja, odgoja i njege djeteta sa strane roditelja, i uz pomoć stručnjaka, te nuđenja mogućnosti razmjene iskustava i »usmene predaje«.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

O pravima
Štitimo autorska i druga prava
2
Brzi vodič
Upute za korištenje
2
Poziv na suradnju
Otvoreni smo za razne oblike suradnje
2
Oglašavanje
Želite oglašavati Vaše usluge i/ili proizvode putem portala ringeraja.hr? Tu smo za Vas!
2





Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!