maminangel
|
Večer,malo prije spaavanca,da vas škicnem.. Cuba znači potvrđeno nosiš majog diva?baš mi je drago da je sve uredu i sve školski..Nadam se da uživaš konačno a svojim dragim Pepe i tvoja mi se cura čini super velika,ja sam u 28 tj.imala tolikog malca,jesu ti i dečki bili veliki? daj mi reci molim te gdje ideš na kontrole?kod svog ginića?ili u neku bolnicu?i u kojoj ćeš roditi? Mmaestral čini mi se da si ti govorila da ideš u pon na kontrolu,ideeem i jaaaaaa da vidimo mašnicu ,ima još koja,čini mi se bebić i aries,joooj ja jedva čekam.. Lanac jesi ti pričala da ti je otišao taj čep?ja sam u prošloj trudnoći nakon par dana rodila nakon što je ispao čep,jesu ti gledali plodnu vodu,kakva je? Papalinice moja o toj temi novaca bi mogla do preksutra,a valjda je to uvjek za vjeka bilo tako,samo treba naći dobar balans,i dogovor kuću gradi,ali vidim ja da si ti njemu već dala lekciju,sigurno je i pomirbeni keks pao ,sutra će naša Papalina biti ko nova Vidim svašta ste još pisale,Piturice znači kratki rezime:::broj veći gaćica i neka budu mrežaste,kupe se u ljekarni i koštaju oko 30-40 kunica jesam ja to dobro pohvatala?i još mi napiši koja firma Da ne odgovaram na čitavu čitabu o ovim pitanjcima od Maestralke naše,Piturica je to odlično objasnila Hladna ja bi na tvom mjestu polako već počela spremati stvari,i sama si rekla da za mjesec dana ideš u bolnicu,pa pomaalo,makar ja vjerujem da ti to već 90 posto imaš spremno .Jedva čekam da nam se javi Fever,da vidimo kako su cure..Ljudi moji ja sam danas bila u shopingu,krenula sam kupiti sebi nešto ali od cijelog shopinga kupila sam si samo 2 tajice 3/4 u C&A 69 kn.obadvoje i super su,guma ne steže,pa ako koja voli taj đir nek ode dok još ima brojeva i boja,a ostalo vrijeme sam kupovala svojim pilićima i ima sniženje u H&M na prošlogodišnju robicu,a u C&a imate paket bodija kratki rukavić 6 komada mislim nekih 70-80 kn.i karirane kratke hlačice za dečke u H&m 35 kn.a šta sam curki kupila,nemožeš odoliti tim suknjicama,volančićima,šljokicama E da i ovom majom u buši sam kupila predivnu košuljicu i hlačice da imamo malo za šetnju,jer većinom imamo te bodiće,tutice,hlačice,piđamice za doma a ovo nam je malo za šminku U mulleru su oni jastučići za cicke na popustu preko bonova,i pelene i grudnjak za dojenje ma svaštaaaa...Došla sam doma presretna ali tankog novčanika ali sad sam bar ove starije kompletirala do jeseni E da još nešto,gledala sam torbe za školu,jer mi mala ide na jesen,Issssss,pa to je tako skupo u mulleru,torba tisuću kuna,ajde lijepo ako koja ima školarca neka me prosvjetli MOLIM VAS gdje ima za kupiti kvalitetna i lijepa torba za moju princezu a da ne košta čitavo bogatstvo?? A sad vam svima laka noćica,ma šta bi ja bez vas,ljubim vas svijuuuuu
|