|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
18.3.2013 12:51:11   
Hladna
jutro cure user posted image user posted image , ja zamjenila skroz na skroz dana za noć, kroz dan bi mogla spavat ko, a cim se pocne mračit i ja dobivam sve vise energije, ne zaspim do 2 sata u noci jer stalno razmisljam o porodu, kako ce proci, kad ce doći ......koma user posted image

lanac nam je znaći već prešišala termina, lanac ja sam ti isto svog sina prenjela 2 tjedna i znam kako ti je, ja sam u bolnici kad su me stavili na drip i nije bilo nikakve reakcije sjela sa nogama u križ i plakala ,a doktor meni gospođo pa što plačete, a ja nejemu pa plačem kad moja beba nikad očito neće izać van, on je prasnuo u smjeh a ja još bolje u plač user posted image user posted image , nikad to neću zaboravit user posted image user posted image tako da fakat znam kako ti je, još se nadaš možda će dan dva ranije ,a kad ono ništa.. što se tiće toga cepa ja se u to nista ne kuzim kad se to meni nista nije desilo..
Nadam se da će na kontroli sve dobro proći i da ćeš što prije rodit user posted image

Mmaestral pa neće ti ništa falit ako bude tata spremao sve stvari kad češ ti bit u bolnici samo ja smatram da mi žene bolje do posložimo barem gledajući po svom mužu user posted image , jedino ako ti majka ili svekrva uskoče , a ko zna još možda i uspiješ sve sama posložit.
Vidim da sve osječate te neke kontrakcije ili lažne trudove, a ja iskreno nemam ni pojma kakav je to osječaj, ja osjetim povremeno, jednom, dva puta dnevno ko pritisak skroz dolje u trbuhu ,a par sekundi ali ne znam je li to to user posted image

zvijezd@ vidim da si napisala za bočice i dude da si sterilizirala pa me zanima kamo si ih i kako pospremila takve sterilizirane???

maminangel imaš emmezeta stranica na internetu i tamo ima dosta artikala i cijena, iako nemaju sve stavljene na internet no možda stave i torbe oko 8-og mjeseca , mislim da sad imaju samo za vrtić torbe pa si poprati tamo jer fakat 1000 kn za godinu dana, max dvije je previše...

cuba ti nam sad uživaš sa mužićem, a ja moram priznat da ti se fakat divim, trudnoću si skoro prošla sama bez njega , a i opčenito si više sama nego sa mužem, vjerujem da se navikneš s vremenom, ali sama pomisao da ću u bolnici bit mjesec dana i neće muž biti kraj mene svaki dan već sad me hvata tuga ,a ne mogu se tek onda zamislit u tvojoj situaciji, svaka ti čast .

MaTana pošto si več spomenula tu igru hoče nas ikao išta obavjestit?? ja čekam no nitko ništa user posted image

Afrodita ja sam pokupovala sve stvari koje trebam jos moram samo tu kremu za bradavice i sirup za stolicu pošto je problem malo imat stolicu poslje poroda, ali nemam nista oprano a za mj dana idem u bolnicu, moram sve oprat jer mi svekrva rekla neka si ja to sama sve složim , operem i popeglam- ona se boji da što ne prefarba ili nesto ....

Piturice nadam se da ce poslje poroda bit sve ok sa stitnjacom, moguce posto sad kako i kazes beba ima isto utjecaj u tome ..

Cure javite se poslije pregleda kako je proslo user posted image

e cure zanima me kakav to poklončić za bracu il seku od bebe sve spominjete ??? Nisam u toku s tim zapravo nemam pojma o čemu je riječ pa me molim vas prosvjetlite user posted image user posted image ???
Cure jeste li vi koja davale bebama čaj od komorača?? Ja sam ga davala sinu odma od prvog tjedna da nebi dobio grčeve , sad dal je pomoglo il ne ne znam no nije imao grčeve, pa sam i sad kupila isto taj hippov i mislim si isto ga davat i ovoj bebici , sta vi mislite user posted image
user posted image user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2101
18.3.2013 13:02:47   
Papalina
piturice ti ni neznajući mi vadiš mast sa tim baldahinomuser posted image user posted image zašto ga nisam kupiiila ... baš mi je žao...user posted image iako sve govore da samo skuplja prašinu , meni je to predivno, pogotovo za curice..ah kad bi meni netko poslaouser posted image user posted image ali imam plan... mogla bi skoknut do towera u adax, možda tamo imaju taj baldahin od ovog kompleta sobice koju mi imamouser posted image user posted image jedino je problem šta se preko pol ure moram vozit do tamo pa me prođe volja za baldahinom i svime ostalimuser posted image user posted image
afrodita pomiješala si i ti mene i pituricu hihihiuser posted image user posted image user posted image ja inače do 36 tjedna nisam imala niš od robice i to pa se ja opće ne uzbuđujem...i nevidim u čemu je problem ako još nemaš niš spremno...možda i bolje...ljepo sastaviš popis, još malo odugovlačiš pa ono najpotrebnije uvališ mužu da ode kupit pa si riješila i touser posted image user posted image

ja sam svu sreću nekako muža natjerala oko nove godine da sve još onda preuredimo, da poslije nebi bilo na knap a i da me sad ne hebe stim radovima jer bi poludila...jako sam se ulijenila, samo bi ležala...
jao, po noći niš ne spavam, svakih pola sata ustajanje na wc, a ujutro bi spavala do podnauser posted image ali kako nemam auta onda moram ić u dućan kad ide i mama...pa me ona pokupi... ali sad ona ide ubrzo radit pa onda ću se naspavat kako treba user posted image

jučer navečer sam ležala na kauču i igrala bubble land na fejsu...i odjednom...oštra bol u donjem djelu leđa , nisam mogla ni hodat ni niš, trajalo je svega 3-4min pa je prestalo...grozno...baš sam se prestrašila, jer znam da i leđa bole pogotovo donji dio kad počnu trudoviuser posted image baš me je uhvatila panika...user posted image
ali nisam niš objašnjavala mm, jer bi on mene htio odmah na hitnu vodituser posted image on mi se smijao da hodam ko stara babauser posted image user posted image neželim ga toliko opterećivat jer stvarno-za svaki klinac on bi me vodio u ri na hitnuuser posted image čak i kad me boljelo kad sam imala zatvor je želio da idem na pregleduser posted image user posted image
i baš sam se sjetila njegove face jučer kad sam radila test ujutro prije nego je išao na posao i onda sam mu rekla da je pozitivan, jadan zaboravio radno odijelo i sve i bio sav dan smantanuser posted image user posted image

sad sam lijepo došla iz dućana, upalila cmc i uvalila se u krevet user posted image user posted image mislim da bi čak mogla i oko ubit malouser posted image

ajmo babuške, javljajte se malouser posted image

lanac javi kako je prošao pregleduser posted image
i ako se nevaram i maminangel nam mora javit kako je prošao pregled...smao neznam na koliko je imala pregleduser posted image

pusa bušaaamaaa user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2102
18.3.2013 13:15:24   
Papalina
hladna...ja sam isto sterilizirala bočice i dude-prokuhala ih-i spremila u jednu kutiju u kojoj su mi samo te stvari...te boce sam zatvorila i pospremila...mislim imam više tih boca i za poslije kad bude veća, ali budem to sve još jednom prokuhala, al to možeš sve usput, mislim to je najlakše od svegauser posted image
šta se tiče tog čaja, na mom popisu šta mi je patronažna dala stoji čaj za novorođenče kao da treba od prvog dana, tako da ću i ja taj čaj od komorača odmah kupituser posted image škodit nemožeuser posted image
ovo za poklon od brace i seke, to ni ja nekužim ni nemam pojma koji klinac je to...meni sestra rodila dvaput već al nemam pojma , nije nikakv taj poklon nikad kupovala tako da nebi znalauser posted image

ja jedino još nemam to za pupak, ali meni je patronažna rekla i mama mi je rekla da mi netreba niš odsim octanisepta i sterilne gaze...niti ona mrežica jer je maloj bebi malo tlaka navlačit to, a ako staviš benkicu i pelenu , nemože past nikakouser posted image

neznam još, ako si šta pitala, ali šta se tiče mjenjanja dan za noć-uh takva sam i jauser posted image po danu sam ko mrtvo puhalo a navečer nikako zaspatuser posted image a primjetila sam da i ova u trbuhu slično to radi iako ju8 osjetim kroz cijeli dan i cijeli dan ju se vidi kako se miče u trbuhu ..hehe... samo valjda neće bit tako i poslije nadajmo seuser posted image
idem sad malo na farmu svratit, probat proć koji livel pa se tipkamo još kad se sjetim još čegauser posted image user posted image user posted image
user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2103
18.3.2013 13:25:36   
Papalina
hladna, dal imam ja tebe na fejsu???
jer sam vas sve skroz pobrkala, više neznam koja je kojauser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2104
18.3.2013 13:34:26   
MaTana
Nisam ja spominjala nikakve nagradne igre, dapace sad kad je bila ova igra uopce mi se nije dalo tipkat... Bilo mi je previse tema, ljudi koji su tu samo zbog nagrade...
Kod mene nema promjena, kisurina pljusti kao iz kabla, majstori za parket nisu dosliuser posted image user posted image user posted image , zvali me jutros iz salona da ce mi dostavit kauc i kuhinju, a mm je jos uvijek na putu i nije bilo nikoga doma jer sam ja vodila malu u vrtic. I to sam odgodila za par dana...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2105
18.3.2013 13:35:19   
Afrodita83
Ok, vidim da se javlja trudnička demencija....user posted image Oprosti, al kad ste obje na P i onda moj mozak neće čitati slova nakon P user posted image

Hladna ja znam da je taj poklončić nešto šta kao beba donese starijem braci/seki iz rodilišta da ovaj ne bude ljubomoran. Znam da sam to ja kupovala bratiću kad je strina nosila blizanke pa su mu to dali u bolnici kad smo išli po njih. Samo je on sretnik dobio 2 poklona jer su bile i 2 nove bebe user posted image

netko je pitao za baldahin....ima na fejsu stranica Martex doo i oni imaju baldahine i lijepi su, nekih 140 kn tako da se ne morate vozit do dućana pa pogledajte. Ja isto ne znam čemu to zapravo služi, osim za ukras, ali je definitvno lijepo vidjeti na krevetiću...ja ga neću imat, jer mislim da bi ga svaki put iščupala kad bi išla dignut bebu kakve sam sreće user posted image

nela, hvala za link, super je, mislim da ću ga još par puta pročitat da otkrijem kako moja beba zapravo stoji user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2106
18.3.2013 14:01:47   
Papalina
afrodita sva ta demencija je u redu...samo moja je malo pretjerala-jučer sam našla 100kn u jakni a nisam ni znala da ih imam , al sam ih izvadila iz jakne i negdje stavila i sad neznam di su..išla sam u dućan sa 15kn u novčanikuuser posted image user posted image jer sam naravno zaboravila uzet pare user posted image al svu sreću pa ne peglam kartice pa sam imala taman još za današnju kupovinuuser posted image strašno...user posted image user posted image i neki dan ja na kasi, platim ja, dam 200kn...i tip mi mora vratit 100kn a ja odem s kaseuser posted image user posted image user posted image i on zamnom trči i viče 100kn trudniciiii user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 2107
18.3.2013 14:26:50   
Piturica
hej-haj!
drage zenske, ja si sad fino bila napravila kokice u mikrovalnoj i pozderala ih brzinim svjetlosti user posted image  bas mi je bila zelja, a bome su mi sjele samo tako user posted image
Papalina, nisam znala da bi ti taj baldahin. ja sam to namontirala i moram priznati da je to samo za ukras. lijepo izgleda, bas kako kazes za curke je to famozno jer izgleda bas kraljevski user posted image user posted image  moj je onako bijeli sa nekim full njezno-rozim masnicama, ma bas lijepo decentno. jako mi se svidja! poslije cu jos namontirati onaj vrtuljak pa kud puklo...neka se mi naviknemo na krevetic i sve te rekvizite dok beba ne dodje. user posted image user posted image  
inace, ne znam curke da li je koja vidjela gdje onu prematalicu tvrdu, znaci podlogu za prematanje bebe sta ide na krevetic, sta se moze skinuti i staviti prema potrebi? ja samo to mislila uzeti od sogi, ali sam jucer vidjela kod svekica da je ona malo kao ostecena, odn. taj plasticni gornji dio se na jednom kraju odvalio pa ono... kupila bi si radije novu. nisam to nigdje vidjela, ali bas nisam to ni trazila pa reko ako je koje slucajno to negdje snimila da m kaze user posted image
hladna, ja spavam ko beba po noci u zadnje vrijeme. bas se fino naspavam pogotovo ova zadnja tri dana user posted image   nadam se da necu sad ureknuti i da cu nocas onda gledati ko sova do tko zna koliko.
papalina, zaboravila ti reci za tu bol u ledjima... meni isto znalo to kao bolit, ali ne tako ostro kako ti kazes nego me zna boluckati taj donji dio , ono tipa kriza i to... pa mislim si tebi je jos malo pa termin nije to nista neuobicajeno. ja idem u pon. na pregled pa cu bas reci svom ginicu da me to lagano boli tu i tamo pa da mi objasni koji je to klinac user posted image
MaTana... tvoji radovi nikako zavrsiti, a moji u sobi jos nisu ni poceli. doduse, ja imam samo ormar za napraviti, ali mm nikako da izbaci sve nepotrebne stvari koje je dovukao tamo kao hrcak iz te sobe. ma samo polako i smireno..ne treba se zivcirati oko toga makar znam da bi voljela da je to sve tip top i to odmah. bar ja tako zelim, onda razmisljam o tome pa se sva nazivciram i onda vidim da nema pomoci pa se opet scooliram i tako u krug. a valjda dok rodim ce se nesto dogoditi makar mm ta tri dana slagao dok sam ja u bolnici user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2108
18.3.2013 14:53:34   
Hladna
piturice ja sam vidjela te podloge za prematanje i to te tvrde u pevecu za 150 kn inače su u drugim trgovinama po 200 kn takve tvrde, a ima i u Magic baby Outletu podloge za prematanje po 50 kn samo ne znam dal ima tih jako tvrdih ..

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2109
18.3.2013 15:47:00   
Piturica
ej Hladna.... sta u Pevecu toga ima. ajme meni...ja u pevecu nisam bila godinama pa mi sad to full cudno.
inace, za taj magic baby outlet sam si mislila poslat muza da izvidi tamo kad je u zg-u. a si vidjela bas takve sta idu preko krevetica ili one normalne. tih normalnih ima za kupit svugdje pa si mislim da mozda ima i ovih. te sta idu preko krevetica imaju jos ispod kao neke zakacke sta se pricvrsti za stranicu kreveta da bude stabilno user posted image   ajme... bas sam objasnila dobro! hahahaha...
uglvavnom, vidjet cu ja jos malo po ducanima kad prestane kisurina ova user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2110
18.3.2013 16:04:30   
Hladna
Piturice znam kakva je to jer ja imam takvu , no nisam gledala dal ima takve i u Magic baby, al znam da tvrdih ima u pevcu

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2111
18.3.2013 16:34:57   
Papalina
piturice ja iskreno neznam na kakve te podloge misliš...ne kužim opće šta tražiš nit kužim tvoje objašnjenjeuser posted image user posted image user posted image tako da ti nažalost nemogu pomoć..user posted image
nego, šta se tiče peveca-tamo imaš stvari da biš se začudila čega sve ima...npr zadnji put kad smo bili tamo ja i mm, sam vidjela vrtić...i mislim ga uzet...bio je jedan rozi i jedan plavi po 400kn...a to i nije tako puno...tako da kad budemo trebali to da ćemo tamo ićuser posted image to obično u našem pevecu na kukuljanovu stoji odmah malo poslije ulaza-da se znaš orijentirat...eto... još bi ti pomogla da te razumijem al jbguser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2112
18.3.2013 16:44:07   
Tiana Weber
Dobar Vam dan drage moje.

Nemam Vam danas sta pametno za napisat osim jedne vrlo vazne vijesti koja me je poprilicno rastuzila, ali znam da ce biti sve u redu i da ce kako nju tako i njenu bebicu cuvati dragi Bog.

Naime javila mi se MAMINANGEL na fejs i zamolila me da Vam prenesem da je nakon pregleda morala na zalost ostati u bolnici.
user posted image user posted image .. Sav joj vise ne drzi i otvorila se je do bebice te su je stavili na tokolizu.

Eto to bi drage moje bilo sve od mene za sad. I zamolila bi Vas ako mozete izdvojiti pet minuta da se pomolite dragom Bogu zajedno sa mnom da sve prodje dobro sa njom. Kako za MAMINANGEL, tako i za sve trudnice koje imaju problema sa trudnocom, a i za one koje su bez problema. Vjerujte mamite moje, zaista nije tesko jer ja to radim svaku vecer za svaku od vas, a MAMINANGEL bi to pomoglo.

pusa Vam velika u buse i MAMINANGEL, znaj da smo sve iz tebe. Drzi nam se

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2113
18.3.2013 16:52:34   
Piturica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ajme meni....  ne mogu vjerovati ovo sta citam za maminangel. bas sam zalosna i tuzna zbog toga. nadam se da ce sve biti dobro sa njom i bebicom. ajme meni....  jos sam u soku velikom!! user posted image user posted image user posted image
saljem vibrice za nju i njezinog bebota. iskreno se nadam da ce sve ispasti na kraju u redu.
Tiana, sta je jos rekla ona? ja sam sad sva zabrinuta. ne znam vise sta bi rekla... stvarno sam u soku i nisam vjerovala da ce ijedna od nas imati bilo kakav veci problem u trudnocama. molim za maminangel i nadam se lijepim i sretnim vijestima

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2114
18.3.2013 16:55:58   
Keekeelee
Podlogu za prematanje mi smo kupili u običnom MagicBaby-u i platili je 150kn. Mi smo je montirali na kinderbet i super je (nisam požalila što nisam kupila komodu).

Maminangel drži se, držimo fige da prođe sve ok s tobom i bebicom naravno! user posted image

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 2115
18.3.2013 17:02:35   
cuba
Pozdrav cureuser posted image
Čim je prošao vikend vi se raspisaleuser posted image
Evo ja danas ušla u 36tj, opasno lete ovi daniuser posted image  sve mi se čini da ima još ohoho do termina a zapravo...na dane jedva čekam kada ću svog mališana napokon držati u rukama a onda bi opet još dugo bila trudna user posted image

Vidim da pitate za baldahin. On nema neku drugu svrhu osim da lijepo figura poviše krevetića. Super za onoga tko čeka curicu. Meni za dečkića to baš i nije.

Papalina, moja preporuka je da ne kupujete vrtić već putni krevetić. Tu smo se mi zeznuli pa ti govorim iz iskustva. Za istu funkciju ih možeš koristiti kod kuće a ukoliko idete negdje na odmor putni krevetić spakiraš i nosiš sa sobom.

I da imaš u Adaxa kupiti baldahin koji ti je u kompletu sa krevetićem kojeg ste kupili, imaš i njihov komplet posteljine (baš za taj krevetić).

Hladna, draga hvala user posted image user posted image  A nadam se i ja da jednog dana neću više živjeti u isčekivanju i da će taj dan doći što prije...

Inače sa mužićem ne uživam intimnouser posted image  U petak navečer smo oboje bili tako umorni da smo zaspali čim smo legli. I probudim se ja u subotu ujutro sa herpesom ispod donje usneuser posted image  Imam 6 malih vodenih prištića koji polako prolaze ali svejedno. Ne mogu muža niti poljubiti nakon 2,5mjuser posted image  a ni svog Rokića da nebi prešlo na njih...za pop_____user posted image  

Vezano za poklon za starijeg bracu ili seku. To je čisto da se ublaži eventualna ljubomora kod starijeg djeteta. Kao u stilu: "vidi kako je braco dobar, kupio ti je autić, baš te puno voli" i sl. Ono, da se od starta razvije neki lijepi odnosuser posted image
Ne mora to biti nešto veliko, sitnica, nešto što dijete voli i s čim se igra ili nešto što već duže želi...

Čaj od komorača nisam davala jer je dojenoj bebici (koja lijepo dobiva na kilaži) dovoljno isključivo majčino mlijeko koje je i hrana i tekućina u jednome. Dojila sam punih 6mj a sa 5,5mj smo tek prešli na dohranu i tada sam mu tek uvela i tekućinu a da nije moje mlijeko.

Inače, nisam sterilizirala bočicu ni dudice. To mi stoji u kutiji zapakirano kako sam i kupila niti to namjeravam vaditi prije nego krene u upotrebu. Za sterilizirati to dvoje mi ionako treba 5min.

Piturica, tu tvrdu prematalicu koja se zakači na krevetić sam bila pred par mjeseci vidjela u Tintilinića pa pogledaj ako imate taj dućan.

O Bože moj dragi, tek sad vidim poruku od maminangel da je u bolnici ostalauser posted image user posted image user posted image  Naravno da ću se pomoliti za nju i mališana da izdrže što više mogu i da ipak do kraja bude sve u najboljem redu....Ne mogu vjerovati...evo mi suze krenule...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 2116
18.3.2013 17:18:31   
Piturica
IZVORNA PORUKA: cuba
O Bože moj dragi, tek sad vidim poruku od maminangel da je u bolnici ostalauser posted image user posted image user posted image  Naravno da ću se pomoliti za nju i mališana da izdrže što više mogu i da ipak do kraja bude sve u najboljem redu....Ne mogu vjerovati...evo mi suze krenule...

isto tako... bas me ovo nekako rastuzilo i dotuklo user posted image   bas tako, nadam se da ce sto vise izdrzati i da bude sve okej.
cuba draga, hvala ti za info za tog tintilinica. kod nas se taj ducan zatvara. bila sam prije dva tjedna tamo i nema pol toga. i jos me totalno nazivciralo sto su ostavili sve pune cijene, a ducan poluprazan sa robom i unutra nikoga osim mene. ali mozda odem pa vidim ovih dana da li uopce imaju to.
za mi je sta ti je taj herpes se nepravio. bas peh! pogotovo sad kad je dosao tm domeka pa kako kazes ne mozes ni pusu dati kako treba. ali brzo ce to proci pa cete konacno se stiskati zajedno kako treba user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2117
18.3.2013 18:23:45   
emamma
evo da se i ja javim mene ste zaboravileuser posted image i ja sam među proljetnima,iako sam malo lijena za pisati redovito vas čitam, moj termin je 29.4 i čekamo curu.maminangel držim fige da sve bude uredu i šaljem punouser posted image user posted image da bolnički dani prođu brzo...inače vidim da ste sve u pokretu i da imate više manje sve spremno za bebice,čitala sam neznam tko još nema spremno za bebu-nije jedini ja doslovce nisam još kupila ni pelene za bebu ono ja sebi u glavi zacrtala ko da sam tek dva tri mjeseca trudna a ne na samom kraju.Moj frajer je dobio nekakvu virozu a naravno i ja s njim pa smo se po ovoj kišurini lijepo zavukli u krevet i uživamo-barem provodimo više vremena skupa dok nam seka ne dođe.eh da i htjela sam pitati vidim da je netko pisao o nekim blazinicama za prsa što kao hlade al nisam skontala koja je to marka i gdije ste to kupovale?lanac vidim da si još 2u1 bez brige i ja sam prenijela svog frajera 10dana,desetog dana pošla na drip(kod nas je takva praksa nedaju da se prenese više od 10dana)bez ijednog svog truda i rodila za 4 sata sve skupa i to frajera od 4320 i 54cm ko od šale.znam da je svaki dan u iščekvanj kao godina al opet kad rodiš sjtit ćeš se kako ti je bilo lijepo dok ti je tvoja bebica bila u buši i veselo te lupkala.svima šaljem veliki ljubac kako bi moja srećica rekla

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2118
18.3.2013 18:33:55   
lanac3101
Evo ja se napokon vratila s pregleda I sopinga. Sve isto kao I u petak, nista nova nema, sami sto me tako grubo pregledala da sam rekla mm ko da me slon da oprostite jelda.... uglavnom to je to. Mm opet danas u nocnu, prokleta kampanja u secerani, Matijica mi opalio tempetaturicu 38,3 , sada je jadnicak zaspao , tempetatura ga smlavila. Popio je sirupic, pa cemo vidjeti sto ce biti nocas kod njega , a I kod mene.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2119
18.3.2013 18:42:49   
Papalina
emama te blazinice što hlade se zovu MULTI MAM!

nemogu vjerovati...user posted image user posted image
draga naša maminangel, žao mi je što je sve ispalo kako je ispalo, ali vjeruj, bit će sve u redu...sve smo tu uz tebe...naravno, molit ću se da bude sve u redu...samo nek se ona nama drži i miruje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
neznam ni sama šta bi rekla, baš me ta vjest rastužila...user posted image user posted image

cuba znam da je taj herpes grozan i da uvijek dođe kad netreba, ali to je tako... ja znam kako je to, ja ga imam od rođenja u sebi, dođe isto kao tebi kad nebi trebao...naime, da pokucam u drvo već ga nisam imala jedno 7mjeseci nadam se da neće ni doć.. jer meni to uvijek zahvati neki ful zeznut dio i bude toliki da me sram ić negdje, i da imam osjećaj da svi bulje u taj moj nesretni herpes...user posted image i da ti kažem, ja ti na vatu stavim maslinovo ulje ( imamo maslinik doma-pa imam baš domaće ulje ) i to ulje dobro u njega utrljam i onda na to ulje namažem cinkovu pastu i razmažem sa štapićem jer me strah sa rukama to dirat, a dok nisam ostala trudna mazala sam sa tim uljem pa onda herplex krema...i da, uz to maslinovo ulje prođe za 3 dana dok bez njega mi trajalo i do 7 dana...user posted image evo već me sve svrbi oko usana čim i samo pomislim na touser posted image držim fige da ti brzo prođe, da kreneš u akciju sa mužem i nadoknadite izgubljenouser posted image i nadams e da će ti taj savjet pomoć...

da, ja sam sa pituricom razmjenila brojeve telefona, pa će vam ona javit tu na forum kad me krene ako nebudemo skupa bile u rodilištuuser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu emamma)
Neposredna veza do poruke: 2120
18.3.2013 19:47:56   
Mmaestral
Tiana, pozdravi mamminangel kad se čuješ s njom. Nadam se da bude sve u redu. Što je to tokoliza uopće? Mislim da bude sve ok jer je i beba već dovoljno velika čak iako se rodi. Ali neće još kad je u bolnici i leži.
Zvijezd@, daj mi ponovno napiši naziv tog sirupa za stolicu. Ja čekam 20. da mi sjedne plaća pa ga idem kupiti sa svim ostalim stvarima što mi još treba. Mislim da će mi to najviše trebati.
---Ja sam bila danas na pregledu i kaže da je sve u redu. Napisao mi je na nalaz između ostalog: 1/2 čl.jag. --Što to znači??
Mala ima 2555g user posted image user posted image Ja sam zadovoljna. Mislila sam da će toliko imati na porodu, a sad još stigne i kilu nabaciti do tad. user posted image user posted image Kaže mi doktor da nije vjerovao da ću dobiti toliko kila i da više ne smijem jer ću biti debela, a sad sam kao taman. Iako ja mislim da sam i sad već bucmasta, ali nemam pojma kako da sad prestanem dobivat kile?? Pa to je nemoguće!user posted image user posted image
Dao mi je uputnicu za dnevnu bolnicu i rekao da odem tamo za 2 tjedna. Zar nije to prekasno malo? Imat ću tad već skoro 38 tjedana. Tj., to je po njihovom računanju, po mom ću tek tad imat malo više od 36 tjedana. I mislim da ću sigurno prenjeti zbog te razlike u mom i njihovom računanju. Samo se nadam da me neće slati na inducirani zbog toga što su mi dva tjedna preračunali. user posted image
---Idem sutra u Zg u Magic Baby Outlet po sve što trebam i naći negdje kupaonski blok. Nadam se da se neću porađat u Zg-uuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2121
18.3.2013 19:54:28   
Afrodita83
Neču ništa puno piskarat, rastužila me vijest o maminangel..user posted image
Maminangel, molit ću za tebe i tvoju bebicu da bude sve ok, kao i za sve vas cure i šaljem puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da sve u redu prođe.

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2122
18.3.2013 20:22:40   
Hladna
Ja se vratila sa trudnickog tecaja koji je trajao 2 i pol sata- nasjedila sam se ufff ...

Tiana pozdravi nam maminangel i reci da se sve molimo da izdrze sto duze da beba dobije jos na tezini i da se pluca razviju, nadam se da ce stvarno na kraju sve dobro proci .

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 2123
18.3.2013 21:38:48   
lanac3101
Jao pa ja tek sad skuzila da je Maminangel ostala u bolnici na odrzavanju, grozno, jos I ta tokoliza, samo se nadam da ce izdrzati sto duze da se ne porodi, da bebici sazriju pluca. Meni dosao tata prespavati, ne daju mi mira , grozno. Ok mi je da se brinu, ali stvarno su vec svi dosadni. Matijici je pala temperaturica zasad, vidjeti cemo po noci kako ce stanje biti. A ovaj beban u,trbuhu ko da je podivljao, kida rebra, baca se na sve strane, cupa sve organe . Uzas, e znam kad mi je tako bilo zadnji puta, a tek kad na cistu navali boksati, zvijezde vidim. Ocito mu se ne svidja sto ce morati van pa makar I silom. Ode probati leci jer ovo postaje naporno sve to nasutavanje. Laku noc moje zenice.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2124
18.3.2013 21:40:58   
cuba
Večer cure user posted image
Evo sam i ja napokon kupila te mrežaste jednokratne gaćice u ljekarni. Abri fix je marka, 17,50kn - 5 kom. Imam još 2 paketića onih Jessa gaćica iz dm-a i to mi je sasvim dovoljno. Valjdauser posted image

emamma, nismo te zaboravile već nam zbilja dugo nisi tipkala... Javi nam se malo češće. Nadam se da ćete ti i tvoj mališan što prije ozdraviti user posted image

lanac, ti si nam još uvijek u komadu. Tvom mališanu se izgleda jako sviđa u bušici. On čeka nešto upečatljivo kao prvi dan proljeća da izađe user posted image
Držim fige da i tvoj M što prije ozdravi. Izgleda da su svugdje prisutne te viroze jer evo i moj R je ima već tri dana i to drugi put u ovih par tjedana...

Papalina, draga puno ti hvala na savjetuuser posted image  Probat ću odmah večeras sa maslinovim uljem, imam i ja domaćega. Evo treći dan stavljam tu kremu (kao nevidljivi gel), prolazi ali najgori mi je taj vodeni prištić koji je baš na dnu usne i kako ćeš se ti umiti ili oprati zube a da ga ne taknešuser posted image  Pa muku mučim i još kao i ti imam dojam da svi bulje u taj herpes kao da u najmanju ruku kugu imam na licuuser posted image  

Mmaestral, ma vidiš koliko je tvoja bebica dobila na kilaži, to je već pravi komad curkeuser posted image  Uživaj sutra u shopingu, nadam se da ćeš naći sve što ti treba!

Eto toliko od mene za danas cure, idem staviti svog mališana na spavanje pa ću i ja pod tuš i u krevet, barem se stisnuti uz muža kad ništa drugo ne moguuser posted image
Laku noć vam svima želim, mazite bušice svoje user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!