Tiana Weber
|
Večer Vam drage moje... Draga maminangel, želim ti što brži izlazak iz bolnice i da sve prodje u najboljem redu, i očekujem samo lijepe vijesti od tebe. Mislim puno na tebe i pomolila se jučer u crkvi za tebe i bušu. Pusa velika... Papalinice, žao mi je šta si se prehladila, ali ako te tješi, iako nismo u istoj poziciji i ja sam se prehladila Iššš, Iššš prehlada, neka što prije nestane.. Bebić draga samo miruj i neka te svi služe, i čak ako trebaš na Wc, neka te nose do tamo . To barem nije problem ne raditi ništa još pogotovo ako je doktor tako naredio. Znam da dopizdi, ali barem možeš sve ove sapunjare pregledati.. Hladna i Papalina, Aries, želima vam sreću u četvrtak na kontroli i da sve prodje u najboljem redu, Cure drage, samo što pozitivnije misli o što više optimizma želim čuti od svih vas Aries, malo ti nisam u toku draga, kakvu boljku ti imaš?? Afrodita draga, pokušaj se malo razvedriti, pročitat neku dobru knjigu, nadji neku zanimaciju koja će te podignuti i sve će biti u redu i bolje. vidjet ćeš da oće. Slažem se sa tobom u vezi Maminangel, uvijek je bila pozitivno nastrojena, ali vjerujem da je još uvijek takva i u bolnici i samo takva neka ostane. Koliko sam ju shvatila u jučerašnjoj poruci na fejsu, napisala je da je posudila mob od neke cure šta leži sa njom pa ne može opet valjda tražiti. Ma samo neka je ona nama dobro i neka odleži koliko gdo treba i neka čuva u buši. MAMINANGEL, DRŽIMO TI FIGICE I VOLE TE TVOJE RAJKE Bebić, ja sam svojoj Tari bila kupila staklene bočice. Nekako su mi bile ljepše i ljepše su mi izgledale kad sam ih oprala... Neke su mame skeptične prema staklu da ih dijete ne razbije i ne poreže se, ali zato ima za te staklene kupit plastična obloga za sigurnost. Ispalo mi je malo skuplje, ali su mi bile ljepše. Moje mišljenje.. Piturice Lanac, želim brzo ozdravljenje tvom mališanu. Pusam vam VELIKA i ljubim buse, a za tebe maminangel jedan veliki i brzo nam se vrati...
|