|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
18.3.2013 22:55:49   
bebić
dobra vam vecer drage moje!!! danas bas ima losiih vjesti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image draga maminangel znaj da cemo se i mi veceras pomolit za tebe i da mislimo na vas user posted image user posted image user posted image user posted image eh da vam javim svoje novosti...danas smo ipak isli na pregled..jer je ispala zbrka imali smo 2 termina danas i sutra kao..pa smo danas nazvali da provjerimo i ipak smo otisli danas!!! i sa bebom je fala bogu sve u redu sad je teska 1800g user posted image user posted image user posted image , al je problem sto je jako nisko i rekla je da moram strogo mirovat jos 3 tjedna da moram izdrzat da se neporodim user posted image ...
to su eto lose vjesti....a sad malo i dobrih user posted image
danas smo bili u sopingu poslije i kupili novih stvarcica...user posted image user posted image i bas smo sretni user posted image

eto zenice..ljubimo vas sve, a najvise maminangel user posted image user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2126
19.3.2013 9:25:25   
aries
maminangel, sve smo uz tebe u molitvi, vjerujem da ce biti ok i da ce bebica dovoljno ojacatiuser posted image user posted image user posted image bebic, i ti nam moras usporiti i samo lagano, odmaraj, treba izdrzati jos 3 tjedna, ali mozes ti to...eto, meni je proslo ovih 8,5 mjeseci bez nekih posebnih problema, ni mucnine, ni zgaravice, ni zatvor, ali sam jucer obavljajuci kupovinu iz vedra neba dobila jako bolne, crvene hemeroide koje sam osjetila kao da me netko reze, kazem iz vedra neba jer nemam problema ni sa stolicom, niti sam se naprezalauser posted image ...Mislila sam da me to ceka nakon poroda i zapamtila sam da je cuba pisala hemopropin za to, da li to mogu i sad mazati i ima li jos kakav prirodan lijek?znam da smo nekad ranije pisale vec o tome, ali tko ce pregledati silne stranice ...hvala unaprijed, puse busicama

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 2127
19.3.2013 9:34:38   
MaTana
Da se i ja prijavim... Maminangel nadam se da ce sve biti ok... Kod nas radovi se nastavljaju... Danas ipak dolaze majstori za parket i pocinju sa radovima. Mm je jutros rano stigao sa puta - bio je sa bratom za vikend u osijeku kod treceg brata koji tamo studira. Bubici je kupio onaj set od play doh za izradu shakeova - sveki ronda zbog plastelina...user posted image user posted image
Granulo nam je sunce pa perem robu skupilo mi se 3 tone

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 2128
19.3.2013 9:57:40   
Tiana Weber
MAESTRAL, evo dio clanka o TOKOLIZI da sad ne saram po cijeloj stranici. Tokolitici su lijekovi koji relaksiraju uterinu muskulaturu i sprječavaju kontrakcije pa tako, barem u dijelu slučajeva, i prijevremeni porod. Djeluju različitim mehanizmima (inhibicija pukotinskih veza, sprječavanje stvaranja i oslobađanja tvari koje potiču kontrakcije, smanjenje unutarstanične koncentracije iona kalcija, sprječavanje vezivanja oksitocina na receptore) kojima smanjuju intracelularnu koncentraciju kalcija i tako smanjuju interreakciju adenozina i miozina. Tokoliza je uvijek bila jedan od najčešćih terapijskih postupaka, ali je upravo oko nje postojao i veći broj dvojbi i nesuglasica. Zaustavljenjem kontrakcija produžava se trudnoća pa se smatralo da se time smanjuje učestalost prijevremenog poroda i komplikacija vezanih za nedonošenost. Produžavanje trudnoće je opasno u slučajevima kad je početak prijevremenog poroda posljedica nepovoljnih intrauterinih uvjeta (intrauterina infekcija, abrupcija placente) pa je u takvim slučajevima tokolitička terapija kontraindicirana. Osim toga, kod postojanja intrauterine infekcije tokolitici su se u produženju trudnoće pokazali apsolutno nedjelotvornim. Kad se isključi postojanje komplikacija vezanih za nastavak trudnoće, sljedeći korak je procjena potrebe za uvođenjem tokolize. 

Dobro Vam jutro moje drage trudnice kako ste mi danas?? Nadam se zajesno sa Vama da su MAMINANGEL i beba dobro.

CUBA, sretna ti 36 tjedana. Hmmm, onda ti nema druge vec na godinu ici na jos jednu bebu ;)

LANAC, nadam se da je malisanu bolje i da nema vise turu.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2129
19.3.2013 9:57:42   
MaTana
Aries moj tata je pio caj od stolisnika, kupovao ga je u apoteci. I pomogao mu je. Samo provjeri moze li u trudnoci

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2130
19.3.2013 10:32:57   
Papalina
jutrekouser posted image
eto, nas dvije još u krevetu... user posted image nadam se da će se bar malo volit izležavat u krevetu kao jauser posted image

bebić, samo miruj i sve će bit u redu...bravo za kiliceuser posted image
jel se netko čuo sa maminangel ? nadam se da je sve u reduuser posted image user posted image
aries ja sam to imala samo jednom i to negdje u 2.-3.mj trudnoće...bio je jako mali al je i jako bolio...nisam mogla nit sjedit... sad, ja nisam s ničim mazala i prošlo je u 2 dana..neznam sad dal ima veze to šta je bilo ljeto i šta sam se kupala u moru...sjećam se da me je na prvi trenutak peklo jako al poslije više nije, tako da je moguće da mi je more pomoglo..neznam... e sad kad sam ja dolje imala svrbež, gljivice, kad su me ulošci nagrizli i bla-bla ja sam mazala sa onom majčinom travom...probala sam i sa maslinovim uljem pa ako želiš možeš probat bar da ti malo ublaži to...
u principu ja za sve koristim to pravo maslinovo ulje, jer sam čitala da je dobro za sve, i doma ga koristi npr moj otac-on popije svako jutro jednu žlicu natašte i tako nije ulovio gripu ni prehladu ni niš od nas...user posted image

eto... mene uhvatila prehladica...grlo me boli malouser posted image i nos mi cijediuser posted image
pa kud baš sad u pm...

jao, sve me više strah tih gin.pregledauser posted image sve same neke loše vjesti...user posted image moj je u čet i nadam se da će bit sve u redu...

eto toliko od nas dvije, idemo žnjopati čokoladu pa se tipkamouser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2131
19.3.2013 10:48:39   
Piturica
jutro zenske moje user posted image
nadam se da je sve okej sa maminangel i bebicom. bas sam puno mislila na nju jucer od kad sam procitala i iskreno se nadam da to sve ide na bolje. saljem puno pozitivnih misli i vibri za nju i bebicu user posted image user posted image user posted image
babic, ako su ti rekli da mirujes, onda miruj. ali doslovno lijepo lezi u trosjedu, krevetu ili kamo god. ja sam isto morala mirovati u 12-om mj jer je bebica bila jako, jako nisko pa se nakon 2-3 tjedna malo pomaknula vislje ali opet sam pazila cijelo vrijeme. btw, drago mi da je shopping prosao super i za bebicu da dobro napreduje user posted image
Papalina, dobro si ti rekla... mozda mi i zajedno odemo u rodiliste ako moja urani, a tvoja mrva produzi boravak user posted image
ja sam lijepo spakirala stvari za bebicu za izlazak i lijepo to slozila u torbu da mm uzme. eto, jedna briga manje user posted image
lanac je jos uvijek u komadu... bome..njezin bebo uziva u busi user posted image  zao mi da su vam djecica bubana, ali valjda je to sad takvo razdoblje tih viroza, bolestina... takvo je i vrijeme sugavo i nikakvo.
danas konacno kod nas graknulo sunce user posted image  jucer mi sogica donesla neke dvije vrece za spavanje pa sam to sad zavrtila u masini da imam i to spremno sve. ajme meni... opasno se priblizava termin user posted image user posted image  
aries, ja nemam pojima za te hemeroide... bome...  vec mi slabo od svih tih mogucih tegoba koje nas jos mogu sve zadesiti. daj lijepo odi do ljekarne pa valjda tamo te babe znaju sta mozes uzeti za to kao trudnica. ja nemam pojima, ali se nadam da ce ti to proci i da necemo niti jedna imati problema s tim nakon poroda.
Hladna, nisam znala da ides na tecaj za trudnice. valjda mi je to promaknulo ili sam zaboravila. i kako se tebi svidja tamo? meni je bilo bas zanimljivo osim onog djela kad nam je dosao pravnik i tamo lupetao i citao te neke zakone i propise kao da ne mozemo sami procitati user posted image  bas je bio dosadan!user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2132
19.3.2013 10:50:44   
Hladna
Jutro cure , ja jucer konacno zaspala oko 11 , ali sam se mucila jedan sat da zaspim ...

Papalina i ja imam kontrolu u cetvrtak i mene sad sve strah jer same lose vjeti tu kod nas na forumu user posted image
Cure cuvajte se i pazite jer cini mi se ni jedna od nas to bas i ne radi, ja isto skoro svaki dan il pecem neki kolac il mjesim rezance i pravim ili nest drugo ribam al nikad mira nemam ...
Danas opet tecaj imamo , danas ginekolog predaje, sutra obilazak rodilista, a cetvrtak fizioterapeut pa vjezbamo i gotovo .

Cure koje se cuju sa maminangel javljajte nam kako je .
Cuba a kako nam je Fever ?? Jesu ona i curka vec kod kuce??

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2133
19.3.2013 10:56:21   
Hladna
Piturice ma muka mi sjedit tamo 2 sata i po sata, ma uzas, al ima stvari koje su pricali da ne znam pa ajde, jos 3 dana cemo izdrzat, iako ja bi si tamo uela i cips i sok , koju cokoladicu i tako user posted image al opet na kraju si misim posto idem u Zg rodit da na kraju il nece muz doci na porod ili mozda nece smjeti bit zbog te moje bolesti sa krvarenjem pa mi nekako nije volja ici ...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2134
19.3.2013 11:19:29   
aries
o pa znači 3 pregleda u cetvrtak, papalina, hladna i ja...Sto se moje boljke tice, evo sinoc i nekad nocas sam se mazala nevenovom kremom,nekoliko puta tusirala toplom vodom, i dosta se smirilo, moze i kantarionovo ulje pomoci, a i to imam u kuci za opekotine, a imam i domace maslinovo ulje, tako da cu se drzati tih domacih pripravaka u kombinaciji do cetvrtka, pa cu pitati. u ljekarni mi ionako nista ne zele dati bez recepta jer sam trudna iako sam nasla da se vecina tih lijekova i ne smije u trudnoci, osim onog hemopropina, a i samo ublazavaju simptome, ne lijece ih, i koriste se 5-7 dana jer inace mogu pogorsati upalu...a sad odoh malo lezati jer pise da izbjegavam dugo sjedenje i stajanjeuser posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2135
19.3.2013 11:33:19   
Afrodita83
Evo i mene malo...

Mene je baš nekako pogodilo ovo s maminangel user posted image , stalno je bila pozitivna bez obzira na otvaranje i mašnu, ja bi na njezinu mjestu dobila slom živaca i onda ovo! user posted image I šta znači to da je otvorena do bebice?! Ne sumnjam da će ona i ovo izdržat i da će bit sve u redu i zato šaljem puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image njoj i bebi i ako se netko čuje s njom, neka javi! Ja sam joj i na zid na fejsu prikeljila porukicu, al ne znam dal ima mob s pristupom netu da nam se javi.

Bebić ti samo miruj, još 3 tjedna nije puno, ali strogo miruj dakle samo wc, tuš i jelo. Ja sam morala strogo mirovat zbog hematoma cca 2 mjeseca tako da znam šta je to, ali izdržat češ, sve je to za ljude! Mislim da je još netko imao isti problem u 33. tjednu...endless? i koliko znam još je 2u1 tako da user posted image user posted image user posted image user posted image

Curama koje idu na preglede držim fige i šaljem user posted image user posted image user posted image i bit će sve u redu, mislite pozitivno!

Ja sam inače stalno nešto depresivna ovih dana, ništa mi se ne da, uopće nisam za društvo i pun mi je k... toga šta mi je dragi stalno tako daleko i ne može biti tu samnom!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 2136
19.3.2013 13:23:51   
bebić
zenice hvala za brigu user posted image user posted image
i imam jedno pitanje, znam da vi to znate!! kupila sam joj dvije male bocice od aventa plasticne za caj ili nesto ako bude trebalo, e sad sta vi mislite o njima?!

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 2137
19.3.2013 13:57:57   
Hladna
bebic ja sam ti uvjek nekako vise za staklene flašice pošto iz plastike baš nije zdravo piti, a sad to je moje mišljenje, ja sam kupila 2 bočice u Mulleru baby nova staklene , komad je 20 kuna...

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 2138
19.3.2013 15:06:58   
Piturica
evo me, evo me.....
sve zivo sam oprala od robe i stan sam sredila... sad jos samo rucak da dovrsim i gotovo. kad dodje mm onda cemo u setnju poslije. bas se veselim  user posted image user posted image
bebic, ja jos nisam kupila niti jednu bocicu. ja sam se bila isto premisljala oko tih staklenih ili plasticnih i tako... uglavnom, ovo sto je napisala hladna kao da plastika nije zdrava i to... ali sad imas tih plasticnih na kojima pise da nemaju taj stetni sastojak ili kako god se to zove. staklene su mi super izgleda, ali si onda mislim da se lako razbiju. a i ja si mislim ako cu dojiti i ako cu imati dosta mlijeka za pohranu onda staklenu bocicu ne mogu zamrznuti jelte... tako da ono...ja mozda uzmem sebi samo dvije te plasticne i jednu staklenu cisto zato sto mi lijepo izgleda. nemam pojima. a i uzet cu te od aventa jer imam taj sterilizator njihov za bocice i izdajalicu njihovu koju mi je poslala sestra.
ne znam sta bi rekla o tim bocicama...uopce nisam strucnjak vezano za to, ali nekako mi ovo logicno sta sam napisala. sta ne?
Hladna, pa sta nemate pauzu na tim predavanjima? mi smo imali ako je duze trajalo koji dan, a bome smo mogli i izaci i prosetati ako nam bilo neudobno i to...

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 2139
19.3.2013 15:25:35   
Hladna
Piturice imali smo pazu između pedijatrice i glavne babice kojih 2,3 minute, ali sta ti je to za nas trudnice user posted image , mogli su nam ljepo ležaljke pribavit user posted image user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2140
19.3.2013 17:24:47   
Afrodita83
Cure, s čim ste vi prale opremu za bebu? Mislim na komodicu za pesvlačenje, onu podlogu, krevetić, ormarić....ja bi to s nečim prebrisala a ne znam s čim user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2141
19.3.2013 18:11:48   
nela86
Maminangel drz se, nadamo se da ce sve biti u redu i da ces izdrzati do kraja....
Bebic i tebi puno puno srece i ne naprezi se, izdrzi barem jos ova tri tjedna a nadamo se da ce bebi onda jos pricekati do termina ;)

Afrodita ja mislim prebrisati sa nekom sapunicom, sa carlijem ili tak nesto a onda sa ajaxom jer mi prekrasno sve mirise nakon toga...

Neposredna veza do poruke: 2142
19.3.2013 18:12:08   
lanac3101
Evo mene, bili s Matijicom kod pedica, opet upala mandula, dobio sirupic za piti I u ponedjeljak kontrolica. Mm uzeo lijepo bolovanje za njega pa ce mi ako nista drugo biti kod kuce ovih dana. Ja sutra na kontrolu u bolnicu, mozdame I ostave , tako mi moja ginkosica rekla, makar ja ne bi ako bude sve ok. Lijepo je izgleda ovom mom bebanu unutra u busici, kao I braci sto je bilo, toga sam se I bojala da me ponovo induciraju, uzas mi je bilo, 3 gela I 4 I pol sata na najjacem dripu, prestrasno. Ali ako se mora ok. Idem nam neku vecericu napraviti pa se pisemo jos kasnije.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

Neposredna veza do poruke: 2143
19.3.2013 19:58:40   
Tiana Weber
Večer Vam drage moje...

Draga maminangel, želim ti što brži izlazak iz bolnice i da sve prodje u najboljem redu, i očekujem samo lijepe vijesti od tebe. Mislim puno na tebe i pomolila se jučer u crkvi za tebe i bušu. Pusa velika...

Papalinice, žao mi je šta si se prehladila, ali ako te tješi, iako nismo u istoj poziciji i ja sam se prehladila user posted image user posted image
Iššš, Iššš prehlada, neka što prije nestane..

Bebić draga samo miruj i neka te svi služe, i čak ako trebaš na Wc, neka te nose do tamo user posted image user posted image user posted image user posted image . To barem nije problem ne raditi ništa još pogotovo ako je doktor tako naredio. Znam da dopizdi, ali barem možeš sve ove sapunjare pregledati..

Hladna i Papalina, Aries, želima vam sreću u četvrtak na kontroli i da sve prodje u najboljem redu, Cure drage, samo što pozitivnije misli o što više optimizma želim čuti od svih vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Aries, malo ti nisam u toku draga, kakvu boljku ti imaš??

Afrodita draga, pokušaj se malo razvedriti, pročitat neku dobru knjigu, nadji neku zanimaciju koja će te podignuti i sve će biti u redu i bolje. vidjet ćeš da oće.
Slažem se sa tobom u vezi Maminangel, uvijek je bila pozitivno nastrojena, ali vjerujem da je još uvijek takva i u bolnici i samo takva neka ostane.
Koliko sam ju shvatila u jučerašnjoj poruci na fejsu, napisala je da je posudila mob od neke cure šta leži sa njom pa ne može opet valjda tražiti. Ma samo neka je ona nama dobro i neka odleži koliko gdo treba i neka čuva user posted image u buši.
MAMINANGEL, DRŽIMO TI FIGICE I VOLE TE TVOJE RAJKE user posted image
user posted image user posted image

Bebić, ja sam svojoj Tari bila kupila staklene bočice. Nekako su mi bile ljepše i ljepše su mi izgledale kad sam ih oprala...
Neke su mame skeptične prema staklu da ih dijete ne razbije i ne poreže se, ali zato ima za te staklene kupit plastična obloga za sigurnost. Ispalo mi je malo skuplje, ali su mi bile ljepše. Moje mišljenje..

Piturice user posted image user posted image user posted image user posted image

Lanac, želim brzo ozdravljenje tvom mališanu.

Pusam vam VELIKA i ljubim buse, a za tebe maminangel jedan velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i brzo nam se vrati...

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 2144
19.3.2013 20:09:03   
Tiana Weber
Želim Vam svima laku noćicu i ljubim buše. Trese me neka zimica i temperatura lagano raste pa idem malu stavit spavat, skuhat čaj i pred TV. Ljubim

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 2145
19.3.2013 20:38:09   
MaTana

IZVORNA PORUKA: Afrodita83

Cure, s čim ste vi prale opremu za bebu? Mislim na komodicu za pesvlačenje, onu podlogu, krevetić, ormarić....ja bi to s nečim prebrisala a ne znam s čim user posted image user posted image user posted image

ja sam sa prvom bebicom sve bila prebrisala sa vatom i medicinskim alkoholom, druga opcija ti je plivasept... Pitaj tete u apoteci sigurno ce oni imati kakav prijedlog

Neposredna veza do poruke: 2146
19.3.2013 20:39:59   
pepeljuga
Evo i mene napokon malo,bas sam u nekoj gužvi stalno ovih danauser posted image

Maminangel draga mislim na tebe puno,puno,bit će to sve ok,samo misli pozitivno a mi čekamo da nam se javis sa lipim vjestimauser posted image user posted image user posted image user posted image
Bebic draga i ti odmaraj sto vise[sm=smiley13.gif

Nemam pojma tko je pitao za bocice sadauser posted image , ja sam za svakog bila kupila po jednu malu plasticnu Aventovu a na kraju nisam ni koristila,al dobro je imati ,nikad ne znaš kada će ustrebatiuser posted image
Afrodita i ja sam u nekoj nedefiniranoj fazi zadnjih dana,malo bi se smijala,malo plakala,a valjda je i do ove juzine,samo da vise dođe lipo vrimeuser posted image

Ja sam inače ok ,dobro se osjećam al skuzim da se bez veze isto isforsiram pa me navečer sve boli,i mislim da me dobro vataju lažni trudnoći,sa njima to nisam bas ovako osjećala.

Saljem vam puse,mazite svoje busiceuser posted image

Afrodita ima u mullera bas tekućine za pranje namještaja i igračaka dječjih user posted image

Aries tako je i meni bilo prošli vikend i onda sam naribala krumpir i stavila malo maslinovog ulja,stavila to u gazu i na hemeroide,mogu ti reci da mi je bas pomoglo,probaj to....a neki govore da pomaže i svinjska mast,treba namazati sa tim,ja nisam imala mast pa sam onda sa krumpirom.

< Poruku je uredio pepeljuga -- 19.3.2013 20:43:38 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 2147
20.3.2013 10:43:36   
Papalina
Jutrouser posted image
Di ste cure, jeste se napajkile?
evo mi malo papamo voćeko i tako...user posted image
Baš su me zvali iz firme, ustvari nisu zvali , nego su javili na fejs da dođem potpisat ugovor i da podignem bon od 400kn kao za uskrsuser posted image

šta ima kod vas? je lanac još u komadu? user posted image

jao, moja buhtla je fuul nemirna...to nabija ko ludouser posted image pa onako trbuh mi sav pun izbočina bude, i moram priznat da nije baš ugodno kad me tako rasteže i udara...al dobro još malo, jako malo...user posted image

i tako...cuba mora da jako dobro nadoknađuje vrijeme sa mužekom jer vidim niš se nejavljauser posted image user posted image ma neka neka...user posted image

ja jučer oprala ogradicu i sve od posteljiceuser posted image i ta spužva mi se nije uništila u mašiniuser posted image i ona je skoro gotovo suhauser posted image još mi je ostao najgori dio za složit, a to je najveći đumbus-ormar mm i mene-to mi je gore od smrtne kazneuser posted image
maminangel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2148
20.3.2013 11:02:54   
Hladna
Jutro cure, ja jos iz kreveta pisem user posted image

Moja malena cini mi se zadnja 3 dana nije spavala uopste i jucer opet cijeli dan udarala al ono do bola bas jako do 2 u noc i sad nist a obicno se budi prije mene, cula sam par jako jako slabih pokreta i to je to, ocito se premorila ovih par dana . user posted image

Jel ima koja danas kontrolu ???

Papalina super za bon, kod nas toga na zalost nema, dobile su cure i Bozicnicu a ja nist kad sam kod kuce, al nema veze .

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2149
20.3.2013 11:11:05   
aries
Dan, danas sam se za razliku od jucer bas lijepo naspavala, nisam morala ni na toalet, kao nova osoba sam...Tiana boljka su hemeroidiuser posted image , a pepeljuga hvala na savjetu, probat cu i to..Tako mi se lijepo smiri po noci, ujutro nista, onda preko dana opet, ali sam danas odlucila ignorirati bol, pa sam puno bolje, razradila sam se po kuci, spavacu, hodnik, dnevnu, kupatilo, jos mi je kuhinja ostala, a to mozda ostavim za sutra..Cini mi se da sam bolje danas kad sam u pokretu nego kad sam jucer prelezala gotovo cijeli dan i samo rucak napravila..Trebam kupiti malo voca i onda cu staviti te obloge prije kupanja, pa valja se srediti za sutrasnji pregled :) sto se bocica tice, ja sam kupila aventove dvije, manju i vecu,naisla sam kad su bile na akciji ili sam koristila neke skupljene bodove, ne sjecam se sad, neka ih imam za svaki slucaj. maminangeluser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!