|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
14.3.2013 20:33:20   
Afrodita83
Ja sam isto čula da su te bolje jer kao koža ima više zraka....user posted image Uglavnom, ja ću kupit te, istina da su ružne, al j...user posted image i tako ću ih baciti.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2026
14.3.2013 20:37:26   
pepeljuga
Ma ja ih samo u bolnici koristila, doma normalne, samo pazite na veličinu, dA vam ne budu uske

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 2027
14.3.2013 20:48:51   
maminangel
Lanac znači to je touser posted image user posted image user posted image samo polako i smireno i želim ti da ti sve prođe u najboljem redu i brzo naravno,i probaj se nekako javiti da smo u toku,joooj tako sam uzbuđena zbog svih cura,sa svakom kao da i sama to proživljavam,meni se moj termin čini sto svjetlosnih godina daleko a neke broje još stvarno sitno..Juuuupiiii bebeki nam dolazeeeeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2028
14.3.2013 20:55:53   
maminangel
Joj da sutra nam Cuba i Pepe imaju pregled,kaj ne?Sretno drage mojeuser posted image user posted image i odmah rajkama na raport,zato ne zaboravite sve pitati...Noć vam svima,čeka me harem user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2029
14.3.2013 20:57:43   
cuba
Pepe u koliko je tebi pregled?
E, može bit da sam kupila mali broj tih mrežastihuser posted image  sutra ću uzet neki xl zlu ne trebalouser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 2030
14.3.2013 21:47:10   
Hladna
Kolko dođu te mrezaste gace u ljekarni ??

Lanac i ja smo razmjenile brojeve pa cu vam javit kako ce proc .

Cure drzim fige sutra za pregled

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2031
14.3.2013 22:01:47   
Mmaestral
Papalina - nisam čula za te trakice uopće, ali sigurno ne može štetiti. Svašta sam proživjela i isprobavala i znam da ima još nešto u svijetu što ne možemo još objasniti, a i ljudi koji to koriste za loše stvari. Ne znam kako bi se itko usudio ići nešto loše raditi bebi jer mu se svaka takva stvar vraća trostruko, ali tko zna kakvih ljudi ima... Ako vjeruješ, zašto ne.
---Ja sam trebala na pregled danas, ali nas je taj snijeg zatrpao pa idem u pon.
Sad smo odvezli majstora doma i totalno sam umorna, ne znam što sam više htjela napisati...
---Lanac- sretno! Nadam se da će sve ispasti super i da ćemo uskoro čuti za još jedan super porod!
-E, da, htjela sam reći kako je super ova grupa, kako smo se našle na temi i sa zajedničkim interesima i totalno pomaže i super je potpora. Osjećam se kao da vas poznam i drago mi je da smo se našli.
---Tko je pitao za cice? Aries? I ja imam osjećaj da su mi se smanjile, ali sam skužila da je to samo varka jer trbuh raste, pa više nisu toliko izražene. A sigurno se nisu smanjile jer me grudnjak žulja. Tako je sigurno i tebi. I imam osjećaj da počinju više osjećati gravitaciju user posted image user posted image user posted image Tek još kad rodimo kad mlijeko zabuja ćemo vidjeti kolike mogu biti user posted image user posted image user posted image user posted image
--Papalina - Što si pričala za lanjski porod? user posted image

< Poruku je uredio Mmaestral -- 14.3.2013 22:06:32 >

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2032
14.3.2013 22:07:15   
pepeljuga
Ja sam sutra u 10, javim se posliuser posted image

Cuba i ja sam prvi put uzela male,zato i znam sada hahahahuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 2033
14.3.2013 22:08:12   
nela86
Fever cestitke i sve najbolje od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aries kod mene su se grudi jako mekane , naspram kako su bile na pocetku a nisu nesto pretjerano ni velike kak su bile, ali ne brinem se sve dok osjtim svoju bebicu...

Papalina i mi cemo bebi staviti crvenu trakicu ( crveni konac od svile ) , isto sam cula ne od malo njih da je to odlicno pogotovo za bebe!

Nego dali vi osjetite neko gusenje u prsima kad se beba pomjeri?? Ja vec duze sjetim kao neko zarenje, gusenje koje traje jedno 20-40sek i tocno kad pipnem trbuh beba se pomaknula skroz na jednu stranu i trbuh je jako tvrd!!

Lanac sretno i drzimo fige da sve prodje bez puno muke user posted image

Neposredna veza do poruke: 2034
14.3.2013 22:51:55   
Suzn
Ja bila danas na pregledu! BTW. lezala na CTG-u i tipkala na RR user posted image user posted image user posted image user posted image

Veli dr da je bebica nisko, ali da nece jos tjedan dana van...Samo da prođe subota, nema mi M i terorist i ja smo sami doma user posted image

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 2035
15.3.2013 6:58:21   
Papalina
Jutro cureuser posted image

lanac sretnouser posted image user posted image neka što bezbolnije i brže prođe porod, i nek nam ti i bebica se brzo oporavite-vjerovatno će opet bit ista procedura ko i sa fever...dođem tu, čestitam, odem pogledat dal se tko javio kad ono ona već rodilauser posted image user posted image user posted image
suzn koji si ti sadc tjedan? i u kojem si tjednu 1.put radila ctg? ajde, želim ti sreću i nadamo se da ćete sačekat i dočekat mužauser posted image user posted image user posted image
maestral ma samo sam ga spomenula, jer su mi rekli d aće onda ovaj put samo šibnut van...pojedinosti i detalje me nije volja pisat... večć sam pisal negdje još na početku ovog foruma kad još nisamo ni postale ovakve babe tu na rruser posted image user posted image i previše bar mene to deprimira da bismo pri ovom finalu pisale i mislile o ružnim stvarimauser posted image
nela da, krivo sam se izrazila, mislila sam i ja na svileni crveni končićuser posted image
aries i ja primjećujem da su mi cice mekše i nekako manje, al mi se nekako ne čini d aje zbog toga što je trbuh sve veći, jer moj trbuh kao da se zalediouser posted image još je malo narasao i to je touser posted image
konstantno mi ide onaj vražji kolostrum van, ali primjetih da mi više toga izlazi iz lijeve nego iz desne cice...ali ako budu moje cike mogle obavljat svoju dužnost dojenja onda me briga i da su manje od makova zrna (iako sam navikla na takve user posted image user posted image )
cuba&pepe javljajte detaljne vijesti sa pregledauser posted image user posted image

Neznam ako sam još nečiji post zaboravila prokomentirat,ali ako jesam, znajte da nije namjernouser posted image

Nego, ja vam se moram potužit...tužna sam jakouser posted image
naime, jučer sam spomenula mužu da mu sad kad dođe plaća moramo platit režije i struju...jer kako već znaju i ptice na grani-dosad nisam dobivala punu plaću, pa nemogu jako pomoć oko financija...
i tako smo se pokačili...on nekuži kako je život skup...kako je svakodnevna kupovina fuul skupa, i da moraš potrošit dosta ako želiš da imaš nešto za ponudit ako ti ko dođe, da jednostavno imaš šta za pregrist, i da imaš nešto u hladnjaku... svakodnevno neizlazimiz dućana sa računom manjim od 100kn... pa o čemu mi onda pričamo?!! Samo režije nam dođu skoro 2000kn jer ima nešto na rate...kupim potrepštine za bebu i meni za u rodilište naravno s njegovim parama ( ono šta se kažu-kad si u braku je zajedničko-to znam da ne vrijedi još od prije nego sam njega upoznala ), on npr nevoli piletinu koja je dosta jeftinija od pure, nevoli kplus jogurte, mora bit vindija. ako ne donesem voća doma ( i to kilo jabuka koje su 13kn/kg a ne one koje su 2kg/10 kn jer te jeftinije nisu dobre) onda ispadam bodul, škrtica i neznam šta...user posted image user posted image
jučer mi je rekao da nemože vjerovat da di sam potrošila NJEGOVE pare u tako malo vremena...da saam jako rasipna, da bacam novac...user posted image a nisam takva, nije da se branim al jednostavno to me pogađa jer stvarno pazim da ne bacam na gluposti, ne kupujem nepotrebne stvari...još je bio i taj pir, pa sam kupovala ono za stavit neš gostima na stol ( što po meni se mora imat...) i plus tih režija i kupovina, smao slike od pira sam platila 650kn... i on se usuđuje meni govorit da sam rasipna...
i tako, otkad smo se posvađali jučer popodne oko 7, nismo pričaliuser posted image danas ujutro sam ga probudila, spremio se i bili smo samo na bok-bokuser posted image a mene jako tuže ti odnosi ko sa neznancem... i samo bi plakala...user posted image user posted image on je meni kad sam se tek zaposlila rekao-pa nemoj ić radit , pa ja imam pare, bla bla...i nisam ga htjela poslušat...kad sam mu nato rekla kako je dobro da imam i ssvoje pare se naljutio...a šta bi bilo da sam iznijela ani trudnoću do kraja??!! a pelene kupovat koje su jako skupe koda su od zlata?!! ščim bimo preživljavali ako sam ja rasipna i bacam novac na gluposti!! prije dva tjedna mi je rekao da opće ne trebamo posuđivat, da ima para , da ćemo lako kupovat, da šta je dat za pelene 100 i nešto kuna...on nije svjestan situacije očito pa mene napada..user posted image user posted image ali ajde, meni je savjest čista, ja se sekirat neću, nit ću mu se uvlačit ni niš.pa kad si malo razmisli nek odluči progovorit...a dotad ću lako se vama jadat i vas tlačit jer nemam koga drugoguser posted image user posted image jučer cijeli dan sam bila na jednom tostu i na jendoj jabuuci jednostavno nisam imala apetita, aon meni da sam rasipna...user posted image
cure koje ste zaposlene koliko vam je rečeno da će vam bit porodiljni?? je to stvarno puna plaća?? nadam se da je...da će mi 20.3 doć puna plaća pa da imam svoje pareuser posted image user posted image mislim, možda je to nekad bilo drugčije još za vrijeme dinosaura ali sad je tako...ako se nema para nema mira ni ničega...žalosno ali istinito da danas pare vladaju---
pozdrav od vaše rasipniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 2036
15.3.2013 9:06:00   
aries
A joj, pa strasno stvarno...Ne znam sto bih ti rekla. Prebaci jedan period kupovinu (svakodnevnu) na njega, da vidi malo kako se tope pare...I ja sam kao ti, ustedila bih na sto stvari, ali kad mm voli nesto i bas to,to se kupi,i onda tu das vise i zapravo ostanes na istom. Jedino sto on meni prepusta brigu o financijama i to mi je rekao kad smo postali decko i cura, da ako se vjencamo, da cu ja brinuti o tome. Tako da on plaću daje meni, ostavi si da ima za kave, novina, ako nesto zatreba kupiti i tako,pa kad potrosi, opet uzme, a ja rasporedim, za stan, za rezije, za hranu, za registraciju ili slicno, a oko vecih kupovina tipa racunalo, usisivac i sl. se uvijek dogovaramo skupa i idemo najcesce kupovati skupa jer oboje volimo i dm i dućane i sve..on cesto kaze da je steta sto nemamo milijune, da bi ih znali potrositiuser posted image ..jedan mjesec sam pustila mm da kupi sve sto mu je palo na pamet, pa kad sam pred kraj mjeseca rekla nemamo vise novaca, bio je sav u cudu, pa kad sam mu pokazala racune, rekao je da ipak ja budem zaduzena za to....mislim, reci mu da ti je zao ako misli da si bila rasipna s njegovimuser posted image novcem, neka on sad malo proba, ako misli da ce bolje. pa nije mi ni jasno, hoce sad gledati tko je od cijih novaca sto kupio za bebu...i mene je sad strah kako cemo i sta, ali opet, rijesit cemo nekako, malo se odreci nekih stvari, da imamo sve sto treba za bebu i to je to...ne brini, bit ce to ok. ne brini, nemoj da se mala bebica u busici brine, do tebe nije...

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2037
15.3.2013 9:48:34   
Papalina
ma od danas mu počinje dijeta...user posted image niš drugo neću kupit osim 24 sata, jogurt i kruh...pa nek vidi dokle će tako... istina, on svoju plaću cijelu pusti doma-imamo fascikl i u njima kovertu koja je samo za plaću i uzimamo kad nam treba...čak sam se ija čudila prije tjedan i pol da je ostalo tako malo toga al jbg...danas je užasno skupo... inače, kad sam dobivala plaću 3400, onda smo si pomagali financijski...jer bi nešto kupila sa svojom, nesto s anjegovom pa je uvijek na kraju mjeseca ostalo dosta para, pa smo si mogli i više priuštit.. svu sreću pa imam seku pa mi robice ni netreba kupovat... user posted image
ali ajde, bar mi je drago za tako malu kupovinu, izgleda kao da je mislio na mene- sad bar neću morat teglituser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 2038
15.3.2013 11:10:13   
Hladna
Papalina sjeam se jos prije par dana kako di pricala da sad kad si se udala da si bas onako mirna i uzivas, a normalno je da dode do nesuglasica u braku, nece vam to biti zadji put, ali ako smatras da si ti u pravu ( po mom misljenju jesi posto bi on samo original stvari kupovao sto je danas tesko ) onda mu nedaj za pravo , bas koliko ces uspjet u tome da on preuzme ulogu dnevne kupovine ne znam- ovisno kakav je tip, al mozes probat pa da vidis ali nemoj nista radit iz inata vec probaj na fin nacin da ne ispadne da se inatis, dobro razmisli , spreracunaj i kad dode kuci ljepo slozi nesto ppsebno za rucak, mozda cašicu vina( slobodno popijes i ti koj gutljaj ) i onda mu iznesi svoj plan sto kupovat a sto ne kojeg si prije dobro spreracunala i na ljep nacin mu to iznesi , ne sa ljutnjom i inatom i tako ces pokazat da si prava dama i da te jedna optuzba njegova nemoze spokolebat i da si jaca od toga, a on ako se bude durio ljepo pospremi plan , obuci se i otidi k nekoj frendici na kavu il prosetat a njemu reci da ides malo vanka da ga pustis da dode k sebi , i vjeruj razmisljao bi kad bi ostao sam malo a vidio da si otisla mirna i bez ljutnje, jos mu i poljubac daj prije odlazka ,samo fino sve, ja bi to tako napravila, a sad ti napravi kako mislis da je najbolje user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2039
15.3.2013 11:20:05   
sarah_zg
Kakvo je stanje kod proljetnih?
Ajde, papalina, možda ga je nešto ćopilo, proći će ga.
Dobije se cijela plaća na porodiljnom, dobiješ nešto i od HZZO-a kad rodiš, mi smo dobili i od firme
Ma bit će sve ok, vani je lijep dan, svi će se danas skulirati

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2040
15.3.2013 11:40:15   
Mmaestral
Glupi error mi se desio, a napisala sam cijelu litaniju! user posted image user posted image user posted image
Papalina- i ja imam 2000kn manje od plaće pa nam je teško, ali moj je nakon nekog vremena skužio koliko je bila bitna moja plaća kad je sam počeo davati za neke stvari. Inače ne bi ni skužio s objašnjavanjem i razgovorom jer jednostavno si oni ne mogu predočiti sve na što idu novci. Tako da mislim da mu trebaš lijepo (kako kaže Hladna) reći da ti više ne možeš raditi neke stvari jer si velika i trebaš lakše sve pa neka preuzme malo odgovornost i ode u trgovinu. Već kad dobije račun na blagajni će skužiti.
A porodiljni i meni kažu da je plaća ista kakvu smo imali. Samo što će meni tek sjesti 20.4. za 3. mjesec. Uh, a još mjesec dana ću preživjet nekako.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2041
15.3.2013 11:42:39   
cuba
Gdje ste mi trudnice moje okrugliceuser posted image

Evo sam danas ušla u 9mj trudnoće, točno 35+4 tt user posted image user posted image user posted image
Bila sam kod ginića na pregledu i sve je u redu. Moj mališan ima 3kg. Kaže ginić da će do kraja biti preko 4kg kao i braco. Ajme majko, tko će to istisnuti van a ja se tako veselim prirodnom poroduuser posted image

Tlak je školski, 10kg sve skupa dobila do sada user posted image , dao mi kapsule željeza zbog anemije i moram nositi urin na analizu jer je na nalazu pisalo da imam dosta bakterija pa čisto da provjerimo. Idući pregled je za dva tjedna.

Sada još isčekujemo Pepin izvještajuser posted image

Papalina, fino si kupi čokoladnu krafnicu, guštaj i pusti mužeka neka on svoje ispuše. Nemoj se sekirati sada oko toga. E, baš si prava rasipnica, moš mislitiuser posted image

Cure, jel se netko čuo sa lanac??

Za 1,5h idem po mm na aerodrom, ne mogu dočekati više user posted image user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 2042
15.3.2013 11:59:58   
sarah_zg
Ajme cuba, koje lipe vijesti kod tebe. Baš mi je drago. I muž stiže? Otkud stiže avionom? Ja uvik mislila da on dolazi brodom, a ti stojiš na pristaništu i mašeš!user posted image user posted image
Ne brini za bakterije, i meni tako pisalo i radila sam urinokulturu ovaj tjedan i sterilna je. Tako brzo mi prošlo to kod tebe. Još malo i gotova. Baš lijepo da ćete sad zajedno čekati dečka. Šta veli R?

< Poruku je uredio sarah_zg -- 15.3.2013 12:00:53 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2043
15.3.2013 12:01:02   
Hladna
Cuba kad vidim a netko napise da je u 35-om tjednu pa to je vec sam kraj, joj di sam ja jos do toga user posted image .
Trebat ces izbacit veliku bebu user posted image , 4 kg to je fakat puno al sve mi pretrpimo samo da ugledamo mase malisane user posted image , a to za bakterije mislim da nije nista strasno posto nemas nikakvo peckanje ni nista , vecina nas ima bakterije u mokraci .
Sta si dobila za zeljezo??? Nije ti valjda dao one tablete za cuclanje - od njih full požute zubi pa ako je odma nakon cuclanja si dobro oribaj zube .

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2044
15.3.2013 12:34:32   
Piturica
hej-haj zenske user posted image
samo da kazem da sam spakirala torbu sad i da je torba za bolnicu spremna. jos cu si neku malu torbicu za rodiliste (japanke, rucnik, gacice, bocica sa vodom) i dokumentaciju sloziti i to je to  user posted image
probala neke traperice koje sam prije nosila jer sam mislila u njima izaci van, ali nisam mogla do kraja navuci preko bokova. nadam se da ce to nakon trudnoci pasti barem malo. ha? user posted image  uglavnom, nosit cu trudnicke kad izlazim i boli me briga... vec sam ko kit!
a sada.... vezano za te gacice, ja sam uzela te mrezaste u ljekarni. bila mi sestra poslala svoje M da probam sta joj je paket ostao i one su mi bile kao okej, ali su me malo siskale oko butina jer sam se valjda tu rasirila najvise tako da sam ja kao mislila uzeti L, ali bome na kraju ja uzela XL pa reko bolje da to mene nista ne steze user posted image user posted image  jos kad natrpam dolje uloske-pelene to se nekrca pa ce mi biti stiskavac dolje user posted image user posted image  uglavnom, probala ja te xl kad sam kupila i dobre su.. mogla bi ja i te manje, ali nije to da je to nesto veliko... to su rastezljive. ako kome treba M velicina ja imam 4 kom u neotvorenoj vrecici pa mogu poslati ako vam ne smeta sta je ta vrecica otvorena.
znaci Lanac je sad na redu....mozda je vec i bebica vani user posted image user posted image user posted image  samo ne znam sta je to pisala za taj ctg da nije bilo okej. ne kuzim bas.
Hladna, mislim da je paket tih gacica bio nekih 35-40 kn. ubi me sad ako se sjecam
Aries, vezano uz putovanje..... ja ne bi isla nikamo na dva-tri dana. mozda na neki jednodnevni izlet da, ali to onako u krugu da mogu za uru-dvije dopremit se do bolnice. ali to sam samo ja. nemam pojima sta bi rekla. ja planiram jos preko u Slo po pampersice ici, a to nam je 30-ak km tako da mi je to zadnje. ne idem na nikakve duze relacije. 
sto se tice cica, ja nisam skuzila da su se smanjile, ali vizualno naspram trbuha su male user posted image user posted image  ali kad gledam cice mislim si kako su velicine bebine glave user posted image user posted image  a bome su i meni sad nekako mekane. prije su bile tvrde ko bat, a sad su se smeksale nekako. ne znam zasto, kako, ali dok nema problema mislim si da je to okej user posted image
cuba, drago mi da je sve super sa bebicom user posted image user posted image  bome je taj tvoj malisan dobro dogurao sa tih 3 kg. ajme meni... mene isto sve strah koliko ce moja imati na sljedecem pregledu. a i bas sam se sjetila tebe u jutro kako ti mm dolazi. juhuuuu... danas ce biti sigurno nekog keksa user posted image user posted image
Papalina, vezano za te uroke. ja ti to nista ne vjerujem i ti konci crveni nemam pojima sta bi ti rekla. ako mislis da ce to pomoci, stavi bome i 5 komada. sto se tice love i para na porodiljnom... ide puna placa na porodiljnom dopustu prvih 6 mj. ali bez dodataka tipa prijevoz do posla, regres i sl. ali to ti vrijedi samo ako si radila neprekinuto kod poslodavca mislim 6 mjeseci. tako da ako je sve okej onda lijepo dobijes punu placu. ja se isto veselim svojoj punoj placi, ali to cu valjda dobit isplatu tek u 4 mj... znaci kad vec rodim, ali dobro.... bit ce mami za shopping novih stvari za obuci jerbo nisam sebi nista kupila mjesecima.
a sad.... ovo za tm... ne znam koji vrag je tim muskima. moj je isto prije mislio valjda da hrana sama ulazi u frizider user posted image  inace, mi imamo isto neke fixne troskove tipa kredit za stan 3500 tisuca, racune, hrana i svasta... dakle, bili smo se raspredili da on placa kredit, a ja racune i hranu jer ako bi on morao kupovati hranu onda bi mu morala svaki dan raditi spisak a to mi naporno. i tako sam ja jedno dva mjeseca fino kupovala da imamo fino za papati, i ostala jedan mjesec bez para jer naravno sam i sebi nesto kupila i rekla sam mu da nemam love. on je bio isto sav na cudu kako, zašto. lijepo sam mu napisala spisak da ode kupiti u ducan i kad je skuzio da je donio polupraznu vrecicu i spizdio 200-tinjak kn onda mu je doslo do mozga.
uglavnom, bit je da drugi puta njega posaljes malo po spezu pa da vidi da pare lete same od sebe, a da na kraju je luksuz ako si kupis jebenu cokoladu. nama hvala Bogu nije nikakva kriza i to, ali opet..meni je idiotski razbacivati pare isto. mi znamo lijepo preko do Trsta i po hranu i to nam super.nakrcam cijeli buker, a vozimo karavana i to za 150-200 eura i to nam dosta za mjesec i pol. i to kupim sve zivo..od mlijeka, jogurta do toaletnog papira user posted image  ali stvarno. prije sam znala ici u plodine ili tako neki market i onda nakrcam kolica za 600 kn a ne donesem nista doma pogotovo ako idem jos kupiti prasak za robu i takve stvari. user posted image user posted image  da ne kazem da talijanske stvari su puno kvalitetnije... nije da preferiram talijane, ali kad kazem da im je jogurt finiji nego nas, a nisam neki ljubitelj jogurta, onda vam je sve jasno, a cijena duplo manja nego kod nas. tako da ono.... isplati se, a potrosimo 100 kn goriva do tamo i natrag do doma.
jos sam htjela nesto napisati, ali ne mogu se sjetiti user posted image
bas me zanima kako je prosao i Pepin pregled. ja jedva cekam 25-i da i mi odemo pogledati se opet user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 2045
15.3.2013 12:59:23   
cuba
Sarah, ipak dolazi avionomuser posted image
Luanda-Brussel-Frankfurt-Split mu je linijauser posted image
Rokić se tako veseli braci da ti ne mogu riječima niti opisati a to mi je zbilja bilo najbitnijeuser posted image . Osim naravno da rodim živo i zdravo dijete.
Kako tvoj G prihvaća trudnoću za sada?
Ma da, vjerojatno će ta urinokultura biti ok s obzirom da ja nemam nikakvih problema oko mokrenja. Uvijek u tom urinu imam epitela i malo bakterija ali eto ginić želi biti siguran pa ću i to obaviti.

Hladna, ma proći će i tebi do kraja jako brzo, vjeruj mi. Još sad kad počneš spremati, peglati i sređivati sve za bebicu, nećeš se ni okrenuti i biti ćeš u odbrojavanjuuser posted image user posted image

Piturica, znači da ipak uzmem veću veličinu tih mrežastihuser posted image user posted image

Jutros sam poslala svu dokumentaciju potrebnu za doniranje matičnih stanicauser posted image  Kod mene je također sve spremno i sada krećem u odbrojavanjeuser posted image

Cure drage, 13h je i idem po mmuser posted image  Hopić-cupić će obavezno pasti nakon 2mj, mislim da sam zaslužila user posted image user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2046
15.3.2013 13:58:58   
pepeljuga
Cuba bravo za dečka,ima ga imauser posted image user posted image

Evo i nas ,sve je super,sutra punih 27 tjedana. Curka ima oko 1200 i stalno je pokrivala oci rukicama pa je nikako lipo viditiuser posted image . Uglavnom sam zatvorena,isto nastaviti piti zeljezo i piti vise tekućine zbog tih bakterijica u mokraci,u plusu sam 7 kg,ja zadovoljnauser posted image i sljedeća kontrola za 4 tjednauser posted image

Ja još nisam nista počela spremati,ma dobro i imam još tri miseca al sve mi se čini da će to brzo prociuser posted image

Papalina salji ti njega malo u spizu pa će on skuziti koliko je sve skupo,samo se ti probaj sto manje zivciratiuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2047
15.3.2013 14:06:32   
Hladna
Nije mi nijedna napisala koliko koštaju te jednokratne mrežaste gačice u ljakarnama???
Ja sam kupila jessa, ali sam cula od puno žena da su im mrežaste bile bolje...

Pepeljuga nisam ni ja počela još ništa spremati, ni prati ni ništa, kinderbet i sve stvari osim oblekice su mi na tavanu zapakirani user posted image

Cure koje ste bliže terminima savjetujte nas koje imamo još dosta do tad kad da počnemo sa spremanjem stvarčica za bebe ???'
Vi ipak najbolje znate koliko vam je vremena trebalo i u kakvom ste stanju bile to sve spremat ????user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2048
15.3.2013 14:12:00   
BUMBI
Cuba i pepeuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2049
15.3.2013 14:20:49   
Piturica
Hladna, ja sam napisala da je paket nekih 40-ak kn. 5 kom je unutra. mada sam ja kupila i po komad mrezastih slicnih u beba centru i platila kom 5 kn. ove iz ljekarne mi se cine bolje, kvalitetnije.
cuba, uzmi vece. kazem da bi meni bile dobre te L, ali isto sam xl kupila, probala i okej su.. bar me nista ne steze nigdje. vidi sama, odluci jerbo nemam pojima kako ti izgledas user posted image
pepeljugice, drago mi da je sve super sa malenom. a ovo za rucice mi je totalno slatko kad si napisala. tako je i moja jednom stalno rucicama pokrivala okice i glavu user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!