|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 99 100 [101]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
9.4.2013 10:01:58   
Papalina
cure!!!

sad sam se probudila...!! i... neznam ništa nisam sigurna....ali mislim da me krenulo¨!!! uz sav uložak uspsjele su mi se smoćit hlače...nisu jako ali jesu...kad sam s rukom prošla dolje, na prstima mi bilo vode, bez mirisa... kao da sam ih stavila pod špinu...sad ću zvat mamu svu sreću pa je baš danas doma...!

jel je to to...ajmeeeeeeeeee ja sam luda... idem u bolnicu javim piturici ako bude šta...user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2501
15.4.2013 14:06:37   
endless
Žene moje drage user posted image
Eto mene napokon na RR! Hvala vam najljepša na lijepim željama, ukratko, Gabriel mi je dobro, bili smo nakon poroda još 5 dana u bolnici zbog urinarne infekcije, ali evo, sada je dobro, fino papa, spava i stvarno ne znam jel mogu poželjeti boljeg sina user posted image
Porod mi je prošao dobro, jest da je drip napravio svoje i htjela sam se dić i otić s onog porođajnog stola i pojest jastuk, ali sada dok imam svog Gabriela, još sto puta bih ga mogla roditi, stvarno sam presretna! user posted image Tokom cijelog poroda sam slušala priče o Sulejmanu i o tome kako se Hurem udebljala, babica i sestre su se bogami uživile u priču o tome user posted image a ja jadna umirala od bolova user posted image 4 dana prije sam dospjela u bolnicu (čitala sam sve stare postove, vidim da vas je Papalina o sveeemu obavijestila user posted image hihihi!) tako da sam se naslušala poroda i poroda ii poroda user posted image žene su vrištale, derale se, i trpile bolove po 6-7 sati, mislila sam da neću uspjeti izdržati, ali eto, 2 sata i 45 minuta su bila dovoljna i to zahvaljujući mom ginekologu, svaka mu čast!
Eto, ukratko sam vam natipkala user posted image divno je biti majka!!!!!!
Sad samo Papalinu čekamo, vidim da je ona praktički već na porodu user posted image ja sam u podne bila otvorena prst i pol, a već u 18.00 smo krenuli s porodom user posted image user posted image tralalaa, jedva čekaaam user posted image user posted image user posted image

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2502
17.4.2013 20:19:15   
endless
user posted image user posted image user posted image Drage moje, ponosim se jer sam prenositelj sretnih vijesti:
user posted image Noćas, u 01:12 rodila je Papalina, curicu Chiaru user posted image
user posted image Jutros, nažalost ne znam u koliko sati, rodila je i Mmaestral user posted image

Tako da sada imamo još plus dvije curice višeee user posted image user posted image user posted image
Čestitke curama user posted image user posted image user posted image

Nešto nam je pusto na RRu, izgleda da su nam naše bebice okupirale dane user posted image user posted image
Puno pusa od mene i mog Gabriela user posted image

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 2503
17.4.2013 23:59:05   
pepeljuga
Endlles draga imamo novu temu, proljetne bebice drugi dio pa zato ovdi nitko ne piseuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 2504
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 99 100 [101]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 99 100 [101]
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!