endless
|
Žene moje drage Eto mene napokon na RR! Hvala vam najljepša na lijepim željama, ukratko, Gabriel mi je dobro, bili smo nakon poroda još 5 dana u bolnici zbog urinarne infekcije, ali evo, sada je dobro, fino papa, spava i stvarno ne znam jel mogu poželjeti boljeg sina Porod mi je prošao dobro, jest da je drip napravio svoje i htjela sam se dić i otić s onog porođajnog stola i pojest jastuk, ali sada dok imam svog Gabriela, još sto puta bih ga mogla roditi, stvarno sam presretna! Tokom cijelog poroda sam slušala priče o Sulejmanu i o tome kako se Hurem udebljala, babica i sestre su se bogami uživile u priču o tome a ja jadna umirala od bolova 4 dana prije sam dospjela u bolnicu (čitala sam sve stare postove, vidim da vas je Papalina o sveeemu obavijestila hihihi!) tako da sam se naslušala poroda i poroda ii poroda žene su vrištale, derale se, i trpile bolove po 6-7 sati, mislila sam da neću uspjeti izdržati, ali eto, 2 sata i 45 minuta su bila dovoljna i to zahvaljujući mom ginekologu, svaka mu čast! Eto, ukratko sam vam natipkala divno je biti majka!!!!!! Sad samo Papalinu čekamo, vidim da je ona praktički već na porodu ja sam u podne bila otvorena prst i pol, a već u 18.00 smo krenuli s porodom tralalaa, jedva čekaaam