|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pravila korištenja

Uredništvo Ringeraje, 22.1.2018
OPĆI UVJETI KORIŠTENJA PORTALA RINGERAJA.HR

image
/11


Opći uvjeti korištenja (Pravilnik) određuju pravila korištenja sadržaja i usluga portala Ringeraja.hr, kojeg je vlasnik tvrtka Danu media d.o.o. Zagreb. Upotrebom portala i njegovih usluga u potpunosti prihvaćate ove uvjete korištenja i obavezni ste ih poštivati. Vlasnik portala može promijeniti Pravilnik u bilo kojem danom trenutku, a to čini objavljivanjem promjena na ovoj stranici. O promjenama uvjeta korištenja vlasnik nije obvezan obavijesti korisnike portala. Ukoliko nastavite sa korištenjem portala, smatra se da ste pristali na sadržaj posljednje revizije Pravilnika. Ukoliko se ne slažete sa uvjetima korištenja i politikom privatnosti, molimo Vas da napustite portal.

 

Definicija korištenih izraza:

  • vi, korisnik: registrirani korisnik ili svaki posjetitelj koji pretražuje po sadržaju portala Ringeraja.hr
  • mi, tvrtka, vlasnik portala: portal Ringeraja.hr ili tvrtka Danu media d.o.o. Zagreb
  • partner: pravna ili fizička osoba koja plaća korisnički servis portala Ringeraja.hr
  • usluge: sve usluge koje nudi portal Ringeraja.hr, koje obuhvaćaju:
    • sve vrste oglašavanja na portalu
    • upotrebu alata i aplikacija portala,
    • ostale usluge.

 

 

1. SADRŽAJ PORTALA

Ukupan sadržaj portala, uključujući tekst, grafiku, slike, logotipe, ikone, softver i druge sadržaje, vlasništvo je poduzeća Danu media doo Zagreb, naših partnera ili autora sadržaja. Zabranjena je prodaja ili nadogradnja sadržaja portala Ringeraja.hr bez pismene dozvole autora ili ovlaštene osobe. Zabranjeno je i djelomično ili u cijelosti kopirati, reproducirati, objavljivati, mijenjati, dodavati, tiskati i distribuirati sadržaje portala Ringeraja.hr. Neovlašteno korištenje sadržaja portala Ringeraja.hr predstavlja kršenje autorskog prava i drugih zakona.

Korisnicima je dozvoljeno koristiti i pretraživati sadržaj portala Ringeraja.hr, dok ne krše autorska prava. Dozvoljeno je preuzimanje i ispis informacija i materijala sa portala za potrebe gledanja i čitanja u nekomercijalne svrhe. Autori i poduzeće nisu odgovorni za bilo kakve negativne posljedice korištenja sadržaja portala Ringeraja.hr. U slučaju neovlaštenog objavljivanja autorskih sadržaja na portalu, autor je obvezan obavijestiti nas na adresu pomoc@ringeraja.hr. U roku od 24 sata od upozorenja, objava će biti obrisana sa portala.

Zajedno sa autorima sadržaja portala brinut ćemo za točnost, ažurnost i potpunost podataka isadržaja na sajtu. Kao poduzeće ne preuzimamo nikakvu odgovornost ukoliko podaci nisu točni, potpuni i ažurni.

Sadržaj portala Ringeraja.hr namijenjen je samo za potrebe informiranja, a ne kao zamjena za osobni stručni savjet, na primjer liječnika. Dakle, korisnik se oslanja na sadržaj i informacije na portalu Ringeraja.hr uz vlastiti rizik.

 

2. OBVEZE KORISNIKA

Obiteljski portal Ringeraja.hr namijenjen je pojedincima koji traže informacije o zatrudnjivanju, trudnoći, roditeljstvu i podizanju djece, kao i razne informacije vezane za obitelj. Naši forumi su javni i dostupni svima koji žele razmjenjivati svoje stavove i iskustva s drugim korisnicima, ili samo na taj način traže željene informacije. Određeni dijelovi portala dostupni su samo registriranim korisnicima, kao što su na primjer postavljanje komentara na forumu i gledanje pojedinih foto albuma.

Korisnici u potpunosti odgovaraju za sve informacije objavljene na portalu i za sve aktivnosti koje obavljaju pod svojim korisničkim imenom i osobnom lozinkom. Sadržaji koje korisnici objavljuju na portalu Ringeraja.hr ne odražavaju stavove redakcije portala Ringeraja.hr.

Korisnik je suglasan da su sve informacije koje je objavio na portalu Ringeraja.hr točne, i odgovoranje za njihovu autentičnost. Poduzeće Danu media doo nije odgovorno za netočne informacije koje navode korisnici portala.

Korisnici koji ste dobili lozinku za pristup za javnost zatvorenim dijelovima portala, morate lozinku čuvati i ne smijete je zloupotrebljavati ili proslijediti trećoj osobi. U slučaju da se utvrdi da je došlo do neovlaštenog korištenja vašeg korisničkog naloga, dužni ste nas odmah obavijestiti na adresu: pomoc@ringeraja.hr.

Zabranjuje se kršenje ili pokušaj kršenja privatnosti drugih korisnika i sigurnosti portala Ringeraja.hr, što podrazumijeva:

  • Pristup podacima koje nisu namijenjene korisniku ili neovlašteno prijavljivanje u ime drugog korisnika;
  • Pokušaj da se provjeri ranjivost sustava;
  • Pokušaj prekida rada i usluga portala Ringeraja.hr, kao što je širenje virusa na portalu Ringeraja.hr, "spamming" itd.

 

Kršenje sigurnosti i sigurnost portala znači civilnu i krivičnu odgovornost.

Korisnicima su također zabranjene radnje, koje mogu utjecati na ljudsko dostojanstvo, promoviranje rasne, seksualne ili etničke diskriminacije i vjerska ili politička netrpeljivost i djela i sadržaji štetni za zdravlje i sigurnost ljudi, zaštitu okoliša i kulturnog nasljeđa, uvrede vezane za vjerska ili politička uvjerenja, ili štetna prema interesima drugih korisnika portala Ringeraja.hr.

Također je zabranjeno svako besplatno oglašavanje na portalu bez prethodne suglasnosti vlasnika portala. Ovo obuhvaća direktno reklamiranje na forumu, kao i slanje privatnih poruka u svrhu oglašavanja (spam). Zabranjeno oglašavanje na forumu obuhvaća:

  • Sve objave i aktivnosti korisnika, koje direktno ili indirektno reklamiraju web stranice koji nisu sastavni dio portala Ringeraja.hr;
  • Direktno oglašavanje bilo kakvih aktivnosti, proizvoda ili usluga.

 

Kao reklamiranje smatra se i svaka aktivnost pojedinca ili grupe pojedinaca izložena sloganom, linkom na drugu web stranicu, uslugom ili uslugom u porukama, potpisima, komentarima.

Administrator portala je taj koji odlučuje da li konkretni sadržaj sadrži elemente oglasa ipridržava pravo da takav sadržaj obriše sa portala. Administrator portala može po vlastitoj procjeni i bez obrazloženja obrisati poruku za koju pretpostavlja daje korisnik iskorištava u svrhu promocije i reklamiranja. Ukoliko je korisnik prije objavljivanja poruke u dilemi da li da poruku objavi ili ne, može kontaktirati administratora, urednika ili moderatora portala, koji će mu rado pomoći.

Operator zadržava pravo da korisniku zabrani pristup ili ga obriše sa portala Ringeraja.hr ukoliko utvrdi ili sumnja da je korisnik prekršio bilo koju od navedenih zabrana ili na bilo koji način postupio nezakonito i/ili svojim aktivnostima izazvao financijsku štetu poduzeću Danu media doo Zagreb.

 

3. PRISTUP

Vlasnik će nastojati pružiti korisnicima nesmetano korištenje portala - pod normalnim uvjetima 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Iz tehničkih razloga, zbog održavanja ili zamjene hardvera ili softvera, može doći do kratkih prekida u radu portala ili smetnji sa pristupom. U slučaju većih promjena sustava koje će biti obavljene nedjeljom ili praznikom, zadržavamo pravo do većeg ispada u korištenju portala.

 

4. OBVEZE PARTNERA

Partner je upotpunosti odgovoran za sadržaj svojeg oglasa. Obavezuje se da njegova reklamaili oglas ne krše aktualne zakone o oglašavanju i/ili nisu u sukobu sa postojećim kodeksom oglašavanja. Također, partner se obavezuje da neće objavljivati oglase koji mogu utjecati na povredu ljudskog dostojanstva, i koji promoviraju rasnu, seksualnu ili etničku i vjersku diskriminaciju ili političku netoleranciju, i sadržaje štetne po zdravlje i sigurnost ljudi i zaštitu okoliša i kulturnog nasljeđa, koji vrijeđaju vjerska ili politička uvjerenja ili štete interesima korisnika portala Ringeraja.hr. Vlasnik zadržava pravo odbiti ili povući reklamu, koja ne ispunjava navedene uvjete. U tom slučaju vlasnik nije dužan nadoknaditi cijenu objavljivanja oglasa, da o tome obavijesti partnera ili da za brisanje takvog oglasa traži dozvolu.

Partner je dužan platiti račun u na njemu navedenom roku plaćanja.

 

5. NAPLATIVE USLUGE

Ringeraja.hr nudi razne naplative usluge. Korištenje tih usluga se naplaćuje prema aktualnom cjeniku koji vam može proslijediti naš marketing tim. Kontaktirajte nas na adresu: marketing@ringeraja.hr.

 

6. MALI OGLASI

Mali oglasi portala Ringeraja.hr djeluju isključivo kao posrednički sustav između oglašivača i potencijalnih kupaca. Svi mogući nesporazumi između te dvije strane rješavaju se sporazumno ili sudskim putem kod nadležnog suda.

Korisnici su odgovorni za sadržaj svojih malih oglasa. Objavljivanje oglasa sa neprikladnimsadržajem je strogo zabranjeno. Kontakt u slučaju bilo kakvog kršenja Pravilnika: pomoc@ringeraja.hr.

 

7. PRIVATNOST KORISNIKA

Portal Ringeraja.hrse obvezuje štititi privatnost svojih korisnika. Obvezujemo se da pri obradi podataka, čuvanju zbirke podataka i upotrebi takve zbirke nećemo kršiti odredbe Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Registracija i objava sadržaja na portalu Ringeraja.hr su dobrovoljni. Korisnici naših usluga imaju pravo pristupiti do svojih osobnih podataka, ažuriraju ih i brišu na način kojije dozvoljen na tim stranicama. Podaci korisnika biti će sačuvani dok su relevantni ili dok ih korisnici ne obrišu sami.

Osobne podatke o korisnicima prikupljamo i koristimo u svrhu vođenja baze podataka o registriranim korisnicima, poboljšanje korisničkog iskustva, praćenje statistike korištenja portala i za obavljanje usluga ovih stranica, o čemu su korisnici jasno i nedvosmisleno obaviješteni na ovoj stranici.

Automatski bilježimo i određene anonimne informacije koje se ne odnose na pojedinačne korisnike i ovise od načina na koji pretražujete portal. Ove informacije se koriste za interna istraživanja sa ciljem poboljšanja naših usluga, za statističku obradu, i iz sigurnosnih razloga. Te informacije obuhvaćaju: adresu i ime stranice sa koje korisnik ulazi na portal Ringeraja.hr, verzija korištenog pretraživača i trenutna IP adresa korištenog računala.

Korisnicima portala jamčimo njihovu anonimnost. Obvezujemo se da trećim osobama nećemo prosljeđivati imena i kontakt podatke (adresa, telefon, e-mail adresa) korisnika, bez njihovog eksplicitnog odobrenja.

Zadržavamo pravoda korisnike portala putem elektronske pošte obavještavamo o novostima i značajnim promjenama u sadržaju portala.

Nakon registracije, korisnik se automatski dodaje u spisak primaoca Ringerajinih e-novosti, koje mogu sadržavati i reklamne poruke naših poslovnih partnera. Korisnik se može u svakom trenutku odjaviti sa liste primatelja poruke preko linka za odjavu koji se nalazi na kraju svake primljene e-novosti.

Ukoliko korisnik želi naše usluge preporučiti prijatelju može to učiniti pomoću posebnog alata na portalu. Za preporuku korisnik mora upisati ime i e-mail adresu primatelja koji će primiti jednu e-mail poruku sa preporukom portala Ringeraja.hr. Ti podaci neće biti pohranjeni i korišteni u druge svrhe.

Pristup informacijama koje su u osobnom profilu korisnika dostupan je samo ovlaštenim osobama poduzeća Danu media doo Zagreb. Poduzeće ne jamči da do neovlaštenih upada u osobne profile korisnika ne može doći.

 

8. LINKOVI NA DRUGE STRANICE

U sadržaju portala Ringeraja.hr nalaze se i linkovi ka vanjskim web stranicama koji nisu održavani od strane vlasnika portala i njegovog administratora. Na te stranice nemamo utjecaj i ne odgovaramo za njihov sadržaj, politiku sigurnosti i drugo.

 

9. KOLAČIĆI (COOKIES) I JAVASCRIPT

Kao i većina stranica, portal Ringeraja.hr koristi kolačiće. Kolačići su male datoteke koje se bilježe u memoriju računala. Korisnicima jamčimo da ih koristimo samo zato da im olakšamo pretraživanje po portalu i na način koji ni u kojem slučaju ne ugrožava njihovu sigurnost ili krši prava na privatnost. Ako korisnik onemogući kolačiće, korištenje određenih funkcija portala neće biti omogućeno, uključujući prijavu u osobni profil korisnika.

Za prijavu naportal Ringeraja.hr korisnik mora imati omogućenu upotrebu JavaScript-a.

 

10. ODGOVORNOST VLASNIKA

 Poduzeće Danu media doo Zagreb ne odgovora za: 

  • Negativne efekte uporabe sadržaja portala Ringeraja.hr i za ispravnost, točnost, potpunost i ažurnost informacija;
  • Svako oštećenje ili gubitak podataka uslijed korištenja portala Ringeraja.hr;
  • Moguće štete programske ili računalne opreme koja omogućuje korisnicima ili pretplatnicima korištenje portala Ringeraja.hr;
  • Loše performanse ili nedostupnost ili ograničenu funkcionalnost portala Ringeraja.hr zbog poremećaja ili smetnji internet mreže;
  • Nedostupnost ili ograničenu funkcionalnost portala Ringeraja.hr prouzrokovanih od više sile;
  • Gubitak poslovne dobiti ili poslovnu štetu koja bi mogla nastati ili je nastala kao rezultat pogrešnog djelovanja i prikazivanja portala Ringeraja.hr;
  • Netočne podatke korisnika koji su objavljeni na portalu Ringeraja.hr;
  • Netočne informacije koje partneri objave na portalu Ringeraja.hr;
  • Potencijalne nezakonite aktivnosti korisnika ili partnera na portalu Ringeraja.hr;
  • Svaku vrstu diskriminacije ili uznemiravanja korisnika Ringeraja.hr od strane drugih korisnika ili partnera;
  • Prikupljanje i/ili spremanje bilo kojih informacija o korisnicima od strane drugih korisnika ili partnera portala Ringeraja.hr;
  • Nesmetano osiguravanje komunikacije između korisnika;
  • Pregled komunikacije između dva ili više korisnika, ali si pridržava pravo da pristupi bilo kojem obliku komunikacije korisnika u slučaju sumnje kršenja Pravila ili u slučaju drugih problema. 

 

 

11. RJEŠAVANJE SPOROVA

Za rješavanje svih sporova nadležan je sud u Zagrebu. Sve komentare i pitanja u vezi korištenja portala Ringeraja.hr možete poslati na e-mail adresu: pomoc@ringeraja.hr. 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Brzi vodič
Upute za korištenje
2
Poziv na suradnju
Otvoreni smo za razne oblike suradnje
2
Oglašavanje
Želite oglašavati Vaše usluge i/ili proizvode putem portala ringeraja.hr? Tu smo za Vas!
2
Zadaća portala
Što želimo postići...
2





Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!