Pumba
|
Bok curke kako ste mi? Vidim još imamo mučnina, i tegoba, nadam se da to bude prestalo ekspresno brzo Mi smo vam odlično. Beba je 47mm velika, vidi se lijepo glavica, rukice, nogice, čak je i mahala.. ne znamo još spol a mm ima želju da ga niti ne doznamo dok se ne rodi, a i ja volim da bude iznenađenje pa ćemo svaki put morati reći dr da nam ne kaže što je. Nekako mi je veće isčekivanje kad nitko ne zna što je u trbuhu, imam osjećaj da sada kada svi znamo spol i ime samo čekamo da izađe vani, a ovako je ipak interesantije, vidjet ćemo hoćemo li izdržati. Ja sam super inače, sad smo 11+5, još malo pa ću i odahnuti, nakon 12 tjedana i koji dan kad je rizik od svega manji, lakše će se disati. Med sestra mi je rekla da sam dobila već 4 kg, ne osjećam se tako, ali neka, papam puno, sve mi odgovara, samo da je beba zdrava i jaka, nije me briga za izgled sada, dok god smo u granicama sve je u redu, poslije poroda ćemo razmisljati o gubljenju viška. Pinky moja jeli raste trbuh? Do kad planiraš raditi? Andy drago mi je da je sve ok. I neka trbuha, to je baš lijepo, a i čitala sam da je veći trbuh u svakoj novoj trudnoći. Jako mi je žao da te još muče te tegobe, slabosti i mučnine, meni ih nikako niti nije bilo pa ne mogu zamisliti uopće kako si iscrpljena i umorna od svega. Jeli barem dobivaš na težini? Jeli još radiš? I naravno da ćeš mi doći, budemo se slikale i paradirale sa velikim bušama, ja te čekam, nema nikakvog problema bebac mila jesi svjesna da si nam se pridružila? ja sam još u nevjerici i za sebe, i za našu pinky i tebe... sve mi čekalice i trudilice i vrijednice ćemo biti mame Što se tvog posla tiče, dokle god se budeš osjećala dobro zašto ne bi radila, tako ja barem misli, moji na poslu sve znaju, i rekla sam da ću raditi dok god mi ne počne smetati težina, ili trbuh ili neka druga bol / nelagoda. Kako sada stvari stoje mogla bi raditi sve tamo do mjesec dana prije termina, ali nije mi ništa teško. Najbitnije je odspavati svoje, kvalitetno 8 sati i ja sam ko nova, čim ne spavam dobro jednu noć sutradan sam slomljena makar ništa ne radila. Lijepe su reakcije tvojih i njegovih, super... te čije te nisu iznenadile nisu ni vrijedne spomena, bitno da se nisi puno šokirala, tako nešto si i očekivala, pa je lakše pretpostavljam. vucica lijepa su vam imena, vi ste to brzo riješili... mi imamo dvojbi, ili bolje rečeno peterojbi, hahahhaha Nećemo se tako brzo ni lako odlučiti, ali pričamo o tome, vidjet ćemo još sve.. Ja od početka imam neki filing da sina nosim, ali naravno to je temeljeno na ničemu, to je skroz subjektivno i nerealno, možda jer bi više voljela dečka prvog, ali što Bog da, nakon svega mi je to uistinu naaaaaaaajmanje bitno i štogod bude bit će najvoljenije i najrazmaženije na svijetu, hehehehehhe Curke svima želim najzdraviju dječicu, lagane porode, i divne mjesece što sam predstoje. Uživajte mi! Šaljem svima puse