|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebe - termin 2014.
6.5.2014 8:58:26   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image mama3.put - 21.09. user posted image
user posted image blabli - 22.09. user posted image
user posted image kika_spy - 24.09. user posted image
user posted image Hubertica - 28.09. user posted image
user posted image Riza - 03.10. user posted image
user posted image MISSMAVEN - 03.10. user posted image
user posted image MarijanaC - 05.10. user posted image
user posted image kikilina - 06.10. user posted image
user posted image Briciola - 06.10. user posted image
user posted image roccoko - 07.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 09.10. user posted image
user posted image Faisca - 15.10. user posted image
user posted image raffica - 18.10. user posted image
user posted image majalesa - 19.10. user posted image
user posted image pea06 - 22.10. user posted image
user posted image natich - 27.10. user posted image
user posted image Dacana - 02.11. user posted image
user posted image andydea - 04.11. user posted image
user posted image mali.cro - 13.11. user posted image
user posted image vucica - 16.11. user posted image
user posted image Pumba - 26.11. user posted image
user posted image nicebo - 21.12. user posted image
user posted image scarlet - 25.12. user posted image
user posted image bebac24 - 30.12. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 801
6.5.2014 9:05:15   
andydea
Jutrekoo
nicebo dobrodosla..super za pregled i srceko..
Sto se tice nuhalnog nabora u 12.tj. Ja sam ga radila..to se gleda preko utz i ako se utvrdi da je vrijednost povisena onda se salje u bolnicu na probir koji kosta 500kn.To obicno rade zene iznad 35g., viserotke ili zene sa puno spontanih pobacaja ...Tako da ja na tvom mjestu nebi isla na probir ako se pokaze nabor uredu..i jos k tome ako si do sad sve normalno imala i rodila svoju curicu ok..
Raffica sto se tice vitamina ja sam protiv tableta..ali s obzirom na moje stanje i povracanja punih 14.tj.moram uzimati elevit i B vitamin..uz trudnocu jos i dojim tako da su mi potrebni..unosom hrane ne mozemo to toliko nadomjestiti..
Pinky moja ja sam ti noge namakala svaku vecer u mlaku vodu sa morskom soli i kasnije stavljala na poviseno..Sa Di mi je bilo grozno i jedva sam pred kraj hodala..Cjelo ljeto sam tako bila, ali vjerujte bilo mi je lijepo i po vrucinama..jer sam paradirala samo u gacama, topu i natikacama..Kupi si klompe..mene su spasile
Evo ja sam kako koji dan..Svekrva se nesto popravila i kao da joj postaje stalo..ne znam..svaki dan me pita kaj bi kuhali i sta mi se jede..pijemo i kave ujutro ..nemrem vjerovati..
Joj drage moje jedva cekak ljetooooo

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 802
6.5.2014 9:43:05   
PinkyFunkyBirdy
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

bebac24.................................... 06.05.
scarlet....................................... 07.05.
Dacana...................................... 07.05.
vucica........................................ 07.05.
raffica..................................oko 08.05.
Pumba........................................09.05.
mama3.put.................................13.05.
natich.........................................14.05.
PinkyFunkyBirdy.................oko 15.05.
roccoko......................................20.05.
Briciola.......................................20.05.
Riza............................................22.05.
MISSMAVEN...............................02.06.
nicebo........................................03.06.
andydea......................................04.06.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 803
6.5.2014 9:52:14   
natich
ej curke!!
Vučice,ja ti na idućem pregledu radim triple test ili kombinirani probir. u 12. tjednu na pregledu mi je bebolincu mjerila nuhalni nabor,to je povezano sa Downovim sindromom,a na idućem pregledu mi je rekla da mi je kljućno nakon pregleda unutar 24 sata vadit krv.bebo se ne dira,samo se nama pušta krv kako bi se isključile kromosomske anomalije.
sad nisam ziher da mi to radi jer imam 32 god. ili su to neki novi propisi....

btw trbuščić mi je skoćio i baš sam si nekak ponosna user posted image . sretno curke na pregledima!

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 804
6.5.2014 11:14:54   
MarijanaC
Eeeej drage moje trudnice. Evo i mene. Ja sam u krevetu danas,glavobolja me rastura,a uz to i rez od carskog. Kaktili opet sam u fazi velikog rasta pa to tako hoce. Cak sam sinoc popila lupocet da me malo pusti da mogu zaspati. Svekrva malog cuva tako da se ja mogu odmoriti.
Moramo skupiti ovaj tjedan papire za vrtic,jos uvijek se premisljamo bi ga dali ili ne .... Gabi ce imati taman 2 i pol god..m jedino mi je sto ce bebi doci kada on mjesec dana bude isao...jooooj neznam luda sam od tog. Bi ili nebi pitanje je sad.

Kako ste mi vi? Kako busice? Moja jako raste. Mackam se s mustelim da strije ne dobijem,u prvoj trudnoci vec jesam....

Puse svima.

Za dva života bogatija
user posted image user posted image Gabrijel 01.03.2012.
Matej 27.09.2014.user posted image user posted image

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 805
6.5.2014 11:56:15   
vucica
sta vam se pokazalo najbolje od tih kremica za trackanje, sutra pleniram nesto ici kupiti jer je sad zadnji vlak da pocnem sa time a neznam sta bi kupila user posted image i koliko puta se dnevno mazete

(Odgovor članu MarijanaC)
Neposredna veza do poruke: 806
6.5.2014 12:39:20   
bebac24
evo i nas user posted image user posted image
bili ujutro na pregledu radila je samo UZV i imamo majusnih 3 mm ali je rekla da se srceko vidi ,nije mi palila jer je stvarno maleno cudo pa je rekla za drugi put... ja htjela slikicu a ona se samo nasmijala i rekla da se strpim do drugog pregleda... dala mi je folacin da pijem i vec popila prvu i od sutra startam sa eutyroxom... drugi pregled nam je 5.6 a 29.5 moram kod endokrinologa za stitnjacu... dala mi je da vadim krv i urin i tako... trudnoca uredna,u maternici ,jedna bebica je i jako jako hrabra :-)

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 807
6.5.2014 13:19:26   
vucica
bebac bravo za tvoju hrabru mrvicu user posted image ja sam za stitnjacu dobila letrox da pijem svaki drugi dan po pola tablete, koliki je tebi sada tsh

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 808
6.5.2014 15:06:20   
bebac24
vucice ovako ti je meni bilo... u 2 mj prvi put u zivotu to vadila i bip je 5.8 i odmah mi je rekla da pijem 25 mg eutyroxa.. ja skim god sam pricala su rekli da ne budem luda da prvo pricekam da vadim to ponovo i tako da nisam pocela piti .. narucena sam 14.5 i sad neznam dali da od sutra pocnem piti ili da cekam 14.5+ 8 dana dok dode nalaz... jer gin je rekla da pocnem piti...

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 809
6.5.2014 15:39:06   
scarlet
Bebac cestitam
user posted image user posted image user posted image
Bas mi je drago!!!!!

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 810
6.5.2014 15:44:58   
MarijanaC
Vucice ja sam se u prvoj trudnoci mazala bademovim uljem i dobila osip po cijelom trbuhu pa sam presla na mustelu i ona mi je bila super. Mazala sam se jednom dnevno ali sam pod kraj svjedeno dobila atrije (2tj prije poroda) ali s obzirom koliki sam trbuh imala niti jedna krema me nebi skroz spasila.
Sad se opet mazem mustelom. Mazem se svaki dan,neki put i dva puta ako me koza svrbi.

Za dva života bogatija

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 811
6.5.2014 19:53:08   
andydea
Bebac <3 za srceko..
Mazala sam se sa svime i svacime i svasta isprobavala..ali definitivno najbolji mi je shea maslac od Palmesa..odlicno ulje i s time mazem i djecu..
Evo ja se konacno davim i uzivam u vocu..ide na bolje i apetit mi raste za zdravijom hranom..vracam se svom nacinu polako ali sigurno..
Danas mi je Di isao prvi put kod frizera..bilo je napeto..ali uspjesno..sad imam ozbiljnog deckica..bas mi brzo raste..o curkama da ni ne pricam!

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 812
6.5.2014 21:18:55   
nicebo
Večer!
Bebac, super za pregled i malo srceko user posted image
Što se tiče mazanja, u prvoj sam trudnoći koristila od galenskog labaratorija kremu protiv strija i nisam dobila nijedne strije.
A što se tiče kombinianog probira, mislim da me ginekologica šalje baš zbog godina. Nisam više u cvijetu mladosti user posted image
Mislim da ću ipak otići čisto da budem mirna.
Andydea, super za apetit.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 813
7.5.2014 7:30:58   
vucica
bebac mislim da je bolje da pijes sada u trudnoci jer ipak i beba uzima svoje pa su nam potrebe za tim hormonom povecane, meni je G rekao da nakon trudnoce ako mi tsh bude kao sada da necu vise morati piti letrox tako da se tome i nadam, i obavezno moram svakih 5 tjedana iznova kontrolirati tsh da se vidi da li mi treba povecati dozu jer sada mi je propisao stvarno minimalnu

u 10 idem na uzv pa vam se javim nakon toga, pusa svima

(Odgovor članu nicebo)
Neposredna veza do poruke: 814
7.5.2014 10:13:02   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, žao mi je da se ne javljam više, ali ludnica mi je na poslu. user posted image

Andy moja milena, tako mi je drago što si mi ti bolje i što su odnosi sa svekrvom bolji. user posted image

Draga Marijana, nadam se da si danas bolje. user posted image

Vucice, ja se mackam s Biobazom iz DM-a i zadovoljna sam. Možeš tražiti popuste za trudnice pa ju platiš 10-tak kn manje. Ja sam ju dobila od frendice kojoj je ostalo te kreme, ali kako sam krenula mislim da ću morati kupiti još. user posted image Tek na kraju ću vidjeti dal je pomogla ili ne. user posted image

Draga bebac, bravo za malo srčeko! user posted image user posted image user posted image Za lijekove sam pisala na odbrojavanju pa se neću ponavljati. Dodam ti novi datum za pregled. user posted image

Nicebo, i ja bi na tvom mjestu napravila taj pregled za svaki slučaj. user posted image

Sretno svim curama koje danas idu na pregled i očekujemo izvještaje! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam vam definitivno natekla - gležnjeve više ni ne vidim, a svi zglobovi na rukama ma bole kad ih mičem. Krivac: pizza! user posted image Bude mi super fina, ali nakon nje sam jaaaako žedna i popijem užasno puno vode i zatim sam 2 dana kao bumbar. Sad moram do pregleda malo smanjiti unos soli i dovesti se opet u red tako da mi ginić ne prigovara. user posted image Ajme, ako mi sol smeta, a i ako mi OGTT pokaže šečer, pa morat ću do kraja trudnoće jesti bljutavu hranu. user posted image Kako to da netečenost počinje tako rano? Pa nisam još prošla ni pola trudnoće. user posted image A ja mislila da se to dešava tek pred kraj. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 815
7.5.2014 10:14:43   
PinkyFunkyBirdy
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

scarlet....................................... 07.05.
Dacana...................................... 07.05.
vucica........................................ 07.05.
raffica..................................oko 08.05.
Pumba........................................09.05.
mama3.put.................................13.05.
natich.........................................14.05.
PinkyFunkyBirdy.................oko 15.05.
roccoko......................................20.05.
Briciola.......................................20.05.
Riza............................................22.05.
MISSMAVEN...............................02.06.
nicebo........................................03.06.
andydea......................................04.06.
bebac24.................................... 05.06.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 816
7.5.2014 11:33:42   
vucica
evo mene sa uzv-a, joj sva sam se rastopila kad sam vidjela kako beba mase rukicama i pliva unutra, nemogu vjerovati da tako malo stvorenje vec sve to moze, prekrasno nesta

kaze dr da je sve ok, velicina stima, nuhalni nabor je 2,5 jel to ok?

pinky ja taman smazala pizzu i ti sad napises kakve si posljedice imala od nje user posted image
i ja sam mislila da naticanje krece kasnije malo user posted image sigurno ce iskusnije trudnice dati neki savjet, mislim da ce i mene to docekati jer i inace mi listovi znaju dosta oteci, najvise od sjedenja na poslu, pa me sve strah kako ce to biti kasnijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 817
7.5.2014 11:39:13   
ikaaa
pinky draga moja ja lutam stalno od odbrojavanja pa do ljetnih bebica a evo me malo i k tebi...pa kako si mi? vidim da pišeš za natečenost, draga moja nisi jedina..... i meni se to dešava, ali meni užasno nateknu noge..... pa sam smanjila sol na minimalno...ali se tu i tamo na 2tj počastim sa pizzom.... kad joj ne možemo odoljeti....user posted image user posted image user posted image .... kako je tvoja bebica?
andy draga kako si mi ti? kako su tvoji veliki i mali, a i malena mrvica u buši?
user posted image user posted image user posted image user posted image pozzz od ike i njene ljetne bebalice curkice

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 818
7.5.2014 12:26:42   
PinkyFunkyBirdy
Draga vucice, ne mora uopće značiti da ćeš reagirati kao ja tako da se nemoj brinuti. user posted image A i čini mi se da kroz dan, dva sve to splasne. Ja sam se zeznula jer sam jela pizzu u pon za ručak, pa jučer taman kad se počelo povlačiti evo meni opet pizze za večeru. user posted image Bravo za tvoju mrvicu! user posted image user posted image user posted image

Ikaaa moja draga, vidim da brineš zbog pretraga, ali nemoj mi brinuti. Sve će biti ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A što se mene tiče imam osjećaj da se samo žalim na neke probleme. user posted image Evo da kažem da uživam u mojoj sad već velikoj buši i u povremenim titrajima kojima mi se bebica javlja. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 819
7.5.2014 14:02:13   
andydea
Hy mamite
vucice hm..moj nuhalni nabor je 1,5, a meni je ginek.rekla da sve do 2,5 je ok..ne kuzim kako ti nista nije rekla..u tvom slucaju isla bi na probir..Ne zelim te plasiti ,ali po meni cim je tak granica voljela bih odmah znati jel sve uredu..Cudi me da ti nije nista rekla :(
Ikaaa dobro smo svi..curke u skoli..jos malo pa gotovo, Di je vec veliki vragolan i vrijeme uz njega mi leti..
Nego drage moje jucer sam osjetila prave male udarce i bila sam presretna..a jucer smo napunili 14.tj.Eto stvarno viserotke prije to osjete..Mada sam i u prvoj osjetila sa 15 tj.,a sa 16 tj. imala vec prave udarce moje curice..hihi
Pinky nekog zahvati tako rano..samo pripazi sad kad krenu vrucine

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 820
7.5.2014 14:20:54   
vucica
rekao mi je da je neka gornja granica 3, i da bas ako zelim mogu ici na probir ali po njemu da ne moram jer je po svemu drugome trudnoca uredna i dobro se razvija, e sad neznam ni sama sta da mislim user posted image
kad mi je upisivala nalaz u trudnicku knjizicu sestra mi je rekla da vecina cura ne ide osim onih kojima dr preporuci, strah me je uopce poceti googlati jer ako krenem sa panicarenjem nece biti dobro i ovako sam stalno u strahu, probati cu pitati jos jednog dr s kojim sam dobra za misljenje pa cu onda odluciti, mislim da ne bih mogla prezivjeti da bude nesta lose user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 821
7.5.2014 14:31:01   
MarijanaC
Hej drage moje
Pinky zato smo mi tu, da se imaš kome požaliti i netko tko dijeli to sve s tobom. Tijelo prolazi kroz promjene i normalno da ponekad nije ugodno iako je razlog naša beba. Ja sam recimo imala sreće i u prvoj trudnoći uopće nisam oticala, ali recimo u ovoj neki dan nisam mogla skinuti prstene navečer kada sam se išla tuširati. To je sve individualno. Nije ugodno nikako, osjećamo se ko slonice .... ali bude i to prošlo. Mene hvala Bogu danas ne boli. Jučer sam baš bila sretna što sam na bolovanju jer zaista neznam kako bih izdržala cijeli dan na poslu. I iako sam na bolovanju danas sam skočila malo na posao jer curka koja me mijenja je malko zapela u isplati plaća pa me zvala da joj pomognem :D I to smo riješile za pola sata. Bilo mi je tak čudno biti na poslu, a doma sam onak dva mjeseca a radim godinama već.hh Pinky skoro će tvoj godišnji pa bolovanje pa bebica ... još malo. Drago mi je da osjetiš bebolinca. Predivno, zar ne? hh Moj sinek je jučer osjetio bebu i bio je sav u čudu, kao zašto mamin trbuh se miče. hahhaha
Vučice meni je nuhalni bio 1,6 ali sam svejedno išla na probir jer sam prokrvarila u trudnoći i samo sam htjela znati na čemu sam. I hvala Bogu sve je ok bilo.Ja sam išla Breyeru i platila 350kn pretragu. U14h su mi izvadili krv i u 17h sam već nalaze na mail dobila. S prvim nisam išla.
Andy nama ti je šišanje pod obavezno svaka dva mjeseca. Kosica mu raste nenormalno ali hvala Bogu dobar je i dopušta da ga šiša i škarama i mašinicom. Da neda do sad bi kosu imao ko curica i kečke bi mu mogla svezati. hahah Ali nas zato ostavljanje pelena mući... mislim da nebudemo uspijeli ovaj put. Užas.

Puse svima. I da, Pinky ja imam sljedeći pregled 19.05. a 3d uzv 28.05 :D

Za dva života bogatija

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 822
7.5.2014 15:31:01   
bebac24
hvala vam cure ma pocelasam ja piti nego uvjek imas sto pitanja... al eto dobila skoro po nosu pojedinih cura sa odbrojavanja...a vec jucer pocela pit to... zbog meni poznatih razloga nisam bila sigurna smije li se uz eutyrox pit folacin... a gin mi nista na to nije rekla a kad sam zvala endo da se narucin javila se sestra koja je u najmanju ruku 5 min vikala na mene i ljude islred nje i nije znala odgovor...
vucice bas mi je drago da je sve u redu a za ovo se ne razumim jos pa ni ne komentiram samo se nadam da je ok :-)
e ovako ako se.smije pitat misljenje...
sutra mislimo reci njegovima. pa mojoj mami i onda tati jer su moji rastavljeni...
zanima me kako ste vi roditeljima to rekli.. ja bi nekako stosno rekla njegovima jer im je prvo a opet mi nista pametnog ne pada na pamet...

Neposredna veza do poruke: 823
7.5.2014 16:46:48   
scarlet
Bila sam na pregledu!!! Sve je ok!!! Jedna beba, srce kuca !!!!!! user posted image
Sad moram vaditi krv, mokracu itd.
Iduci pregled 11.06. !!!!

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 824
7.5.2014 16:47:22   
andydea
Vucice idi na probir da budes mirna..a i ja se sad brinem jer di god sam citala a evo i moja ginek. rekla je da je do 2,5 normalno..Naruci se dok nije kasno!
Bebac moji a ni njegovi nisu dobro primili vijest ovaj puta..ali ok nama je to 4.Uglavnom moram priznati da su bili sretni samo kad smo objavili za drugo..ne znam zasto..Ma kako god da rekli i kako god oni reagirali vi ste bitni i vasa sreca..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!