|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebe - termin 2014.
7.5.2014 16:48:51   
andydea
Scarlet cestitam na malom <3

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 826
7.5.2014 16:52:35   
bebac24
scarlet draga cestitam na <3 jel ti reko koliko je velika beba?
hvala andy znam...ja sam ti osobe da mi tuda misljenja nisu previse bitna mislim kad nekom nesto ne pase a meni da...
kako si ti inace? Di? cure?

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 827
7.5.2014 17:23:55   
raffica
Mame koje ste bile na pregledu bravo za vas, drago mi je da je sve uredu!! user posted image user posted image

Pinky samo se ti žali, pa tu smo da pomognemo jedne drugima user posted image Što se tiče natečenosti, budući da mi je prva trudnoća nisam baš iskusna, ali šta sam čula od iskusnijih mama sol dosta utječe na tu natečenost, ali koliko znam tek u kasnijim periodima user posted image Možda ti je to samo period, držim fige da ti to uskoro prođe jer ipak nam slijede grozne vrućine user posted image

Andy drago mi je da sve ide na boljeuser posted image user posted image

Meni taj nuhalni nabor nije spominjao, ali vjerojatno je sve uredu budući da mi ga nije spomenuo. Možda ga je upisao u trudničku knjižicu, ali ja ništa tamo ne razumin user posted image

Što se tiče mazanja, ja sam krenula od samoga početka, ali samo jednom na dan. Na početku samo sa običnim masnijim kremicama, a sada sa Olivalovim uljem za strije, i zadovoljna sam, ali isto me tako strah ti strija jer ih imam vec na bedrima i malo po guzi iz vremena puberteta i naglog rasta user posted image user posted image

Pinky upiši mi pregled 12.5, u ponediljak user posted image

18.10.2014. očekujem svoju prvu mrvicu <3

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 828
7.5.2014 21:13:55   
scarlet
Pitala si bebac me za velicinu bebe: 8,9 mm 6+6 je danas

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 829
8.5.2014 8:45:40   
bebac24
scarlet a kako ti je protekao pregled? mislim sta ti je radio?
pa to je vec velika bebica :-)
meni je bio tocno 6 tt i rekla je 3 mm i da to pase po tjednu ...hmmmm nebi bas rekla :-(

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 830
8.5.2014 9:03:34   
pea06
Jutro svima. Oprostite što se nisam ranije javila sa izvještajem pregleda.
Bebica je uredu, bio mi je 15tt, pa je doktor mjerio ruke, noge, glavicu.. i to je sve super.
Imam kontrolu 28.05. Uputio me na GUK profil jer mi je šečer nešto povišen
Dobila sam antibiotik jer mi je grlo upaljeno i stalno kašljem.
Aha, saznali smo da nosim curicu user posted image

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 831
8.5.2014 9:09:56   
scarlet
Radila mi je vaginalni pregled ali bez uzimanja briseva jer mi je to prodli mjesec i ultrazvuk. Nemoj sr brinuti jer iz dana u dan ti milimetri rastu!!! Cuj mozda i zavisi kad je stvarno bla ovulacija meni je sigurno bila puno ranije itd.
Pea drago mi je da je sve ok i cestitam na curici i ja bi jednu!!!user posted image

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 832
8.5.2014 9:19:57   
bebac24
ja sam jako ostala iznenadena sta mi nije radila briseve i papu jer imam cin samo je rekla to sad necemo radit...
znam... po mom je O bila izmedju 8-10.4 tako da po tom nije 6 tt...
ah...necu se zamarat time bit ce kako bude :-)
danas mislimo objavit vjest roditeljima...dragi kaze malo je glupo u tjednu ali danas sam uspila mjenjat smjenu da budemo popodne doma sa njegovima jer kad ja u 21 dodem njegov tata spava na veliko jer se budi u 2 ujutro...
a u nedjelju smo na krizmi i nemamo kad...
i cim prije moram javit covjeku kod kojeg radim po sezoni na fastu da necu doc a glupo mi prvo rec njemu...
tako da je danas dan D :-)

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 833
8.5.2014 9:29:04   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image mama3.put - 21.09. user posted image
user posted image blabli - 22.09. user posted image
user posted image kika_spy - 24.09. user posted image
user posted image Hubertica - 28.09. user posted image
user posted image Riza - 03.10. user posted image
user posted image MISSMAVEN - 03.10. user posted image
user posted image MarijanaC - 05.10. user posted image
user posted image kikilina - 06.10. user posted image
user posted image Briciola - 06.10. user posted image
user posted image roccoko - 07.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 09.10. user posted image
user posted image Faisca - 15.10. user posted image
user posted image raffica - 18.10. user posted image
user posted image majalesa - 19.10. user posted image
user posted image pea06 - 22.10. user posted image
user posted image natich - 27.10. user posted image
user posted image Dacana - 02.11. user posted image
user posted image andydea - 04.11. user posted image
user posted image mali.cro - 13.11. user posted image
user posted image vucica - 16.11. user posted image
user posted image Pumba - 26.11. user posted image
user posted image nicebo - 21.12. user posted image
user posted image scarlet - 25.12. user posted image
user posted image bebac24 - 30.12. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 834
8.5.2014 9:37:49   
PinkyFunkyBirdy
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

Pumba....................................... 09.05.
raffica........................................ 12.05.
mama3.put................................ 13.05.
natich........................................ 14.05.
PinkyFunkyBirdy................ oko 15.05.
MarijanaC.................................. 19.05.
roccoko..................................... 20.05.
Briciola...................................... 20.05.
Riza........................................... 22.05.
MarijanaC.................................. 28.05.
pea06........................................ 28.05.
MISSMAVEN.............................. 02.06.
nicebo........................................ 03.06.
andydea..................................... 04.06.
bebac24.................................... 05.06.
scarlet....................................... 11.06.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 835
8.5.2014 9:42:42   
scarlet
Drzim fige bebac.
Ja sam vadila krv i odnijela mokracu sad upravo cekam da mi izvade jos krv za Rh faktor.
Sretno svima koji cekaju preglede!!!
Pusa

Neposredna veza do poruke: 836
8.5.2014 9:46:02   
bebac24
ja cu to sve vadit 14.5 jer onda moram i hormone stitnjace pa je rekla da i to izvadim da me ne pikaju bezveze 100 puta...
bravo ti vrijedna odmah :-)

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 837
8.5.2014 10:20:43   
PinkyFunkyBirdy
Draga vucice, što si na kraju kupila od kremica za mackanje? user posted image Kod mene je nuhalni nabor mjerio već u 11 tt i rekao je da je tako mali da ga je jedva izmjerio - bio je 0,5 mm (vjerojatno jer ga je tako rano mjerio). Radila sam i double test u 15 tt i sve je ispalo ok. Vjerojatno je sve ok kod tvoje bebice, ali da budeš mirnija napravi još neki od ovih testova (kombinirani probir ili double/triple test). user posted image

Andy, jučer sam malo čitala o tom oticanju u trudnoći i stvarno neke žene zahvati ranije. A, dobro, smanjit ću malo začinjenu hranu i valjda će sve biti ok. Evo, za info ostalima: kažu da je sve normalno dok otiću samo noge i ruke, ali ako počne oticati lice i vrat da je potrebno ići liječniku (tada je uzrok vjerojatno visok tlak pa ga treba kontrolirati). user posted image Draga, nemoj se ljutiti na mene, ali često spominješ da misliš da nosiš curicu, ali ja imam neki osjećaj da je kod tebe još jedan dečkić na putu. Baš me zanima dal se varam. user posted image

Draga Marijana, nekako mi se moj GO čini jako daleko - idem na GO tek tamo oko 12.07. user posted image A valjda će vrijeme brzo proći. user posted image Joj, a udarci moje bebice su baš predivni. Super mi je kako kad pojedem ili popijem nešto slatko pa se počne često micati. user posted image

Bebac, nemoj brinuti za veličinu bebice. Bitno da srčeko kuca i da napreduje. Vidi da su i našoj Andy dosta promijenili termin jer je veličinom bila drugačijih mjera od računice od zadnje menge. To je najnormalnije i bitno da od pregleda do pregleda ne zastaje s rastom. user posted image Smatram da bi ti ginić rekao nešto da slučajno nije ok tako da nemoj brinuti. user posted image Na početku ti je bebač kao zrno graha i sve ovisi kako ginić uspije uloviti slikicu tako da veličina dosta varira.
Sretno u priopćavanju roditeljima i javi kako je prošlo! user posted image user posted image user posted image

Draga scarlet, bravo za tvoju mrvicu i njezino srčeko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Raffice, i ja već imam strije na guzi od puberteta. Stvarno sam jako naglo rasla i ostale su bijele crte po većini guzova. Ali kako to ja baš i ne vidim pokušavam ih zanemariti. user posted image user posted image user posted image U srednjoj sam se jedne zime bila dosta udebljala pa sam čak dobila crvene strije po sisama, ali kad sam smršavila nestale su i sad se stvarno više uopće ne vide. Malo mi je to čudno jer koliko znam strije ne nestaju, ali ih stvarno nema pa čak i sad kad su sise dosta velike (a nisam tada ničime mazala). user posted image To mi je malo i utjeha da će se i ove trudničke povući ako se pojave. Da, baš! user posted image

Pea, super za tvoju curicu! user posted image user posted image user posted image Kako su krenuli dečkići baš sam se pitala gdje su nam curice i evo nam jedne. user posted image

Ima li koja trudnica s naše liste da ne želi znati spol do poroda? user posted image Jedva čekam da vidim koliko dečkića i koliko curica ima na našoj prekrasnoj listi. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 838
8.5.2014 11:09:05   
vucica
drage moje ja sam danas priopcila sefu da sam trudna, jako me bilo strah njegove reakcije ali reagirao je bolje nego sam mislila, jest da mu nije bas sunce zasjalo kada sam rekla i nije nimalo odusevljen ali ipak nije bilo strasno kako sam mislila da ce biti, tako da sam sada sto kila laksa kad sam mu rekla, pa sta bude bude, rekla sam da cu raditi dokle god budem mogla, ja se nadam da cu do rujna uspjeti a onda cemo vidjeti kako ce dalje biti

pinky pa jos nisam nista kupila, tako se umaram i cim dodjem kuci s posla ravno u krevet i spavam ko beba, ali danas definitivno idem do dma pa cu tamo nesto uzeti, mozda onu kremu koju i ti koristis

ja isto imam strija na guzi od prije i malo na grudima, jos mi samo treba na trbuhu i bit ce krasno, a vidjet cemo kak bude, uglavnom od danas pocinjem s trackanjem user posted image

scarlet bravo za malo srceko i pea bravo za curicu user posted image user posted image

bebac mi smo roditeljima priopcili na obican nacin samo smo rekli da sam trudna a reakcije su bile divne, nadam se da ce tako i vama, javi kako je proslo

Neposredna veza do poruke: 839
8.5.2014 11:32:13   
bebac24
vucice bravo za sefa :-)
joj tako i ja makar tek na pocetku ali umorna sam stalno...
inace imam niski tlak pa mislim da i to utjece..
smislila ja kako cemo njegovima reci jer njima je prvo... probat cu naci bavarin sa natpisom nona i nono ili bodic i stavit u kutiju i dragi ce im to dat :-) ak ne to onda dudicu...
s mojom mamom idemo na kavu kasnije pa cu kupit cvijet i cestitku za majcin dan uranjen i na kraju cestitke samo cu napisati p.s. cestitamo biti ces baka po 2. put..
a kod tate kad idemo reci cu necaku samo da mu kaze nono biti ces opeta nono i tako :-)

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 840
8.5.2014 11:35:58   
Briciola
Bok svima! Cure drago mi je za vaše lijepe preglede! user posted image
Vucica meni je nuhalni bio mali,daleko od uzbune ali sam svejedno napravila probirni,tj. kombinirani test.Savjetovala me gin., rekla je da nije nužno ali da ćemo tako dobiti kompletnu sliku.Probir + UZV.A i ja sam mirnija.Što se tiče mazanja ja koristim kremu od biobaze iz DM-a od 12-og tjedna.Za sad je dobro.
Pea čestitam na curici user posted image
Bebac ne brini za veličinu,sve to dođe na svoje.
Pusa svima!

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 841
8.5.2014 14:12:53   
mama3.put
dobar dan trudničice bravo za pregledeuser posted image pea čestitam na curici user posted image pinky nadam se da ću i ja u utorak moći priopćiti da je curica user posted image samo o tome razmišljam i neku noć sam opet sanjala da je curica evo koliko sam opterećena time user posted image vucice odlično za šefovu reakciju user posted image i moj je dobro primio vijest,čestitao mi i rekao neka se čuvamuser posted image scarlet super za malo user posted image bebac sretno s objavljivanjem novosti obitelji :) pozdrav svima koje nisam spomenula

(Odgovor članu Briciola)
Neposredna veza do poruke: 842
9.5.2014 8:48:52   
MarijanaC
Ja sam u pocetku mislila da je curka i stvarno sam bila sigurna. Neznam jel to bila zelja ili osjecaj. I onda mi je u 12tj rekla da misli da je decko i nekako mi je bilo svejedno drago. Sad cemo vidjeti sto kaze 28.5 ali stvarno neznam sto bi radije. Naravno da bih htjela i curku jer decka vec imam ali kako ne mislim stati na to dvoje stigne i curka doci. Rastopim se kad vidim robicu za curke i sandalice i cipelice.hh ali opet,moj deckic je moj deckic. Moja maza i mamina ljubav.. dobiti jos jednog nije na odmet :) Neka mi samo bude dobar i zdravlja ko Gabi i ja najsretnija na svijetu.
Jeste o imenima razmisljali?

Za dva života bogatija
user posted image user posted image Gabrijel 01.03.2012.
Matej 27.09.2014.user posted image user posted image

(Odgovor članu mama3.put)
Neposredna veza do poruke: 843
9.5.2014 10:47:16   
roccoko
MarijanaC i ja imam nekakvi osjecaj da je curica mozda sto to potajno zelim jer vec imam moga malog muskica, a za 10ak dana na pregledu cemo znati, a i ako dodje jos jedan muski jer jer ce moj Roko imat malog prijatelja i bracu!
O imenima sam vise razmisljala ja nego moj muz a nikako se slozit, ja bi za musko Leo on Toma, a za zensko bi Ema a on Lucija, ma to su slatke brige vec dogovorit iako imam osjecaj da ce biti po mom user posted image user posted image
Kako vi podnosite ove promjene vrimena u nas jedan dan prevruce, drugi juzina pa treci bura, ja tesko da sam neki da popila pola lekadola jer mi je glavobolja bila nepodnosljiva iako izbjegavam bilo kakve tablete!

(Odgovor članu MarijanaC)
Neposredna veza do poruke: 844
9.5.2014 11:37:34   
mama3.put
cure slažem se s vama najbitnije je zdravlje i sreća naših bebica a o spolu smijemo potajno maštati i priželjkivati user posted image imam već oboje i jednako ih obožavam tu nema razlikeuser posted image kada se samo sjetim koliko parova se muči kako bi uopće dobili dijete i kroz što sve prolaze nije mi ni na kraj pameti stavljati spol djeteta kao nešto važno... kod imena mi je malo teže izdvojiti omiljeno pa ih ima više,za curicu: Marla,Tena,Elena,Klea...za dečka:Sven,Jan,Jakov,Rene...

(Odgovor članu roccoko)
Neposredna veza do poruke: 845
9.5.2014 12:01:00   
MarijanaC
Ajme sva su lijepa. Mi smo za prvoga imali onako 100 imena i do samog poroda nismo znali kako ce se zvati i onda smo ostali na tri imena. I onda smo se dogovrili koji tjedan se rodi odredjeno ime. I eto nam Gabrijela :) hh
Sad ce biti Matej,Filip ili Luka za decka,i Eva ili Marija :) brzo smo se dogovorili oko tih,sad samo treba skresati i taj maleni popis

Za dva života bogatija
user posted image user posted image Gabrijel 01.03.2012.
Matej 27.09.2014.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 846
9.5.2014 12:28:40   
mama3.put
hehehe sada si me sjetila i mi smo za prvog imali jako puno imena do zadnjeg dana nismo mogli odlučitiuser posted image ukratko rodio se Rene a iz bolnice izašao Andrej,krsno ime mu je Bruno pa nam je kuma u crkvi skoro pala od šoka i pitala me pa jel nije Andrejuser posted image jadno moje dijete s tak blentavim starcima... curka je već u trbuhu bila Lana još dok nismo znali spol i tako je ostalo ali ja ne bi bila ja da nisam dodala još jedno ime Sara tak da ima dva imena.Matej mi je prekrasno ime iako ga nisam ranije navela i da razmišljala sam o tome jer mi nekako "paše" uz ime starijeg a za curku mi Tena ide uz Lana i tako,no poznavajući sebe i mm tko zna kako će nam se treće dijete zvati... lijepo mi je Luka i Filip a to sve imamo u bliskoj obitelji,muž bi isto htio Emu ali imamo i nekoliko Emi pa nema smisla...imamo vremena do 9. mjeseca tj. do upisa u matičnu knjigu user posted image

(Odgovor članu MarijanaC)
Neposredna veza do poruke: 847
9.5.2014 13:31:57   
andydea
Hy drage moje..vidim raspisale ste se o imenima i potajno kao i ja sve zelite curice..
Pea tebi cestitam na curici <3
Mi cemo spol saznati za svekrvin rodjendan i to joj upakirati za poklon..hehe
Ovako ja sam luda za neobicnim imenima i ne volim kad sse zove pola ulice djece isto..no moj muz je vise tradicionalan..pa su curke dobile ime eto tradicionalno..a zato je za sina bila velika borba..i eto nitko u Hrv.se tako ne zove..To je spoj mog i muzevog imena ..skracenica nasih imena..i sad ga ne mogu zamisliti sa drugim imenom..
Laura je dobila ime po jednoj starijoj glumici koja je mocna i uspjesna..i preljepa i tako sam i nju zamisljala..haha
Lana je dobila ime tek kad je dosla kuci..gledali smo ju i rekli..tako je sitna i krhka neka bude Lana..i eto kao najmanje i sitno dijete jer je rodjena sa 3150g ..postala je Lana..
Sad ce se curica zvati : Ea ili Maria (ali izgovara se talijanski ),a za decka cemo se opet igrati nasim slovima..hehe
Imam dvije curkice i jednog decka..ali ja bi ipak jos jednu curicu da mogu birati..sa njima je sve njeznije i lakse..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 848
9.5.2014 13:35:33   
andydea
Pinky svi govore da je sigurno opet decko cak i moj muz..haha..ali znas kako se kaze nada ....posljednja..javjerujem da je ipak popisuljica..a kad ces ti saznati ?!

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 849
9.5.2014 13:40:08   
andydea
Pumba sad vidim..pa ti danas imas pregled ..sretno ljube..
Jucer sam te se bas sjetila i rekla muzu ..onda me vodis ovo ljeto u Dubrovnik ?! -moram te vidjeti..i upoznati.. <3 a i nikada nisam bila u tom predivnom gradu..I do tada buse moraju rasti da se mozemo slikati..hihi

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!