|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebe - termin 2014.
15.5.2014 9:56:46   
PinkyFunkyBirdy
Draga bebac, pa to su prekrasne vijesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sad ćete skupa uživati u vašim velikim bušama i stalno ćete biti podrška jedna drugoj .... ma predivno! user posted image

Marijana, hvala za informacije. user posted image Ovi hintovi gdje što kupiti je super jer ja stvarno ne volim tražiti po 100 dućana već otići u jedan gdje znam da ima to što trebam i gotovo. Nisam baš neka shoppingholičarka. user posted image

Danas idem oko 19h na pregled i baš sam nestrpljiva. user posted image Osjećam bebača i to mi je utjeha jer znam da je dobro, ali nikako dočekati da ga vidim. user posted image Daj mi recite kako vama ide sređivanje "dolje" prije pregleda? user posted image Ja već sad jedva vidim od trbuha što radim, a što će tek biti kasnije. user posted image Malo mi je žao što nisam ranije išla na neku depilaciju, a da sad krenem mislim da bi mi bilo previše bolno.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu MarijanaC)
Neposredna veza do poruke: 901
15.5.2014 9:57:33   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image mama3.put - 21.09. user posted image
user posted image blabli - 22.09. user posted image
user posted image kika_spy - 24.09. user posted image
user posted image Hubertica - 28.09. user posted image
user posted image Riza - 03.10. user posted image
user posted image MISSMAVEN - 03.10. user posted image
user posted image MarijanaC - 05.10. user posted image
user posted image kikilina - 06.10. user posted image
user posted image Briciola - 06.10. user posted image
user posted image roccoko - 07.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 09.10. user posted image
user posted image Faisca - 15.10. user posted image
user posted image raffica - 18.10. user posted image
user posted image majalesa - 19.10. user posted image
user posted image pea06 - 22.10. user posted image
user posted image natich - 27.10. user posted image
user posted image Dacana - 02.11. user posted image
user posted image andydea - 04.11. user posted image
user posted image mali.cro - 13.11. user posted image
user posted image buducamam - 14.11. user posted image
user posted image vucica - 16.11. user posted image
user posted image Pumba - 26.11. user posted image
user posted image nicebo - 21.12. user posted image
user posted image scarlet - 25.12. user posted image
user posted image bebac24 - 30.12. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 902
15.5.2014 9:58:23   
PinkyFunkyBirdy
Natich, kako je bilo jučer na pregledu? user posted image

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

PinkyFunkyBirdy...................... 15.05.
MarijanaC.................................. 19.05.
roccoko..................................... 20.05.
Briciola...................................... 20.05.
Riza........................................... 22.05.
MarijanaC.................................. 28.05.
pea06........................................ 28.05.
MISSMAVEN.............................. 02.06.
nicebo........................................ 03.06.
andydea..................................... 04.06.
bebac24.................................... 05.06.
scarlet....................................... 11.06.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 903
15.5.2014 10:01:09   
bebac24
pinky ja sam vec obavjestila dragog da ce on to radit i jako rado se slozio haha :-)
imam jedan prijedlog...
ako bi se dalo kojoj da otvori temu poklon bonovi za trudnoce i mame i besplatni uzorci pa da se tamo pise di kako i kad naruciti takve stvari.
puno nas je na mobitelu i stvarno je tesko trazit po stranicama ko je kad sta spomenuo a mislim da u danasnje vrijeme dobro dodu takve stvari?

Neposredna veza do poruke: 904
15.5.2014 10:57:50   
vucica
pinky sretno na pregledu, vjerujem da si nestrpljiva, uzivaj u pogledu na svoju mrvu user posted image
sto se tice sredjivanja za G user posted image pa i meni je sad zadnji put vec bilo malo nespretnije sve to srediti, a isto nemam pojma kako cu to izvoditi sa velikom busom, a mislim da bi mi bilo neugodno ici na depilaciju takva trbusasta, stvarno neznam kako to ide u poodmakloj trudnoci user posted image

marijana hvala za korisne informacije, samo pisite ako se sta sjetite od tih prakticnih savjeta, kao i ovo sto je bebac spomenula gdje ima kakvih popusta, gdje se mozemo uclaniti i sl. ja znam jedino za dm iako se jos nisam uclanila u taj program za trudnice

< Poruku je uredio vucica -- 15.5.2014 10:58:44 >

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 905
15.5.2014 13:16:42   
natich
Bilo je super!Hvala na pitanju. Za 4 tjedna idem na 3D/4D user posted image i Pinky meni možeš pisat user posted image ,pišulinac je :) danas sam išla vadit krv za tripple test.

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 906
15.5.2014 13:55:12   
MarijanaC
Popuste imate u mulleru. Znaci na blagajni trazite knjizicu s kuponima i daju vam. Eventualni ispunite obrazac. Ja sam tako dobila 20 posto na bocice i 15 posto na pelene.
U h&m imate opciju da donesete staru robu,i za to dobijete mislim da 10 posto popusta.
U c&a znaju biti bas genjjalne rasprodaje do 60 posto. Ja sam malcu tako kaput kupila za nekih 100kn i skafander za 200kn
Baby center i bubamara imaju opcije da se uclanite u klub i onda imate jeftinije artikle. Klupske cijene. S time da se u baby centru za svaku kupovinu daje odredjeni iznos za koji mozete umanjiti sljedeci racun. Mi smo recimo tamo hranilicu platili 800kn a inace je 1200kn. I smart trike 699 a inace je 1000. Oni znaju imati jako velike popuste za clanove kluba.
U dmu kao trudnica mozete preuzeti poklon paket i kad rodite isto.
U konzumu se mozete uclaniti u djeciji klub i onda dobivate kupone popuste za djecije stvari,igracke,pelene,hranu...

Za dva života bogatija
user posted image user posted image Gabrijel 01.03.2012.
Matej 27.09.2014.user posted image user posted image

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 907
15.5.2014 17:46:41   
raffica
Bebac bas lijepe vijesti, bit ćete podrška jedna drugoj.

Marijana hvala ti na svim ovim informacijama, sve će nam to koristit user posted image

Pinky, sritno na pregledu, jedva čekam izvještaj :)

Natich super za još jednog Pišulinca na listi!!

Drage moje ja sam nekidan žugala da sam ga osjetila samo jednom..ali od jučer je moj mali divljak aktivan, a mjehurići su sve intenzivniji, zaista divan osjećaj. Očito je želio smiriti svoju mamu, srce malo pažljivouser posted image user posted image user posted image

18.10.2014. očekujem svoju prvu mrvicu <3

Neposredna veza do poruke: 908
15.5.2014 21:28:21   
MarijanaC
Bebac moja sogorica i ja smo rodile u razmaku od 2mj. Klinci su nam sad stari 2god i svi govore da su ko blizanci. Isto su veliki,u istoj fazi i super se slazu. Dva mala musketira. I jako se vole. Ili smo mi kod njih ili oni kod nas,skupa u setnje i park i zovu jedan drugoga "baco" iliti braco. To ti je super. Cestitke objema :) Neka vam trudnoce budu savrsene,porod jos bolji a poslije cete se medjusobno nadopunjavati,pomagati i posudjivati jedna drugoj.
Natich cestitke na deckicu! Ja cu 28.5 saznati spol i nemogu docekati!
Pinky kako je proslo na pregledu? Jel bebica velika? Ja obozavam te udarce koji su sada doista dostojni malog nogometasa. Nekad me tak probode prema rodnici kad lupi,ja u pon idem svom ginekologu i 28.5 na uzv jeeeeedva cekam

Za dva života bogatija

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 909
16.5.2014 10:11:09   
natich
I Pinky??? nemoj nas držat u neizvjesnosti user posted image kak je bilo?

Neposredna veza do poruke: 910
16.5.2014 10:29:55   
angel@
Drage moje dobro vam jutro...evo pišem vam dok Davida držim i njega zanima teta Pinky...user posted image
Kako je bilo na pregledu...

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu natich)
Neposredna veza do poruke: 911
16.5.2014 10:38:52   
PinkyFunkyBirdy
Joj, curke, bio je super! user posted image user posted image user posted image Imamo lijepog, zdravog, velikog oko 15cm i teškog 280g dečkića! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Svi prstići su na broju i sve što je gin mogao vidjeti sve je super! Srce mi je veeeliko! user posted image
I, da gin mi je rekao da Elevit u mom slučaju (ili druge trudničke vitamine) treba piti samo do 20 tt i kasnije prestati (te nastaviti samo s onim s čime je trudnica u manjku - npr. željezo) jer su liječnici otkrili da ti vitamini često dovedu do loših jetrenih nalaza na kraju trudnoće. user posted image To nije službeno nigdje, ali su u bolnici gdje radi imali nekoliko trudnica s istim problemom pa su odlučili napraviti nešto u vezi toga, a ionako se do 20 tt već razvije većina bebinih organa pa nije potrebno uzimati te dodatke. Meni je željezo na donjoj granici pa mi je rekao neka još 2 tjedna pijem Elevit i onda kupim neki lijek na H koji je zapravo samo željezo. Možda ovo nekome pomogne.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu natich)
Neposredna veza do poruke: 912
16.5.2014 10:41:31   
angel@
Draga čestitam ti tako sam sretna zbog tebe... čestitam i tati na malom princu... neka vam je uvijek živ i zdrav!!!! Bravo za našu Pinky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

David ti šalje poljubac!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 913
16.5.2014 10:44:23   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image mama3.put - 21.09. user posted image
user posted image blabli - 22.09. user posted image
user posted image kika_spy - 24.09. user posted image
user posted image Hubertica - 28.09. user posted image
user posted image Riza - 03.10. user posted image
user posted image MISSMAVEN - 03.10. user posted image
user posted image MarijanaC - 05.10. user posted image
user posted image kikilina - 06.10. user posted image
user posted image Briciola - 06.10. user posted image
user posted image roccoko - 07.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 09.10.user posted image
user posted image Faisca - 15.10. user posted image
user posted image raffica - 18.10. user posted image
user posted image majalesa - 19.10. user posted image
user posted image pea06 - 22.10. user posted image
user posted image natich - 27.10. user posted image
user posted image Dacana - 02.11. user posted image
user posted image andydea - 04.11. user posted image
user posted image mali.cro - 13.11. user posted image
user posted image buducamam - 14.11. user posted image
user posted image vucica - 16.11. user posted image
user posted image Pumba - 26.11. user posted image
user posted image nicebo - 21.12. user posted image
user posted image scarlet - 25.12. user posted image
user posted image bebac24 - 30.12. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 914
16.5.2014 10:46:32   
PinkyFunkyBirdy

Riza........................................... 22.05.
PinkyFunkyBirdy...................... 12.06.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 915
16.5.2014 10:48:03   
PinkyFunkyBirdy
Puno hvala draga angel@. user posted image I ja šaljem puno pusa tebi i tvom malo frajeru Davidu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 916
16.5.2014 11:52:12   
vucica
pinkyce bravo za malog deckica junaka, vjerujem da si odahnula dok si vidjela da je sve ok i da lijepo napreduje, jako mi je drago, mazi svog bebana u busi user posted image

Neposredna veza do poruke: 917
16.5.2014 12:00:16   
natich
Čestitke Pinky user posted image user posted image
Znaći pišolinci su u vodstvu,sad bi bilo vrijeme i za koju curku na listi user posted image

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 918
16.5.2014 12:23:45   
Pumba
Pozdrav svima! user posted image

Joj koliko lijepih vijesti ovdje ima... drage moje nek samo bebe rastu, baš je lijepo čitati da je sve prošlo super na pregledima, kolike su naše mrvice, kako rastu, lupkaju i kako ih osjećamo... raznježila sam se cijelaaaa user posted image

bebac24 super vijesti za drugu bebu u obitelji, kako lijepo... još ako se lijepo slažete, i ako ste često zajedno, ma ne može bolje... mali blizanci, hahahahaa user posted image Bit ćete skupa debeljuce, pričat o tegobama i dijelit one lijepe momente, bolje ćete razumijeti jedna drugu nego što će vas muška strana moći shvatiti, ženske su ipak ženske user posted image Baš se radujem za obje!!!!

MarijanaC hvala ti na svim savjetima, pomoć nekog ipak malo iskusnijeg vrijedi puno. Svaki dobronamjeran savjet i podrška je dobrodošla svima ovdje a pogotovo nama prvorotkinjama... Sigurna sam da će biti još pitanja i zapitkivanja s moje strane user posted image

Raffica super za velikog dečka user posted image dok lupa sve je super... I mene je nekako strah ovih 12 tjedana prvih, ali evo već smo 12+2 danas pa se nadam da je ta riskantna faza već iza nas negdje, samo da sve bude u redu, uf... nije nikako lako ne biti pod stresom, ali lakse je ovdje kad međusobno dijelimo iskustva i tješimo se...

buducamam žao mi je radi svega kroz što si morala proći, ne mogu uopće zamisliti tvoju bol, užas user posted image Ali bitno da je druga bebica sada tu, zdrava i jaka, i sigurna sam de će sve biti u najboljem redu ovaj put, samo pozitivno, beba sve osjeća sigurna sam user posted image

vucica carica si, hahahahahaa user posted image Mogu samo zamisliti kako hlače pucaju na tebi, hehehehehe... ludo jedna, nemoj se zakopčavat u nešto usko, ja nosim samo komotno, a hlače nosim raskopčane već 2-3 tjedna, ne usudim se zakopčati, uvijek mislim da pritišćem bebu user posted image Nisam još kupila ništa trudničke odjeće, a možda bi polako mogla, zdebljala sam se malo, a trbuh se maaaalo vidi. Prije nego bude malo više mogla bi barem neki trudnički jeans uzet.

Andydea ti si naša posebno jaka ženskica, posebno hrabra i posebno zaljubljena... Naravno da ne stižeš sada, niti ne bi bilo normalno da pored troje djece imaš jednako vremena kao kad si prvi put bila trudna... ja sada stvarno mogu posvetiti vrijeme i sebi i bebi, i čitanju i edukaciji, doduše dosta radim pa navečer mi jedino ostaje, a tad mi se već spava pa čak ni ja bez djece nisam toliko slobodna niti imam viška vremena... Ja sam sigurna da će tvoja 4. bebica bit jednako voljena pa čak i više od ovo ostalo troje jer je sada voli vaš petero, haahhahaa user posted image Pokušaj malo odahnuti kad stigneš, nemoj se preforsirati, ja ti želim curicu još jednu koju si i sama želiš. Samo da nam bude živa i zdrava, i naravno lijepa na mamu svoju user posted image

Daxy ti nama nikad ne smetaš, dobro ti je Pinky rekla, mi tebe čekamo na ovakvom forumu, ali tvom forumu, neka ti bude proljetni ili ljetni u 2015... draga doći će i tvoja roda, inače će imati problema s nama... ako je meni HSG upalio ma mora i tebi, 100% hoće... samo se vi volite i koliko možete budite opušteni, vidiš koji mjesec se k nama ugnjezdila naša beba, onaj kad ništa nismo mjerili, i ništa nismo gledali, ni pazili, ni brojili, došla je kad smo najmanje na nju mislili i najmanje se nadali realno... Ja ti želim čim prije tvoje dvije najljepše crtice na svijetu!!!! user posted image user posted image

Ikaa super da je ipak na kraju sve ok s tvojom curicom i tobom naravno... I meni se taj 4D čini super stvar, koliko su štetni svi ti uređaji? Čula sam puno puta da ni UZV nije NEŠTETAN, ali ne znam koliko zapravo nije dobar... Možda ljudi tako govore neutemeljeno, ipak moramo pratiti svoje bebicu u trbuhu... Ne znam, računam da je možda bolje izbjeći što se ne mora a opet bi voljela sve te nalaze imati i pretrage napraviti... i 3D i 4D pa sve me to jaaaaaako privlači...

Eternity mila, nek si nas i ti posjetila user posted image Mislim da vec svi znate moju priču kad smo skupa disali, skupa čekali i skupa odbrojavali, ali ako hoćeš mogu je ponovno ispričati tamo za neke nove cure, nije mi problem... I tebi želim sve ovo isto kao daxy, neka ti se najveća želja ostvari prije svih drugih, da nam se pridružiš na ovakvom forumu već za koji tjedan user posted image

Pinky pa divne si nam vijesti javila!!! user posted image ŽIVIO MALI PIŠONJA 100 godina, super da su svi prstići na broju, da raste, lupka i deblja se.. Samo da još ne bude jako bolilo tamo negdje početkom 10.mj i sve super... Nemoj se jako umarati, svi mi imamo svoje dane, nemoj odmah biti u bedu, i kad smo umorne i ništa nam se ne da, i boli kralježnica, zateže sve nešto, a samo zijevamo i spavale bi, i odmarale i lijenčarile... moram priznat da ni ja nisam jedna od onih pretjerano aktivnih trudnica, dapače, najviše vremena sjedim na poslu i ležim doma... Trebala bi se više kretati ali ne slušam samu sebe, što ne stignem vremenski, što budem preumorna, što mi se ne da... tako da ću vjerojatno bit jedna od onih 100kilašica, pih user posted image

Ne znam jesam li nekoga zaboravila, ako jesam nemojte se ljutiti... Čitam ovih dana o tom testiranju za Down sidrom i još neme anomalije... Da li je to ijedna od vas radila? Jeli to obavezno ili ne? Sad negdje oko 12. tjedna se to spominje, ali meni moja G ništa nije spomenula... Vjerojatno se to radi ako ti netko u obitelji ima nekih problema, ili genetski naginjete tome, ili ako je trudnica starija od 40 god... user posted image

Mislite li da je dobro putovati sa 20 tjedana trudnoce? Imamo neki plan otić do UK par dana u 7. mj, pa nismo sigurni koliko bi to bilo pametno s obzirom da cu tada već biti na pola puta ali opet nije to neka kasna trudnoca, ako sve bude u najboljem redu mislim da čak ne bi smjelo biti problema nekih, jel se slažete samnom? To bi čisto bila posjeta i odmor mali, ne mislim raditi nešto ili se umarati..

Puno pozdrava svima šaljem user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu natich)
Neposredna veza do poruke: 919
16.5.2014 12:56:33   
MarijanaC
Drage moje s obzirom da sam ja prije 3god bila prvorotkinja i imala milijun pitanja drago mi je da sad mogu pomoci. Na zalost nisam imala previse ljudi za pitati pa sam do puno saznanja dosla sama i zato sam presretna kad mogu nekog izbaviti odgovorom :)
E da,sto sam vam htjela napisati... u vezi kolica. Sva su predivna i funkcionalna ali ja sam imala predivnu pomoc od svoje seke kad sam kupovala i osjecam se duznom prenjeti to. Meni su se naime svidjala od Jane kolica s tri kotaca. I onda su me "suocili" sa svim nedostacima. Kao prvo kad su sklopljena zauzimaju pola gepeka! Sportski dio se ne sklapa nego ga se odvaja pa on zauzme jos jedan veliki dio kolica,kosara/sjedalica je preteska i kad jos imate unutra klinca od 8kg odpadnu vam ruke. Nije bitno koja je marka i kakve su ali pazite na par stvari:
Da se lako sklapaju (moja se na jedno povlacenje ruckice sklope)
Da su lagana za nosti pogotov ako zivite u stanu
Da je kosara velika
Da se jaje moze lako ucvrstiti u autu i da nije pretesko
Da sklopljena kolica zauzimaju sto manje prostora u gepeku i da se sportski dio sklapa s njima
Ja recimo na kraju kupila ingelsina Zippo free. Kosara,sportski dio i jaje se moze okrenuti i prema van i prema vama,ima ogromno sjenilo na svim djelovima,pogotovo na sportskom gdje mozete bebu cijelu prekriti s sjenilom
Imaju male kotace i kada se sklope zauzimaju mjesta samo koliko su kotaci ukupno siroki.
Jest da su na snizenju kostala 5000kn ali su genijalna i ne dam ih za nista. I da,svi dijelovi se lako skinu i lako operu u perilici.

Nadam se da sam pomogla. Sekino lose iskustvo s bebe comfort s tri kotaca me je naucilo necemu.

Pinky jako mi jedrago da je sve super. Bebi je lijepo veliki i glavno da je zdravi. A prvo pa musko uopce nije lose ;) Pripremi se na to da ce biti tvoja maza ko moj Gabi.hh

Puse svima

Za dva života bogatija

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 920
16.5.2014 14:18:31   
Riza
Pinky..aaaaaa. Čestitam na velikom, zdravom pišulincuuser posted image tako sam sretna što je sve u najboljem redu. Mazi bušu punooo

MarijanaC hvala ti na savjetima....stvarno sve korisno za znati. user posted image

Žene, majke....kako ste danas? Kako trbuščići napreduju??

P. S. Pinky..meni je sljedeći pregled 20.og.a ne 22.og i dobro da sam provjerila jer bi krivo došla user posted image Sva sam zmotana u zadnje vrijeme.

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

Neposredna veza do poruke: 921
16.5.2014 15:32:06   
PinkyFunkyBirdy
Puno vam hvala drage moje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pumbice, spominješ ovo testiranje zbog Down sindroma. To se radi na zahtjev žene ili ako ginić vidi je nuhalni nabor velik pa šalje za provjeru. Daj mi reci dal ti je mjerila na bebaču nuhalni nabor i koliki je bio? Do 2,5 mm je najvjerojatnije sve ok s bebicom, a ako je veći onda se šalje na kombinirani probir, double ili triple test da se provjeri vjerojatnost na Down i još neki sindrom. Ukoliko ti testovi rezultiraju velikim postotkom onda se ide na amniocentezu. Pretpostavljam pa je kod tebe NN mali pa ti ginićka nije ništa niti spomenula. user posted image Jedino mislim da je dobna granica pomaknuta na 35g., a ne 40g. user posted image

Draga Riza, onda dobro da vodimo listu tako da se svaka od nas može podsjetiti. user posted image

Marijana, ja ću sad krenuti sa pretraživanjem kolica tako da zahvaljujem na savjetu. user posted image I, kad si već spomenula, meni općenito kolica s 3 kotača uopće ne izgledaju lijepo ... nekako mi djeluju nestabilno. user posted image Ali, to je samo moj ukus. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 922
16.5.2014 15:32:11   
andydea
Dancek..
Ajme bebac cestitam na jos jednoj bebi u obitelji..meni je to predivno..Nek nam se pridruzi ako zeli ovdje :)
Pinky moja presretna sam radi tebe..ljube cestitam ti do neba na deckicu.. <3 <3 <3
Pisat cu vam sve detaljno ako zelite za kupnju..cim sjednem za komp. Samo napisite gdje zelite..Jako puno nepotrebnih stvari danas zene kupuju..ali ok shvacam kad je prvo !
Ali eto zato cu vam ja malo olaksati..hehe
Nego ja sam vam ovih dana bas potonula..ali ne zelim vam kvariti veselje..Uglavnom nisam dobro i dalje povracam ..da opet i nikako da prestanu te mucnine..i jos k tome sjetila sam se da bi sad drzala bebicu u rukama za tocno 2 tj. Eto..bude proslo !

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 923
16.5.2014 15:35:25   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Andy, ne znam što reći da te malo utješim. user posted image Šaljem tebi i tvom bebaču puno zagrljaja i pusa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 924
16.5.2014 15:49:18   
PinkyFunkyBirdy

Riza........................................... 20.05.
PinkyFunkyBirdy...................... 12.06.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!