Pumba
|
Pozdrav svima! Joj koliko lijepih vijesti ovdje ima... drage moje nek samo bebe rastu, baš je lijepo čitati da je sve prošlo super na pregledima, kolike su naše mrvice, kako rastu, lupkaju i kako ih osjećamo... raznježila sam se cijelaaaa bebac24 super vijesti za drugu bebu u obitelji, kako lijepo... još ako se lijepo slažete, i ako ste često zajedno, ma ne može bolje... mali blizanci, hahahahaa Bit ćete skupa debeljuce, pričat o tegobama i dijelit one lijepe momente, bolje ćete razumijeti jedna drugu nego što će vas muška strana moći shvatiti, ženske su ipak ženske Baš se radujem za obje!!!! MarijanaC hvala ti na svim savjetima, pomoć nekog ipak malo iskusnijeg vrijedi puno. Svaki dobronamjeran savjet i podrška je dobrodošla svima ovdje a pogotovo nama prvorotkinjama... Sigurna sam da će biti još pitanja i zapitkivanja s moje strane Raffica super za velikog dečka dok lupa sve je super... I mene je nekako strah ovih 12 tjedana prvih, ali evo već smo 12+2 danas pa se nadam da je ta riskantna faza već iza nas negdje, samo da sve bude u redu, uf... nije nikako lako ne biti pod stresom, ali lakse je ovdje kad međusobno dijelimo iskustva i tješimo se... buducamam žao mi je radi svega kroz što si morala proći, ne mogu uopće zamisliti tvoju bol, užas Ali bitno da je druga bebica sada tu, zdrava i jaka, i sigurna sam de će sve biti u najboljem redu ovaj put, samo pozitivno, beba sve osjeća sigurna sam vucica carica si, hahahahahaa Mogu samo zamisliti kako hlače pucaju na tebi, hehehehehe... ludo jedna, nemoj se zakopčavat u nešto usko, ja nosim samo komotno, a hlače nosim raskopčane već 2-3 tjedna, ne usudim se zakopčati, uvijek mislim da pritišćem bebu Nisam još kupila ništa trudničke odjeće, a možda bi polako mogla, zdebljala sam se malo, a trbuh se maaaalo vidi. Prije nego bude malo više mogla bi barem neki trudnički jeans uzet. Andydea ti si naša posebno jaka ženskica, posebno hrabra i posebno zaljubljena... Naravno da ne stižeš sada, niti ne bi bilo normalno da pored troje djece imaš jednako vremena kao kad si prvi put bila trudna... ja sada stvarno mogu posvetiti vrijeme i sebi i bebi, i čitanju i edukaciji, doduše dosta radim pa navečer mi jedino ostaje, a tad mi se već spava pa čak ni ja bez djece nisam toliko slobodna niti imam viška vremena... Ja sam sigurna da će tvoja 4. bebica bit jednako voljena pa čak i više od ovo ostalo troje jer je sada voli vaš petero, haahhahaa Pokušaj malo odahnuti kad stigneš, nemoj se preforsirati, ja ti želim curicu još jednu koju si i sama želiš. Samo da nam bude živa i zdrava, i naravno lijepa na mamu svoju Daxy ti nama nikad ne smetaš, dobro ti je Pinky rekla, mi tebe čekamo na ovakvom forumu, ali tvom forumu, neka ti bude proljetni ili ljetni u 2015... draga doći će i tvoja roda, inače će imati problema s nama... ako je meni HSG upalio ma mora i tebi, 100% hoće... samo se vi volite i koliko možete budite opušteni, vidiš koji mjesec se k nama ugnjezdila naša beba, onaj kad ništa nismo mjerili, i ništa nismo gledali, ni pazili, ni brojili, došla je kad smo najmanje na nju mislili i najmanje se nadali realno... Ja ti želim čim prije tvoje dvije najljepše crtice na svijetu!!!! Ikaa super da je ipak na kraju sve ok s tvojom curicom i tobom naravno... I meni se taj 4D čini super stvar, koliko su štetni svi ti uređaji? Čula sam puno puta da ni UZV nije NEŠTETAN, ali ne znam koliko zapravo nije dobar... Možda ljudi tako govore neutemeljeno, ipak moramo pratiti svoje bebicu u trbuhu... Ne znam, računam da je možda bolje izbjeći što se ne mora a opet bi voljela sve te nalaze imati i pretrage napraviti... i 3D i 4D pa sve me to jaaaaaako privlači... Eternity mila, nek si nas i ti posjetila Mislim da vec svi znate moju priču kad smo skupa disali, skupa čekali i skupa odbrojavali, ali ako hoćeš mogu je ponovno ispričati tamo za neke nove cure, nije mi problem... I tebi želim sve ovo isto kao daxy, neka ti se najveća želja ostvari prije svih drugih, da nam se pridružiš na ovakvom forumu već za koji tjedan Pinky pa divne si nam vijesti javila!!! ŽIVIO MALI PIŠONJA 100 godina, super da su svi prstići na broju, da raste, lupka i deblja se.. Samo da još ne bude jako bolilo tamo negdje početkom 10.mj i sve super... Nemoj se jako umarati, svi mi imamo svoje dane, nemoj odmah biti u bedu, i kad smo umorne i ništa nam se ne da, i boli kralježnica, zateže sve nešto, a samo zijevamo i spavale bi, i odmarale i lijenčarile... moram priznat da ni ja nisam jedna od onih pretjerano aktivnih trudnica, dapače, najviše vremena sjedim na poslu i ležim doma... Trebala bi se više kretati ali ne slušam samu sebe, što ne stignem vremenski, što budem preumorna, što mi se ne da... tako da ću vjerojatno bit jedna od onih 100kilašica, pih Ne znam jesam li nekoga zaboravila, ako jesam nemojte se ljutiti... Čitam ovih dana o tom testiranju za Down sidrom i još neme anomalije... Da li je to ijedna od vas radila? Jeli to obavezno ili ne? Sad negdje oko 12. tjedna se to spominje, ali meni moja G ništa nije spomenula... Vjerojatno se to radi ako ti netko u obitelji ima nekih problema, ili genetski naginjete tome, ili ako je trudnica starija od 40 god... Mislite li da je dobro putovati sa 20 tjedana trudnoce? Imamo neki plan otić do UK par dana u 7. mj, pa nismo sigurni koliko bi to bilo pametno s obzirom da cu tada već biti na pola puta ali opet nije to neka kasna trudnoca, ako sve bude u najboljem redu mislim da čak ne bi smjelo biti problema nekih, jel se slažete samnom? To bi čisto bila posjeta i odmor mali, ne mislim raditi nešto ili se umarati.. Puno pozdrava svima šaljem