|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
5.3.2013 16:42:26   
Hladna
samo za bebe za babybonus moze preko neta , a za trudnice znaci moram bas u dm user posted image

< Poruku je uredio Hladna -- 5.3.2013 16:43:18 >

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1726
5.3.2013 17:02:50   
maminangel
Od kozmetike koristimo,JGL kremu za guzu,sudokrem ako dođe do pelenskog osipa,a za kupanje s prvim djetetom sam imala tu mustelinu kupku,a s drugim od Uriage isto takva kupka za bebice,a sad sam mislila uzeti tu mustelinu pogotovo ako mogu taj neki bon iskoristiti to je veliko pakovanje i stvarno dugo bude.. Dali je neka od vas čula za komprese za bradavice,kao za liječenje kod ispucalih bradavica?ja sam imala borbu s obadvoje djece i skoro odustala od dojenja koliko su mi bile ispucale i koliko me boljelo kad bi dojila tako da bi se sad malo bolje pripremila oko toga.Zvjezda ti si spominjala neku kremu za bradavice?pa mi napiši please koja je to..

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1727
5.3.2013 17:41:55   
cuba
Kokoške jeste se raspisaleuser posted image
Info za Mustelinu kupku, ja sam je kupila u dm-a, pakiranje od 500ml boci sa pumpicom je 130kn. Ukoliko skupljate one njihove bodove možete iskoristiti popust na cjelokupnu kupnju 15% ili 25% na jedan proizvod po vašoj želji. Mustelu koristim cijelu trudnoću za strije i odlična je krema, po iskustvima cura koje su je koristile za bebače ista stvar, super jeuser posted image
Inače od kozmetike za bebicu koristim kao i maminangel, krema za guzu JGL (pokazala mi se kao najbolja), Sudocrem (za pelenski osip-mrak kremica) i ova Mustela za kupanje od glave do pete. Drugo vam cure ništa ni ne treba, nikakvi losioni, kreme i ostale gluposti za bebinu kožu. Neka koža diše.
Piturica jednokratne gaćice ti stoje u redu gdje i svi ulošci. Ali moraš se dobro zagledati jer je to malo pakovanje, tipa kao tamponi i još među onim šarenilom, nije ni čudo što ih nisi vidjela.
maminangel tako mi je drago da si napokon sretna došla sa pregledauser posted image A bebač ti je isto veliki znaš, ima super mjere, tako bez brigeuser posted image user posted image
Što se tiče pupka, posprejate za Octenisept sprejom, pokupite tu vodicu sa blaznicama, pospete sa Tyrosur praškom, stavite na to sterilnu kompresu i prevučete sa mrežicom. Pelenu kad bebi stavljate samo pazite da vrh zavrnete da ne ide preko pupka i to je cijela mudrost. Sa R sam bila u bolnici 7 dana i isti dan kad smo došli kući mu je otpao pupak tako da nisam imala brige oko togauser posted image Ali eto, ako ovaj put bude prirodni porod onda sigurno hoću.

Krema za bradavice (iako je nisam nikada koristila) ali sam čula da je najbolja je iz ljekarne, 80kn, Mam se zove. Kažu cure koje su imale problema sa bradavicama, ragadama i sl da ih je spasila.
Svu robicu planiram oprati na 30 stupnjeva, to je ionako sve novo i nikada nošeno pa nema potrebe na većoj temperaturi. Poslije se peglanjem ionako ubiju sve bakterije.

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1728
5.3.2013 19:39:00   
Papalina
evo me kod vas malo... :)
danas sam bila kod frizerke, skratila kosu da mi lakše bude u rađaoniuser posted image pa sam kafenisala, napravila ručak-pohano i pire..mmm...user posted image

vidim da ste sve u pranju a ja nisam ni počela user posted image mislila sam danas ali pošto najavljuju kišu onda nisam htjela, lako ću to kad dođe sunceuser posted image ja ću svu tu robu na ruke oprat pogotovo ogradicu za krevetić jer je unutra spužva pa da mi se ne uništi...i neću koristit nikakav prašak za robu baš namijenjen za bebe i takve stvari,mislim da se da preživit bez toga user posted image
a poslije ću sve ispeglat detaljno tako da će to bit ok...
sutra će mi bit točno mjesec dana do termina a ja ni torbe nemamuser posted image nit sam kupila spavaćicu onu baš za dojenje nit imam one jednokratne gaćice...strašno..neznam šta mi se događa...samo sam nekako smirena, flegma ful...niš me nesekira a najmanje taj pupak o kojem svi imate noćne moreuser posted image user posted image
ova moja lupa ko luda, bit će valjda na tatu dugačka jer mi cijelu širinu gtrbuha pokrivauser posted image a to nije mala stvaruser posted image user posted image
jao, došle nam slike od vjenčanja, već su nam napravili album, predivne su...sutra ih idem podignut jer danas sam zaboravila uzet pare... i slikala sam se za osobnu, i mislim da ću tu sliku pamtit zauvijek-u licu sam onako debela ko balvanuser posted image user posted image user posted image a morala sam se slikat jer u petak idem mjenjat adresu i prezime i te stvari jer želim to najprije obavit da poslije nemoram jurit okolo, nego da se oporavim kako trebauser posted image i tako...danas smo neš pričali za ljeto...i jedva čekam kupanje- i prvi odlazak na more bacam se na pancuuser posted image user posted image user posted image i poslije kad rodim, spavat ću na trbuhu sa rukama ispod jastuka jer mi to neopisivo fali...user posted image user posted image user posted image

pusaaaa

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1729
5.3.2013 19:46:02   
Piturica
evo me cure moje drage... ja sam svu robicu oprala i sva se lijepo osusila. sutra krecem sa peglanjem user posted image  imam jos samo za oprati krevetninu za krevetic i to nisam sve prala jer mi danas taman stigle dvije donje plahtice na gumu sta sam narucila i one svedske pelene na cicak tako da cu to cim opet sunce grakne user posted image
vezano za te nase cice, bradavice, ranice iliti ragade... ja imam multi mam komprese, ovo sta je cuba pisala ista stvar kao i ta krema je samo su kao komprese sta se stave na bradavice, kao blazinice za dojilje su i one su natopljene sa tim nekim ljekovitim balzamom koji obnavlja ispucale bradavice. dakle, ja imam dva paketa toga. nisam to kupovala jer sam to osvojila na nagradnoj igri u casopisu trudna i lijepa  user posted image  anyway, maminangel, ako mi nece to trebati i ako mi ostane taj jedan paketic ja ti posaljem. tako i tako tebi je termin poslije mene pa cu ja vidjeti da li cu imati sa tim problema ili ne. to je paket od 12 tih kompresa pa se one mogu prerezati i jedna se koristi za dvije cice tako da duze ostane iskoristeno. to je ovo: http://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/proizvod/319/
vezano za kozmetiku, ja isto kao i maminangel i cuba sam na jgl kremi za guzu, sudocrem za pelenski osip  jedino nisam kupila jos tu kupku za kupanje. to ne znam da li da uzmem tu mustela sta sve vi pricate ili neku za obican puk tipa nivea ili tako nesto. sestra mi koristi nivea i kaze da joj je dobra bila i za prvu bebicu i sada sa drugom tako da jos to moram vidjeti user posted image
hvala curke moje sta ste mi objasnile gdje stoje te fucking jessa gacice. cuba, mozda zbilja nisam vidjela jer nisam ocekivala neki mali paketic. sutra cu to detaljno ici istraziti i kupiti konacno. taman kad se vratim sa pregleda onda lijepo jos odem vidjeti sta mi treba sve.... inace, sad kako sam oprala robicu za bebicu sam tek vidjela da ima hrpu toga i da ima skoro vise robe nego ja user posted image user posted image user posted image  a sve mi tako jako slatko i lijepo i sad mirisljavo.... bas nekako mirisi po bebici user posted image user posted image
eto cure moje... ljubim vas sve... sutra vam tipkam kad se vratim sa pregleda i cijelog đira iz grada. puse user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1730
5.3.2013 20:00:49   
Piturica
Papalinice user posted image  Bas mi je drago da uzivas u bracnom zivotu i da si scoolirana user posted image   Ja sam ti pisala vec da meni nitko nema pomoci oko ciscenja i spremanja za bebicu pa sam ja krenula laganini da sve stignem na vrijeme user posted image  
vezano za izgled... ja si isto izgledam ko morž samo mi kljove fale user posted image user posted image  ajme meni... a kad vidim neke ljude vani i kad se oni pocnu iscuđavati kako super izgledam ja bi ih lagano nabila sakom u glavu! ajme meni... valjda cu do ljeta bar pocet licit na nesto. inace, danas navlacila neke kao hlace prije trudnoce sta su mi bile super, ali nema sanse... preko bokova nema sanse da idu tako da sam bila sva u klincu.. ali dobro... nekako se tjesim da ce valjda to sa bebom otici i par cm iz bokova user posted image user posted image
puse koke... odoh sada user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1731
5.3.2013 21:22:09   
Tiana Weber
Dobra Vam vecer drage moje.
evo i mene malko prije spavanja. vidim da kilice idu gore, buseki i bebice napreduju i rastu i samo sto nisu ugledale svjetlo dana. neopisivo mi je drago zbog vas cure. hvala vam velika: Piturice, Hladna, Afrodita, Maminangel(kojoj ujedno cestitam sta je pregled dobro prosao i sretna sam), Bumbi i sve ostale mame koje ste mi dale rijec ohrabrenja i podrske. neka se ne nadju uvrijedjene ili povrijedjene koje nisam spomenula, ali nova sam ovdje pa ne mogu sve poloviti, a i nisam neka eksperta za sajtove pa se i ne snalazim najbolje. cak nisam ni znala kako da se logiram ovdje jer sam malo tudum za ovakve stvari. Da ne duljim, drako mi je sta ste me prihvatile iako nisam stalno zbog obaveza tu i jako mi je zao zbog toga. Hvala vam od sveg srca na toplim rijecima i potpori.

Pitam ja svoju malu ljubav prije puse i price za laku noc; Tarice moja, sta bi ti htjela biti kad narastes? A ona meni kaze ovko, kratko i jasno; Mama, ja bi htjela biti TI!! Kako to mislis JA?? kaze ona; htjela bi biti TI kad budem vejika pa da pazim i cuvam svoje dijete ko sto cuvas ti mene mama...

Nisam mogla vjerovati svojim usima sta mi je dijete reklo i morala sam to sa vama podijeliti. oprostite mi zbog ovolike poruke.. pusa

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1732
5.3.2013 21:32:08   
Tiana Weber
Da Maminangel, moja ce curica na jesen u skolicu i bas se veseli tome. samo mama jos ne zna u koju ce ju skolu upisati. posto je moj otac rodjeni Nijemac, voljela bi da malena od malih nogu uci njemacki posto mama ne barata gotovo nikako sa jezikom. Kazu da najbolje savladavaju u privatnoj skoli jezik. Ali se ipak dvoumim posto masa ljudi i djece privatnu skolu tretiraju kao snobovsku, pa da ju nebi zadirkivali zbog toga. nisam pametna u vezi toga drage moje. sta da radim, imate li kakav savijet za mene i moju princezu??
Hvala vam u naprijed

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 1733
5.3.2013 22:20:23   
zvijezd@
krema za bradavice se zove purelan od medele, sve prije su je koristile a od neviste sestra mi radi u ljekarni pa mi je ona preporucila ono sta je najbolje....

Neposredna veza do poruke: 1734
5.3.2013 23:38:26   
pepeljuga
Večer , evo i mene malo napokon. Čitam vas stalno i pratim sve al sam lina nešto za pisanje.
Maminangel bravo za pregled i drago mi je da je sve okuser posted image
Cure moje vama su se opasno počeli bliziti termini, blago vam se, imam osicaj da moj nikad nece doći.
Sto se tiče kozmetike ja sam sa svima koristila mustelu od početka, je skuplja al se stvarno isplati i dugo traje a za guzu ili iz apoteke ili pavlovicevu i slično.
Maminangel imaš za bradavice u dm bas njihovu kremicu i dođe nekih 15-20 kn i stvarno je super. To sam koristila sad sa F i nema nikakve razlike između nje i onih od aventa ili pulerana koje sam koristila prije, a i cijena im je oko 100kn.
Nemam pojma jesam li sto zaboravila reci, sitit cu se ujutro pa napisem.
Puse vama i bebicama.

Tianauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 5.3.2013 23:39:30 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 1735
6.3.2013 8:41:55   
Tiana Weber
Dobro Vam jutro moje mame i dobro jutro beboline. svakoj pusa u busu. ja sam Vam budna od 5 h jer me probudio plac moje princeze. zakurila mi je turu 39,5 i nema vutica ni setnje rivom do daljnjeg na zalost. kako ste mi Vi drage moje, jeste li nestrpljive???

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1736
6.3.2013 12:23:30   
Piturica
hej zenske moje user posted image
vratile se mi sa pregleda.... danas smo 34+3 i bebica ima 2300 gramica user posted image  fino se smjestila i namjestila bas onako za porod user posted image   doktor mi dao uputnicu za bolnicu, za porod ako me slucajno ulovi nesto ranije. ajme meni... narucio me 25.3. ponovo tako da imam uputnicu za nedaj Boze ako prije krene nego dodjem ponovo kod njega user posted image
uglavnom, ovdje ljeva kisa ko iz kabla jos od ranog jutra tako da sam otisla samo na pregled i natrag. nisam ni na kavu htjela ni nista jer je vrijeme katastrofa!
Tiana, bas mi zao za tvoju bubicu da je bubana. nadam se da ce ozdraviti sto prije! user posted image
eto curke, meni se bila sva robica sta sam prala jucer osusila, hvala Bogu, prije kise pa danas imam peglanje. stigle su mi i narucene plahtice za krevetic na gumicu i te pelene svedske na cicak sta sam narucila. super izgleda sve i ostalo mi samo to oprati i krevetnina sa ogradicom. to cu kad opet zatopli i sunce grakne tako da sam onda spremna. nadam se da ce prestati kisa sutra da se pomaknem i odem u dm naci te gacice user posted image user posted image
ljubim vas sve puno i busice vase user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

Neposredna veza do poruke: 1737
6.3.2013 14:30:14   
Tiana Weber
Ej Piturice draga, evo turu smo uspjele skinuti na 37,5 i nadam se da se nece zadrzati te da ce pasti ispod 37. Kazu da ako je oko 37 da je lako moguce da bude upala pluca. Nedaj Boze jos i to. Tako mi je mirna i blijeda iako je sad malo zivnula nakon rucka.
Bas mi je drago za bebicu da se lijepo smjestila i neka samo tako ostane. Moja se Tara vrtila kao na ringispilu, svako smo jutro i vecer nas dvije plesale valcer. To je bilo cudesno dok se nije umirila napokon i namjestila. Pricala sam svima da ce sigurno biti plesacica kad poraste ;-)

Curke moje, ja sam izgleda jedina tu nepismena za ovaj virtualan svijet kad pojma nemam o nicem. nemam ni facebook ni twiter (sta god da to bilo) ni skype... Sve me je sram priznati, a zivimo u modernom dobu. Moja ljubav cak zna vise od mene
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1738
6.3.2013 21:02:40   
Piturica
ej zenske.... gdje ste sve nestale?
ja sam ispeglala pola robice, a pola ostavljam za sutra user posted image  vise nisam mogla.. ova mala robica je full slatka, ali mi je za peglati koma. mislim ono...mali rukavici i tako  user posted image  
uglavnom, dolaze mi starci za vikend i oni su mi vec najavili da su ce mi kupiti onaj toplomjer sta se mjeri temp. sta se stavi u uho. mislim da je cuba rekla da ga ima i da joj je super  user posted image  eto... nemam pojima sta bi vam jos napisala. dosla sam vas samo pozdraviti prije nego se odem stisnuti sa muzekom user posted image
Tianice, drago mi da si uspjela skinuti temperaturu svojoj curki i nadam se da je sad bolje. user posted image  sto se tice kompa i inform. pismenosti... meni je muz u tom svijetu pa kad nesto zapne uvijek pitam njega. ja sam isto tuka za neke kompliciranije zahvate user posted image
odoh sad! puse vam saljem svima user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

Neposredna veza do poruke: 1739
6.3.2013 21:25:28   
bebić
hei trudnice..evo mi smo danas bili na pregledu..pa da vam se javim..kosto sam i obecala!
beba je dobro potvrdeno da je user posted image :) tako da sutra ili prekosutra idemo narucit kolica :P jedva cekao se bacit u kupovinu napokon! NAPOKON sam dobila slike od svoje princeze i sad sam preeeeesretnaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eeh ovako teska je 1200g ( 31+2 smo sada) kaze doktorica da je malo premala za te tjedne. al da kilaza odgovara..user posted image valjda je tako! :P pisite kolko su vase ribe imale u 31 tjednu :) hmmmm sta jos da vam kazem...neznam! dobila sam neke kapsulice za pit, vitaamini i jod kao!!!!! ii mama je na +12, nista nije rekla za kilazu, znaci da je dobra..iii na iduci pregled idemo za 2 tjedna tocnije 19.3. pravit ono za secer i tako to! eto to su nase novosti...u zadnje vrijeme vam se ne javlja jer sam stvarno u strci..sredujemo meni vizu ovdje u njemackoj pa sam zaokupirana tie..stalno negdje moramo letit..al zato vas ja pratim ! sve vas puno ljubim, grlim i mislim na vas! TIana nisam uspjela procitat tvoju pricu..al obecajem da ocu danas ili sutra! pusaaaaa svima od nas dvijeuser posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

Neposredna veza do poruke: 1740
6.3.2013 21:40:58   
Fever
di ste kokoškice drage!!!

danas se probala javit međutim errrooooooooooooooor, raja me ne voli user posted image i ja sam pripremila Purelan kremu,imala s Mateom i bila mi super a osvojila i te Mam komprese u časopis Mama i bebe pa sam i to spremila!

Papalina neka si se ti malo wellnesala user posted image tako sam i ja prošli tjedan da buden lipa pri tiskanju user posted image user posted image

Tiana brz oporavak tvojoj bubi!

Piturice pa ti si nakon meneeeeeeeeeeee!!!

Bebić bravo za curetak!

Mene moja buba malo pritisnula opet na desnu stranu pa me malo boli, noći su aimeeeeeeeee, nekako mislim da je finale sve bliže iako je Cuba zvala jučer ushićena hahahaha jer je u ginekologa (ista nam ordinacija) čula sestru kako pita pa mogli bi trudovi a termin vam 17og pa mislila da sam ja, ali ja sam se čila i vedra javila na telefon user posted image user posted image user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1741
6.3.2013 21:50:32   
maminangel
Evo cijeli dan se planiram javiti ali nikako dovoljno vremena uloviti,toliko se toga izdogađalo da neznam odakle krenuti..Prvo da vam zahvalim za info o tim kremama za bradavice Zvjezda Cuba i Piturica upravo na te Mam sam mislila,znači toga ima u svim ljekarnama? Ja sam za ragade koristila sve i svašta i jedino mi je malo pomogao onaj bepantene + ali sam prije svakog podoja morala ispirati,a tebi se Piturica toplo preporučam ako ti ostanu user posted image user posted image jeeej..Danas mi je moja cimerica i mogu reći moja podrška,moja snaga kad mi je trebalo i moja nova velika prijateljica iz bolnice rodila u 30 tj.predivnog dječaka od 1400gr.taj mali palčić već sam diše i pravi je borac kao i njegova mama..Bože hvala ti... user posted image Tiana draga žao mi je kaj ti je bubica bubana i moj maali indijanac je s turom došao iz vrtića i sav mi je nikakav valjda neka viroza,užasne su ove promjene vremena,nemate pojma koje živite dole na moru koliko vam zavidim na mediteranskoj klimiuser posted image ..Tiana ja da sam na tvom mjestu nebi gledala kaj selo i drugi pričaju, nego bi da imam mogućnosti priuštila svojoj djeci najbolje,osobno nemam ništa protiv te privatne škole,upravo suprotno,ali kad dođe vrijeme ne sumnjam da ćeš za svoje djete odlučiti najbolje...Mi smo danas bili sa S.kod psihologa na testiranju da vidimo jel spremna za školu i nema sumnje moja mrva na jesen postaje školarka,joj,joj,a još jučer kao da sam je rodila..Uživajte u svakoj provedenoj sekundi sa svojim malim zlatima,jer ne okreneš se i više nisu tako mali ali niti bezbrižni..Danas smo konačno našli auto koji ćemo kupiti, user posted image user posted image user posted image došlo je vrijeme za jednu limuzinicu user posted image user posted image user posted image user posted image ipak će tu biti troje djece,ja sam htjela kombi ali naravno mužu i svima je to smješnouser posted image user posted image ..I zadnje najljepša vjest i naravno da sam jedva dočekala je podjeliti s vama,muž me danas iznenadio sa jednim pismom,stiglo na ime i prezime našeg nerođenog sina(zanemarit ćemo što je napisao ime koje se njemu sviđa user posted image a meni se sviđa drugo) a unutra vaučer za 4 dana u Savudriji user posted image preko Uskrsa u hotelu Kempinskiuser posted image user posted image user posted image user posted image nisam mogla vjerovati,to je kao putovanje dar ženici što mu će mu roditi treće djete a između ostalog tko zna kad ćemo više moći sami negdje odlutati a obožavamo putovati...Jedva čekamo udahnuti malo morskog zraka,šetati,uživati u pogledu,čitati knjigicu na sunčeku.Samo da me zdravlje posluži,ma neću razmišljati o tome...MORA!!!!Ako ima koja iz Savudrije voljela bi da mi se javi,znam da ste Papalina i ti Piturice iz Istre negdje kaj ne?
Laku vam noć drage moje user posted image user posted image
Danas je uistinu bio poseban danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1742
6.3.2013 23:07:54   
Papalina
maminangel , piturica i ja smo iz rijeke, točnije ja sam iz okolice rijeke.. gene imam istrijanske pa ono može se reći da smo blizu istre iako imamo šta laprdat do tamouser posted image
evo , ja pokušavam ne zaspat, jer sad svaki večer zapim oko 9 i pol, onda me haharica probudi oko 3 i pol, 4 ujutro i nebi ni bog više zaspao...pa možda ako odem kasnije leć ću bar se naspat do budilice u 6 user posted image
ova još lupa...neumorno...iako ju prevarim svak dan na jedno sat vremena, odem se istuširdat i ona se ful umiri pod tušem...pa pošto je bila mirna, mi pozvale i tatu na malo druženja pod tušemuser posted image user posted image
i nevjerojatno ali istinito-još uvijek oboje stanemo u kabinuuser posted image user posted image

jao. meni se pupak ispupčio na van...i malo izmad pupka su mi se počele radit strije...onako crvene mrlje...najprije sam mislila da je prljavo jer nevidim dobro od trbuhauser posted image ali onda mi je šogi rekla da su to zločeste strije...i andam se da ću to uspjet sanirat...odmah sam uzela bademovo ulje i dobro natrljalauser posted image

bebić ja sam bila na pregledu u 33.tjednu i tad je imala skoro 2kg , a u 28.tjednu je imala 980g... ma iako možda naoko izgleda mala težina tvoje bebice, znam da je sve u reduuser posted image a i kad je beba manja onda je odmah i porod lakši pa nek te to veseli...bravo za slikicuuser posted image user posted image

mi idemo još malo fejsat, obići farmu pa vjerojatno na spavanac...volimo vas sve puuunoouser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 1743
7.3.2013 7:52:36   
Piturica
jutro babice moje user posted image user posted image
evo ja mm-a ispratila za zg. vise mi dosta tih njegovih odlazaka gore-dolje, ali sta cu!? najgore mi sta dodje onda oko 6 i pol popodne. iskreno se nadam da je to samo privremeno da mora tako cesto ici gore user posted image   nije mi sad da mi je to tlaka, ali nekako nikako da stigne da sredimo tu sobicu do kraja za bebicu. mislim, nije da ce nam trebati odmah na pocetku, ali ja bi da se to napravi pa da sam na miru. ne vjerujem da cu od bebice moci narednih neznamkoliko se pomaknuti i istrazivati gdje i sta, ako me razumijete.
uglavnom, htjela sam reci da sam odvalila kad sam citala maminangel poruku da smo Papalina i ja iz Istre negdje user posted image user posted image  hahahaha... ali dobro... ljubicice nasa, bas mi je drago da idete na izlet-putovanje i da cete uzivati user posted image  treba se malo regenerirati i skupiti energiju za nadolazece napore user posted image  Inace, nisam nikad bila u tom hotelu, ali znam da je hotel na samoj obali... kazu da je super, ako mislimo na isti - kampinski adriatic user posted image  I nemojte samo biti na jednom mjestu posto imate 4 dana tako da preporucam đir po Istri obavezno user posted image  Iskreno, meni je najdraze otici u Rovinj, a u Limski kanal papati skoljke u onom njihovom restoranu user posted image user posted image  uvijek fine i friske user posted image   uglavnom, bas se veselim sta ideteuser posted image  one komprese ti posaljem ako mi nece trebati. tako i tako sta cu sa njima. javit cu ti se kad vidim kakvo ce biti stanje user posted image
Fever, samo da ti kazem da su svi iza tebe user posted image user posted image  user posted image
bebic, konacno slikica user posted image user posted image  mogu misliti koje je to bilo veselje... drago mi je da je sve okej. a ovo da je beba manja, veca..... ma daj...uopce se nemoj zamarati. ja sam se prosli puta kad mi je rekao da je veca totalno uspanicila, ali jucer je opet bila kako treba. ma, bebe se vec posloze sa kilazom i velicinom do termina kako treba tako da no sikiriki user posted image
Papalina, strije kazes? ajme meni...  meni se pojavila jedna onako ispod lijeve cice user posted image  isto krenula u akciju odmah sa duplim mazanjem user posted image  ma boli me briga i za strije i kile! vise me nekako muci sta mi se celulit pojavio na bedrima user posted image user posted image  ne znam kako cu to rijesiti... ali o tome cu razmisljati kad rodim. uopce se na  zamaram sa tim stvarima.  inace, imate kao veliku kabinu ili nam zelis reci da ti nije trbuh tako velik user posted image user posted image user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1744
7.3.2013 8:35:57   
Mmaestral
@ Bebić - moja mala je isto mala. Sa 31 tj je bila oko 1500g. A mali mi je i trbuh, pa je bilo za očekivati. Kaže doktor da sam i ja sitna pa da ne može beba biti velika. Kao što nas ima od metar i žilet pa do 2 metra, takve su nam i bebe, ne mogu sve biti iste.
Ja danas napokon otišla vaditi krv, pripremila se psihički na 2 vađenja i slatku vodu - da na kraju uopće nisu to radili. Zašto, ne znam! Bilo mi je naručeno, K-KKS, komp. urin i GUK. No, lijepo sam na početku objasnila sestri tamo da mi se ne može izvaditi krv sa običnom iglom, nego da mora biti tanja i bez one posudice pa mi je pipala dugo i uspjela iz drugog gurkanja. user posted image
Ja apsolutno niti jednu stvar nisam oprala još za bebu. Totalno se zbediram kad tu pričate da vam je sve složeno. A još nemam ni ormar u koji da uopće slažem stvari čak da ih operem, tako da ne znam što da radim. Imam još 6 tjedana pa valjda stignem, a ako se nešto desi prije, morat će bake uskakat.
Osjećam da se moja mala sad napokon okrenula dolje. Do sad je bila na stranu malo, a sad me počela okomito gurkati.
Ja još uvijek navečer ne mogu jesti kao prije. Samo malo kefira i čokolina ili tako nešto. Inače mi je mučno, ali više ne povraćam. Mislim da bi sigurno ako bi više pojela. Već sam na 66kg. :OOO
Da li ima još koga ovdje a da im još sise ne cure? user posted image Heheh... Meni još apsolutno ništa. Ali nisam još počela niti čaj piti, nekako mi odurno miriši.
Treba mi ponovno uputa do Magic Baby Outleta! user posted image user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1745
7.3.2013 9:52:50   
Tiana Weber
Jutric Vam drage moje kako ste mi danas??

Zao mi je maminangel sta se malac razbolio i vjerujem da ce ga proci brzo. da znam, vrijeme je koma u ovo doba u Zagrebu jer povremeno i tu stanujem posto imam stan tamo. najbolje je na obali i nema toliko prehlada, bolesti i viroza. evo tura je pobjegla od moje curke ali smo danas jos doma za svaki slucaj iako bi ona i sa turom htjela u vrtic.
Drago mi je zbog tebe i muzica, nadam se da cete uzivati i odmoriti se barem ta 4 dana.
ja ne znam jos gdje cemo moja curica i ja za Uskrs, vjerojatno kod mojih u Njemacku na par dana i nakon toga kod sestre u London.
draga, lijepo uzivaj u mirisima mora, sumu valova i nekoj dobroj knjizi. tako barem ja radim kad imam vremena i doj je Tara u vrticu i to me najbolje opusti i jos da me ima tko izmasizati, to bi bio vrhunac.

vidjela sam da se i na fejsu druzite pa sam ga jutros uz kavu otvorila ali uspjela sam nakon petog puta. i pazite sad smijeha, nakon silnih pokusaja uspijem i zelim se prijaviti i jadna ne mogu se sjetit lozinke pa sve opet iz pocetka novo na novo. mislim da ce
me rukovodioci fejsa oznacit kao nepozeljnu osobu user posted image user posted image user posted image
a bas sam za neke stvari smotana skroz, samo ne znam na koga sam takva.
valjda mi ne zamjerate nista previseuser posted image user posted image

idem sad malo pocistit kucu pa se cujemo kasnije. ljubim vas

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1746
7.3.2013 11:00:00   
Papalina
user posted image user posted image user posted image meni se piturice čini kao da svakim danom kabina se sve višr širi i širiuser posted image user posted image neznam, kad smo tu uređivali sobicu spavali smo kod sveki-gore su standardne mjere ( 90*90 ) pa sam jedva nekako stala...a pošto je mm deblje građe onda smo tu našu kabinu napravili malo izvan standardauser posted image user posted image hvala bogu da je tako...user posted image
ali nsam se htjela hvalit naravno sa kabinom, nego time da hvala bogu da se još u ovih mj dana mogu nauživat sa mm ak me kužiteuser posted image

Tiana mogu ti reći da se nemoraš sramit da nemaš fejs i ta virtualna sranja... jer sta si više u tome, više postaješ rob svega toga i ovisnik kao što postoje ovisnici o cigaretama, alkoholu, drogi tako i za to... ja npr isto... čim ustanem odem po laptop i otvorim si fejs....iimam ga od 2008.god i stalno tako...a kad mi je bio na popravku nedaj bože nemat fejs ja odmah ošla na mobilni user posted image user posted image
zato draga moja ako ga nemaš do sada nemoraš ga ni imat, jer to niš ne znači, nit te radi manje il više smotanom...npr, idem van, uzmem fotić, drugi dan odmah slike na fejsu...odem se udat, drugi dan slike na fejsu...ono baš kako neki kažu-ako ne objaviš na fejsu da ideš srat, onda vjerojatno nisi ni ni sraouser posted image
ti naprosto znaš uživat u svom životu sa svojom predivnom curicom i to ti je najljepše znanje... pusti taj fejs i to, šta će ti to u životu...user posted image ja sam sad već ovisnica pa teško da ću to ikad pustit..ali vjeruj mi, sreća da ima još ljudi koji većinu vremena ne provode u virtualnom svijetu...user posted image neopterećuj se tehnologijom i svime time...ako ti je lijepo i bez toga, vjeruj mi onda bolje da to ni nemaš!user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 1747
7.3.2013 11:50:01   
Hladna
aaaaaaaaaaaaaa napisala sam citavu kobasicu i onda sama glupača stisnem X i sve izbrišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvijezd@ koliko dode ta purlean krema?? Ja kad sam dojila svog sina imala sam strasne rane na bradavicama koje su znale i krvarit, uh kad se samo sjetim da sam se bojala svg djeteta kad sam vidjela da otvara usta i krece prema mojoj bradavici user posted image user posted image

Piturice znaci tvoja beba je u startnoj poziciji user posted image user posted image user posted image samo neka tako ostane i neka nam se svima bebice okrenu na vrijeme user posted image user posted image

Cure ja sam jucer probala oprat samo onaj jastuk za nosenje bebe iz bolnice sto sam vas pitala dal da ga operem da ne izgubi oblik , ja ga oprala na 30 stupnjeva i stavila sam omeksivac od cicca i jastuk je ostao isti kakav je i bio, a tako ljepo mirisiii, milina, pospremit cu ga u vrecu u kojoj je i bio zapakiran, a ostatak robice perem kad se vratim sa pregleda za 2 tjedna user posted image

Tiana super da ste uspjele istjerat temperaturu , drago mi je da je tvoja malecka bolje user posted image

bebic ja nebi na tvom mjestu brinula oko velicine previse, svaka beba je drugacija, kako bi to bilo da su svi ljudi isti po kilazi i velicini user posted image , ne mogu nam ni bebe onda bit sve iste, ma tvoja curka je taman onako kako mora biti user posted image , a ti nam se slobodno javi svaki puta kad budes u mogucnosti jer te fakat slabo vidimo ovdjeuser posted image

fever jos 10 dana , juhuuu i otvaras nam sezonu, ne mogu se strpit procitat tvoju pricu i onda znam da smo krenule i mi na red user posted image

Maminangel ima da nam uzivas na tom izletu za sve nas koje nikamo ne idemo user posted image
Nego zanima me ta tvoja prijateljica , fakat je rano rodila, malisan se stvarno pozurio, jos je jako malen, a sto doktori kazu -hoce li sve proci bez ikakvih posljedica ?? Nadam se da ce sve biti u redu user posted image

Papalina meni ti je pupak vec kojih mjesec i pola skroz prema van i to tako da se vidi preko majice da strši van user posted image user posted image , a vidis i moja bebica se full umiri kada odem na tusiranje- nece nam se valjda bebe bojat vode user posted image
samo ja nazalost ne idem s muzem pod tus malo uzivati, ni pod tus ni igdje drugdje posto mi je ginekolog zabranio odnose i sad mi vec fakat jako fale, zaboravila sam kakav je to osjecaj, ali pitat cu ga na sljedecoj kontroli hocu konacno moci vratit pamcenje tog uzitka ili sta user posted image
Ja nemam ni jednu striju za sad od ove trudnoce, imam od prosle sto mi ostalo na guzi i na sisama, a trbuh ni jednu jedinu, a nadam se da ce tako i ostat, mazem se stalno iako mi je koza full suha, al nedam se ja user posted image

Mmaestral mi smo tu negdje na kilazi, ja imam sad 64 kg, a na pocetku trudnoce u prva 3 mjeseca sam pala sa 52 na 48 kg i eto me sad na 64, a sigurna sam da cu doci jos barem do 70 , al neka, ne brine me to uopste user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1748
7.3.2013 14:00:57   
Mmaestral
@ Hladna - Onda smo skoro isto i krenule, ja sam ipak dobila malo više, krenula sam sa nekih 46-47 kg. Ipak mi je lakše da nisam jedinauser posted image ... Da li se i ti osjećaš debelo? Mislim, ne debelo, nego bucmasto. Prognoziram da ću imati oko 5-6 kg viška na kraju, nadam se, dok to sve ode ;)
Danas sam sanjala da mi je dragi rekao da ću mu se sviđat poslije poroda, da mu se ne sviđaju debele pa mu se sad ne sviđam.user posted image user posted image user posted image Užas. Sve si mislim kako je to istina otkad sam se probudila.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1749
7.3.2013 14:38:16   
Hladna
Mmaestral ma ja se uopste ne osjecam debelo nego se bas super osjecam, mrzila sam svoju mrsavost i pokusavala se debljat ali nikako mi nije uspjevalo, bila sam jadna vidjevsi da i konfekcijski broj 34 je na meni velik, a sad kad vidim da velicinu 34 mogu navuc samo do koljena ja sam presretna, a tek kad vidim da mi kosti oko vrata ne strse ma super, a lice mi je bilo ko da sam kostur, a sad sam si bas ljepa popunjena .
A sto se tice muza ja to gledam tako- ako se ja ljepo osjecam sto sam normalne tezine i sretna sam sto imam i sise i dupe i noge , a ne da sam ko stapic naravno da ce i on biti zadovoljan kad vidi da se vise ne mucim sa manjkom kilograma .
Mmaestral nismo mi nimalo bucmaste- sad smo taman user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Abortus.
пеперутка16

Abortus ukoliko drugo dete nije muškog pola, pošto je prvo žensko.

Nisam za to. (0%)

Da, u koliko se oba partnera slože. (0%)

Roditi, iako ne zelite žensko dete. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!