Piturica
|
jutro zenske evo da napisem par rijeci jer sam stalno u nekom letu ovih dana Hladna, ja sam kupila za pupak sve ovo sta ti je cuba napisala, znaci taj prasak kao i ti, octenisept sprej, komprese, mrežicu za to pricvrstiti sve nisam taj medicinsk salotejp jer mi je to imala sestra sa prvom bebicom pa je rekla da joj je to bilo katastrofa jer je to preagresivno za bebinu kozu. njoj je znalo ostati onako crveno od toga jer bebice imaju full tanku kozu pa joj je to bilo jako lose i presla je na mrezicu. to se onako provuce preko tijela pa to drzi uglavnom, meni je isto baba u ljekarni trubila da ne treba prasak i ta mrezica, a ja joj rekla da mi to isto da jer si mislim kako ona misli da ce ta kompresa drzati sama od sebe i taj prasak je ako se ranica zakrvari pa sa tim praskom posipas po tome. nadam se da sam sad dobro objasnila sve cuba, ja sam kupila te chiccove uloske u njihovom ducanu ... i to tako nekih 50 kn kosta cijeli taj paket. jbt, kad sam vidjela paket pala sam u nesvijest. hahahaha... to je kao paket pelena za bebicu ja vrtim vec jednu masinu robice za bebicu tako da danas planiram sve izvrtiti i osusiti dok je jos lijepi dan pa do kraja tjedna sve stignem ispeglati, posloziti. isto kao i cuba cuba, ti i ja imamo isti termin pa valjda isto i razmisljamo vezano za pranje robice. jucer sam preslozila sve skoro za torbu za bolnicu. jos mi samo fale neke sitnice tipa casa za vodu i takve stvari, ali to imam pa cu to isto sve za vikend tek rasporediti nego... htjela sam pitati, na kojoj temp. perete tu robicu? jer ja sam malo gledala pa na svakom skoro pise drugacije... nesto na 90, nesto na 60 40? sad vrtim sve bijelo pa perem na 90 kako pise, a ne znam za ovo ostalo. imam neke stvari na kojima pise 40 pa ne znam da li je to dovoljno za bebicu? i ne znam da li cete vi skidati one etikete unutra sta su nasivene? jel to bebi smeta uopce? ako ne smeta onda necu to rezati tako da znam kako odrzavati koju stvar, ako me kuzite sta zelim reci Fever, ajme meni... ti jos malo pa trbuha vise nema. zelim ti sve najbolje i da ti sve prodje po pe-es-u jedva cekam procitati tvoju pricu tiana, sad tek skuzila i procitala sve... jako, jako mi je zao zbog svega sta te snaslo i sta se dogodilo. drzi se i nadam se da si okruzena pozitivnim i dragim ljudima oko sebe. znam da nije lako i glupo je reci da ce sve biti dobro, ali istina je da ce vrijeme ublaziti sve rane, ali je i istina da neces moci zaboraviti. kako je rekla zvijezda, samo da je snage i sve ces prebroditi. zivot ide dalje i nikad ne znas koja sreca te ceka iza ugla. drzim fige i nadam se da ces sto prije biti bolje a sto se tice robice koju dajes.. svaka cast pogotovo u ovim krznim vremenima kad ljudi jedva imaju za osnovne stvari. da nosim deckica, javila bi se sigurno za neke stvari. cure, evo... odoh jos vidjeti sta sve trebam spremiti pa laganini odmor. jucer sam isto cijeli dan letila oko tih doznaka za porodiljni pa nosila u firmu i svasta nesto... bas sam bila iscrpljena. odoh si sad jedan kivi pojest za energiju