maminangel
|
Dobar vam dan drage moje Tiana hvala ti,i ti i tvoja mala ste mi tako nježne i drage,tvoja curica me tako podsjeća na moju,ma ljepotice samo ti budi s nama tu,lijepo je da imamo uzajaamnu podršku..Evo mi tek popodne idemo u Slo,pa vam javim navečer ako sam i šta kupila..Moje dvoje starije djece su jesenske odn.skoro pa zimske bebice bile tako da sva robica je za taj period,tješi me kad je Cuba rekla da su ionako po ljeti većinom samo u bodićima,ali neznam šta bi još trebala kupiti,ima laganije tutice,piđamice,dvodjelne kompletiće,e sad jel trebam još šta,ajde Cuba piši? moram i ovima starijima sad u nabavku,olala ..Najgore od svega je kaj nemogu tu robicu još početi niti prati ni peglati,jer želim prvo zgotoviti sobu za svoju školarku,pa bi njen bjeli ormarić stavila dečkima u sobu i tamo slagala robicu,a da ne govorim da sam htjela prije nego rodim maloga iseliti iz kinderbeta i sobe u dr.sobu i veći krevetić (jer ako to budem radila kasnije biti će problema jer i sad priča kako neda svoj krevetac),a soba još nije ni krenula da se radi,popiz... ću kod mm uvjek ima vremena,,a ja za razliku od njega sve bi sad i odmah ..Da da Papalinice pokaži ti svoje zubeke na vrijeme,ja sam s malom imala školu jer zbog tih pošteda mužeka ja sam nju uspavljivala na rukama, nacicavali se po noći preko godine dana i rezultat je bio da je jedva naučila zaspati sama sa 4 god a pitanje je dali bi i tada jer je dobila bracu,a s malim nisam iste greške radila,radi tih par noći šta je tulio i cijela ga je zgrada čula ,,nakon toga mi smo imali djete od 6 mj.koje spava cijelu noć bez uspavljivanja i bez buđenja.Naravno da ćeš ga poštediti koliko možeš u prvim mjesecima,jer nemožeš novorođenče učiti kako da spava,a on ipak radi,ali djete od 5-6 mj. mislim da možeš barem sam ja uspjela,moje djete je naučilo samo zaspati i preko dana i preko noći a dojili smo se prije spavanja i ujutro,,no vjerujem da će ovo biti vruća tema kad dođe vrijeme za to..Nego nemogu vjerovati pa ti isto Papalina samo što nisi,redate se vi ,ja ću se izgleda morati pridružiti ljetnima ..Fever znači žuta boja sobe i namještaj na bubamare,to će biti predivno,ja još neznam koju bi boju radila namještaj i piturala zidove..Lanac kažeš tri kile,ja nemogu vjerovati da netko mmože dobiti tako malo u trudnoći,ti zapravo nisi dobila ništaa kila u trudnoći nego i smršavila kad sabereš bebicu,posteljicu,vodu itd..Jel jedeš ti ženo išta? Ja pazim na kile,nije da trpam sve i svašta u sebe pa sam svejedno 8 kg.u plusu a do kraja imam još najmanje deset tj.ako rodim ranije sobzirom da dva tj.ranije skidaju šav..Idem sad,moram malo učiti sa Sofiom,pa ručak pa gremo...Ljubiiiimmmmmmmm
|