|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
4.3.2013 20:29:21   
Tiana Weber
Dobra vam vecer drage mame. evo da Vas na kratko pozdravimi da Vam kazem ako koja zeli, da joj poklonim nenosenu robicu za malog pisulinca. meni vise nije potrebna pa bi htjela to pokloniti da mi ne stoji u ormaru i ne otvara nezarastene rane. pomislila sam da bi to nekoj od Vas dobro doslo. ima nesto bodya, 2-3 vrece, carapice i jos nekih sitnica. zao mi je da to dtoji, a nekoj od vas bi dobro doslo...
Cure moje koliko ja vama zavidim na Vasim busama i bebama koje cete uskoro ugledati o prigrliti uz grudi...
Eto ako neka zeli, slobodno neka mi se javi. robica je sva nova i jos zapakirana...

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 1701
4.3.2013 20:37:30   
zvijezd@
tiana ti si stvarno duša, svaka ti cast.. neka ti Bog da snage

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 1702
4.3.2013 23:24:24   
Tiana Weber
Zvijezdo hvala ti na misljenju. Ne bih ja preuvelicavala, iz dobre sam obitelji potekla i tako sam odgajana, i ocito sam zato dobila najgore moguce. Ali necu dramiti, samo zelim pomoci gdje mogu.

Nego kako ste mi Vi curke, jos malo pa ce te i za stvarno ljubiti svoje strucice. bas mi je drago zbog svih Vas. meni je moja Tarica veceras kasnije legla pa kako nije mogla zaspati, zvala je u pomoc da ju dodjem ususkati. Zlato mamino, a inace mi sve sama napravi i na vrijeme sta se ajanja tice. velika je vec to cura i bojim se da ce me prerasti preko noci te da cu sama ostati :-(
Zelim Vam laku noc i svima puse u buse jer sutra je novi dan, novo svitanje i sutra se novi zivot radja. Volim Vas sve iako sam tu dan-dva ali volim Vas citati. tako ste mi slatke. puse u buse. noc

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 1703
5.3.2013 9:28:03   
Piturica
jutro zenske user posted image
evo da napisem par rijeci jer sam stalno u nekom letu ovih dana user posted image
Hladna, ja sam kupila za pupak sve ovo sta ti je cuba napisala, znaci taj prasak kao i ti, octenisept sprej, komprese, mrežicu za to pricvrstiti sve user posted image  nisam taj medicinsk salotejp jer mi je to imala sestra sa prvom bebicom pa je rekla da joj je to bilo katastrofa jer je to preagresivno za bebinu kozu. njoj je znalo ostati onako crveno od toga jer bebice imaju full tanku kozu pa joj je to bilo jako lose i presla je na mrezicu. to se onako provuce preko tijela pa to drzi user posted image  uglavnom, meni je isto baba u ljekarni trubila da ne treba prasak i ta mrezica, a ja joj rekla da mi to isto da jer si mislim kako ona misli da ce ta kompresa drzati sama od sebe i taj prasak je ako se ranica zakrvari pa sa tim praskom posipas po tome. nadam se da sam sad dobro objasnila sve user posted image user posted image
cuba, ja sam kupila te chiccove uloske u njihovom ducanu ... i to tako nekih 50 kn kosta cijeli taj paket. jbt, kad sam vidjela paket pala sam u nesvijest. hahahaha... to je kao paket pelena za bebicu user posted image user posted image
ja vrtim vec jednu masinu robice za bebicu tako da danas planiram sve izvrtiti i osusiti dok je jos lijepi dan pa do kraja tjedna sve stignem ispeglati, posloziti. isto kao i cuba  user posted image   cuba, ti i ja imamo isti termin pa valjda isto i razmisljamo vezano za pranje robice.  jucer sam preslozila sve skoro za torbu za bolnicu. jos mi samo fale neke sitnice tipa casa za vodu i takve stvari, ali to imam pa cu to isto sve za vikend tek rasporediti user posted image

nego... htjela sam pitati, na kojoj temp. perete tu robicu? jer ja sam malo gledala pa na svakom skoro pise drugacije... nesto na 90, nesto na 60 40? sad vrtim sve bijelo pa perem na 90 kako pise, a ne znam za ovo ostalo. imam neke stvari na kojima pise 40 pa ne znam da li je to dovoljno za bebicu? user posted image  i ne znam da li cete vi skidati one etikete unutra sta su nasivene? jel to bebi smeta uopce? ako ne smeta onda necu to rezati tako da znam kako odrzavati koju stvar, ako me kuzite sta zelim reci user posted image user posted image
Fever, ajme meni... ti jos malo pa trbuha vise nema. zelim ti sve najbolje i da ti sve prodje po pe-es-u  user posted image  jedva cekam procitati tvoju pricu user posted image
tiana, sad tek skuzila i procitala sve... jako, jako mi je zao zbog svega sta te snaslo i sta se dogodilo. drzi se i nadam se da si okruzena pozitivnim i dragim ljudima oko sebe. znam da nije lako i glupo je reci da ce sve biti dobro, ali istina je da ce vrijeme ublaziti sve rane, ali je i istina da neces moci zaboraviti. kako je rekla zvijezda, samo da je snage i sve ces prebroditi. zivot ide dalje i nikad ne znas koja sreca te ceka iza ugla. drzim fige i nadam se da ces sto prije biti bolje user posted image user posted image  a sto se tice robice koju dajes.. svaka cast pogotovo u ovim krznim vremenima kad ljudi jedva imaju za osnovne stvari. da nosim deckica, javila bi se sigurno za neke stvari.

cure, evo... odoh jos vidjeti sta sve trebam spremiti pa laganini odmor. jucer sam isto cijeli dan letila oko tih doznaka za porodiljni pa nosila u firmu i svasta nesto... bas sam bila iscrpljena. odoh si sad jedan kivi pojest za energiju user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1704
5.3.2013 11:36:19   
Tiana Weber
Da Piturice, kriza je i znam da je nekima tesko zbog financija. zato je to i jedan od razloga zasto sam odlucila pokloniti te stvarcice a i nekoga da obradujem, a i nene ce mozda manje boljeti. zato drage mame slobodno se javite... Pusa Vam svima, a ja odo smisljat sta cemo moja malena i ja za rucak...

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1705
5.3.2013 12:39:45   
Afrodita83
Tiana ja sam isto tek sad skužila o čemu se radi....user posted image . Užasno mi je žao draga! Nema riječi utjehe koje bi ti olakšale situaciju, ali vidim da si izrazito jaka i pozitivna osoba, pravi borac i znam da češ naći snage u svojoj curici da prebrodiš sve ovo. Ona je tu za tebe kao i ti za nju i neka te to vodi u trenucima kad je najteže...

Inače mi smo danas bili na pregledu, nije radio UZV, već samo onaj željezo-ruka pregled user posted image kako ja to zovem. rekao mi je da sam zatvorena ko konzerva user posted image user posted image , naručio me za mjesec dana i onda će radit UZV, briseve, itd...hrpu toga je nadrobio tamo. I da: pobrala sam jezikovu juhu jer sam u mjesec dana dobila 5 kg user posted image user posted image a kad sam mu rekla da jedem normalno ko i prije i da nemam pojima kako sam dobila te kile rekao je da nije istina i da vaga ne laže, a ja njemu da mu vaga ne valja user posted image user posted image user posted image . Uglavnom to je sad ukupno 11 kg u cijeloj trudnoći, a sad sam u 30. tjednu...Jel to puno???? Baš sam u bedu i mislim da ću jesti samo jabuke i vodu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 1706
5.3.2013 12:44:21   
zvijezd@
afrodita ja sam u 34 tjednu i u plusu 16 kg user posted image user posted image   cak pa sta sad , neka mi je beba ok a ja cu na skidanje kg kad rodim, ne sikiraj se, bas me zanima koliko cu imat kad rodim user posted image

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1707
5.3.2013 12:58:08   
Hladna
Tiana Weber napisala sam ti malo poduži tekst na pp da ne zauzimam tu cijelu stranu user posted image

Afrodita ja ti zadnja tri mjeseca dobivam po 5 kilograma i ne sekiram se -dok je moja beba ok ja uzivam u trudnickim željama, a kasnije kad se porodim ću ko i zvijezda razmišljat o skidanju user posted image

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 1708
5.3.2013 13:00:03   
Piturica
ajme meni... samo nemojte o kilama user posted image user posted image
ja sam isto u 34 i vagala se jucer u jutro, u pidzami i moja vaga kaze da sam +13!!! ajme meni! vec me strah sutrasnjeg pregleda i sta ce mi reci.... jbt, imam fobiju tamo od te vage user posted image user posted image  ali iskreno, boli me briga... valjda cu doci na sebe bar 50% do 7 mjeseca user posted image  
inace, kuham juhicu, perem robicu... i tako..... sve mi to nekako bebasto mirisi ta robica user posted image  i jos onako poslagana se susi na balkonu user posted image user posted image  juhuuuu.... bas mi bilo cudno stavljati kvacice na tako malene stvari user posted image
idem dalje.. pusa svima user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 1709
5.3.2013 13:40:04   
maminangel
Tiana draga samo se ti nama javljaj,imaš djevojčicu koja ima 6 god?i moja curica ima isto godina,jel se spremate za školu na jesen?Napisala sam vam čitavu kobasu od poruke i njie htjelo poslati,grrrrruser posted image user posted image Eto nas s pregleda i prešli smo kilu,WEEEEEE,točno 1200gr. a u četvrtak 28 tjedana,mi smo u plusu 8 kilica,ali ne stajem do daljnjega na vagu i svi sretniuser posted image user posted image Joj koja je to pišarija od pregleda bila,bili su specijalizanti koji su se svađali koji je u pravu kako se uzimaju mjere,gdje se treba stisnuti aparat,gdje povećati sliku,kao na placu,Božeee tiiiiiuser posted image user posted image user posted image ali ajde moraju se i oni negdje naučiti,nešto im je bilo sa vodenjakom čudno,pitajte me štauser posted image user posted image pa su me naručili za dva tjedna opet,ali kao s bebom je sve uredu.Piturice daaaa ta mala robica je uistinu preslatka,ja bi svu robu prala na 90,a sad ona koja neide,neopterećuj se zbog niže temp.ionako se sve prepegla.Moram kupiti taj omekšivač od chicca,a kakvi su im to ulošci?tipa vira ili??Fever piši kako tvoji pregledi ti nam otvaraš sezonu,moj kad se rodi tvoja će imati preko 2 mj.user posted image user posted image Cuba ili ostale koje znaju koliko košta ona kupka od Mustele?ona velika s pumpicom,ja zaboravila a vidjela sam mislim u dm-u da je preko onih bonova cijena niža za 36 kn,tako nešto,ako nisam falila nešto..Papalina nam se ne javlja sigurno uživa u bračnom životuuser posted image user posted image ljubim bušeee user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1710
5.3.2013 14:03:20   
Hladna
cure mene muči taj bebin pupak, pošto sam 2 tjedna ležala u bolnici to su rješile onda sestre , a kako ću sad nemam pojma, koja će mi objasnit kako ide postupak njege pupka ?

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1711
5.3.2013 14:07:47   
Piturica
maminangel,  bas mi drago da si se ti konacno vratila sa pregleda normalna. hahaaha... inace te uvijek neki doktor tamo raspizdi user posted image  i drago mi da bebica fino napreduje user posted image user posted image  ja sam sutra u jutro i bas me zanima sve zivo vezano za moju mrvicu. ona se samo sulja po trbuhu i uziva. mm i ja lijepo na vecer se zavalimo u trosjed i gledamo vratolomije u busi user posted image user posted image  
ja nisam kupila taj chiccov omeksivac. ja sam lijepo oprala sa tim za robu prati za bebice i super mi mirisi, a i mekana je ta robica sva. nemam pojima... koliko sam citala pise da se ne stavlja omeksivac dok je bebica malena. a i ja perem sa tim tekucim za pranje pa ono..nije kao onaj prasak. nemam pojima. bas me briga... meni sve fino to mirisi... jos kad dodje bebica. sve ce biti po bebici doma  user posted image user posted image
inace, ti chiccovi ulosci su ti full veliki, nisu onako u onoj mrezi kao vir, ali su vateni unutra i super upijajuci user posted image   kazu zene da su super, extra za te prve dane kad krvaris ko slon, a poslije mozes preci na te vir da imas vise zraka dolje, ako me kuzite user posted image
vezano za tu kupku mustelinu... na kojim je to bodovima takav popust? na onim od 150? ili kojim? ja bas moram podignuti tu knjizicu pa me zanima da se ne zahebem. inace, jucer sam opet bila klatila po tom dm-u i trazila te fucking jednokratne gacice jessa sta ste pisale. nisam nasla. gdje to stoji? nasla samo jessa pelene za inkontinenciju user posted image user posted image  jbt.... mozda je to proslo kod nas u tom dm-u gdje sam bila, a mozda sam ja smotana. tako da ... molim dobre duse da mi objasne blizu cega se nalaze te gacice da ne ispadnem ko manijak tamo opet user posted image user posted image
odoh zavrsiti rucak. puse svima dok se ponovo ne javim sa nekom nebulozom user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

Neposredna veza do poruke: 1712
5.3.2013 14:12:38   
Piturica
IZVORNA PORUKA: Hladna

cure mene muči taj bebin pupak, pošto sam 2 tjedna ležala u bolnici to su rješile onda sestre , a kako ću sad nemam pojma, koja će mi objasnit kako ide postupak njege pupka ?

mene isto to muci full user posted image   ja nemam pojima, ali dodje patronazna sestra drugi dan kod tebe doma pa cu proucit to detaljno sa njom. a bome cu i u bolnici to vidjeti valjda kako tamo to rade. nemam pojima. bitno je da je pupak stalno suh i da nije vlazan koliko sam ja upoznata. a i da se ne prekriva sa pelenicom tako da se ta pelena mora podviti da ne dodiruje pupak. zato sam ja cijelo vrijeme pisala za te huggies pelene koje imaju kao otvor za pupak bas za te prve dane. cak mislim mozda uzeti taj paket najmanjih dok taj pupak ne odpadne. nemam pojima. uglavnom, to se dezinficira sa tim sprejem i cisti sa sterilnim gazicama, onda se stave te komprese i fiksira sa mrezicom kad se sve dobro posusi.  sad.... ove iskusne neka mi kazu da li sam to dobro procitala negdje i zapamtila. a prah se stavi kad je neka sukrvica i tako nesto... valjda?! user posted image  ne kuzim ni ja to bas....

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1713
5.3.2013 14:23:47   
Hladna
Piturice te jednokratne jessa gačice ti stoje tamo gdje su ulošci, u malenoj kutiji su 5 komada 17 kn.

Maminangel
super da je sve u redu, samo sto su htjeli s tim vodenjakom , baš bezveze da nisu nista konkretno rekli ,meni je danas 28 tjedana i znaci i moja je tu ko i tvoja negdje sa težinom user posted image user posted image user posted image več prave bebe user posted image user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1714
5.3.2013 14:30:01   
nela86
Afrodita ja sam 27 tjedana bila trudna i +10, pa je rekla da pripazim a isto tako nis ne jedem vise nego inace, isto sam se bila prepala sta cu i kako sad, ali su mi svi onda rekli da oni to vecinom svakoj kazu, i da to nije toliko strasno, evo sad sam bolesna i ne mogu uopce jesti , a moram, dam se kladiti da necu ni kilu smrsaviti...

Nego drage moje POMOZITE... sve koje znate ista o ovim markama i koja je najbolja za bebe ...Babylove....Hipp...Penaten...

Ja sam mislila inace sve od Johnsons&Johnson kupiti ali ovdje te marke nema user posted image i sad ne znam koju drugu da uzmem, a samo su ove tri kod nas u Dm-u!

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1715
5.3.2013 14:30:10   
zvijezd@
maminangel kosta ti 130 kuna, al imas kupit sve od mustele i torbu dobijes gratis, bas sam ja za moju bebu kupila svu mustelinu kozmetiku 460 kn sam platila i dobijes gratis kremu za sebe nakon poroda...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1716
5.3.2013 14:32:03   
zvijezd@
nela ja sam sve mustelino kupila, izuzev kreme za guzu koju kupujes u ljekarni( onu sta oni rade) a i mustelu smo kupili u ljekarni   p.s. cure ja sam kupila i kremu za bradavice preko koje beba moze dojit da ne moram stalno sisice mazat pa prat pa ovo i ono ... user posted image

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 1717
5.3.2013 14:34:05   
zvijezd@
hladna kod nas je za takve stvari zaduzena patronazna koja doma dolazi a i u bolnici ti pokazu,,,

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 1718
5.3.2013 14:37:09   
Hladna
nela ja sam kupila becutan- ne znam dal imas i to u ponudi, nije skupo a meni su njihovi proizvodi super i prekrasno mirise , a kremu za guzu imas od 100 ml u ljekarnama po 20 kuna

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 1719
5.3.2013 14:38:51   
Hladna
hvala zvijezda , ma ja imam fobiju od tog pupka kad moja baka mojoj mami nije nikako očistila taj pupak i mama mi ima crno ko smeće i veliko u pupku, bas ruzno izgleda pa mene strah da ne zaribam

evo nasla ja video za čiščenje pupka :
http://www.ringeraja.hr/video/beba/ciscenje-pupka_87.html

< Poruku je uredio Hladna -- 5.3.2013 14:50:59 >

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1720
5.3.2013 15:07:31   
nela86
Nazalost ovdje toga nema :(( cini mi se da cu sve naruciti da mi moji donesu kad budu dolazili...

Bas mi je cudno da ovdje nemaju neke marke koje su bas poznate u svijetu user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1721
5.3.2013 15:15:34   
Afrodita83
Ma imate pravo u vezi kila! Sad sam lijepo u inat svima smazala cijelu čokoladu s rižom i baš je bila fina! user posted image

Htjela sam još pitat u vezi tog detrđenta zuser posted image pranje robice...koji postoje i koje koristite? ja tek sad krećem u šopingiranje pa da ne kompliciram previše.

Od kozmetike sam isto kupila sve Becutan, i kao što je Hladna rekla nije skupo, a predivno miriši i čula sam da se na njega kod beba rijetko javljaju alergijske reakcije. Čak je bio na nekoj akciji kod nas u Lidlu tako da sam kompletnu kozmetku kupila za nekih cca 100 kn user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1722
5.3.2013 15:49:04   
maminangel
Afrodita i Hladna vi ste na prošloj stranici pričale o tim nekim poklon paketićima koji se dobiju od ginekologa e sad ja sam dobila obadva ali unutra je bio poklon bon samo za te vitamine za prije odnosno poslije poroda a to sredstvo za dezinfekciju??? nisam vidjela,a nisam niti bon od konzuma za njihove pelene dajte me prosvjetlite user posted image user posted image jer ja to nisam vidjela a sve letke sam i knjižice nekoliko puta pročitala,možda su pakiranja dolazila i različita? i Hladna ti si stavila link od dm-a sa tim bonovima,ja sam još prije nekoliko mj.podigla taj za trudnice paketić,neka mala torbica i te bonove ali u njima nema ta ponuda kao u ovima sa linka koji si stavila,možda su to stari bonovi ?wtfuser posted image I daj se ne sekirajte toliko oko pupkića,bitno je dezinficirate i mjenjate te kompresice i no sikiriki..

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1723
5.3.2013 15:59:23   
Hladna
maminangel ja sam stavila za babybonus za paket gratis babylove pelena ali to mi mozemo kasnije kojima nam je termin kasnije

a uza učlanjenja za babybonus trudnica to se moze preko neta ili bas u prodavaonici jer ja nisam našla na netu prijavnicu za trudnice nego samo za bebe user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hladna -- 5.3.2013 16:00:37 >

Neposredna veza do poruke: 1724
5.3.2013 16:22:11   
Afrodita83
Maminangel ovaj kupon za dezinfekcijska sredstva ti je u jednoj od onih knjižica što si dobila u paketu, mali je i zelene boje i moraš ga izrezati od tamo. E sad u kojoj je točno( ja imam onu Pampaers, Moja prva godina i onu gdi je na naslovnici trudnički trbuh user posted image ) ne znam točno. Pažljivo prolistaj sve 3 negdje mora biti, znam da je na samom dnu stranice. A u knjižicama ti piše i to za Konzum i DM user posted image .

Ovo za DM, pristupnica za babybonus se može samo u DM-u ispunit, neće preko neta user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Rodjendanska torta.
mamacita

Za djetetov rodjendan da li:

radite sami tortu (46%)

kupite vec napravljenu tortu (47%)

netko drugi vam ju pokloni (rodbina, prijatelji) (7%)

Broj svih glasova: 121

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!