Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 2.3.2013 13:31:11
|
|
|
|
bebić
|
ee zene dal mi moze ko poslat onaj recept od kruha domaceg :) hvala unaprijed da ga sad ne trazim!
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 2.3.2013 13:48:29
|
|
|
|
bebić
|
hvalaaaaa punoooo
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 2.3.2013 14:14:39
|
|
|
|
MaTana
|
Hladna da te utjesim, sve te simptome i ja imam redovito ali kad nisam trudna. To je zbog jako niskog tlaka i dobro da si sjela jer kroz par minuta bi pala u nrsvjrst. Meni se dogodilo par puta. Za divno cudo u trudnoci mi je tlak uvijek skolski... I ja sam kao i ti poluinvalid... Neznam zasto ali i mene kod duzeg stajanja pocne rezat u donjem dijelu stomka. Ja pijem prenatal kad se sjetim, a magnezij svaki dan i to onaj od 300mg direkt. Inace nevolim sumece pa sam zato uzela ovaj prasak koji se samo uspe u usta i proguta. Sto se kuce tice mi jos uvijek zivimo u zajednici sa starcima od mm, a imamo kat od kuce koji polako vec godinama gradimo i dovrsavamo jer zbog straha od svicarca nismo htjeli uzimayi kredite negi pola godine stedimo koliko mozemo pa onda stedimo dio i tako vec tri i po godinr... Sad se konacno sve priblizilo kraju jer smo doslovno imali samo cetiri vanjska zida a i krov smo morali stavit... Utukli smo para i para u to, ali opet mi je utjeha da iako to vec dugo traje barem nismo zaglibili sa kreditom. Auto mi je na poravku do ponedjeljka i bas se veselim ostanku doma jer sam stvarno pretjerala sa vozanjem. U pon idem vadit krv i buba starta sa vrticem nakon ove upale grla i onda definitivno usporavam do maximuma... Ako te tjesi i ja imam osjecaj da necu dogurat do termina iako do sada gin nije nisya govorio. 11.3. Sam opet narucena na pregled i do tada planiram sve vec pripremiti.
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 2.3.2013 15:10:46
|
|
|
|
endless
|
Evo ovako : BIPA Baby dani... Svakog prvog ponedjeljka, utorka i srijede u mjesecu ostvarite popust na proizvode za vaše najmlađe... Svakog mjeseca vam donosimo popust od -20% na cjelokupni baby asortiman* - dječju hranu, proizvode za dječju njegu, pelene, bočice, dudice, sve za vaše mališane... *osim mlijeka za dojenčad i akcijske artikle U mjesecu ožujku BABY DANI traju od 04.03. - 06.03.2013. Evo i letak koji vrijedi do 31.03. http://www.bipa.hr/downloads/flyer/BC%20sijecanj.pdf Ovaj letak se odnosi na one koji imaju BIPA karticu, a nju uvijek možete napraviti (tko ju već nema) eto.
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 2.3.2013 18:26:53
|
|
|
|
zvijezd@
|
evo da se javimo, krevetic je montiran, komoda je spremna i cak torba za rodiliste neka je sve spremno da sam ja mirna sad sam totalno bez brige stavila bi vam sliku a da je znat kako bilo bi dobro
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 3.3.2013 9:28:53
|
|
|
|
BUMBI
|
endless hvala Sve mi se nekako čini da se nemogu kombinirati popusti.Otići ću sutra vidjeti,moram svakako po pelene.Više mi se isplati taj popust od 20% nego ovo iz kataloga što su snizili 7% . Javim vam sutra kako sam prošla
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 8:46:49
|
|
|
|
aries
|
da, i meni je torba manje-više spremna, to sam za vikend pripremila..oprala sam vec dvije perilice ( jedna s dekicama i jedna s posteljinom - koju sam uspjela i ispeglati), danas nastavljam s robicom, mislim da cu imati jos 2-3 perilice, kad je to sve sitno pa citavo brdo može stati u mašinu..Da iskoristim ovo lijepo vrijeme, da se sve može osušiti i da opeglam dok jos mogu :) sto se robice za izlazak tice, bodic dugih rukava, carapice, kao mala trenirka gornji dio mekan kao medo s kapuljacom na kojoj su male usi i hlacice.. jucer je bilo tocno mjesec dana do termina, ovo vrijeme bas leti...ne mogu vjerovati da uskoro krecemo, da ce nam jedna po jedna bebice biti u rukama, umjesto u busicama :) i meni s glad javlja cesce, kao na pocetku, i ponovno cesce moram u toalet, ali je ok..za prepone vec moram jastuk presaviti da bude veci razmak, pa bude ok.. i sto sam ono jos htjela, pelene, ja imam 2 paketa 3-6, isto sam ih kupila na akciji i njih je unutra mislim 70 ili 80, a kupit cu jedne newborn 2-5, njih bude oko 40, pa cu te nositi u bolnicu i da ih imam za taj prvi tjedan, onda cemo vidjeti sto vise pase...
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 10:04:50
|
|
|
|
Afrodita83
|
Curke !!!!! Vidim svi se pakiraju osim mene.... Htjela sam vam samo reći u slučaju da ste dobile one poklon paketiće kod ginekologa ( vrećica s nekim uzorcima, knjižicom i promo materijalom ) pročeškajte knjižicu i promo materijal jer nutra imate poklon bon od Dietpharma za prenanatal vitamine ili postantal ovisi koji hočete. To govorim zato jer sam ja izvadila knjižicu i uzorke, tu vrećicu fino puknula iza ormara a opće nisam gledala te letke. Skužila sam tek prošli tjedan da postoji taj poklon bon i evo, danas su mi poštom poslali lijepo cijelu kutiju tih vitamina . Pa eto, čisto da znate, iako sumnjam da ima još neka toliko smotana ko ja . A da, i u knjižici jednoj ( ne znam sad točno koja ) imate kupon za dezinfekcijske proizvode kojima očistite bebin namještaj
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 11:03:09
|
|
|
|
nela86
|
Pozz drage moje, evo svakodnevno vas citam ali jedva imam snage ista za napisati, mene je prehlada prikovala za krevet, tek mi je danas malo bolje jer je vani prekrasno vrijeme. Nazalost kako mi oci suze , ne smijem mrdnuti iz kreveta Tek sad shvacam koliko smo mi trudnice osjetljive, cim malo budem u doticaju sa osobama koje su bolesne na mene predje, uzas. Pomilujte svoje busice i uzivajte pusaaaa
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 12:13:45
|
|
|
|
zvijezd@
|
sta se vise bliži kraj meni sve gore :((( kiselina me ubija, jedva se namistim spavat a od sinoc otecena za popizdit ka bacva sam :(((( tlak je u redu jer ga mirim tri puta dnevno, je li imala koja iskustvo sa oticanjem kako ga smanjit ako se moze smanjit uopce
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 12:24:39
|
|
|
|
Hladna
|
Afrodita vidim da si na bonovima , ja sam poslala jos prije 2 mjeseca te bonove i dobila za 2 dana vitaminne za trudnocu i za dojenje za mjesec dana, pa da se nadovezem- u tim paketicima imate i kupon od Konzuma za gratis paket pelena konzumovih pa zasto ne iskoristiti to... I jos da vam svima kazem da dm- na njihovoj stranici na internetu isto dobivate gratis babylove paket pelena , ali nemozete zatrazit pelene prije mjesec i pol prije ocekivanog termina , evo vam stranica da vam olaksam : http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/bebe/babybonus/237402/babybonus_za_bebe.html evo cure pa iskoristite- kakve god bile te k plus pelene i babylove- zasto ne iskoristit sve sto nam se daje gratis Afrodita ja jučer popila zadnji prenatal od Natural Weltha i sad imam taj koji sam dobila na poklon od centravita- no tu su neke 2 vrste tableta u paketu- 30 bjelih i 30 zutih ko ulje prozirni- sta znaci sad svaki dan popijem istovremeno te obadvije ili???? nela86 želim ti što prije ozdravljenje , ljepo leži i odmaraj, pij puno limuna sa medom pomjesano u toplu vodu. to ti je super ljek. Cure ja sam kupila omekšivač za bebe 0+ evo ovaj : http://www.kupujonline.hr/Repository/Slike/Chicco/17.67294.00CHICCO.jpg u dm-u dođe 24 kn i njega ću koristit za pranje dječjih stvari -jel imate iskustva s njim?? Meni se cini ok posto je bas za novorođenčad Za 2 tjedna će mi biti 30 tjedana, a sa 35 tjedana idem u bolnicu čekat dolazak svoje malene pa sam mislila s 30 tjedana počet sa pranjem, jel mislite da je prebrzo??? Ako će bit robica spremljena u komodu i ormar valjda joj nista nece bit a?? To mi je sad malo problem kad cu toliko ranije ići u bolnicu I evo da podjelim jedan recept sa vama za juice od naranče domaći bez konzervansa i kemija posto sad ima dosta naranča na sniženju, a i da svojim bebicama priuštimo fini prirodni vitaminski sokić : http://www.coolinarika.com/recept/710752/ ja sam taj sok još davno pravila sa svojom mamom i sad ga opet spremila za sebe i svoju malenu u bušici i iz toga vam izađe oko 11 litara i fakat je prefini i mene čak ni žgaravica ne peče od njega za razliku od kupovnih gotovih sokića , a možete na isti nacin sloziti i sokić od grejpa ili pomjesati grejp i naranče
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 12:43:27
|
|
|
|
Afrodita83
|
Da, da i to je u tim knjižicama, vidiš zaboravila sam Hladna, popiješ i jednu i drugu tabletu zajedno, svaki dan nakon ručka. Ova normalna koja izgleda kao kapsula su vitamini i sve ono svašta nešto, a ova žuta prozirna je riblje ulje. Ti vitamini inače koštaju oko 100 kn. Ja već jesam u 30. tjednu a nisam još ništa kupila a kamoli oprala ili spremila, ali obzirom da ti s odlaskom u bolnicu "gubiš" mjesec dana, definitivno nije prerano, a opranoj, ispeglanoj i složenoj robici u čistom ormaru se neče ništa dogodit
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 13:26:16
|
|
|
|
zvijezd@
|
hladna nije prebrzo nama je sve od 32 tjedna spremno
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 13:31:40
|
|
|
|
emamma
|
pozz svim svaki dan vas čitam postale ste mi kao dnevni ritual al rijetko pišem valjda je u pitanju moja lijenost ,inače vas čitam kad mi moj stariji bebač pođe leć. Afrodita83 kad je tebi termin? meni je 29.4. ja sam već počela prepirat robicu i peglati jer kako je neka od vas već rekla opranoj i ispeglanoj joj neće biti ništa.Neznam kako vaše bebice al ja svoju već pomalo slabije osjećam hoću reć da me ne udara tako jako kao prije mj.dana valjda zato jer smo veliki a i termin se bliži.inače smo prošli tjedan bili na kontroli i imamo već oko 2kg pa sad do kraja ni sama neznam koliko još može dobit,jel se računa ono 200gr tjedno ili? kada ste vi počele spremati torbu za bolnicu?jel točno mjesec prije termina ili? veliki svima
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 14:22:06
|
|
|
|
aries
|
pa da, ako ti je sve ok, mjesec dana prije ti je ok da sve pripremis zato sto vecina doktora ti ne bi zaustavljala porodjaj da krene ...sto se djecje robice tice, ja sam uzela tecni persil sensitive (ima nacrtanu bebu), mislila sam da nece imati nikakv miris, ali ima blagi njezni miris i suoer je.znam samo da se oni obicni omeksivaci ne stavljaju..i mene moja bebica manje udara, tako valjda i treba kako rastu. i da, zaboravila sam reci da me doktor posljednji put upozorio i da pazljivo s odnosima sad u zadnjem mjesecu...uh, odbrojavanje se blizi...mi smo jucer u sokovniku pravili sok - jabuke-neke slatke, nisam ih mogla jesti, 2-3 mrkve, 3 narance i ciklu jednu, mmhmm, super vitamincici....
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 15:03:45
|
|
|
|
Piturica
|
hej babice da se javim na kratko! cijeli vikend smo mm i ja klatili okolo jer je bilo super, suncano vrijeme. bili na zraku od jutra do mraka, uz more i tako... setnjica, uzivancija vezano za ove prenatal i to... to sam ja isto bila poslala, ali dva puta jer sam dobila taj kupon u prvom paketu i drugom pa sam dobila kutiju prenatala i kutiju postanala sutra krecem sa pranjem robice za bebicu i slaganjem svoje torbe za bolnicu. vise-manje imam sve pa cu samo izvaditi sve na jedno mjesto da vidim da li ce mi te stvari stati u torbu koju planiram uzeti za bolnicu danas kupila sve za njegu pupka u ljekarni tako da sam i to rijesila. danas sam kupila odijelce za izaci iz bolnice, bijelo i naprijed je medo sa masnicom na glavi. jako mi je slatko pa sam si odmah vidjela svoju misicu u njemu jedva cekam! u srijedu smo na pregledu. tko ce docekati to.... bas me zanima kako sad izgleda. sad ju full osjetim kako se pomice tamo-vamo.... stalno se nesto giba unutra evo, vidim da ste sve dobro pa saljem puse i uzivajte jos malo u svojim busicama
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 15:08:11
|
|
|
|
Tiana Weber
|
Dobar Vam dan drage moje. ja sam Vam ovdje nova i bas se ne snalazim previse. Saljem Vama i bebama puno suncanih pusa i pozdrava iz suncem okupane Makarske. da Vam jos jednom ovdje zahvalim na podrsci koju ste mi pruzile jucer nakon sta sam Vam povjerila svoju bol i patnju. Hvala Vam od srca jos jednom. Cuvajte svoje mrwice u busama i mazite ih. pusa svima
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 15:12:48
|
|
|
|
Fever
|
bok curke! samo da se javim kratko....ja danas 38 tj i odbrojavam sitno...koka se moja lagano umirila a noći su postale katastrofa, imala san osjećaj da mi neko stavi magnet na svaki kuk i rasteže, mora da se priprema a spavanje koma, ja se namistim na bok pa me muz pogura uglavnom, još nisam svjesna, ovaj vikend smo krečili ili bojali sobu i sređivali malo tako da je spremno, naručili smo im sobu na bubamarice pa ćemo ovih dana i nju opiturat u kričavo žuto hahahaha, pripremem pri kraju, danas san baš oprala košaru, kišobran i onaj dio od kišobran kolica da ih spremim jer se moja curica više ne vozi vjerovatno dok seku ne vidi ja sam baš lijena s vitaminima i željezom ovu trudnoću ali zato slatkišaaaaaaaa ka u priči grrrrrrrrrrr, idem čvaknit sad jedan pregnital čisto prevencije radi kako ste mi vi?
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 15:22:05
|
|
|
|
zvijezd@
|
hladna je li se sok radi od cile narance i sa korom čak, nekako mi to nije bas s obzirom da se to prska sa svim i svacim...
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 16:22:50
|
|
|
|
Hladna
|
zvijezd@ stavlja se cijela naranča i sa korom, a to što je špricano ne šteti ti ništa jer naranča prvo stoji 24 sata u slanoj vodi i onda se prokuha nakon 24 sata na 10 -15 minuta, a na 90 stupnjeva se ubija sve štetno zato ti je taj sok i full zdravi jer nema ničeg štetnog Fever ti si otvorenje proljetnih bebica i pri samom si kraju , nemoj da nam ne javiš kad se porodiš Piturice šta si kupila za njegu pupka??? Meni su dali u ljekarni samo sterilne kompresice, medicinski selotep i neki prašak Tyrosur, tako mi rekla u ljekarni da je to sve
< Poruku je uredio Hladna -- 4.3.2013 16:28:39 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 17:12:25
|
|
|
|
nela86
|
Hladna hvala ti puno ali postalo je jos gore.. Ima li neka savjet kako da se temp snizi, pokusala sam sa tusiranjem, pijem caj sa medom i limunom, jedva sam jela, ali temp se penje sada je narasla na 37,7 a moja kak ti "normalna " je 35,6...
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 17:19:51
|
|
|
|
Hladna
|
nela86 popij lupocet- on je dozvoljen u trudnoci , a gore je bit u temperaturi nego popit ga.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 17:35:42
|
|
|
|
cuba
|
Hellou koke Evo me nakon trosatnog popodnevnog spavanjca Kao nova sam Hladna ja sam baš jučer bila u ljekarni i za njegu pupka sam kupila: Octenisept sprej (njega možeš bebi za pupak, za carski rez, rez od epiziotomije i isto tako za saniranje bilo kakvih ogrebotina/rana), Tyrosur prašak, Sterilne komprese i mrežicu. Robicu možeš prati i tjedan prije nego odeš u Zg u bolnicu, to ćeš biti trudna kao npr ja sada, ne trebaš ranije. Bila sam i u dm-a kupiti sve higijenske potrepštine za mališana i meni za u bolnicu tako da smo sada spremni i gotovi sa shopingom Sutra krećemo sa pranjem kompletnog baby programa i trebala bi sa svim pranjem i peglanjem biti gotova do kraja tjedna Netko je još pitao za Chicco omekšivač. Ja sam ga koristila još za R prvih godinu dana i kupila ga isto sada za bebinu robicu. Meni je odličan, jako sam zadovoljna, miriši odlično Jutros sam išla vaditi kompletnu krvnu sliku i na kontrolu u bolnicu za testove imunizacije. Još test na šećer kroz ova 2-3 dana da riješim i gotova sam sa svim pretragama. Nego recite mi gdje ste kupovale one Chicco uloške? Netko ih je bio spominjao, Piturica? Kao, najbolji su, pa bi još i njih uzela a nisam ih nigdje vidjela... Feeeeeveeeer ti nam otvaraš sezonu znaš?? Ima da rodiš šta brže i u što kraćem postupku da nama bude lakše kad nam budeš pisala porođajnu priču Puse svima, mazite bušice
|
|
RE: Proljetne bebice u 2013 god :) 4.3.2013 18:14:19
|
|
|
|
Fever
|
Cuba ja san ih kupila u Mercatora u Chicca, ali imaš Chicco i tamo kraj pizzerie Galija u Marmonotovoj, oko 50ak kuna, ja san ih s Mateom imala i nakon toga Vir80 i stvarno su veeeeeeeeeeeeliki, a kasnije ih i ostane i onda bi ih ja po pola, stvarno su bili odlični! E i da iz tvojih usta u dragog Boga ušiiiiiiiiiiiiii!!!
|
Anketa
Mc Donalds i sličnomirnaDa li vašu djecu vodite u Mc Donalds i slične restorane?da (
15%)

vrlo rijetko (
29%)

nikada (
56%)
Broj svih glasova: 55Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!