Hladna
|
Jutro drage moje, vidim da ste sve pocele bit u panici zbog poroda- kako moja bab veli- kako je ušlo u nutra tako će i van, eh samo ne ide tako jednostavno van , mene isto hvata pomalo panika, svaki dan sve vise , al neka kako sam rodila prvo tako ću i drugo Kupila sam i ja te jessa jednokratne gačice ali samo jedan paket od 5 komada, nadam se da ce mi biti dovoljno, ak nece imat cu ionako obicne svoje gacice pa ce posluzit i one Ja vise nemam sta kupovat nit za bebu nit za mene, kupila sam jucer jos jedan grudnjak za dojenje broj veci od onog sto sam kupila prije 2 tjedna no koliko vidim oba dva ce mi bit ok poslje poroda , cure koje će kupovat grudnjake za dojenje imate na placu po 30 kn , ako ima u Koprivnici, vjerujem da ga imaju na placu i u ostalim gradovima , evo ovakav je : http://www.baby.hr/uploads/webshop/grudnjak_za_dojenje_gios_panda_shop_copy2.jpg ja sam uzela jedan bijeli i jedan krem... Maminangel mene ti to stalno njupanje uhvatilo jos prije mjeseca i ne pusta me, ja zadnja 3 mjeseca dobivam po 5 kila mjesečno , kažeš da ti je beba aktivna non stop, a moja se dosta primirila, do prije tjedan dana je lupala od 0-24, a sad ju uopste ne cujem po noci-zapravo rijetko kad, a kroz dan cujem par puta da se premjesta i udara ,al to nije ni blizu učestalo ko prije ... Endeless ja ni sama ne znam sto cu svojoj malenoj spremiti za izlazak iz bolnice, ja sam toliko toga nakupovala, a sad ono sto bi mi trebalo za izlazak iz bolnice bas i nemam nesto tako- kupila sam jedno jednodjelno odjelce bas za izlazak samo je plišano, a svakako mislim da će joj bit vruce krajem 5-og mjeseca u plišanom, a sad kupila sam i jednodjelna tanja odjelca , al to su više ko pidžamice sve iako su kombinizonici- cure dal ta sva odjelca za bebe izgledaju ko pidžame???? Ja fakat ne znam u što ću ja svoju malu obuč za kući, još bi najradije hlačice sa stopalicama i majičicu , curke baš bi mogle stavit slikice sta cete obuc svojim mališanima da pomognete nama koje imamo samo upitnike nad glavom I ja sam več kupila pampersice ali samo za bolnicu što još ne znam dali trebam u bolnici ili ne , mislim da mi je maminangel napisala da ne treba, ja sam uzela ne one bijelo pakovanje nego obico pakovanje jedinicu -znaci od 2-5 kg malo pakovanje od 43 komada. Mislila sam uzet jos poslje za kući Violetine pampersice, kolegica mi radi za Violetu koja je otišla sad na porodiljni i kaze da su ok pa cu vidjet kakva je cijena i ako su jeftinije mozda uzmem jedne za probu iako sam ja nekako uvjek bila za pampersice .. Jel imate vi kakva saznanja o Violetinim pelenama ?? Papalina drago mi je da ti je bračni život donio mir , uživanje i opuštenost jer je to ono što ti sad pogotovo kao trudnici najviše i treba- želim ti da ti je uvjek tako ljepo MaTana pa ti fakat preuređuješ cijeli stan, sto ste to kupili nešto na novo ili?? Ja sam cure išla jučer mjenjat konačno prezime u radnoj knjigi, pk kartici i po doznake za bolovanje i sta mi se desilo- strasno, ssparkiram ja auto, odem na Županiju sa radnom knjigom i odma sam na redu, a meni se počinje vrtit, znoj me oblijao, uha mi se zaštopala , žena na šalteru mi rješava knjigu i kažem ja njoj : "Gospođo jel mogu ja otic sjesti dok vi ne napišete", kaze ona meni :"Evo sad sam gotova", a ja njoj " I ja sam sad gotova" i kad me žena pogledala i vidjela da sam sva valjda probljedila brzo se digla i odvela me na neki trosjed tamo, ja ne znam sta je meni bilo, valjda tlak ili sta, jel vam se kad to desilo????? A ne mogu ni hodat, mogu najduze 5 minuta hodat i gotovo-počinje me na svaki korak rezat dolje trbuh ???? Ima još koja sa sličnim problemom Tako da sam ja jučer bila sva ukomirana, još kad sam došla kući išala sam sa svekrvom ispeč kremšnite ,a na večer ja sam se jedva istuširala, svi mišići, sve kosti, ma sve me boljelo.. Ja fakat ne znam dal cu ja uspjet dogurat do 40 tjedana ako me ovako nastavi sve boljet, ja ko da sam invalidna, a kad sam bila trudna sa svojim sinom , ma ja sam još skakala u zadnjem mjesecu ko da ni nisam trudna Cure još jedno pitanjce : ovako - pijem prenatal vitamine za trudnice i kupila sam sad magnezij 250 miligrama od Natural weltha ko i prenatali, e sad me zanima kako vi pijete taj magnezij uz prenatale?? Jel smijem samo jednu tu tabletu magnezija 250 ili???? Kad bi ga trebala popit ako mi bolovi pocinju oko 17 sati, a do onda nista????
|