|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
28.2.2013 12:05:22   
Hladna
evo nase sjedalice za 99 kn -poslikala sam ju , samo ju ne znam okrenut da bude pravilno slika user posted image

http://i45.tinypic.com/w1o5d.jpg

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1651
28.2.2013 12:17:57   
BUMBI
Lijepa je tvojauser posted image
Ja imam neonato AS,ali sam uzela od sogi maxi cosi kolica,a ona nema AS,pa sam mislila ako tamo ima neka povoljna pa da ju uzmem.Boja mi je najmanje vazna.
Sta oni stalno dobivaju robu?Pretpostavljam da te bolje marke tipa m.cosi i ABC nece ni dobivati

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1652
28.2.2013 12:25:31   
Hladna
da bumbi stalno dobivaju robu , a sad ja ti ne znam jer nisam ni pitala sta ce dobivat od toga, pitala sam samo za vrtiće dal ce dobit jos sta jer imaju samo jedan ogromni po 250 kn, a ja nebi tako velik , a svakako ga mislim kupit jer mi je to najlakse kad imam sta za radit-stavim bebu u vrtic da se igra a ja peri deri user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1653
28.2.2013 12:30:47   
BUMBI
Ok.Eno sam otvorila temu bas za to pa da se i tamo pise jer sam vidjela i na "ljetnim bebama" da pisu

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1654
28.2.2013 13:12:27   
Mmaestral
Hladna - hvala za popis svega što ima i cijene! Jako pomaže, i ja ću otići tamo po ostale stvari koje mi trebaju. Jedino mi zapravo treba komoda s kadicom i sitnice - posteljina i podloga za presvlačenje. Gdje se nalazi taj magic baby outlet?
A što se tiče magnezija, ja ga pijem od početka, jer mi je ginekolog prepisao zbog grčeva i bolova, pa sam na početku morala direkt jer odmah djeluje i najjači je, ali kad mi se ustabililo sam si našla super jeftine i učinkovite pastile (tablete) u DM-u. 60 komada 20 kn negdje. Imaju 375 mg magnezija. Das gesunde plus, magnesium dragees se zovu. Dovoljna mi je jedna na dan da nemam grčeve i bolove, ali ja si uzmem dvije, jednu ujutro, jednu navečer da se bebi mozak može dobro razvijat.user posted image
Cure, stalno čitam kako trudnice imaju problema sa spavanjem, pa savjeti za spavanje, pa jastuci itd, a ja spavam kao beba koliko god hoću bez ikakvih jastuka ili ičega. Nije mi jasno zašto, ali možda je stvar u madracu. Imam onaj koji se oblikuje po tijelu, možda to pomaže.
I danas sam vježbala jogu. Našla sam na interetu tisuću videa, ali samo ih je par dobrih. Ovaj mi se najviše sviđa, pa ako vam se da- probajte. Jako je opuštajuće, razbudi me ujutro, osjećam kao da imam više energije, a i kažu da pomaže kod poroda zbog disanja i forme. http://www.youtube.com/watch?v=44fYnoSLL3c

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1655
28.2.2013 13:44:05   
Hladna
Mmaestral imaš na facebook stranici njihovoj pojašnjeno kako doči do njih jer tocnu adresu nemam, ulica ti je uz Slavonsku aveniju i zove se Servisna industrijska cesta, blizu mandija shoping centra, a to je tu negdje Bogu iza nogu di su skladista, hale, tvornice ...tocni prikaz ti je na facebooku gdje su slike od Outleta..

Ja sam uzela plavu posteljinu kako sam opisala jer su bile samo 2 po 120 kn i samo plave no njezno plava skoro sivkasta, nam veze sto je za curku, bitno da je samo 120 kn user posted image
al ostala je jos samo jedna po 120 kn pa pozuri jer ostale su po 299 kn, a i za komode pozuri jer to sve sto imaju odlazi u šubu, a za podloge za presvlacenje znam da imaju svakakvih i po oko 50 kn su...

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1656
28.2.2013 14:02:32   
Piturica
hej trudnice moje i busiceuser posted image
vi ste jos uvijek na tom outletu user posted image    ja sam danas sebi narucila one fucking svedske pelene na cicak sa tim umetkom da ne moram jos stavljati tetra i jos sam si uzela dvije plahtice na gumu za madrac. neka njih u pricuvi tako da sam mirna sa posteljinom narednih par godina user posted image
inace, ne znam koliko planirate vi uzeti tih svedskih pelena ilitiga ciripa? i ako ste uzimale one jednokratne gacice, koliko ste ih uzele? meni je inace zena u ducanu rekla da mi je dosta 4 pa ja uzela 4 kom, mada mi se to nekako cini  malo. nemam pojima. da jos uzmem toga ili ne? vise ne znam ni sama.. nisu one skupe, ali si mislim ono za svaki slucaj.
jos moram kupiti paket tetra pelena i to mislim uzeti samo 10 kom i to mi dosta posto imam ove svedske sa tim umetkom gdje ne treba tetra ispod. imam onih gazica bljuckalica dosta pa cu ove tetra koristiti samo za kolica, pa u kreveticu za ispod glavice i takve stvari... ajme..nemam vise pojima sta mi treba, sta ne user posted image  user posted image   ja sam uglavnom kupila skoro sve sebi za bolnicu. cak sam si ona mala pakiranja u dm-u kupila za tusiranje, pastu za zube i tako te stvari. torba skoro pa spremna. user posted image
jos cu ici samo kupiti jedno novo odjelce za bebicu, ono tanje, pamucno za izaci iz bolnice isto za svaki slucaj. imam doma takvih par, ali bi rado bijele boje za izlazak tako da mi bude ko prava pupica user posted image  
eto... u 4 imam kavu sa frendicom pa onda u 6 fucking sastanak od zgrade i eto..prodje jos jedan dan polako user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1657
28.2.2013 16:32:51   
Mmaestral
Uh, a ne mogu sad na brzinu izorganizirati put u Zg, pogotovo sa svim ovim radovima u kući... user posted image Nadam se da će dobiti novih stvari dok ja budem došla user posted image A mora biti. Sigurno će biti bolje nego kod nas u Virovitici. Imamo 2 dućana za bebe, nema baš puno izbora. U jednom danas za tu komodu s kadicom traže skoro 900 kn. Ima za 150 kn posteljine, ali bez navlaka, bez ogradice i bez popluna. I što se onda dobije? Plahta. user posted image user posted image user posted image Treba preći po više trgovina, a meni se to tako ne da sad nakon ovog traženja kupaonice.
A za te jednokratne gaćice - ja ih uopće niti neću kupovati. Imam gaćica kao u priči i ne razumijem zašto bi mi trebale jednokratne.

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1658
28.2.2013 21:07:31   
zvijezd@
cao cure, evo mi smo jutros bili na pregledu ivano ima 2200 user posted image  i nismo na zadak vise, glavica je doli user posted image user posted image  i uloživa sam vrsak prsta user posted image user posted image  to bas ne razumim al kaze ona sve ok nisi otvorena user posted image  kontrola za 3 tjedna i ja sam dobila kg ipo

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1659
28.2.2013 22:43:14   
Piturica
zvijezda user posted image user posted image user posted image user posted image   bravo za Ivana! vidis kako se lijepo okrenuo glavicom prema dolje,a bila si sva u strahu prije. ma kazem ja da se oni stalno nesto okrecu po cijele dane user posted image   znaci presao je 2kg. ajme.... ja sam u srijedu na pregledu pa me bas zanima koliko ce moja cura biti. ona je prosli puta bila 1,90kg. ajme meni!! meni bio gin rekao da malo smirim strasti sto se tice naprezanja i toga svega, a ja ko manijak spremam, hodam, cistim, dizem, nosim ... sve me strah sta ce mi reci. a bome me sve pocelo bolit dolje... te kosti i to sve....uzas jedan!
drugi tjedan krecem sa pranjem robice da to bude spremno sve.
Mmaestral, te jednokratne gacice su kao da ne zakrvaris te svoje obicne koliko sam skuzila, a i full su elasticne pa vjerujem da je to i za udobnost posto si sigurno sav u klincu nakon poroda i sve te smeta od odjece. valjda?! nemam pojima vise... ja se sjecam da je sogica krvarila ko slon posli poroda tako da joj je to bilo super... ne znam. moram to izvidjeti jos!

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 1660
1.3.2013 8:00:02   
MaTana
Jutro cure! Mmaestral ja definitivno preporucam jednokratne gacice, i na prvom porodu sam ih imala, mjenjala sam nekoliko puta na dan i to sve zajedno sa uloscima smotas i bacis u smece. Ne moras nikoga gnjavit da ti donosi i odnosi gacice.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1661
1.3.2013 9:09:57   
cuba
Dobro jutro trudnice user posted image
Kako ste mi, kako bebice u bušicama, jel vam daju mirauser posted image
Nisam se javljala cijeli tjedan i baš ste mi nedostajale user posted image Roko mi je bolestan ali ide na bolje, trebao bi do kraja tjedna biti ok, sunce moje malouser posted image

Kod mene nema ništa novoga, dobro sam, 33 tjedan lagano prolazi. Nikakvih tegoba više nemam, lijepo spavam, grčeve u nogama više nisam imala, čak me i žgaravica malo napustilauser posted image

Naše odbrojavanje se opasno bliži kraju, ožujak je startao i baš se veselimuser posted image
Puse vam šaljem, mazite bušice user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1662
1.3.2013 9:44:15   
Papalina
ajme majko moja mila...user posted image pa već je treći mjesec!!! Neznam dal mi to paše il mi tjera strah u kostiuser posted image
još imam točno mjesec i 5 dana do termina...uh...
nego prije nego šta počnem nešto da kenjam ovdje user posted image da vas pitam-dal se može osjetit kako bebi kuca srce?? jer meni to dosta nisko dole , baš kao da srceko kuca... :)

sinoć nismo jako dobro spavale...nemam pojma šta je bilo...nit sam jela nešto slano, nit sam pila colu...jedno 5-6 puta sam morala na wc, onda me ova lupala kao da joj je zadnje u životuuser posted image pa su me počeli bokovi bolit na onoj strani na kojoj je bila ( a bila je na objema )...i tako...sad kad bi spavala ko top, eto tu nona neš vani mlati pa mi ni ona neda mira...user posted image

jel ima koja termin u 3.mj? kraj trećeg? ako ima nek joj je sa srećom i nek prođe što bezbolnije i šta bržeuser posted image user posted image user posted image

eto, naša zvijezda paničarka napokon više ne paničariuser posted image bravo za malog Ivanauser posted image user posted image

pusa bebicama user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1663
1.3.2013 9:50:37   
Afrodita83
Jutro curke!

Vidim svi kupujete na veliko, a ja još ništa...user posted image , stalno mislim da imam vremena iako sam već sve našla pa ću sve i naručit preko neta jer ima zaista povoljnih i lijepih stvari. Što se tiče posteljine, ima na fejsu 2-3 stranice ( Mali anđeo butik, Martex doo i Dječja oprema babyboom - i opet hvala Piturica user posted image ) gdje sami šivaju posteljinu po mjeri i puno je ljepša i povoljnija od ovih po dućanima. Pa ko ima fejs neka pogleda, ja sam tamo sve našla user posted image user posted image
I da, vi koje imate fejs slobodno mi pošaljite na pp pa da se i tamo frendamo.user posted image

Skoro sam zaboravila....Papalina, dostavi nekako sliku s vjenčanja!!!!!!!!! Hočemo vidjet haljinu, frizuru, sve!!!

ja sam također čula za te jednikratne gaćice ( ima ih u Mulleru, ljekarni, DM-u ) i navodno su ful udobne i prozračne i poslije nema brige s pranjem itd....skineš, baciš, obučeš nove i gotovo, tako da ću ja definitvno kupit njih.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1664
1.3.2013 11:28:36   
Piturica
ajme meni zenske moje... vec je ozujak i lagano me lovi panika user posted image user posted image  jos tocno mjesec i pol i evo nas user posted image user posted image  iskreno, i veselim se i sva sam u strahu... bas me frka hvata i danas kad sam bila pod tusem sam si mislila kako cu izdrzati taj porod i to sve. ajme meni! jucer me sve kosti bolile dolje, ali to onako laganini pa sam si mislila kako ce tek to biti user posted image user posted image user posted image user posted image  uglavnom, isla sam tek oko 1:30 u krevet od muke i panike. jos gledala onaj fucking csi!
uglavnom, svi su sad lijepo rekli za te jednokratne gacice, a nitko mi nije rekao koliko komada da uzmem?!  hahaahaha... a luda baba u ducanu jer rekla 4-5 kom da mi dosta sto cisto ne vjerujem user posted image
od ponedjeljka krecem sa pranjem robice za bebicu, posteljinu i sve ostalo tako da stignem to sve ispeglati, pospremiti i tako...  moram sebi jos kupiti te jastucice za cice, koju dudu za bebicu i tako neke sitnice i onda smo vise-manje gotovi. ajme... jos malo, malo i evo nas proljetne krecemo u akciju user posted image user posted image user posted image  
danas, odn. kasno veceras se vraca mm i bas sam happy. jedva cekam da se stisnemo zajedno user posted image
cuba, bas sam mislila gdje si ti ovih dana? drago mi da je Rokic bolje. Samo ti pazi na njega i na sebe da se ti ne razbolis pred kraj.
ljubim vas sve user posted image i vase busice user posted image
Papalina, nisi mi poslala onaj fucking popis od patronazne. haahahaha.. pripisujem to trudnickoj demenciji user posted image user posted image  

< Poruku je uredio Piturica -- 1.3.2013 11:29:25 >

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1665
1.3.2013 12:18:35   
cuba
Piturica, u dm-a imaš pakiranje jednokratnih gaćica marke Jessa, mislim da je u paketiću 5kom. Ja ću uzeti ta 2 paketića za ponijeti u rodilište. Ukoliko ih bude trebalo više, lako ti tm kupi. Mislim da je paket oko 17kn.

Kroz ovaj tjedan idem u shoping u dm-a kupiti sve što mi treba od higijenskih potrepština za bebicu i mene. Kupiti ću 2 paketa pelena za prvih mjesec dana, one bijele Pampers Newborn (tako sam i sa R) ali sam zaboravila koju veličinu sam bila njemu uzela (a bio je velika beba 4.050kg) user posted image Mislim možda jedan paket vl 2-5kg a drugi 3-6kg. Neće sigurno u prvih mjesec dana dobiti više od 1kg.
Jeste vi već kupovale pelenice, koju ste veličinu uzele?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1666
1.3.2013 13:16:58   
maminangel
Cure moje drage,ja vam imam takve napadaje gladi da je to prestrašno user posted image user posted image žgaravica je popustila i samo njupam,njupam i njupam pogotovo nakon ove crijevne viroze kad sam bila na dijeti dva dana,sada valjda to moram nadoknaditi. Evo od jutros sam već pet puta jela,jel vas lovilo tako na momente?a čokolada je priča za sebe,umrla bi da ne smažem svoju dozu.. Inače malac je aktivan non-stop.U utorak je uzv i jedva čekam da vidim koliko sam veeejiki,jer se pomalo brinem zbog onog mjerenja na zadnjoj kontroli centimetrom FS kao mali je bušo pa da nije zastoj u razvoju..Cuba i ja sam se pitala gdje si više,ajde drago mi je da je R.bolje,zbilja je grozno kad su oni bubani a ti si još ktome i sama snjim dok vam se kapetan ne vrati,ali brzo će to,nemogu vjerovati da već spominješ kupovinu pelena OMG user posted image kaj već? ja ću isto jedan paket najmanjih i jedan tih većih al kad za to dođe vrijeme.....Kod mene je došlo sunčekooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ajme jedva čekam još koji tjedan pa idem svaki dan u šetnju po Jarunu,uzeti ću dekicu i Pedeset nijansi i lagano koji sat na travici i suncu, a nema gužve ni kupača a u kvartu mi je.Proljeće je tuuuuu....Ljubim vas..

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1667
1.3.2013 13:53:45   
endless
Eto i mene konačno da se malo javim user posted image pozdravić svima. Sada se puno više krećem po fb, nego po RRu, ali bila sam vrijedna pa sam pročitala sve postove user posted image
Ukratko, mi smo u 35 tt, debeli smo, loptasti smo, veseli smo i stalno se okrećemo. I žgaravica nas muči user posted image
U utorak idemo na onaj dugo isčekivani pregled (ulazak u 36 tjedan), striček ginekolog je prije tri tjedna rekao da nam je glavica dosta nisko pa da se puno pazimo da se ne rodimo prije i eto, još 5 dana ćemo valjda ostati 2 u 1 user posted image
U utorak odmah usput (kad već idem u tu našu dragu Viroviticu) kupiti pelene, ii da, ako koja voli Bipu, Bipa ima baby dane sada na početku mjeseca pa će svi proizvodi za bebe biti -20%. Makar, Pampersice su već stavili na popust (u katalogu). E sada, malo sam čitala što ste pisale zadnjih dana i vidim da je Cuba napisala za veličinu - pa i mene zanima, koju veličinu uzeti? Ima ona neka najmanja, 43 komada su u pakiranju, da li je to okej?
III da, u Koprivnici smo bili neki dan, i jedino što ne pojmim su cijene jastuka za iznjeti iz bolnice :D što je u njemu toliko skupo user posted image ? Dvoumili smo se između jednog plavog na štrumfove iii jednog zelenog na mjesec, zvijezde i medeke, na kraju je ovaj zeleni pobjedio (ah, kolegice su izglasale user posted image jer sam ja bila neodlučna, kao i inače).
II htjela sam vas pitati, što ćete svojim bebicama prirediti za izlazak iz bolnice??? Ajde ako već koja ima spremno, fotkajte i stavite fotkicu! Ja sam jako neodlučna, u ostalom, ne znam kakve prohtjeve ovi u našoj virovitičkoj bolnici imaju, pa ako netko zna...?, možda bebić, mmaestral user posted image ?
Eto, valjda sam vas sve pitala što sam mislila user posted image puse šaljem user posted image

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1668
1.3.2013 15:48:36   
Piturica
evo me user posted image
cuba, hvala za info o tim gacicama. nisam imala pojima da to ima u dm-u, a sad se vratila od tamo! znaci te jessa ima. di to stoji uopce? kod ulozaka ili kamo? ja bila sad kupila tamo tetra pelene onaj veci paket i to mi je dosta i uzela sam one jastucice za dojilje za cice i dvije dude varalice za bebicu tako da imamo na pocetku, za  svaki slucaj user posted image
u srijedu sam na pregledu pa cu vidjeti u kojoj sam fazi tako da nakon pregleda idem i ja u kupovinu pelena i svega ostalog...kremica za guzu i ostalo. isto mislim jedan paket tih najmanjih jer i ovako mislim da ce bebica imati oko 4 kg pa mi glupo uopce kupovati te skroz najmanje par paketa. nemam pojima. uglavnom, ne znam sad da li da kupim one huggies sta imaju taj otvor za pupak pa da imam te najmanje dok pupak ne ode pa onda na te pampersice jer me zbilja strah da ne zakacim taj pupak sa tom pelenom?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
maminangel, mene isto prosli tjedan lovilo stalno napad gladi, ali sad me polako prolazi. papala sam stalno nesto, ali uvijek neke jogurte, vocku neku ili tako nesto jer me vec paranoja lovila da ne dobijem 500 kg user posted image  inace, kod nas sunceko vec tjedan dana i krepivam od vrucine. stalno sam vani negdje okolo.
danas isla kod doktorice da mi otvori porodiljni user posted image  jos mjesec i pol i moja mrva je samnom user posted image
endless, nisam znala da bipa ima te popuste. bas cu ici u izvidnicu. hvala!
i ovo sta si rekla za izlazak iz bolnice.. to sam ja bas pisala neki dan. dakle, bodibenkicu cu staviti sa dugim rukavima, carapice, preko odjelce ono deblje plisano ili tanje pamucno (ovisi o vremenu), kapica i dekica user posted image  ova dva odjelca cu uzeti oba za svaki slucaj jer nemam pojima kakvo ce vrijeme biti. sad je vruce za poludit kod nas, a jos za mjesec i pol moze biti i toplije, a moze biti i hladno ako bura zadere

< Poruku je uredio Piturica -- 1.3.2013 15:52:21 >

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 1669
1.3.2013 17:35:48   
Papalina
hello... evo i nas malo :)) chiara i ja smo cijeli dan u šetnji... user posted image user posted image predivno je vrijeme, još je malo i zatoplilo...baš super...
vidim da ste sve u pelenama očito samo ja nisamuser posted image
ja pelene neću kupovat prije nego rodim... nikad neznaš s koliko kg će se rodit ni ništa,tako da lako za poslije pošaljem nekog da kupi...a u našem ri rodilištu netreba ništa svoje donosit za bebu, sve imaju tamo...od benkica pa nadalje...user posted image a tutice za izlazak imam doma, i nesekiram se šta ni kako...jer ipak prva mi je beba a i bit će uz mene moja mama na dan izlaska pa mi lako pomogne ako zaglibim u svom neiskustvuuser posted image user posted image možda zvučim kao da sam neka mmaina maza il tipa-niš bez svoje mame, ali kad malo bolje pogledam , nakraju uvijek ona u pravu bude ...i stvarno ono šta kažu-MAMA ZNA NAJBOLJE je stvarno istina...user posted image

cure moje, neznam šta mi se desilo, ali ovih skoro pa tjedan dana što sam u braku mi je neopisivo lijepo...ful sam smirena, s ničim se ne opterećujem, ne nerviram se za svaki klinac, prema mužu sam ko bubica...čak i kuham z guštom...neznam dal je to normalno ali jako mi se sviđa ovo stanje moje, ova nirvanauser posted image opće ono nit ne paničarim ni niš...baš ono lijepo mi je...user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1670
1.3.2013 17:49:25   
Papalina
afrodita poslala sam ti pp za fejs...
i tek sam sad skužila-slučajno sam kliknula na svoj profil tu na rr i vidjela da sam objavila slike a mislila sam da nisu jer mi je pisalo da je greška user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1671
1.3.2013 20:19:56   
MaTana
Bok cure, evo se javljam na kraju mog napornog dana, bubica mi je bolesna vec tjedan dana - sada je vec poprilicno dobro tj. Jos malo kaslje, beba u trbi zivahna, najvise voli zpirati u moju slezenu i bubrege. Radovi na kuci su u punom jeku, plocice u kuhinji, blagovaoni i banjama su gotove, sutra dovrsava hodnik i veseraj. Jos 10-ak dana pa dolazi parketar, a namjestaj smo narucili i ubrzo stize... Danas sam narucila i sobu za bubicu Hespo funky u kombinaciji bijele i naravno roze. Iscrpljena sam do kraja, ali sretna sto cu sve narucit dok sam jos u stanju letati po salonima. Sljedeci tjedan pocinjem dovrsavati popis za mene i bebu, tako da sve bude spremno i zadnjih mjesec dana se mogu posvetit ciscenju i naredjivanju uzoj obitelji dok budu prenosili sve stvari u stan. Cure uzivajte, ja odoh spavati - sutra vodim auto na popravak i veselim se sto cu sutra i prekosutra biti bbez auta.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1672
1.3.2013 20:27:17   
BUMBI
endless vidim da kažeš da su Pampersice u Bipi na akciji,koliko koštaju?Ja mislim da nema veze ako su na akciji,da i onda vrijedi popust od 20%

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1673
1.3.2013 20:49:07   
bebić
zenee mojeeeee.....ja se nisam javljala dugooo...al mi se tolikoo neda pisat..al citam vas ;) ;) ;)
samo da kazem da sam dobro..u srijedu je pregled..pa vam se tada javljam sa detaljima.....ljubim vas sve! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1674
2.3.2013 10:13:46   
Hladna
Jutro drage moje, vidim da ste sve pocele bit u panici zbog poroda- kako moja bab veli- kako je ušlo u nutra tako će i van, eh samo ne ide tako jednostavno van user posted image user posted image , mene isto hvata pomalo panika, svaki dan sve vise user posted image , al neka kako sam rodila prvo tako ću i drugo user posted image

Kupila sam i ja te jessa jednokratne gačice ali samo jedan paket od 5 komada, nadam se da ce mi biti dovoljno, ak nece imat cu ionako obicne svoje gacice pa ce posluzit i one user posted image

Ja vise nemam sta kupovat nit za bebu nit za mene, kupila sam jucer jos jedan grudnjak za dojenje broj veci od onog sto sam kupila prije 2 tjedna no koliko vidim oba dva ce mi bit ok poslje poroda , cure koje će kupovat grudnjake za dojenje imate na placu po 30 kn , ako ima u Koprivnici, vjerujem da ga imaju na placu i u ostalim gradovima , evo ovakav je :

http://www.baby.hr/uploads/webshop/grudnjak_za_dojenje_gios_panda_shop_copy2.jpg
ja sam uzela jedan bijeli i jedan krem...

Maminangel mene ti to stalno njupanje uhvatilo jos prije mjeseca i ne pusta me, ja zadnja 3 mjeseca dobivam po 5 kila mjesečno user posted image user posted image , kažeš da ti je beba aktivna non stop, a moja se dosta primirila, do prije tjedan dana je lupala od 0-24, a sad ju uopste ne cujem po noci-zapravo rijetko kad, a kroz dan cujem par puta da se premjesta i udara ,al to nije ni blizu učestalo ko prije ...

Endeless ja ni sama ne znam sto cu svojoj malenoj spremiti za izlazak iz bolnice, ja sam toliko toga nakupovala, a sad ono sto bi mi trebalo za izlazak iz bolnice bas i nemam nesto tako- kupila sam jedno jednodjelno odjelce bas za izlazak samo je plišano, a svakako mislim da će joj bit vruce krajem 5-og mjeseca u plišanom, a sad kupila sam i jednodjelna tanja odjelca , al to su više ko pidžamice sve iako su kombinizonici- cure dal ta sva odjelca za bebe izgledaju ko pidžame???? Ja fakat ne znam u što ću ja svoju malu obuč za kući, još bi najradije hlačice sa stopalicama i majičicu user posted image user posted image , curke baš bi mogle stavit slikice sta cete obuc svojim mališanima da pomognete nama koje imamo samo upitnike nad glavom user posted image user posted image

I ja sam več kupila pampersice ali samo za bolnicu što još ne znam dali trebam u bolnici ili ne , mislim da mi je maminangel napisala da ne treba, ja sam uzela ne one bijelo pakovanje nego obico pakovanje jedinicu -znaci od 2-5 kg malo pakovanje od 43 komada.
Mislila sam uzet jos poslje za kući Violetine pampersice, kolegica mi radi za Violetu koja je otišla sad na porodiljni i kaze da su ok pa cu vidjet kakva je cijena i ako su jeftinije mozda uzmem jedne za probu iako sam ja nekako uvjek bila za pampersice .. Jel imate vi kakva saznanja o Violetinim pelenama ??user posted image user posted image

Papalina drago mi je da ti je bračni život donio mir , uživanje i opuštenost jer je to ono što ti sad pogotovo kao trudnici najviše i treba- želim ti da ti je uvjek tako ljepo user posted image user posted image

MaTana pa ti fakat preuređuješ cijeli stan, sto ste to kupili nešto na novo ili??

Ja sam cure išla jučer mjenjat konačno prezime u radnoj knjigi, pk kartici i po doznake za bolovanje i sta mi se desilo- strasno, ssparkiram ja auto, odem na Županiju sa radnom knjigom i odma sam na redu, a meni se počinje vrtit, znoj me oblijao, uha mi se zaštopala , žena na šalteru mi rješava knjigu i kažem ja njoj : "Gospođo jel mogu ja otic sjesti dok vi ne napišete", kaze ona meni :"Evo sad sam gotova", a ja njoj " I ja sam sad gotova" i kad me žena pogledala i vidjela da sam sva valjda probljedila brzo se digla i odvela me na neki trosjed tamo, ja ne znam sta je meni bilo, valjda tlak ili sta, jel vam se kad to desilo?????
A ne mogu ni hodat, mogu najduze 5 minuta hodat i gotovo-počinje me na svaki korak rezat dolje trbuh ????user posted image user posted image user posted image Ima još koja sa sličnim problemomuser posted image user posted image user posted image
Tako da sam ja jučer bila sva ukomirana, još kad sam došla kući išala sam sa svekrvom ispeč kremšnite ,a na večer ja sam se jedva istuširala, svi mišići, sve kosti, ma sve me boljelo..user posted image user posted image Ja fakat ne znam dal cu ja uspjet dogurat do 40 tjedana ako me ovako nastavi sve boljet, ja ko da sam invalidna, a kad sam bila trudna sa svojim sinom , ma ja sam još skakala u zadnjem mjesecu ko da ni nisam trudna user posted image user posted image

Cure još jedno pitanjce : ovako - pijem prenatal vitamine za trudnice i kupila sam sad magnezij 250 miligrama od Natural weltha ko i prenatali, e sad me zanima kako vi pijete taj magnezij uz prenatale??
Jel smijem samo jednu tu tabletu magnezija 250 ili???? Kad bi ga trebala popit ako mi bolovi pocinju oko 17 sati, a do onda nista????

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Hana ili Tara?
pisonjica

:)

Nijedno (31%)

Hana (41%)

Tara (28%)

Broj svih glasova: 123

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!