maminangel
|
IZVORNA PORUKA: Mmaestral Da li ima još koga ovdje a da im još sise ne cure? Heheh... Meni još apsolutno ništa. Ali nisam još počela niti čaj piti, nekako mi odurno miriši. Treba mi ponovno uputa do Magic Baby Outleta! Hej draga meni isto čudno kaj cicke ništa ne curkaju jer su mi u prethodne dvije trudnoće zbilja rano krenule...Ovo za outlet najbolje da ti objasni Hladna ona je tamo bila.Koliko vas čitam više manje sve ste išle za taj šećer a meni niti da bi nitko ne šalje na to,možda jer vodim trudnoću u bolnici,no dobro nije da mi fali..Cuba nam se prepala za Fever koma ali ništa čudno kad svaki dan možeš roditi i ja jedva čekam da nam prva proljetna beba stigne Papalina i Piturica sad tek čitam da ste iz Rijeke,a to stvarno nije tako blizu, ali nama iz unutrašnjosti je to sve isto hahahaha Hvala na preporuci,bili smo u Rovinju i na mnogim divnim mjestima a u Savudriji nikad,a žena u hotelu nam rekla da moramo obavezno malo proći i po unutrašnjosti,da ima odličnih seoskih imanja i da je klopa izvrsna,o čemu trudnica nego o klopi ,a školjke mm obožava a ja baš i nevolim,a jel ima neka druga klopa oim školjki makar znam da je tamo uzgajalište,valjda ima ha da svi budu sretni,zadovoljni i siti .Jao nakon 4 dana vratit ću se ko kit Tiana drago mi je da ti je maloj bolje,i moj se indijanac oporavio ali ga neću do ponedjeljka dati u školu,,znači i vas dvije putujete?krasno..i ja biiiiiiiiiii u London nisam nikad tamo bila,a velika mi je želja a mm više voli egzotična mjesta a metropole ga baš ne i privlače a šta ću snjim.. Ovo za face i skype i ostala čuda,ti si slična meni,ja sam se jako dugo opirala ovim čudima dok mi na poslu nisu rekli uvodi se informatizacija a ja na sto muka,ali to je tako,to je budućnost i možemo se slikati,ajde ako želiš pošalji mi na pp info da te nađem na face-u..Bebić nemoj se sekirati oko kilaže to je sve ok,bravo za slikice i tvoju curkicu Joj netko je pričao da je bio na frizu i ja bi trebala sva sam si nekako olinjala ..i ja isto se svaki dan zagledavam za te strije jer buša raste nenormalno i tako me svrbi da me sve strah,ali i to su čari majčinstva,ma sve ćemo mi to sanirati samo da sve bude uredu s bebekima..Hladna ti si pisala da si imala ragade po bradavicama isto,mene je toga toliko strah jer boli za popizditi,negdje sam čitala da trebamo masirati-trljati bradavice da očvrsnu prije dojenja,jel radi to koja od vas?Mali palčić je za sada dobro hvala na pitanju Hladna,ali sam Bog zna kako će to biti dalje nadamo se najboljem...Raspisala se ja,a sad odoh pilići zovuuuu...Ljubim vas sveeee
|