|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
7.3.2013 14:47:38   
maminangel

IZVORNA PORUKA: Mmaestral

Da li ima još koga ovdje a da im još sise ne cure? user posted image Heheh... Meni još apsolutno ništa. Ali nisam još počela niti čaj piti, nekako mi odurno miriši.
Treba mi ponovno uputa do Magic Baby Outleta! user posted image user posted image

Hej draga meni isto čudno kaj cicke ništa ne curkaju jer su mi u prethodne dvije trudnoće zbilja rano krenule...Ovo za outlet najbolje da ti objasni Hladna ona je tamo bila.Koliko vas čitam više manje sve ste išle za taj šećer a meni niti da bi user posted image nitko ne šalje na to,možda jer vodim trudnoću u bolnici,no dobro nije da mi fali..Cuba nam se prepala za Fever user posted image user posted image koma ali ništa čudno kad svaki dan možeš roditi i ja jedva čekam da nam prva proljetna beba stigne user posted image user posted image Papalina i Piturica sad tek čitam da ste iz Rijeke,a to stvarno nije tako blizu,user posted image ali nama iz unutrašnjosti je to sve isto hahahahauser posted image Hvala na preporuci,bili smo u Rovinju i na mnogim divnim mjestima a u Savudriji nikad,a žena u hotelu nam rekla da moramo obavezno malo proći i po unutrašnjosti,da ima odličnih seoskih imanja i da je klopa izvrsna,o čemu trudnica nego o klopi user posted image ,a školjke mm obožava a ja baš i nevolim,a jel ima neka druga klopa oim školjki makar znam da je tamo uzgajalište,valjda ima hauser posted image da svi budu sretni,zadovoljni i sitiuser posted image user posted image .Jao nakon 4 dana vratit ću se ko kituser posted image Tiana drago mi je da ti je maloj bolje,i moj se indijanac oporavio ali ga neću do ponedjeljka dati u školu,,znači i vas dvije putujete?krasno..i ja biiiiiiiiiii u London nisam nikad tamo bila,a velika mi je želja a mm više voli egzotična mjesta a metropole ga baš ne i privlačeuser posted image a šta ću snjim..user posted image user posted image Ovo za face i skype i ostala čuda,ti si slična meni,ja sam se jako dugo opirala ovim čudima dok mi na poslu nisu rekli uvodi se informatizacijauser posted image a ja na sto muka,ali to je tako,to je budućnost i možemo se slikati,ajde ako želiš pošalji mi na pp info da te nađem na face-u..Bebić nemoj se sekirati oko kilaže to je sve ok,bravo za slikice i tvoju curkicuuser posted image user posted image Joj netko je pričao da je bio na frizu i ja bi trebala sva sam si nekako olinjalauser posted image ..i ja isto se svaki dan zagledavam za te strije jer buša raste nenormalno i tako me svrbi da me sve strah,ali i to su čari majčinstva,ma sve ćemo mi to sanirati samo da sve bude uredu s bebekima..Hladna ti si pisala da si imala ragade po bradavicama isto,mene je toga toliko strah jer boli za popizditi,negdje sam čitala da trebamo masirati-trljati bradavice da očvrsnu prije dojenja,jel radi to koja od vas?Mali palčić je za sada dobro hvala na pitanju Hladna,ali sam Bog zna kako će to biti dalje nadamo se najboljem...Raspisala se ja,a sad odoh pilići zovuuuu...Ljubim vas sveeeeuser posted image user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1751
7.3.2013 14:50:54   
zvijezd@
hladna krema je oko 80 do 100 kn tako nekako ne sicam ti se jer sam taj dan kupovala i bocice i toplomjer i sve sta mi za njega treba u ljekarni.... vidim da papalina pise o strijama, ja ih nemam za sada nadam se da ce tako ostat, pupak jos malo pa ce se zatvorit ali ja moram kukat jer papalina to najvise voli, tlakkkk mi je ocajnooooooooo nizak na ovu šugavu južinu u dalmaciji, ivano me rastura mislim da je ovaj mali poprilicno velik, kiselina ajme bože ali napokon probava kako treba jer sam dobila sirup koji smim pit za zatvor user posted image user posted image user posted image  sad mi je školjka najdrazi prijatelja ali onaj ko sa tim nije ima problema ne zna sta je, jedva cekam taj klistir onda znate koja je ura hahahhahahaha i tako dan za danom nasi se termini bliže... evo ja sutra idem kupit ono cudo za krevetic sta svira sa igrackama i svakakvom muzikom jos nam to fali i pampersice.... u interspara vam je isti onaj ka sta je u adaxa 450 kn na akciji 329 kn eto curice moje mile pišite, saljem poljupceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1752
7.3.2013 15:20:53   
Hladna
evo Mmaestral prepisujem sto sam napisala neki dan gdje se nalazi Magic baby Outlet :

Mmaestral imaš na facebook stranici njihovoj pojašnjeno kako doči do njih jer tocnu adresu nemam, ulica ti je uz Slavonsku aveniju i zove se Servisna industrijska cesta, blizu mandija shoping centra, a to je tu negdje Bogu iza nogu di su skladista, hale, tvornice ...tocni prikaz ti je na facebooku gdje su slike od Outleta..

Evo ti i stranica njihova na facebooku gdje je karta kako doci , ako imas navigaciju super ce ti doci kad je stvarno u pripizdini user posted image :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=305613649541456&set_=a.305122376257250.47274.143953119040844&type=3&theater

Zvijezd@ vidim da se boris sa zatvorom, a ja opet imam kontra problem, evo ja malocas isla vec treci puta na kenjaru user posted image i tako svaki dan imam stolicu barem 2 puta user posted image

< Poruku je uredio Hladna -- 7.3.2013 15:32:21 >

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 1753
7.3.2013 15:44:56   
cuba
Kokiceeee, raspisale se vi ponovnouser posted image
Ja sam plava i trudna pa se uopće ni ne trudim popratiti tko je što napisaouser posted image user posted image
Veliko bravo za sve mamice i bebice koje su bile na pregledu, neka lijepo rastu user posted image user posted image user posted image

Ja sam započela sa pranjem i peglanjem robice za svog mališana i uživam u mirisu Chicco omekšivača, sve su mi se uspomene vratile na mog Rokića kad je bio bebica, topim se user posted image Prva tura je već oprana, ispeglana i složena u komodicu. Druge dvije ture su također oprane i upravo se suše, još jedna tura sutra za pranje i gotova samuser posted image
U isčekivanju sam svog mužića koji stiže sljedeći petak i jedva čekam hopić-cupić, baš mi faliiiiiuser posted image

maminangel draga, baš lipo iznenađenje od tmuser posted image Uživajte na putovanju, ma bit će vam superuser posted image user posted image

Meni kolostrum također ne curi i zbilja ne znam zašto se zabrinjavate oko togauser posted image On uopće ne mora curiti i nije nikakvo pravilo da ćete zbog njega imati ili ne mlijeka...Isto ako pijete ili ne pijete čaj za dojilje ili ako masirate ili ne bradavice. Curke samo se opustite, mlijeko će nadoći nakon poroda, to je normalan proces. Onda ćete masirati grudi da ne dobijete mastitis a mlijeko će štrcati na sve straneuser posted image Budite sretne sada dok ste još suheuser posted image

Piturice jesi pronašla Jessa jednokratne gaćice??

Vidim da si pisala da još nisi kupila kupku za bebicu. Iskreno, slobodno svojoj curki kupi Niveu. Lijepo miriše i puno je povoljnija nego Mustela. Ja sam Mustelu ovaj put uzela isključivo iz razloga što mi je R u dobi od 3mj dobio atopijski dermatitis (sva sreća samo su bile dvije crtice iza koljena) pa smo morali preći na kozmetiku koja je predviđena za dermatitis a to je A-derma ili Mustela. Inače sam i njemu do tada koristila Niveu. Pa sam sada htjela od starta krenuti sa Mustelom da sam mirna. I dermatitis se ne dobiva od kozmetike da nebi pomislila nešto krivo.

Super što će ti tvoji kupiti toplomjer, nama je odličan i zbilja je za svaku preporukuuser posted image

Tiana dobro nam došla u RR obitelj, dugo se tipkala sa namauser posted image user posted image user posted image

Idem sada još odmarati sat vremena dok nam ne dođu prijateljica i njena curka na popodnevno druženje i kavicuuser posted image
Puse bušicama i uživajte curke user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1754
7.3.2013 17:07:52   
Piturica
ej zenske.... nema me par sati i doceka me cijela citaba user posted image user posted image
ajme meni, sad smo se nas dvije najele ko prasice i jedva disem. izvalila sam se na trosjed i laganini cekam da se to sve slegne user posted image  inace, cijeli dan nesto me glad lovi pa kao necu nista konkretno, necu nista konkretno dok mm ne dodje iz zg-a, ali nema sanse... ova moja luda mi je samo dala do znanja da sa njom nema sale. user posted image  nadam se da je sad mirna bar dva sata user posted image user posted image
Hladna, znaci ti si vrtila taj jastuk na 30? Ja sad nemam pojima kako da onu ogradicu operem? Mislila sam mozda kao na onaj program za rucno pranje pa bez centrifuge i onda ga bacit na balkon da se susi i cijedi ako treba dva dana. nemam pojima. sta vi mislite?? to je ta spuzva unutra pa me strah da se to ne raspadne ako stavim da se to vrti dve ure u masini user posted image
Maminangel, najbitnije je da ti tamo uzivas... bilo u unutrasnjosti ili na obali user posted image  Preporucam da izbjegavate voznju ipsilonom i da idete onim okolnim cestama tako da uzivate u prirodi putem  user posted image  sto se tice klope...ima tamo dosta tih kao obiteljskih gospodarstava sa super papicom. sta god izaberete, necete pozaliti. ajme, ajme... super ce vam biti user posted image
zvijezda, ja isto moram taj kao vrtuljak kupiti za krevetic. inace, ja sam specijalna i zelim taj vrtuljak koji ima bijeli onaj stalak ili kako da to nazovem (onaj dio sta se zakaci na krevetic i na cemu su te igrackice). ugl, ja sam vidjela samo sa zutim, zelenim, a sa bijelim nisam tako da to jos nisam nasla. mm ide u subotu do trsta pa sam mu dala upute da mora pogledati da li ima tamo takav neki kakav bi ja. ajme meni... mozda jesam cudna, ali ja bi takav sa tim bijelim, a igrackice i ono gore moze biti kakvo god. kazem vam , ja sam specijalka ali znam sta bi htjela user posted image
cuba, nisam jos isla po te fucking gace jer u Ri pada kisa ko luda vec drugi dan. ne da mi se izaci ni baciti smece. jucer kad sam se vracala sa pregleda sva sam se smocila ko idiot kako je padalo. tako i danas pada i pada... dobro da sam ja u utorak svu robicu oprala za bebicu. to su se vrtile tri masine. jos cekam sunce da zavrtim posteljinu i da konacno odem pronaci te gacice user posted image  u nedjelju mi dolaze starci sa tim toplomjerom tako da i to imam onda user posted image   drugi tjedan spakiram sve stvari u torbu za bolnicu tako da si to rijesim. vec sam si stavila kozmetiku u neseser koju nosim u bolnicu tako da imam samo ove kao vece stvari stavit u torbu i taj nakrcani neseser i to je to user posted image  
I kupim onda tu Nivea kolekciju za bebicu. To cu kad krenem u potragu za tim gacicama. Inace, imam 4 kom gacica koje sam kupila u beba centru, ali nekako mi to malo pa cu si jos uzeti taj paket-dva tih jessa da imam. tko zna koliko cemi toga trebati. bolje da ima nego da fali user posted image
ajme meni, zenske moje, kako mene sad boli trbuh kako sam se prejela da to nije normalno.... ali nekako nisam pojela vise nego obicno... mozda mi je beba stisnula zeludac pa mi sad  manji user posted image user posted image  hahahaha...
puse... idem jos malo nesto prosurfati i cekam muzica da se vrati. ljubim sve user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1755
7.3.2013 17:17:01   
Mmaestral
@ Hladna - hvala na uputama opet! I odmah se bolje osjećam za kileuser posted image
@ Cuba - I hvala tebi za mudrost o cicamauser posted image Sad sam sretna što ne cure! Samo neka poslije procure user posted image user posted image
Ja danas vadila krv i sad na nalazima vidim da imam leukocitozu. Povećan broj leukocita. Sutra idem kod dr da vidim što je to.user posted image user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1756
7.3.2013 17:24:47   
maminangel
Piturice ja ti imam tu ogradicu i dva jastuka iz adaxa i svaki put sam ih prala u mašini na 30 možda i 40 sa centrifugom i nije im ništa bilo,a prvi put sjećam se sam ih prala isto na programu za ručno pranje ali bez centrifuge ali nije bilo potrebno...Taj toplomjer kojeg ti je Cuba spomenula za uho je stvarno fantastična stvar,ja imam Braunov i rekla sam da je to odlična stvar za izmrcvarene klince pod tempicom da ih nemoraš gnjaviti pa u guzu im mjeriti..Nego kad smo kod toga daj mi reci Cuba jel tvoj taj toplomjer ima šeširiće koji se mjenjaju?gdje to kupuješ?jer moji su meni prikaju,a dobila sam ga pa neznam gdje je kupljen.Kissiiiii....

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1757
7.3.2013 17:33:50   
maminangel
Mmaestral meni je ginekolog za te leukocite rekao da malo mogu biti povišeni u trudnoći,pa ako ti nije neko veliko odsupanje od onih ref.vrijednosti nemoj se brinuti,možda si u kakvoj virozi,opet opreza nikad dosta ako su jako povišeni bilo bi dobro da napravi briseve da nije kakva beštija od bakterije..Ovo za cice naravno da nemora curiti prije poroda ništa ,meni je samo bilo čudno jer mi je kolostrum u prethodnim trudnoćama vrlo rano išao,inače s mlijekom nisam imala nikakvih problema nego s bradavicama,nezna tko nije muku mučio stimeuser posted image user posted image i dao Bog da sve lako uspostavite dojenje i neimale tome sličnih problema....

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1758
7.3.2013 17:38:10   
zvijezd@
piturice samo ti kupuj sta ti se svidja i ja sam komplicirana i posebna, neko i takav mora bit user posted image

Neposredna veza do poruke: 1759
7.3.2013 18:36:52   
Papalina
a da mi je samo tih par strija kod pupka bi bilo dobro... da mi vidite sise...katastrofauser posted image sve su pune strija, žile se ful poznaju, ma strašno...čak i na dodir osjetim da ima strija...bljak...baš izgledaju nekako gremlinskeuser posted image user posted image user posted image ali neka, sama sam si kriva...neda mi se svaku večer stavljat bademovo ulje i mazat stime...pa eto mi...user posted image a nadam se da će mi proć do drugog ljeta...user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1760
7.3.2013 20:27:42   
Tiana Weber
Dobra Vam večer drage moje...

Evo mene napokon barem na kratko jer sam umorna ko pas. Cijeli dan letim po kući sa usisavačem kao da sam na nornu user posted image user posted image , a vremena imam na pretek. Nemojte zamjeriti šta tako brzo jurim odavde, samo sam se došla pokazati da sam živa. Doći ću još malo kkasnije prije spavanja da sve pročitam šta ste pisale i da vidim kako ste.

P.S. Ja ne mogu vjerovati, dodjem na taj fejs i morala ponovo otvoriti drugi jer se sve nešto kao blokiralo. Tako da je to sedmi po redu user posted image user posted image i valjda će ovaj biti u reduuser posted image user posted image .

Ljubim vas puno u buše i vidimo se kasnije

Neposredna veza do poruke: 1761
7.3.2013 21:26:45   
nela86
Dobro vece dame moje....citajuci vase postove, s vecinom nemam jos zajednicku temu, samo mogu kupiti savjete za pranje i sl user posted image

Ja si sve razmisljam imam vremena, jos je 10 tjedana ostalo nama, a u sustini je to tako malo...Imam osjecaj kak mi je sve jos rano, a opet ni u to vise nisam sigurna...

Znam samo da jedva cekam vise i s tim pranjem, i kupovinom i opremanjem sobe...

Puseko svimaaaa

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 1762
7.3.2013 21:45:26   
cuba
Večer cureuser posted image
Javljam se samo na kratko u pauzi od Sulejmanauser posted image

maminangel, naš toplomjer je isto Braunuser posted image  Kupila sam ga u ljekarni i sa njim u paketu dobila kutijicu sa 50 dodatnih šeširića. Hvala Bogu, nismo toliko bili u temperaturi pa ih nisam još niti pola potrošila ali pretpostavljam da ih ima kupiti posebno u ljekarni.

Piturica, ja ću sutra baš staviti ogradicu i poplun na pranje u mašinu. Isto me malo frka da se nebi uništila zbog spužve unutra ali svi mi kažu da mogu slobodno na 30 stupnjeva pa ću onda tako i napraviti. Poslije fino ispeglati i nebi trebalo biti problema.
Smiješno mi jer kad čitam što ti pišeš jer to sve i ja radimuser posted image  Isto sam u neseser već složila higijenske potrepštine za u bolnicu, samo još piđame i donje rublje moram posložiti u torbu a to ću nakon što završim sa bebinom robicomuser posted image
Papalina, ipak se pazi ovih zadnjih mjesec dana što se tiče tih strijauser posted image  Trbuh se najviše raširi baš u zadnjem mjesecu jer i beba najviše tada naraste kao što i mama dobije najviše kg. Probaj se natjerati i što češće maži trbuh, grudi i bokove sa kremom. Ujutro i navečer obavezno. Nažalost tih strija što si već dobila se nećeš riješiti jer to nije moguće. One ti ostaju, samo nakon nekog vremena neće biti jako izražene i malo će izblijediti. Ali svakako povedi računa o tome da ih još ne dobiješ.

Eto curke, ja sam pojela jabuku za večeru i malac lupka zadovoljnouser posted image
Još se poslije serije moram otuširati i natrackati kremicom pa idem na beauty sleepuser posted image
Ln vam želim, puse šaljem vama i bušicamauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 1763
8.3.2013 0:12:17   
Tiana Weber
Sutra kontrola kod ginekologa, nadam se da ce biti sve u redu. laku noc drage moje i lijepo sanjajte

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1764
8.3.2013 0:17:04   
Tiana Weber
I da drage moje, umalo s
am zaboravila. SRETAN NAM DAN ZENA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1765
8.3.2013 8:07:28   
Piturica
Jutro drage moje trudnice i busice user posted image
Zelim vam svima sretan nas dan user posted image  Ja ocekujem barem cokoladu od mm user posted image user posted image
evo, ja sam vec bila vaditi krv za fucking hormone za stitnjacu i nadam se da ce ovoga puta konacno biti sve normalnouser posted image  Poslije sam si lijepo otisla po krafnicu sa marmeladom i to smo sa gustom pojele. Sad nam je super u busi user posted image
Cuba, ajme meni.... hahaaha... pa normalno da isto radimo kad samo sto nismo i mi na redu user posted image  Ja bi isto danas stavila tu ogradicu i posteljinu prati, ali fucking sugavo vrijeme jos uvijek... neka kisica sipi .. ovo vise nije normalno. vec tri dana serucka kisa kao da sam u Londonu user posted image user posted image user posted image  Bas postajem vec nemirna zbog toga sta ne mogu oprati to sve i biti na miru drugi tjedan sto se tice te robice i posteljine.
uglavnom, ja planiram od ponedjeljka spremiti stvari za bolnicu u torbu, jos spakirati robicu za izlazak za mene i bebu da to sve bude kako treba.
Inace, bas mi jucer mm kaze u krevetu da sta sam tako sva nervozna i da da li me strah poroda ili sta. a ja njemu kazem da me strah da necu stici sve napraviti na vrijeme. o porodu ne razmisljam i vise me nije tako strah. pogotovo kad mi je gin rekao da je bebica 2300g, a to spada u sve normalne granice. da je bila teza mislim da bi me onda lovila frka tipa kako ce to izaci iz mene user posted image user posted image  ajme meni....
dakle, danas jos ako budem od volje odem u dm po te jessa gacice sta mi fale i nivea kozmetiku za bebicu i to je to.
Vezano za kile.... ja ne znam isto sta i kako. uglavnom, neki kazu da se najvise dobije taj zadnji mjesec, a sad... na tecaju su nam rekli da zadnji mjesec najmanje se dobije kila. vise nemam pojima, ali znam da sam ja uvijek strasno gladna ovaj tjedan. nadam se da ce to prestati. trudim se jesti sve zdravo i nedebljajuce tipa jogurt, voce, posni sir i tako te stvari kad me ulovi napadaj gladi user posted image  
Papalina, mazi se, trackaj se ... bitno da se sjajis user posted image  Ma, bas vezano za te strije, znam da je jedna zenska na tecaju govorila da se mazala sa tom mustela kremom protiv strija i to cice i sve i kaze da su joj cice grozno ispucale. onda kako je dosla ta zenska prezentirati te proizvode joj je rekla da ima kao i neka krema kad nastanu strije pa da se sa tim maze. mislim ono...meni su to sve nebuloze da vam iskreno kazem! ako si sklon tome dobit ces ih, ako nisi neces. istina, bitno je da se mazuckamo pa hebiga... ipak je bolje i to nego ne mazati se. ali ja nisam za te skupe kreme..vise nesto prirodno tipa to bademovo ili maslinovo ulje user posted image
Tiana, nadam se da ce sve biti okej kod ginica. javi nam kako je proslo user posted image
Ljubim vas sve drage moje i uzivajte u danasnjem danu user posted image user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

Neposredna veza do poruke: 1766
8.3.2013 9:29:45   
Tiana Weber
user posted image user posted image Dobro Vam jutro drage moje. evo vratila se ja i nisam najsretnija. Nisam Vam rekla da imam cistu na maternici i nije se povukla. jedino je dobro sta se od zdnjeg pregleda nije povecala. Nije strasno ali moze biti opasno ako pocne rasti i siriti se. ponovna kontrola za 6 mjeseci pa je reko gin ako se ne povuce da cemo na operaciju laserom. To je kao neko spaljivanje. Vidjet cu sa roditeljima da dogovore jedan pregled u Njemackoj posto oni zive tamo pa cu vidjet sta ce tamo reci.

Piturice hvala ti na brizi. Cim stane kisica i osvane sunce, brisi vanka na setnjicu i osuncaj malo busu.
Mene su prijateljice iznenadile sa vikendom u Dubrovniku, a sad mi sa mas nikako i nigdje ne ide nakon ovakvih vijesti..

Kad te ne ide onda te ne ide...
user posted image user posted image user posted image

Idem sad malo sa svojom ljepoticom na zrak jer mi je sve pospremljeno i skuhano za rucak. puse Vam saljem i cuvajte se

Neposredna veza do poruke: 1767
8.3.2013 10:10:35   
bebić
heeei drage trudnice :)
prvo : Sretan nam naš dan :) user posted image
Piturice da te pitam, kakve ti probleme sa stitnjacom imas?! jer ima i moja seka, i isla je na operaciju prije 2 godine, sad bi htjela ostat trudna i ne moze...nezna u cemu je problem!! pa da vidim kakvo je kod tebe stanje s stitnjacom?!
dragaTiana nemoj se toliko opterecivat s cistom, nemoj toliko negativno mislit, jaa sam imala miome u prvo trudnoci koja je nazalost zavrsila spontanim i rasli su tada..i eto nakon 6 mj.sam ponovo ostala trudna i sad nitko nista ne spominje miome...neznam gdi su ni kako nestali...glavno je da ih nema! tako da nemoj crno mislit..glavno da ona nista ne raste user posted image user posted image
i sta da vam jos kazem! hmm...ja jos ni jednu stvar nisam kupila..trebali smo danas ici narucit kolica pa eto sad mm mora ranije na poso i nestignemo pa smo odgodili za ponedjeljak!
do iduceg javljanja user posted image user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

Neposredna veza do poruke: 1768
8.3.2013 10:26:52   
lanac3101
Evo da vam se I ja pridruzim malo, ja vam brojim jos sitno ,ali za sada nema numista od mog smotuljka, tvrdogkavac na mamu svoju .Imam neke trudice ali to je sve nista ,samo me je strah da opet ne zavrsim na indukciji kao I sa M. Sto se tice pranja ogradica slobodno izvrtite na 30 ili 40 , barem sam ja tako sa M. kad sam koristila I sada sam isto tako prala , nije se spuzva unistila. Kod nas juzina udarila, meni tlak u nigdjezenskoj , a I termin mi pred vratima tako da sam si sva teska, ali sve je pripremljeno I spremno pa cekam dan D. Sto se tice ciste imam je I ja cijelu ovu trudnocu na lijevom jajniku I to povecu 8 ×10 cm, pravi mi strasne probleme, ali nista ne planiraju s tim dok ne rodim ,a onda cu valjda morati na op. Citam vas redovno, veliki pozdravic svima vama.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

Neposredna veza do poruke: 1769
8.3.2013 10:53:05   
Hladna
Drage moje zelim vam svima sretan dan zena !!

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 1770
8.3.2013 12:18:52   
Hladna
cure da vas obavjestim imate one rukavice trljacice za kupanje bebe u Mulleru - 7 kuna komad user posted image , ja sam kupila 2 komada i bas su slatke, jedna je bijela sa pingvinom , a druga zelenkasta sa žabicom user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1771
8.3.2013 14:25:48   
Piturica
drage moje zenice.....ja sam konacno svu robicu ispeglala za bebicu i dekice, rucnike. cak i nasu sta sam oprala. eto.... bar je robica spremna ako nista drugo user posted image  otpala mi ledja, noge i sve zivo... sad se malo zavalim par minuta i onda idem jos projuriti sa usisavacem stan. na vecer idem kod svekica po krevetic za bebicu tako da ga namontiram i stavim madrac u njega. imam jos onu klokanicu,nosiljku kod njih pa i to pokupim sve user posted image  sad kako se termin priblizava tako ja natrpavam nasu sobu. haahaha...
ipak sam ja zavrtila masinu sa posteljinom jer vidim da je kisa stala pa se nadam da ce biti sve okej za susenje.
Hladna, hvala za info za te trljacice. ja imam dvije jos spremljene prije 5 godina doma. to mi jos mama dala kad sam se selila kod dragog. valjda je mislila da cemo odmah na bebu user posted image  ali ako pofali odem ja po te tamo. sta je najbolje, taman mi mama bila dala rozu i ljubicastu kao da je znala da cemo imati curicu user posted image user posted image
Tiana, ja se ne kuzim u te ciste i to, ali ako ne raste onda je to valjda dobro. mozda se to i samo povuce na kraju krajeva. drzim fige da sve bude kako treba. a i ovo sta si rekla za pregled u Njemackoj nije losa ideja. uvijek je dobro potraziti i drugo misljenje.
bebic, sto se tice stitnjace...... mm i ja smo sigurno nekih pola godine- godinu dana pokusavali dobiti bebicu i ja sam mislila stvarno da je to zbog stitnjace i tih ludih hormona. ali na kraju, nije to razlog... tako da kazes seki da nije to zbog toga pogotovo ako redovito uzima terapiju. dakle, ja nisam bila na operaciji, ali meni jedan rezanj stitnjace uopce ne radi i pijem te hormone, te tabletice svako jutro i to dobru dozu. meni je to vec normalno, samo se sad u trudnoci malo poremetilo. uglavnom, sto se tice trudnoce..neka se samo opuste. mm i ja smo valjda stalno na to mislili i nikako. poslije nekih par mjeseci ja sam prestala o tome razmisljati, a i mm i lijepo smo si uplatili putovanje dva tjedna. opustili se u Africi i uzivali jer smo iskljucili mobitele i uopce nas nije bilo briga ni  za posao ni za nista. najvaznije mi je bilo da se mm opusti jer je njemu posao full stresan. kad smo se vratili ja sam se vratila u Hr sa tockicom u busi. user posted image  Ono sto zelim reci je da je najvaznije da je bez stresa i svega toga sto opterecuje, ali i neka ode na kontrolu stitnjace. ako je sve okej sa njom onda neka se samo opuste i uzivaju bez pritiska u glavi user posted image user posted image  drzim fige da uspiju sto prije.
drage moje...odoh jos vidjeti sta se dogadja na fejsu pa opet na posao user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1772
8.3.2013 14:45:06   
Hladna
piturice vidim da spominjes tu kolokan nosiljku, od koliko mjeseci se ona koristi?? Ja imam onu obicnu tipa ove : http://www.njuskalo.hr/image-big/oprema-bebe-ostalo/nosiljka-bebu-klokanica-marke-tomy-slika-15585469.jpg pa me bas zanima od kad se ona koristi??

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1773
8.3.2013 15:06:17   
Piturica
Hladna, nemam pojima kakva je. Znam da je chicco-va. uglavnom, to je od sogice, ali ona ju nikad nije koristila i jos je u kutiji pa kad izvidim kakva je i od koliko mjeseci se koristi, napisem. Moram jos to prouciti pa javim user posted image
projurila sam sa usisavacem stan i sad papamo fino user posted image
odmor je zakon! juhuuuu....user posted image user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1774
8.3.2013 15:30:13   
Papalina
ajme koje li papirologije treba za promijenit prezime i adresu...prije si došao sa listom vjenčanih u mup i to je to... a sad...koma...
ustanem danas u 8 i 30...dog se sa sveki da oko 9 i pol odemo tamo najprije sa bakom po vlasnički list ( jer je baka vlasnica ), i gledam na sat- 9h, 9 i 30h, 10h...zvoni mobitel... ona je išla vidjet bez nas...vrati se po nas, odemo tamo...taman na redu, žena nas lijepo odj.. i kaže imamo pauzu..koja kuja...mi se vratile poslije pola sata...da ću platit, ono ona kaže sad po novom mora bit biljeg od 20kn...ajde hop evo sveki trči po biljege... iako smo prije pitale sta sve treba da nebi bilo da nemamo to šta treba i krava šutilauser posted image
i dobro..idemo mi na sud zbog kućnog broja, brzim korakom da ne istekne parking, dođemo gore i kad hooop evo sveki opet trči...opet po biljege, ali ovaj put od 40knuser posted image user posted image
sveki sve to sredi..krenemo mi do grada na policiju, rade do jedan, pa smo se požurile jer je već bilo 12 i 30...dođemo gore, ono fila za poludit... još ispred nas neki tip koji već po 4.put izgubio osobnu...ah.. i tako dođemo na red baka i ja i mislimo kako napokon sve ćemo sredit odmah.ova mi uvali sve neke papire za ispunit i šećer na kraju-uplatnica... bilo je 12:50, trčim ko luđakinja do obližnje banke, ova me lupa ko luđakinja, ljudi me gledaju, komentiraju čak se i smiju... platim, trčim natrag opet ko neka luda, uđem u policiju u 12:59..i taman u 13:00h predam sve potrebno...iscrpljena ko pas... idemo natrag prema autu ( sveki čeka kod auta da ne plati parking ) , i mislim sI: ajde, još po fornete hitro za muža i to je to...napravimo po gradu đir, ispred forneta me iskrca i idem ja...i poljubim vrata...petkom rade do 13:00h... user posted image a ja gladna, žedna... umorna...sve me boljelo... i sad me pecka dolje valjda od trke i strke... mislim da danas neću više izlazit iz kuće..jer kako je počelo ...moglo bi još gore završituser posted image i onda si mislim baš da sretan mi 8.martuser posted image user posted image
pojela sam sad dva tosta i legla lijepo, mislim da ću cijeli dan vegetirat...user posted image user posted image

I da...SRETAN VAM 8.MART!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image
user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mia ili Tia
mia tia

Slična, a opet različita, koje vam je ljepše?

Mia (67%)

Tia (33%)

Broj svih glasova: 223

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!