Hladna
|
aaaaaaaaaaaaaa napisala sam citavu kobasicu i onda sama glupača stisnem X i sve izbrišem Zvijezd@ koliko dode ta purlean krema?? Ja kad sam dojila svog sina imala sam strasne rane na bradavicama koje su znale i krvarit, uh kad se samo sjetim da sam se bojala svg djeteta kad sam vidjela da otvara usta i krece prema mojoj bradavici Piturice znaci tvoja beba je u startnoj poziciji samo neka tako ostane i neka nam se svima bebice okrenu na vrijeme Cure ja sam jucer probala oprat samo onaj jastuk za nosenje bebe iz bolnice sto sam vas pitala dal da ga operem da ne izgubi oblik , ja ga oprala na 30 stupnjeva i stavila sam omeksivac od cicca i jastuk je ostao isti kakav je i bio, a tako ljepo mirisiii, milina, pospremit cu ga u vrecu u kojoj je i bio zapakiran, a ostatak robice perem kad se vratim sa pregleda za 2 tjedna Tiana super da ste uspjele istjerat temperaturu , drago mi je da je tvoja malecka bolje bebic ja nebi na tvom mjestu brinula oko velicine previse, svaka beba je drugacija, kako bi to bilo da su svi ljudi isti po kilazi i velicini , ne mogu nam ni bebe onda bit sve iste, ma tvoja curka je taman onako kako mora biti , a ti nam se slobodno javi svaki puta kad budes u mogucnosti jer te fakat slabo vidimo ovdje fever jos 10 dana , juhuuu i otvaras nam sezonu, ne mogu se strpit procitat tvoju pricu i onda znam da smo krenule i mi na red Maminangel ima da nam uzivas na tom izletu za sve nas koje nikamo ne idemo Nego zanima me ta tvoja prijateljica , fakat je rano rodila, malisan se stvarno pozurio, jos je jako malen, a sto doktori kazu -hoce li sve proci bez ikakvih posljedica ?? Nadam se da ce sve biti u redu Papalina meni ti je pupak vec kojih mjesec i pola skroz prema van i to tako da se vidi preko majice da strši van , a vidis i moja bebica se full umiri kada odem na tusiranje- nece nam se valjda bebe bojat vode samo ja nazalost ne idem s muzem pod tus malo uzivati, ni pod tus ni igdje drugdje posto mi je ginekolog zabranio odnose i sad mi vec fakat jako fale, zaboravila sam kakav je to osjecaj, ali pitat cu ga na sljedecoj kontroli hocu konacno moci vratit pamcenje tog uzitka ili sta Ja nemam ni jednu striju za sad od ove trudnoce, imam od prosle sto mi ostalo na guzi i na sisama, a trbuh ni jednu jedinu, a nadam se da ce tako i ostat, mazem se stalno iako mi je koza full suha, al nedam se ja Mmaestral mi smo tu negdje na kilazi, ja imam sad 64 kg, a na pocetku trudnoce u prva 3 mjeseca sam pala sa 52 na 48 kg i eto me sad na 64, a sigurna sam da cu doci jos barem do 70 , al neka, ne brine me to uopste
|