|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
5.7.2013 12:04:09   
mamasita
treća beba mi smo N koja je proljetna beba izveli već nakon nekoliko dana pošto je bilo lijepo i toplo,a E smo malo kasnije pošto je ona zimska beba,ali smo je dobro bili obukli,to bebolinoti vole na zraku biti i to je dobro za njih :)

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1251
5.7.2013 12:04:09   
plavka
Trecabeba baš sam i ja malo guglala kad se može s bebicom van jer sam i ja sve pozabila i našla da nema ograničenja kada već kad se i ti i beba spremne za taj korak... normalno pod uvijetom da je i vrijeme dobro!
Ruwenzor draga i ja muku mućim s niskim tlakom, već od 6h sam na šalici nessa i dvije čaše vode pa odmah doručak, jedem ti dosta slano a i slatko jer meni i šečer zna pasti (drugim riječima se debljam user posted image ) popodne opet maznem nescaffe da dođem k sebi...

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1252
5.7.2013 12:09:51   
Luci.Buci
Evo mene danas (termin prošao prije 2 dana) opet razara od jutra,naručena u 8 a primljena poslije 11 uz veće trudiće koji se napokon i vide na ctg-u. Danas il sutra bi trebalo biti,osjećam. Javim se :-)

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1253
5.7.2013 12:14:59   
mamasita
LUCI BUCIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam da te kreneuser posted image

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 1254
5.7.2013 12:16:47   
Luci.Buci
Hehe Laurić šef. Tlak 80/40???? O isuse ne se šaliti s tim :-/

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1255
5.7.2013 12:44:51   
danijela8
Mislim da će danas netko rodit!!! Amo cure user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1256
5.7.2013 12:54:37   
trecabeba
Ajmo,Lucibuci.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najstarija cura 2004
Cura 2010
Stigao braco 29.06.2013

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 1257
5.7.2013 13:36:19   
JELENKO VG
Ajmo Luciuser posted image user posted image
Vrijeme je da se nešto pokreneuser posted image user posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu trecabeba)
Neposredna veza do poruke: 1258
5.7.2013 17:23:15   
paola06
Cure,evo mene s pregleda.... Danas je opet bila gužva za poludit,čekala od 9-12,30h, i još gore u dnevnoj bolnici sat vremena na ctg....
Ipak se nešto miče,otvorena za prst,ctg uredan, danas punih 41tt,naručila me za nedjelju u rodilište na pregled od 10-12h,rekla mi je da ponesem torbu jer ću vjerojatno ostati do poroda. Bila je dr Rudman,jako ljubazna žena,nemogu reć,svaki puta sam ugodno iznenađena uslužnošću doktora,pažljivi su,strpljivo odgovaraju na pitanja...nekak neobično za naše zdravstvouser posted image user posted image user posted image Inače,napomenula mi je da oni zagovaraju maximalno prirodni porod,bez puno liječničkih intervencija, te da induciraju tek kad moraju,znači kad je beba ugrožena ili kad je trudnoća napunila 42tjedna. To me smirilo,tak da sada sa manjom strepnjom čekam nedjeljuuser posted image user posted image user posted image
Luci kakvo je stanje kod tebe?
Jelenko ima kakvih naznaka da bi se moglo nešto pokrenuti? Još ćemo mi zajedno u rodilišteuser posted image user posted image user posted image
And, Danijela, ostale cure?

E,da, ako neka od vas ima dioptriju pa nosi leće morat će ih skinuti,nema s njima u rađaonu,eventualno naočale,al i one se skidaju kad krene izgon.
Baš super,ja bez leća nevidim ni bijelu mačkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1259
5.7.2013 18:11:32   
danijela8
Kod mene mirno, nema više ni lažnih trudova, danas pojela tonu sladoleda... Moj mali je posta nestrpljiv i sve pita kad že braco vani user posted image Ime još nismo izabrali

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1260
5.7.2013 22:41:33   
mamasita
evo mene samo da se javim prije nego što odem u krpe,nadam se malo boljem spavanju večeras,sparina neka za krepat.
ma baš super za naočaleuser posted image totalno sam ćorava i doslovce ništa en vidim tako da se nadam da će mi pustit naočale tj da ih neću morati maknuti jer neću bebolinu vidjetiuser posted image user posted image
PAOLAajde super neka je konačno krenulo :) ljubim bušinu :)
želim vam ugodne snove,moje curke već pajke na veliko,mm je otišao sa Papalinom i njenim mužićem van a ja odoh se rashladit.
znate li vi bez čega ja nemogu?bez ledauser posted image user posted image moram barem nekoliko kockica leda na dan pojesti da me osvježiuser posted image user posted image neznam tko je tu lud
mah mah i laku noć

Neposredna veza do poruke: 1261
6.7.2013 7:45:37   
JELENKO VG
Jutro!!!
I evo još jedno jutro dođe,a moja beba se neda van!!
Joj kada krenemo sve skupa šta će to bitiuser posted image
U utorak sam naručena za pregled,tako da imam još tri dana fore da se nešto pokrene.Inače,mene je mama prenijela 10 dana pa možda to ima kakve veze,
Paola-odobro mi je došla ta informacija za leće jer svaki puta zaboravim pitati.Inače bez njih sam isto ko slijepi mišuser posted image
I ja sam oduševljena Vinogradskom i osobljem,stvarno nemam riječi....Do sada svaki put svi ljubazni i sve sam se čudno osjećala jer sam očekivala totalno drugačije...jer je ipak to naše zdravstvo!
Možda stvarno skupa završimo u rađaoniuser posted image user posted image
Noćas me bolio zub za poluditi,zvijezde sam brojala,ali hvala Bogu više ne boli...Beba skakala ko luda,nemam pojma šta joj je došlo.A u zadnje vrijeme je manje aktivna.
Idem popiti user posted image i objasniti bebi da je vrijeme da dođeuser posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1262
6.7.2013 8:24:01   
paola06
Jutro!
Evo i ja pijem svojuuser posted image   jedem keksiće i tipkam po RRuser posted image user posted image user posted image
Danas mi je mami rođendan, pa će doći na ručak,napravit ću pohanu piletinu u povećim količinama da mi muž ne ostane gladan tih par dana dok bu menza zatvorenauser posted image user posted image user posted image  jučer sam mu skuhala i bolonjez i zamrznula, na njemu je samo da skuha tijesto, za to se bude valjda snašao....
Inače,jučer dok sam čekala na ctg,piše na vratima rodilišta da se od hrane smije unositi samo suhi keksi i voda,ha,ha,bit će to duga tri dana....uz hranu za koju kažu da baš i nije nešto....
Eto,bliži nam se veliko finale,čija će beba prva utrčati u cilj i ponijeti laskavu titulu "Prva srpanjska beba 2013"?
Jelenko kak će se zvat tvoja princess?
Stalno miješam tebe i Luci, znam da je njezina Laura,ili sam se i u tome spetljala???user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostale cure? Kakva je situacija na početku vikenda?

Neposredna veza do poruke: 1263
6.7.2013 8:40:23   
Luci.Buci
Evo trudici su već sat vremena na 2 min. Spremamo se ko gladni srat kak ni se reklo. Osjećam i bolne grcice ispod prsiju. Curke mislim da budem danas vidla svoje prvo dijete. Javim se :-)

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1264
6.7.2013 8:48:28   
sarah_zg
Lucibuci user posted image sretno i javi se
Čekamo te srpanjske bebe, neka sezona počne!!
Ja se jedva ustala jutros, sve boli, kukovi, mišići... Prala jucer zavjese i prozore i nakon toga jos dva sata bila s malim na dvorištu! Loše sam spavala, stalno sam se budila jer mi muza nema, na putu je od četvrtka. Danas se popodne vraća.
Ja u utorak na pregled s plavkom, ako ne rodi user posted image
Nadam se da se barem nesto pokrenulo, da sam se počela otvarati...

< Poruku je uredio sarah_zg -- 6.7.2013 8:49:34 >

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 1265
6.7.2013 8:49:59   
JELENKO VG
Luci sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti da što prije držiš svoju Lauricuuser posted image user posted image
Paola-moja će biti Ema!!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1266
6.7.2013 9:32:23   
mamasita
jutroooo debele :)
luci buci javi se svakakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i neka ti porod bude kao iz snovauser posted image user posted image
jelenko baš ste lijepo ime odabrali,naša velika curka se zove Ena.
Paola i tebi držim fige da čim prije krene i da sve bude u redu user posted image user posted image
inače ja sam ljepše spavala,pišat sam išla samo dva puta po noći,mm i ekipica su bili vani a Chiarita je spavala kod mojih ipak.
ča ima?

Neposredna veza do poruke: 1267
6.7.2013 10:49:59   
and1
daan.. jeeeee luci sto brzi i laksi porod ti zelim :)))

ja sam nocas jako lose spavala, imala sam nesanicu do nekih 2 a onda sam doslovno svakih pola sata isla na wc..pred jutro sam vec pomislila sjesti na skoljku,uzeti jastuk nagnuti se na masinu i tako spavati..

s tim ne ocekujem da ce se ista danas pokrenuti jer kazu da se noc prije poroda naspavas kao beba, i zadnjih 2 dana sam sva nikakva,umorna,lijena, nema nikakve navale energije, gnjezdenja na vidiku user posted image

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1268
6.7.2013 11:06:30   
plavka
Dannn curke....
Evo meni sinoć bilo loše za pop***** opet mi je tlak pao, znoj me oblijao, valjda ova promjena vremena a uza sve Di mi terala van u park.... Natankala sam se s vodom da dođem k sebi i malo se oprala....
Otišla van prošetat, mm samnom jer je vidio da mi je loše a Di je skakutala po parku, došla doma i zaspala obučena kao klada, ustala sam se tek u 2 ujuro i išla puniti mašinu da veš opere, presvuč se i vrtila se do jutra...
Luci.buci želim ti lagan porod bez muka i da što prije ljubiš svoju curku, ti ideš na S.D. ako nisam nešto pomješala, budeš li gladna budemo ti sarah i ja u utorak donjeli lunch paket ako budeš još tamo i ako i ja nezavršim prije... navečer znam imat dole takav pritisak da zvijezde vidim,kao da se s glavicom nabija... Očito bude i ova moja druga tvrdoglava kad niti ona neće ranije vannnnn.
U pon. idem ponovo u petrovu vaditi krv, tražila sam neku štelu da mi ubrzaju nalaze a sad dal sam uspijela bumo vidjeli.....
Evo ja već zgotovila dio ručka i sad ćemo malo van ili do shoping centra.
i da Luci.buci šaljem ti malo vibrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

< Poruku je uredio plavka -- 6.7.2013 11:08:22 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1269
6.7.2013 11:28:01   
and1
uh skoro zaboravih user posted image tebe sam paola sanjala nocas da si javila kako ti je krenuo porod,prirodno! ;)

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1270
6.7.2013 12:18:03   
danijela8
Svaka čast Luci koja uspije tipkat u trudovima user posted image user posted image user posted image Kad je mene uhvatilo nisam se uspjela ni svojima javit. Luci buci sretno

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1271
6.7.2013 13:19:30   
cuba
Sve neke tvrdoglave ove srpanjske bebiceuser posted image
Tjedan već prošao a niti jedna neće van, ajmo bebice, isčekujemo vas user posted image user posted image
Cure držite se još ovih zadnjih nekoliko dana/tjedana i uživajte u bušicamauser posted image
Paola pojest će tm i pohano i bolonjez i otić u fast food dok ti rodišuser posted image user posted image Ti nam obaraš rekorde prenošenja trudnoćeuser posted image
Puse svimaaaaauser posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1272
6.7.2013 13:22:51   
ruwenzor
Luci sretno, nek prođe što bezbolnije i brže user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

Neposredna veza do poruke: 1273
6.7.2013 18:43:01   
Luci.Buci
Zacementirana sam, nikakve promjene od pregleda, ostala na promatranju radi trudova. Javim se

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1274
6.7.2013 18:45:54   
mamasita
LUCI LJubimo tebe i Laurićććććććć user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Broj djece 2
anne

Što najviše utječe na to koliko bi djece imali?

stambeni uvjeti (29%)

financijski uvjeti (68%)

mišljenje vašeg poslodavca (2%)

Broj svih glasova: 41

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!