|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
8.7.2013 13:12:50   
plavka
Hej okruglice i one koje to više nisu,evo da se i ja javim danas!!!
Bila jutros u Petrovoj vaditi krv, tamo je danas bila gužva sam takva... Poslije sam po zadnji put prije poroda navratila do posla da ih pozdravim, zatim sam se sa sestrom našla u gradu i otišli u shopping i za kraj smo se počastile kod vinceka mmmmmmm njamiiiiiiii. Kupila za Di poklon kao od seke kad se rodi ( nisam znala da to treba ali pošto me nekolicina pitala jer sam joj kupila poklončić kao da joj sekica to poklanja samo sam se čudila pa eto uzela sam joj poklončić neka se nađe)... Dovukla se doma i idem sad malo odmarat.....
Teona čestitam na bebaču i vijerujem da se puno mazite!!!
Jelenko i kod tebe još ništa ha i mene te uputnice nerviraju, zadnji put kad sam bila dala mi je sestra malo više njih čak i za bolničko liječenje ako ću imat inducirani porod....
Ruwenzor i ja bih sa vama na more, nadam se da ćemo i mi imati priliku skočiti do mora krajem osmog mjeseca ako bude sve uredu! Što se tiče crnog vina nisam baš vidjela nekog pomaka user posted image .
Mamasita čekamo detalje s pregleda???
Luci.buci i Paola06 jel ima kakvih novina kod vas ??? Javite se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio plavka -- 8.7.2013 13:15:46 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1301
8.7.2013 14:22:23   
sarah_zg
I ja danas bila na poslu i u gradu. Došla doma, napunila paprike, sad se to krcka...
Mi smo isto jucer u mulleru gledali dar za G od seke, odnosno mm misli da mu treba nesto taj dan kad stignemo iz rodilista. Cure, sta ste pripremile za izlaz bebe iz bolnice? Duge ili kratke rukave. Meni je torba spremna, ali nisam njoj nikakvu robicu pripremila. Sutra pregled, a to znaci danas depilacija, a tako mi se ne daaaaaa. Plavka, onda se sutra vidimo?
Pipam taj svoj trbuh i uvjerena sam da se mala okrenula s glavom prema gore. Opet! Jel glava tamo di je najtvrdje? Moja dr je rekla da većinom je tako i prije sam to najtvrdje pipala dolje, a sad to opet osjetim gore. Jedva cekam taj uzv sutra. Nisam bila 3 tjedna a stalno imam neki osjećaj da cu skoro rodit!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1302
8.7.2013 15:29:51   
angel@
Drage moje evo i nas malo da se javimo...i mi smo danas imali pregled kod pedijatrice.... user posted image user posted image user posted image

David ima 3,910 grama i 55 cm je dug.... veliki mamin dečko...sve u svemu kontrola je prošla super pedijatrica je prezadovoljna sa njim kako je napredovao .... user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1303
8.7.2013 16:45:08   
mamasita
evo me sa pregleda,P je super,ima 3kg,ja sam na 71,5kg tj nisam dobila ni grama,naručio me za 7dana,sad sam 36+5 user posted image
ctg uredan,nema trudova i to je to
LUCI I JELENKO IMA POMAKA ??
PUSEKO

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1304
8.7.2013 19:26:41   
mamasita
sad mm dođe doma i tako pričam mu ja vezano za rodilište a on meni govori pa dobro pa ti imaš spremljenu torbu je tako sve si spremilauser posted image user posted image ne znam u kojoj je on hemisferi ali bit će da su mu se poljuljale neke barčiceuser posted image user posted image đizs,koji su to stvoroviuser posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1305
8.7.2013 20:26:09   
JELENKO VG
bookićććć!!
evo samo da se prijavim!user posted image
nema ništa novo,nikakave naznake da bi porod mogao krenuti,ni trudova,ni bolova,ništa....danas 40+4
Sutra ujutro sam u bolnici na pregledu,pa se javim nakon toga.Možda me ostave,možda ne,ko znauser posted image

Pozdravljam vas za sadauser posted image user posted image user posted image

Javim!!!

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1306
8.7.2013 20:45:24   
mamasita
JELENKOuser posted image user posted image ajde višeuser posted image user posted image

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1307
8.7.2013 22:31:21   
mamasita
uopće vas nema i uopće niste fotauser posted image user posted image
ja odoh spavat želim vam lijepe snove i tipkamo se sutrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1308
9.7.2013 7:39:52   
plavka
Jutro ljetneee, ima li koja da popije još jednu user posted image samnom??? ili još spavate ???
Kasno sinoć mi je mala toliko skakala po trbuhu da sam mislila da će probiti van, nešto prestrašno, čak sam se i zabrinula, sreća danas je pregled pa ćemo vidjeti gdje smo stale....
Sarah naravno da se vidimo ja bum ti imala crne do koljena uže hlaće i gore tuniku najvijerojatnije žešće rozu bez rukava ( možda neku šarenu, još nisam odlučila skroz) bijele kožne japanke, bijelu torbu i nosim ti vip-ovu vrečicu, kosa malo ispod ramena (pramenovi)... Za izlazak iz bolnice sam priredila u onaj dm-ov ruksak jedan bijeli kompletić br.56 hlaćice i gore neka majčica koja se iza kopča, stavila sam i jedan bijeli body sa dugim rukavima i jedan bez rukava, ovisi kaj bude joj htijela sestra obuči, kapicu, pampers pelenu i onu jednu frotir bijelu pelenu na čičak te laganu bijelu dekicu....
Uza sve danas su mi se najavili kasno popodne i gosti, glavno da me zekaju kad budem već rodila a nedaju mi mira niti pred kraj...
Šta je sa Luci.Buci jesi li ti koka rodila ili ??? Paola06 isto pitanje??? Jelenko javi šta ima??? Mamasita ma muški su skroz u nekom svom filmu, ja sinoć molim svog da me pogleda kak sam se postrugala i da mi sredi čuču do kraja, on nekaj malo zamahne britvicom i kao gotovo a ja pod prstima osijetim da nije dobro no veli on meni da kaj hoću da neidem na fuc** party hellou user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Angel bravo za Davida user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1309
9.7.2013 7:53:28   
sarah_zg
Jutro!
Nitko se ne uzasava pregleda ko ja. Budna sam od 6 i strikam.
Moja je isto ludovala jucer, ne znam sta joj je bilo! Ja sam se kao naslijepo sredila, a sve me strah kako to izgleda!
Počela sam naticati jucer i prekjučer pa sam sva ko buhtla. Dobro da he krenulo sad pred kraj, a ne prije par mjeseci.
Plavka, jel ideš autom ili se penjes uzbrdo?
Jel ti tlaka jos mi jednom ponovit di je ta njegova ambulanta? Kopam po ovim postovima, al sam živcana i ne mogu naći.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1310
9.7.2013 8:20:47   
plavka
Draga, idem ti javnim prijevozom ili ti busom...
Ambulanta ti je na prvom katu, piše ti visokorizična trudnoća, ja ti ulazim na onom ulazu kod rampe tam gdi hitna stane, popneš se na kat (btw s te strane je polukat) i ravno ti je ambulanta gdje smo išle prije 4 god. na preglede samo kaj sad kroz nju prođeš i ideš desno kroz vrata i u tom hodniku ti je ambulanta za visokirizik, a jesam ti objasnila user posted image user posted image user posted image , nemreš fulat gdje su bucke tu su pregledi ima i tvigica pa zna zavarati!!!

Curke: već vam par puta želim reči ali furt zaboravim kako me mm zeza da imam pivski trbuh grrrrrruser posted image user posted image user posted image , naime moj trbuh dole malo visi fakat kao pivski ali to mi je od operacije koju sam imala prije godinu pol gdje su mi ga rezaliiiiii kad mi to tak kaže pojela bih gaaaaa

< Poruku je uredio plavka -- 9.7.2013 8:23:46 >

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1311
9.7.2013 8:26:07   
sarah_zg
Bum se snasla, a pitat cu ako se izgubim. Mene od te bolnice uhvati napad panike kad se sjetim svega.
I sad opet idem tamo. user posted image
Ma znam da ima tvigica, svugdje ih ima. Nadam se da mi dr. M neće puno progovarat za kg!
Pivski velis? A ja sam sva okrugla, bus vidla pa će ti bit lakše!
E pa ja sam prije 4 god išla u one ambulante dolje u prizemlju, čini mi se. One di se čekalo satima!

< Poruku je uredio sarah_zg -- 9.7.2013 8:29:15 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1312
9.7.2013 8:43:31   
mamasita
jutro debele
PLAVKA I SARAH SRETNO NA PREGLEDIMA I JAVITE SE OBAVEZNO SA INFORMACIJAMAuser posted image
LUCI jel bilo pomaka??JELENKO,PAOLA??AND1?AMAEMILY DUŠO KAKO SI TI?user posted image sve ostale cure?jeste sve ok?
ja sam tako loše spavala,ništa do nekih pet i pol katastrofa i tek onda malo zaspim,P u trbuhu luduje,a meni se piša za poludit kada tako jako skače.ugl otvorena sam 2prsta,beba je dobro,ima 3kg user posted image ja sam sad opet ujutro imala suočavanje sa školjkom i već mi toga dosta iskreno,nemogu više to povraćanje podnest :/
danas popodne idemo na more,da se malo osvježim,danas je baš vruće.
jeste budne'

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1313
9.7.2013 8:52:32   
mamasita
curke dajte mi linkiće od fejsa da vas imam,tipkamo se a imam vas samo dvijeuser posted image user posted image ajde ajde

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1314
9.7.2013 12:04:53   
JELENKO VG
Jutro!!!!!
Pa di ste debele?? Uvijek se mi iste javljamo!!
Ja došla s pregleda,danas 40+5.
Sve u redu,otvorena centimetar i pol,ustvari skoro niš,pregledavao mi plodnu vodu,radila ctg i poslao me doma.
Naručena opet u četvrtak,i kaže da ako opet ništa ne bude bilo u četvrtak da će me za vikend hospitalizirati...Imam filing da će tako i bitiuser posted image
Danas puna čekaonica.Još kao dođem ranije,u 7:15,i hrpa ih ispred mene....
I naravno već sto poziva sa svih strana da kad ću i tak...user posted image ..ko da ja znamuser posted image
Koliko ja znam Luci još nije rodila,al Paola bi mogla....ostale curke kako ste??

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1315
9.7.2013 12:24:52   
mamasita
hej jelenko,o lijepa moja,pa Ema se neda i bog,već te sad zezauser posted image user posted image
ajde ajde još to malo moraš izdurati,kasnije će ti falit bušina user posted image user posted image

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1316
9.7.2013 12:28:26   
Luci.Buci
Ej, da se javim, ja se izborila da dođem doma, još uvijek u jednom komadu. ovo u bolnici je mučenje, a ništa mi nedaju da bar ublaže bolove. očekujemo da bude nešto, 41. tjedan je tu, trudove imam, zatvorena još uvijek . bebica je super, samo mislim da se i ona već muči user posted image

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1317
9.7.2013 14:18:57   
sarah_zg
Luci, ti jos nisi rodila???
Ja i plavka se upoznali danas na sv. Duhu. Meni dr. rekao da je izvjestan scenarij prvog porodauser posted image user posted image s tim da će nastojati izbjeći vakum, e pa vidjet cemo. Uglavnom... Ja sam danas 37 tj., njemu se bebica čini mala pa je napisao da je klinicki veća nego na uzv. Rekao je da mogu trčati po Sljemenu i da neću rodit te da nema potrebe da se vidimo za tjedan dana jer će stanje biti nepromijenjeno, nego da dodjem za dva tjedna.
Idem ovaj tjedan kod svoje dr., trebam napraviti bris za onaj beta hemoliticki streptokok i to je to kaj se današnjih vijesti tice. Čekamo plavku, ušla je na pregled poslije mene pa ne znam sta joj je rekao. Mogu vam reci da je jako lijepa i zgodna trudnica!user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 1318
9.7.2013 14:38:15   
mamasita
LUCI ljube,ajde neka te više krene,prava tvrdoglavka je ta tvoja Laurauser posted image
SARAH ajde neka je sve ok,znači i tebi su na vakuum vadili bebolinu'i meni je tako sa E bilo nakon 11 sati mučenja -.- čekamo onda iste dane naše bebice ja sam danas 36+6 user posted image
PLAVKA javi nam se kada smogneš i drago mi je da ste se upoznaleuser posted image
i sve druge curke naše jeste mi ok?
ja malo bila zaspala,toliko me smori ova vrućina -.-

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1319
9.7.2013 21:29:51   
sarah_zg
Da, mamasita, mi cemo zajedno puhat iako mislim da bi ti mogla prije jer di se počela otvarati. Da, s prvim je bila indukcija i na kraju vakum.
Plavka, javi se!! Brinem se! Kaj je bilo?

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1320
9.7.2013 22:15:16   
mamasita
cure samo da vas pozdravim.ugodnu noć želim :)

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1321
9.7.2013 23:00:22   
plavka
Večer curke, sad sam tek sijela i dočepala se kompa.
Kao prvo upoznala sam Sarah i jako mi je drago radi toga, jako je draga, simpatična i draga moja molim te lijepo da papaš i da uživaš u zadnjim tjednima trudnoće bez opterečenja i vidjet ćeš da će i bebica dobiti koji gram više vijeruj miiiii a kile bumo skidale kasnije s muževimauser posted image user posted image user posted image ....
Isto tako hvala ti za ono lijepa ali bezbrige ima i mene dosta...
Sa pregleda je situacija takva da mi je dole sve mekano, prst sam otvorena i moram doći u petak u 8h ponovo dole u trudničkoj napraviti sve nalaze od ctg i ostalog pa onda gore kod. M. na pregled, naravno ako se ne porodim prije.... Pokušao je snimiti kolika je bebica ali mu nije išlo za rukom jer je curka plivala na sve strane.....
Dovukla sam se do doma i išla brzinski raditi kolač jer smo očekivali goste i u pola posla me zove mm da moram po malu u vrtić jer on neće stići grrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image
dan mi je lud, em nisam spavala po noći em sam još po najgorem suncu išla po malu u vrtić pješke cca 15 min.... Završavala kolač pa ručak pa spremajjjjj..... katastrofaaaaaaa....
Gosti otišli naizad ja jedva stojim na svojim balvanima i za kraj mm i ja skidamo malu i spremamo je za krpe kad ono neki sitni prištići što po licu i malo po trbuhu, mm aludira na kozice a ja ju nemogu niti pogledati jer bih se plakalaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image nadam se da nisu već da je to samo od znoja jer mi one na moju cijelu situaciju nikako netrebajuuuuuuuuu...
Nemogu razmišljati o njima i o simptomima vidjet ću što će biti ujutrooooo.....
Curke tipkamo se sutra jer sam ja mrtva umornaaaaa.... iskreno neznam niti kaj sam vam napisala više a niti manje...

< Poruku je uredio plavka -- 9.7.2013 23:03:49 >

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1322
10.7.2013 8:00:07   
JELENKO VG
Jutro ljetne!!!
Ajmo na user posted image ...Ja budna od 4 sata.Ko zombi sam hodala po kući.
Evo i šesti dan moja cura kasni,očito joj je jako lijepo.A trbuh mi je sada već ooooogromanuser posted image
Sutra opet u bolnicu.Iako je doktor rekao da ima osjećaj da će sve krenuti prirodno,ja nekako ne vjerujem.
Mislim da će me morati inducirati za vikenduser posted image ...
A šta sad,šta je tu je!!
Joj kada krenu te bebice dolaziti,di će nam biti kraj...Već se neki termini i približavaju...Na kraju će biti dani razlikeuser posted image user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1323
10.7.2013 8:01:13   
sarah_zg
Jutro!
Ima koja beba?
Plavka, nadam se da nisu koze. One obično počnu iza koljena i po trbuhu i nisu bas sitne.
Nahranila sam jucer svoju bebicu, nek raste! Dr M mi je rekao da uskoro ide na godisnji, ali da se ne brinem da me ostavlja u dobrim rukama, ali uopće nisam shvatila u čijim!user posted image
Uglavnom... Jedva sam pronašla jucer otpusno pismo od G, to me tražio da mu faksiram pa sam muza zaduzila za to danas
Plavka, ti bi znaci mogla brzo? Kaj veli za ona antitijela? Nisam stigla prokomentirati jucer s tobom da mi je pregled kod njega bio super, nitko u toj bolnici nije bio tako njezan. Čim me pregledao rekao je da je prvi porod trajao sigurno satima! Da, da, satima i danima. Kaze da će se to sad nastojati izbjeći, a kako nemam pojma! Vidjet cemo. Ja se spremam u grad. Danas konačno šišanje i farbanje!user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1324
10.7.2013 10:00:43   
plavka
Hej curice moje,
evo ja laganini dolazim k sebi od jučerašnjeg dana koji mi je bio naporan....
Draga Sarah ako sam dobro skužila biti ćeš kod one kovrčave dr.Bekavec ili tak nekak ona ti je skroz uredu bila sam ti i ja kod nje na pregledu dva puta dosta je detaljna, samo bez panike biti će sve o.k....
Ja u petak natrag na pregled dolje raditi obradu a onda gore kod sestre da nađu doktora da me on pogledaaaa i nadam se da budu me ostavili jer mi je uistinu počelo biti teško, jučer me mm masirao ali pritom mislim na leđa,user posted image počela me zezati lijeva strana dole i kod lopatice prestrašnooo, nisam se uopće nikako mogla namjestiti ali sam od umora zaspalaa.
Jutros budim Dy u strahu da nije točkastaaaa, da kucam ćini mi se da nisu kozice već malo od znoja i komarci kak je ona alergična to njoj bukne, namazala je s fenistilom te bum vidjela danas kaj bude, u vrtiću im je katastrofa od 6 grupa sad su stopili 3 i sve strpali u prizemlje, mislim da nemaju niti zrakaa a opet kad god sam je ostavila doma samnom ja završila na hitnoj ili mi nije bilo dobro tak da mi je i to rizično jer mi ju nema tko pričuvati!!! Mislim da budem se do petka namakala u kadi, jela ananas i hvatala mužaaaaaa jel ima još nešto za otvaranje ili je to to???
Uživajte u današnjem danu....
Sarah žao mi je što nismo otišle na coffe, nadam se da budemo nekom drugom prilikom ako ništa negdje u kvartu ili okolo njega!!!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Robovi
natalijax

Dal bi ikad radile za dobru plaću,koja bi vam riješila financije a da pritom budete rob svom šefu

Da (48%)

Ne (52%)

Broj svih glasova: 92

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!