|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
6.7.2013 21:44:48   
paola06
Uh,upravo napisala metarni post, i izbaci me,grrruser posted image user posted image user posted image
Ja danas proživjela dan,kao da mi je posljednji dan životauser posted image user posted image user posted image user posted image
Nakon što sam ujutro plakala ko kišna godina,ostatak dana bila ko na speedu, od nabavke,kupnje poklona za mamu i kumče,kuhjerojatno anja,frizera,do šetnje i ponovnog pakiranja torbe za bolnicu....
Jelenko, prekrasno ime za curku,i meni je to ime bilo među prvih tri,al muž je bio mrvicu više za Paola i tak je ostalo.
Nadam se da tvoja Emica nebude tvrdoglava ko moja,i da neće još dugu držati mamu u neizvjesnostiuser posted image user posted image user posted image
And i ja dosta loše spavam noću,već sam oko 5h ujutro ko sova,al zato sam preko dana ubijena.
Btw,sviđa mi se tvoj san,ne bi bilo loše da postane zbiljauser posted image user posted image user posted image
I ti si još malo pa na kraju puta,još malo i grlit ćeš svoju bebicu.
Luci, user posted image user posted image user posted image  da Laurić krene i da već sutra grliš svoju bebicu, da sve što brže i bezbolnije prođe.
Samo hrabro i drži se!
Plavka tebe vjerojatno vrijeme ubija,malo sunce,malo kiša,sparina,nije lako izdržati "normalnim" ljudima,kamoli nama trudnicama s trbuhom do zuba,pod utjecajem hormona, i tko zna čega. Odmaraj što više,nemoj se forsat,pogotovo sad pred kraj....
Cuba obožavam čitat tvoje postove,uvijek me oraspoložeuser posted image user posted image user posted image
Nadam se da sljedeći tjedan okončavam poglavlje Trudnoća i počinjem s poglavljem Majčinstva,sutra idem u bolnicu,valjda će se tamo nešto pokrenuti. Uglavnom,javim novosti....

Pusa cure,nek nam sutrašnji dan započne nekom bebicomuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1276
6.7.2013 22:51:11   
mamasita
evo da se javim pred spavanje
krepana sam i jedva čekam leći,došla sam vidjeti dali je bilo kakvih pomaka kod ljetnica ali i ove bebice su očito tvrdoglave pa ne žele krenutiuser posted image
Paola i naša će biti Paola,jako mi se sviđa imeuser posted image
Luci,Jelenko,Plavka i Paola moglo bi vas krenuti i držim fige da sve glatko prođeuser posted image user posted image user posted image
ova moja P me šuta u trbuhu ko luda večeras.cure sam stavila spavati,sad popijem jedno litru vode i odoh u krpe.
ljubin vas sve i tipkamo se ujutro user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1277
7.7.2013 7:26:38   
ruwenzor
Jutro curke! Kuha mi se kavica pa da vas pozdravim usput user posted image pojačala sam doze slanog al mi je tlak još uvijek u podrumu user posted image , boli me trtica user posted image i hvataju me BH kontrakcije povremeno, drugo nemam za prijaviti. Danas idemo na krstitke malom od sestrične i nadam se da bude lijepo vrijeme, sutra gibamo na more pa se opet nadam lijepom vremenu, uf al sam zahtjevna user posted image
Držim fige da se srpanjske bebice pokrenu user posted image
Luci jel ima promjena? Jelenko, Plavka, Paola, And1 i ostale okruglice?
Cmokić svima user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1278
7.7.2013 7:26:49   
paola06
Dobro jutre ljetnice!
Kratak prijavak prije nego odem u bolnicu....
Kako ste? Jel novo jutro donijelo nešto NOVO?

Evo ja pijem svojuuser posted image ,popeglat ću još nove trapke za curku (to sam joj kupila za izlazak jeluser posted image user posted image user posted image ) i nove pidžamice (za sebeuser posted image user posted image user posted image ) i mislim da sam onda spremna napustiti kuću na par dana!

Luci nadam se da se tvoja Laurić odlučila ugledati svjetlo dana i konačno upoznati mamuuser posted image user posted image user posted image
Jelenko, Plavka, And, ostale cure, držite se, uživajte u ovim posljednjim danima trudnoće,mazite svoje bušice,guštajte u toj čudnovatoj simbiozi koja mi već sada iako je tu već nedostajeuser posted image
Angel, Treća beba ljubite svoje dečkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mamasita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo vibrica za naše Paole!

Pusa cure,stojte mi dobro,dok se ne tipkama želim vam svima ugodne i bezbrižne trudničke dane sa što manje tegoba,curama u finalu što brže i lakše porode,mamicama prekrasne dane uživanja sa njihovim bebicama!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1279
7.7.2013 8:34:18   
and1
paola sretno!! nadam se da ce se pokrenuti vise i daces uskoro drzati svoju paolicu u narucju <3

ruwenzor jos malo pa cete i vi uzivati u blagodatima mora, svi ce bolovi proci kad se zavalis negdje u more :))

danas sam dobro za razliku od jucer, jos jucer sam maloj rekla da ne izlazi dok ne prodje obiteljski rostilj koji imamo popodne, pa vjerujem da ce vec sada slusati mamu i da cu se posteno najesti user posted image

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1280
7.7.2013 9:25:23   
emaemily
Jutro ljetne... da mi je kuci biti kao vi... ja ostajem jos..opet na tokolizi i sad stanje super,nazalost brisevi i urinokultura pokazali Bakterije pa Sam Na Antibioticima.. Strah Me al Ne Dam se..sve Cu Izdrzat za svog sincica user posted image user posted image Ovdje sam Vec 2 tjedna I brzo ki Proletilo Tako da Me To Tjesi sad Sam 33+1 saljem vam Svima Pusu Drzite se I Nek Bebice Stizu Zive I Zdrave....user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1281
7.7.2013 9:50:07   
JELENKO VG
Dobro jutro ljetne buškiceuser posted image user posted image
Da se i ja prijavim!
user posted image popili i sada odmaramo...bebica se rasteže,lijepo joj je u buškici,neda joj se nikamouser posted image
Paola-sretno danas,javi se ako budeš mogla i želim ti da što prije dođe mala Paolicauser posted image user posted image
Emaemily-izdrži još malo,bit će sve ok...i mali sinčić uskoro dolaziiiiuser posted image
Za dva dana mi je pregled,vidjet ćemo šta kažu....za sada ne osjetim trudove...tu i tamo nešto me pikne...ali se nadam da će sve to krenuti prirodnim putem,danas treći dan od termina!!
Već dva dana za redom me navečer prije spavanja toliko boli zub da zvijezde brojim,i to baš sada...a nije me bolio sigurno godinu danauser posted image ....
Luci-ima kakvih novosti??
Ajde da koja srpanjska beba više krene!!!

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 1282
7.7.2013 11:02:35   
danijela8
Cure danas vam je lijep datum, 07.07. user posted image Vjerojatno mi se sviđa jer sam ja rođena 08.08. user posted image Ajde mogla je koja danas rodit!!!

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1283
7.7.2013 11:22:36   
mamasita
dan ljetneuser posted image
kod nas toliko sparno i ruće da je to za krepat,bili po špežu i popili kavu,malo se prošetali,mm radi ujutro,popodne idemo na more.
ja do prije mjesec dana govorila kako ću na more po cijele daneuser posted image aha moš mislit,slabo spavam budim se sto puta i noćas me Paola toliko izšutala da je to bilo strašno,imala sam osjećaj da će iskočiti van.
Luci i Jelenko user posted image user posted image da više krenete i ugledate Lauru i Emu,Plavka nadam se da ćeš i ti brzo kao i and1user posted image user posted image user posted image user posted image
Paola neka ti sve prođe kako si želiš i user posted image user posted image neka Paolica što prije i lakše dođe na svijet.
Emaemily dušo,znam i vjerujem da je teško jako,ali izdržati ćeš ti to,mi smo žene jake i sve možemo izdržatiuser posted image user posted image
ostale okruglice jeste mi dobro?jao ja još brojim dvadesetak dana a možda i prije i naravno torba mi je prazna,drugo sve imamo,još samo moramo po kolica i krevetić
to je ukratko to,danas za ručak nema nakuhavanja imamo pizzu user posted image

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 1284
7.7.2013 11:23:56   
mamasita
eh da i sutra u 14.30 imam pregled i uzt i ctg kod ginića pa ćemo vidjeti kakvo je stanje,jedva čekam :)

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1285
7.7.2013 11:27:02   
plavka
Dan curke.....
Dakle ovo vrijeme mi je katastrofa user posted image svaku večer već ima 3 dana kako kuburim sa jako niskim tlakom, neki dan sam baš pisala ruwenzor kako se borim s njim kad ono kod promjene vremena meni katastrofa, probala sam čak i sa malo crnog vina i coca-cole... Jutros sam u 7h dok su moji još spavali išla peglat i uspijela sam sve ispeglati nemam zaostataka ništa...
Što je sa Luci.buci ??? Paola06 držim fige da ugledaš danas svoju princcipesu!!! Jelenko kaj ti čekaš??? And1 i ti si blizu termina zar ne??? Sarah a di si ti nestala, dal se mi vidimo u utorak??? Mamasita javi se sutra sa info.... i spremaj torbu!!! Emaemily znam da je teško ali bolje da si pod njihovom kontrolom te da se izlječiš prije nego bebica dođe!!!
Ja sam mislila da kad je upitanju drugi porod da bude bebica prije izašla kad ono ništa.... Imat ću dvije tvrdoglave curke... Izgleda da ću ipak morat vaditi krv sutra jer kod mene pomaka nema!!! U utorak pak na pregled pa budem naizad znala kako i što dalje!!!

< Poruku je uredio plavka -- 7.7.2013 11:30:02 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 1286
7.7.2013 11:38:21   
mamasita
plavka,ja sam oba dvije 6 dana prije rodila,zezam se sa mužem da ovaj put neću stići do rodilišta jer san sa E u rađaoni provela 11 sati a sa N 1,5user posted image user posted image ovaj put ću rodit negdje putem user posted image user posted image user posted image
o lijepa moja i ja imam niski tlak,neki dan kada mi nije bilo dobro bio mi je 80/50 i katastrofa ajme meni bila sam blijeda ko krpa i samo mi se zacrnilo pred očima,grozan filing....inače mi je normalan 100/70.
da,moram pothitno spremat torbuuser posted image
tko zna ako sam se još otvorila jer sam zadnji put bila otvorena 2 prsta :)

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1287
7.7.2013 13:38:26   
sarah_zg
Evo me na ptijavak! Išli u City centar, opeljesila sam muller. Kupila pelene,maramice i jos sto stvari za kucu kaj mi treba. Tek sad pravim rucak, a umirem od gladi. Jucer je bilo užasno vrijeme i ja sam jedva izgurala dan. Muž bio na putu, a ja po onoj sparini navalila pec kuflice. Luda sam 100%!
A kod mene jucer u dvorištu se skupila djeca, a onda i mame navalile na kavu... Čitav dan neki muving! Sinoć sam bas bila strgana. Muž se vratio s hrpetinom prljave robe, a mene noćas uhvatila panika da cu rodit pa sam jutros to sve išla prati da imaju čisto ako ja odem. user posted image
UH, sinoć me bas neki strah počeo lovit, zaspala sam iza 1!
Plavka, vidimo se u utorak, ako ne rodis! Imat cu crne hlače, plavu tuniku i smedju kosu. Debela sam, al vjerojatno bude jos debelih tamo pa to bas i nije znak raspoznavanja. E da, bijela torba. Valjda ne budu sve buce s bijelom torbom?
E u mulleru sam danas vidjela najezdu trudnica! A piše u novinama da izumiremo, a ja kud god se okrenem vidim trbuhe!
Meni se čini da su sve vitke i zrihtane osim mene! U srijedu sam narucena na friz i farbanje, barem nesto za samopouzdanje!

< Poruku je uredio sarah_zg -- 7.7.2013 13:39:43 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1288
7.7.2013 18:53:07   
Teona
Nisam bila bas aktivna tu ali da javim da sam rodila sinoc malog deckica

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1289
7.7.2013 19:51:47   
and1
cestitam teona i sto brzi oporavak user posted image
stigla nam i prva srpanjska bebica :)) sada vam preostaje samo mazenje user posted image

(Odgovor članu Teona)
Neposredna veza do poruke: 1290
7.7.2013 20:06:37   
Tania
Pozdrav svim ljetnim trudnicama kao i onima koje su već postale mame! user posted image
Evo da se i ja malo javim, odbrojavanje je počelo, do termina 20 dana... Strah me, ali koliko me strah toliko i jedva čekam vidjeti svoju princezicu user posted image
Meni je trudnoća protekla u redu, evo tek sad pred kraj oticanje nogu i one kontrakcije u maternici, ponekad toliko jake da me zabrinu. Ali valjda se to tijelo priprema na porod. U super sam kondiciji, radila do svibnja i svaki dan sam na nogama, dobila 12 kg, tako da se neću sada previše žaliti na to oticanje nogu user posted image
Puno pusa svima i da izdržimo ove ljetne vrućine! user posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1291
7.7.2013 21:31:53   
sarah_zg
IZVORNA PORUKA: Teona

Nisam bila bas aktivna tu ali da javim da sam rodila sinoc malog deckica

Čestitam od srca! user posted image
Nisi li ti trebala dan poslije mene? 1.8.?sad sam u strahu da bi i ja mogla svaki čas, a sve se mislim imam vremena!
Javi nam se s pričom kad stignes!
Tania, bas mi je drago da si se javila. Mi smo isto tu negdje s terminom! Sretno u odbrojavanju!

< Poruku je uredio sarah_zg -- 7.7.2013 21:33:16 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Teona)
Neposredna veza do poruke: 1292
7.7.2013 23:09:47   
mamasita
Teona čestitam na bebolini i želim vam svu sreću svijetauser posted image user posted image ajme kada ti je bio termin?onda bi i ja moglauser posted image user posted image veoma brzouser posted image sarah mi smo tu negdje,dan dva razlikeuser posted image nadam se samo da ne prenesemuser posted image
Luci,Jelenko ima li kakvih pomaka?
ja sam umorna kao pas,i tek sad mogu disati,inače cijeli dan živim i dišem na škrge koliko mi je toplo,nažderala sam se danas sladoleda previše,rekla bi N mama papaš sladoled od punči(od punča user posted image user posted image )
curke i mm hrču a ja ću još malo user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1293
8.7.2013 8:25:07   
mamasita
jutrooooo debele user posted image
ima li pomaka ikakvoga?
šaljemm puse i tipkamo se kasnijeuser posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1294
8.7.2013 8:34:26   
Teona
Sara, da ja sam trebala biti iza tebe, termin je bio 1.8. Ali bebac je odlucio izaci ranije, samoinicijativno, nisam ga ja tjerala ;)
I ja sam mislila da imam jos vremena za pripremu, skupljanje stvari pa sam sve laganini i polako obavljala

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1295
8.7.2013 8:38:21   
and1
jutro! ima li koga za user posted image ,inace ju ne pijem ali danas mi je bas dosao gust..naspavala se,a zadnjih dva sata se i nazuljala u krevetu moje curice user posted image

kazu da se za vrijeme mladog i punog mjeseca rada vise djece,a nama je danas mladi mjesec pa da vidimo hoce li to utjecati na nase srpanjske bebice user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1296
8.7.2013 8:42:17   
JELENKO VG
Jutroooo!!!
Teona-čestitke na dečkiću,sada uživajteeuser posted image user posted image
Evo sjedim,pijem kavu...uživamuser posted image
Noćas nisam oka sklopila,išla valjda deset puta na wc,E me tako jako stiskala dolje da sam mislila da će izletiti van,užasan pritisak...I mislim si,evo ziher će ujutro krenuti...a kad ono ništa,neće i nećeuser posted image
Sutra sam na pregledu,pa me možda i ostave....ali ja bi najrađe kada bi sve krenulo prirodno!!
Luci,Paola??ne javljaju se,možda već drže svoje bebiceuser posted image
Mamasita.i ja jučer maznula tri kuglice sladoleda,i nije mi dosta bilouser posted image
Moram sada juriti kod socijalnog ginića da mi da uputnicu za sutra...i ta naša birokracijauser posted image user posted image ..
Svaki put za pregled u bolnici moram imati novu uputnicu!!!
Tipkamo se kasnije!!!!
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1297
8.7.2013 10:16:11   
ruwenzor
Bokić! Mi se spremamo na more user posted image pa da vas pozdravim prije neg odemo.
Baš sam gledala popis- većina okruglica bi trebala držati u naručju svoje bebice kad se vratim pa vam svima želim super porod i da sve prođe bez komplikacija, da se brzo oporavite i uživate sa svojim malim user posted image što više, a user posted image nek nam svima lijepo rastu i napreduju
Teona čestitam na bebici user posted image
Jelenko kaj stvano moraš svaki put po novu uputnicu??? user posted image S N prije 2 god sam dobila 1 i to je bilo to. Bezveze da te tak šeću. Jel to neka nova praksa ili?
Plavka jel crno vino pomoglo? Nisam do sad ni kapljice popila u obje t, ali ako pomogne da mi se tlak normallizira pristajem na koji guc bez pardona.
Uživajte, budem vas čitala povremeno, pusa

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

Neposredna veza do poruke: 1298
8.7.2013 11:02:39   
JELENKO VG
Ruwenzor-joj šta bi dala da sada mogu na more!!! Uživaj!!!!!
Da,kako sam išla svaki tjedan,morala sam nositi novu uputnicu....sad mi je prošao termin pa ću ići svaka dva dana ako se što ne pokrene i odmah mi je dao dvije...ma čista glupostuser posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1299
8.7.2013 11:38:28   
mamasita
Ruwenzor lijepo se zabavite i nakupajte i nauživajte,neznam kako je more kod vas ali ovdje je baš osvježavajuće,ova zadnja kiša ga je dosta ohladila,i opet je neko čudno vrijeme,kako bi mi rekli ni vrit ni mimouser posted image user posted image ali meni tako paše,onako malo puše i malo je oblačno,taman meni po mjeri.
bila sa sekom i Chiarom i svojim curkama i mojim tatom na kavici i po špežu,curke se malo poigrale,sad gledaju nickelodion i mirne su ko bubice,ali to neće dugo trajatiuser posted image user posted image
i bila tako u pekari curama po slance,i mislim si oću i ja pojest nešto,i tako sam otišla po sladoleduser posted image user posted image user posted image nisam normalna,ja sam ga u mogućnosti pojesti na kile user posted image danas kuham carbonaru to je brzo gotovo,stavila sam robu prat i onda kada sve sredim oko 14 idem na pregled,joj jedva čekam da vidim što će mi rećiuser posted image
jučer sam se tako lijepo sredila,sva sam se obrijala(na slijepo)user posted image user posted image user posted image pa sam pitala E dali sam dobro jer nemam ogledala malog ona se smijala kako mi je gospođa velikauser posted image user posted image
malo sam bolje spavala,mm radi ujutro,jadan u 4.10 ujutro se digao za na posao,miš moj nenaspavani.
ajde cure oće krenuti više te tvrdoglavice beboliniceuser posted image user posted image još će moja kolovoška P vas preteć user posted image

Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

indigo djeca
keksić

da li mislite da ste vi ili vaša djeca "indigo djeca"?

da, i ja i moja djeca/dijete (27%)

moje dijete je (4%)

ja jesam (3%)

neznam, nisam sigurna (29%)

ne, nitko (25%)

nešto treće....... (12%)

Broj svih glasova: 73

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!