|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
3.7.2013 8:48:58   
sarah_zg
Jutro! Ja hodocastim danas od dr. do firme pa do HZZO-a! Otvaram porodiljni. Danas mi je 28 dana do poroda. Jucer sam prvi put imala oteceni zglobove, jutros kila vise na vagi. Valjda mi se zadržala tekućina!
Ajde Paola, nadam se da će se nesto pokrenut!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1201
3.7.2013 9:04:35   
angel@
Drage moje dobro vam jutro... iza mene je jedna u nizu ne prospavanih noći,Davida ne boli ništa nego je naučio da kad zaplače da ga tata odma digne,a sinoć mu je tata zaspao ko top i nije ga čuo.... nije htio spavati u svom krevetiću,a kad sam ga prebacila kod nas zaspao je bez problema čim je tatu osjetio.... user posted image

Draga moja Paola pedijatrica nam je rekla da od dana mog očekivanog termina sačekamo još 20 dana jer je ranije rođen i bio mi je 13 dana na neonatologiji pa čisto opreza radi,tako da jedva čekam kad ću ga odvesti u šetnju.... mi smo ipak odlučili da odemo izvaditi svi skupa krvnu grupu da budemo mirni,a i onako mu sad slijede prve kontrole pa ćemo i to onda usput obaviti.... moj bebač ima 3,600 grama ali ga ne dojim jer mi je i ono mlijeka što je krenulo stalo onaj dan kad je on izašao iz bolnice tako da sam ga stavila na bebimil tako su ga i u rodilištu hranili i lipo napreduje sve u svemu ja sam sa njim zadovoljna jedino što lukavac mali iskorištava to kad mu je tata kući da bude na rukama jer ga mm ne može slušati kako plače.... user posted image user posted image user posted image

Cure drage nadam se da će i vaše beboline uskoro vani i da ćete ih vrlo brzo držati u naručju.... user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1202
3.7.2013 11:35:41   
Anoniman
Pozdrav ljetne curke, moram se malo ubaciti
na vašu temu, a vezano za krvne grupe.
Roditelji koji imaju krvnu grupo A, mogu dobiti dijete
krvne grupe A ili 0, al roditelji koji imaju krvnu grupu 0,
mogu dobiti dijete krvne grupe 0.
http://www.plivazdravlje.hr/aktualno/clanak/3217/Krvne-grupe.html#4642

Moguće je da je bila greška u labu....

(Odgovor članu angel@)
  Neposredna veza do poruke: 1203
3.7.2013 12:17:47   
emaemily
Drage curke,nazalost nisam doma,ostajem do 34. Tjedna ima malih kontrakcija pa da se nadgledaju,danas 32+4 nije to strasno,cura mi fali srce mi puce al moram bit hrabra zbog malog misa u pupi.Ima 2.2kg fino napreduje.Nadam se da ce mi dani brzo izletiti.Pusa

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1204
3.7.2013 12:52:35   
sarah_zg
Ema bas ni je zao sto te nisu pustili, a s druge strane, bolje da te promatraju.
Pepi, vaše kombinacije krvne grupe mogu dat i nulu, a ne znam sta je kod Angele. Izvadite krv pa ćete vidjeti. Moji mama i tata su A, jedno plus, a jedno minus, a ja sam nula.
Otvorila sam porodiljni! Od jutros se naganjam s tim papirima. Naravno da sam najviše vremena izgubila u svojoj firmi! Ne bi mi bilo krivo da se nisam najavila jucer i rekla sta mi treba itd., ali zasto bi bilo jednostavno kad može komplicirano?! Sad sam došla doma mrtva umorna od javnog prijevoza i legla sam i ne micem se dok dečki ne dodju!
Kad smo kod javnog prijevoza: jel vam se ustaju ljudi u tramvaju i busu? Meni se jutros jedna starija zena ustala u busu, ostatak sam skoro sve stajala, ako nisam uspjela ulovit mjesto!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 1205
3.7.2013 15:04:14   
paola06
Cure,evo mene konačno s pregleda! Opet čekanje od cca.9,30-12h.... Danas je očito dan za rađanje,dr je svako malo trčao u rodilišteuser posted image user posted image user posted image
Uglavnom,kod mene ništa novo,otvorena minimalno,kao i protekla 3 tj, plodna voda ok,snimila sam i ctg koji je isto dobar, ponovno me naručio na pregled u petak,tada ću biti punih 41tt.
Ako ne rodim do petka tj.kroz vikend,naručio me u ponedjeljak za prijem u bolnicu i inducirani poroduser posted image user posted image user posted image
Pravilo je,barem u Vinogradskoj da induciraju porod 10 dana nakon termina.
Ema, baš mi je žao što ostaješ u bolnici,ali odlučili su ono što je najbolje tj. u interesu tebe i djeteta. A i nikad neznaš,možda te puste i ranije ako sve bude ok.....

Ostale cure?

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1206
3.7.2013 15:50:40   
angel@
Draga Sarah kod mene je situacija da smo i ja i mm 0,samo što je on 0-,a ja sam 0+,a bebina krvna grupa je A+ user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1207
3.7.2013 17:05:10   
mamasita
HELLLLOOOOOOO AJM BEK user posted image user posted image
kako ste?ljubim vas i čudno se osjećam napokon imati komp yeahhhh

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1208
3.7.2013 18:03:37   
sarah_zg
Mamasitaaaaaa, di su? Kako si? Sitno brojimo, ha?
Angel@, ja mislim da su nekome krivo odredili krvnu grupu! Kad je muž to radio? Ti di pretpostavljam vadila na početku trudnoće. Najbolje da za početak pošaljes muza da izvadi ponovo pa ćeš vidjeti.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1209
3.7.2013 19:11:09   
mamasita
evo me konačno,da danas brojim još točno 30 danauser posted image ali se tako nekako čudno osjećam,imam neki osjećaj da bi mogla ovih dana,neznam niti opisati kako se osjećam,leđa me nekako boluckaju,budemo vidjeli,danas sam se baš nahodala i umorila.e da otvorena sam 2cmuser posted image u pon idem na kontrolu,rekao mi je ginić da sam ja za dva tjedna gotova eventualno tri,pošto sam trećerotka.
P ima oko 3kg sad,i danas sam točno 36 tjedan user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1210
3.7.2013 19:50:17   
sarah_zg
Tak se i meni čini da cu brzo, al mislim da je to od umora. Danas sam pet sati hodala i vozikala se javnim prijevozom! Bas sam smozdena nekako! Meni he jos 28 dana do dana D. Samo da ne prenesem- sve ostalo može! Pregled mi je u utorak pa cemo vidjeti sta kaze dr. Prije dva tjedna mala je bila 2200 a ja skroz zatvorena. Sad se nadam da je mala narasla i da sam se barem malo počela otvarati!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1211
3.7.2013 21:33:08   
JELENKO VG
hejjjjjj cureee!!user posted image user posted image

polako sve sitno brojite..jeeeuser posted image user posted image
Ja danas cijeli dan radim,sprema,čistim,hodam nebi li se nešto pokrenulo,ali ništa...nit imam kakve bolove,ništaaaa
Sutra termin,svi me zivkaju,dave da kad ćuuser posted image
Paola,znači tako je u Vinogradskoj da tek deseti dan induciraju??
Ja sve nešto imam osjećaj da ću ja kao i ti user posted image
javim ako nešto krene.....
user posted image user posted image user posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1212
3.7.2013 21:50:31   
mamasita
JELENKO držim fige da te krene user posted image user posted image
draga moja,jel te boli iza kičma?jel mene baš onako kao da me netko opali zaboli ali ne u nekim normalnim intervalima da su kao trudovi ma neznam ni sama,bebolina mi je veća prema utz tjedan i dva dana što znači prema utz da sam danas 37+2,imam nagon onako kao dami se,sa oproštenjem kaki svako malo....neznam sva sam zbunjena i sve sam zaboravila od prva dva puta,bude li mi ovako sutra ići ću do dr-a da me malo pregleda(ako se preko noći nešto ne desiuser posted image user posted image )

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1213
4.7.2013 6:42:13   
sarah_zg
Jutro, ljetne! Ima budnih?
Moja beba je bila aktivna sinoć od 8-1 u noci. Ali to toliko intenzivno da nisam znala sta radi! Pa ta se nekoliko puta okrenula, protegnula... Ne znam ni ja sta sve nije napravila. Znam da je kao kasno za okretanje, ali kako ona nije bas velika mislim da joj to jos uspijeva. Jeste spremila sve za rodiliste? Ja kao jesam, ali stalno mi nesto fali. Trebam kupit ad mlijeko jer prošli put to nisam imala pa je muž po noci išao u dez ljekarnu po bocicu i mlijeko. Sad cu pripremiti i daj Boze da mi ne bude trebalo!
Mm na putu do subote. Valjda neću neke trudove dobit za to vrijeme. Mali mi je danas doma. Idemo na kavicu kod susjede oko 9 a ostatak dana uzivancija!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1214
4.7.2013 7:51:49   
and1
jutro!
evo moja noc je bila "burna"..probudila sam se bila oko 1 i pol i kako sam se digla tako me sastavila ostra bol,poceli su trudovi koji su bili redoviti na 10 min razmaka..pocelo me i prirodno cistiti.. setuckala sam po stanu,pokupila ves,slozila ga,razmisljala kako cu sto duze biti doma min.do 6 ujutro ukoliko se mala probudi.. tamo oko 4 sam odlucila da cu leci jos malo, pokusati odspavati i ja sam nekim cudom uspjela zaspati i evo digla se,ni traga ni glasa od bilo kakvih trudova,stezanja nista..a tako sam bila uvjerena da je sve krenulo, totalno sam zbunjena user posted image
danas imam i kontrolu pa cemo vidjeti sta ce reci..

kako ste vi ljetnice drage?
mamasita drago mi je da si se vratila,mogle bi mi skupa u rodiliste user posted image

sarah neznam ja bih rekla na iducoj kontroli o toj aktivnosti..za svaki slucaj..kazu da ne valja ako beba postane preaktivna,kao da ju nesto muci onda..
ali i moja je prije 3 veceri izvodila kao nikada do sada,samo sam cekala da si potrga vodenjak..

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1215
4.7.2013 7:52:50   
plavka
Jutro curke, evo popila coffe, otpratila svoje i sad malo surfam jer čekam da prođe ova jutarnja gužva u javnom prijevozu pa idem kd socijalnog ginića po silne uputnice te se nadam da mi uopće nebudu trebale da se bar prodim prijeeeee.... Moja torba je spremna i mislim da sam u nju sve potrpala a čega nema bez toga se može... jučer sredila dio stana, prozore, zavjese još mi je ostala samo blagovaona, sad već cijeli tjedan navečer moram s malom van u park a park krcat kao da se nešto dijeli i fala bogu svi me gledaju koliki trbuh imam user posted image .... moram priznat da mi se sad dižu u busu i u tramvaju, nije baš da mi se sijedi ali me strah da me netko ne gurnee... Curke jeste li sve na broju??? Sarah kad si ti u utorak gore na pregledu???

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1216
4.7.2013 7:59:50   
sarah_zg
Bome sam se sinoć sjetila naše Angele koja je rekla da se mali dva puta okrenuo i potrgao vodenjak i to mjesec dana prije poroda. Jos su mi i noge bile ko balvani sinoć i to prvi put u ovoj trudnoći.
Plavka, u 11 sam narucena, pokušat cu doc ranije jer dok ja to nadjem... Prepoznat ćeš me, vjerojatno sam najdeblja od svih trudnica - u 90-ima
user posted image user posted image
Jel dr. M drami za kilograme?
And1, ne da mi se tražit popis. Kad ti je ono termin?
Di nam je lucibuci? Da se nije kaj pokrenulo?

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1217
4.7.2013 8:04:39   
and1
i meni cesto padne na pamet ta angelina recenica :))
meni je danas termin po ZM, a po UZV napisao oko 14.7 i on racuna na taj po UZV..

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1218
4.7.2013 8:09:38   
plavka
Tamo očito sestra veli svima da dođu oko cca 11 h.... Ako se ne porodim vidimo se tamo i ja sam ti okruglica imam ti kosu malo ispod ramena i svijetle pramiče.... Ma vraga ti doktor gleda kg. bar nisam primjetila da da.... Stvarno gdi nam je Lucibuci zar njoj nije sad termin??? Joj i moja je curka aktivna cijelo vrijeme zadnji put niti ctg nismo uspijeli napraviti kak spada jer je kraljica lupala po tome!!! A doktor je samo nakon vaginalnog pregleda skomentirao kao mala skače ha... valjda je sve smekšano dole.... Sad me brine dal budu mi htijeli opet vaditi krv u petrovoj jer su mi zadnji put rekli da je to to i nema više potrebe a dr.M. traži još jedan nalaz user posted image i to od ponedeljka za utorak onak hellouuuuu...

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1219
4.7.2013 8:18:01   
sarah_zg
Tebe su stvarno ispikali, nema sta! Nikad kraja! Bum ti u ponedjeljak javila kaj cu imat na sebi. Kad se od pet tunika koje nosim odlučim za jednu user posted image user posted image
Neki dan razmišljam kako bi si trebala kupit nesto za obuc i skuzim da je kraj tu i da to nema bas smisla!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1220
4.7.2013 8:18:55   
paola06
Dobro jutro cure!
Vidim da smo sve više-manje na broju, Luci nema već par dana, danas joj je termin, tko zna možda već čuva svoju bebicu....
Ja sam cijelu noć loše spavala,,mučili su me ružni snovi vezani za inducirani poroduser posted image user posted image user posted image user posted image  Dosad sam bila cool,al odkad mi je to jučer rekao,nekak nemam mira...ili mora proć dan-dva da se priviknem na tu činjenicu, a rodit se mora na ovaj ili onaj način.
And ti si stvarno imala burnu noć, baš me zanima što će ti reć danas na pregledu, javi nam obavezno!
Jelenko da tak je u Vinogradskoj, 10-ti dan nakon termina zaprimaju u bolnicu i induciraju ( neznam dal isti dan,možda čekaju još dan-dva da se eventualno nešto pokrene,daju ricinusovo ulje da pokrenu porod na prirodni način....ak ništ ne upali drip i vozi miškouser posted image user posted image user posted image ).
Na pregledu sam opet sutra,pa javim detalje.
Btw,jučer sam u trudničkoj bila jedina trudnica u 41tt, stara garnitura koju sam znala sretat u čekaoni je rodila... sretnice!

Pozdrav cure,držite fige da se nešto prirodno pokrene,užaaaasaaavaaam se induuukciijeeeee!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1221
4.7.2013 8:27:18   
sarah_zg
Ajde Paola, nije to tako strasno. Bas sam bila prije dva dana kod frendice koja he rodila u vinogradskoj i oduševljena je. Kaze da su je mazili i pazili. Došla je na pregled, oni skuzili da je otvorena i ostavili je, dali drip i za par sati je rodila. Ima 4 savica!
Tako da ne trebaš panicarit! Ja sam imala užasnu indukciju i gle me, opet sam trudna! Znaci nije tako strasno! Prezivi se sve! Samo hrabro!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1222
4.7.2013 8:27:59   
and1
sad sam skicnula luci na fejs i nema nista jos na zidu, vjerovatno je jos u komadu :)

paola zaista se nadam da ce ti se prirodno pokrenuti, iako sam citala bas lijepe price sa indukcije pa nisam dobila dojam da je i to strasno :)

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1223
4.7.2013 8:32:40   
plavka
Paola ja sam ti u prvoj trudnoći dobila bocu dripa jer sam se otvorila 6 cm. i onda stala, sijećam se samo da im se onada zagužvalo i ostavili me na stolu a trudovi su me derali za poluditi....
Sad mi je isto doc. napisao inducirani porod i ??? nije da mi je baš svejednoo ali s obzirom na moju situaciju i njihovo i moje neznanje, htijela bih se poroditi još jučer...

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1224
4.7.2013 9:06:56   
paola06
And, Sarah, cure hvala na podršci, i utješnim riječimauser posted image  Ma,znam,vjerojatno nije tak strašno, više je to neki strah od nepoznatog, da se nešto ne zakomplicira.... a i jučer sam poslije bolnice malo surfala i načitala se svakakvih priča,pa je dio straha vjerojatno rezultat i toga. Vjerujem da će sve biti ok, doktori valjda znaju najbolje...
Plavka nadam se da ćemo i ti i ja izbjeći inducirani,ali ako nebude druge mogućnosti nema nam druge nego se prepustiti u ruke doktora i neka nam sve prođe što brže i bezbolnije.user posted image user posted image user posted image

Za sve cure u terminu malo pozitivnih vibri da sve prođe suupeer, i da što prije uživamo sa svojim bebicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

svjetlo DA ili NE
Admin

Da li držite upaljeno svijetlo tokom noči u sobi gdje vam spava beba?

Da. (0%)

Ne. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!