ruwenzor
|
Evo da prijavim- bili ujutro kod Kosa na uvz, kaže da je curka savršena, sve uredno, nema znakova da bi tokso prešla na nju, uvz se slaže s amnorejom pa bi termin po njemu bio 30.08., ima 1915 g i okrenuta je na glavicu, nadam se da će tak i ostati, mišica moja mala U pon idemo na more na 3 tj da mi N još malo uživa i brčka se, mm bude dolazio kad bude mogao (čuva GO da bude s nama kad se H rodi), oslobodila sam ormarić za H stvari, samo ih još moram oprat i opeglat, to planiram kad se vratimo a ako se slučajno H požuri bude mm il teta Tanja- frendica koja mi pazi N kad zatreba, pljevi vrt, veže paradajze, ma svašta- pusa teti Tanji usput angel drago mi je da ste riješili zavrzlamu oko krvne grupe, uživaj s treća beba želim ti brz oporavak i puno uživancije s bebačom, pusa tebi i njemu i tvojim curama Luci ja sam s N išla u bolnicu kad su bili pravilni trudovi na 4 min, vratili me doma, došla slijedeći dan s užasno nepravilnim trudovima i htjeli me opet vratiti al se nisam dala, pukao mi je vodenjak i rekla sam da neću doma stalno prat podove iza sebe neg ostajem tu i nisu bili baš happy jer kao neću još barem 12h, bila sam otvorena jedva prst, ali "samo" 6h iza toga sam rodila- još uvijek s nepravilnim trudovima, tak da po meni taj školski razmak ništ ne znači- pa bolje otići kad ti se čini da se nešt zbiva neg ostat doma i čekati savršeni razmak i trajanje i ko zna kaj... mamasita drago mi je da si se vratila, uvijek me nasmiješ s nečim ne žuri još, ima tvoja bebica još koji tjedan u bušici paola, and1, plavka, jelenko bacajte se na muževe i uživajte , ionak poslije ne budete tak skoro pa ih sad iskoristite do maximuma, ne vjerujem da će se žaliti