|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
4.7.2013 10:10:25   
Luci.Buci
ej mamike :)
evo mi radimo punjenu papriku za ručak mmmm... moja braća i tata nemogu bez mame (kuća je u kaosu) pa mislim da ću ju poslat doma kak god da nemogu više ništa sama i da mi je teško.
Jučer bio termin, ništa se ne događa osim da su se bolovi pojačali i otvorenija za 1 prst. sutra smo opet naručene pa ću vidjet.
Koji kaos jučer u rađaoni, sve rađaju i prije termina a moja Laurić se neda.
Aktivna je užasno, jučer kad smo kartali belu se tako vrpoljila da sam osjetila u trbuhu da je kost škljocnula (čak sam pitala mamu dal si može nogu polomit jer se fakat osjetilo škljoc user posted image da ne spominjem kolko me to još dodatno boli, al onda počnem stajat pa se umiri )

Veli mama da je na mene Laurić pošto je ona mene prenijela 11 dana. vidjet ćemo već smo svi na iglama. kak se vi osjećate?

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1226
4.7.2013 10:14:15   
JELENKO VG
Dobro jutro ljetniceeeeuser posted image user posted image
Danas mi je tremin i baš ništa se ne događauser posted image
Mamasita i And1-meni se čini da ste vi blizu po ovome šta pišeteuser posted image
A prošli tjedan mi je ispao taj sluzni čep,imala sam bolove u donjem dijelu leđa,svako malo me nešto pikne ali izgleda da se to kod mnene jako sporo odvija.
Mislim da ni kod Luci još nema niš,vidim na fejsu :)
Paola-strpii se još koji malo,sad je već pitanje danauser posted image user posted image
Ja bi najrađe da sve krene prirodno,ali ako treba inducirati neka...izdržat ćemo!!
Frendica mi prije dva tjedna rodila u Vinogradskoj i oduševljena je.Isto je imala inducirani,ali kaže da je osoblje predivno za razliku od par godina.
Mislim da ću sada ići šetati ali malo bržim korakomuser posted image user posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1227
4.7.2013 10:24:48   
mamasita
hej ljubiliceuser posted image
noć katastrofalna,budila sam se sto pedeset tisuća puta,em pišat em se nikako namjestit,više mi je stvarno dostauser posted image
JELENKOtako je i mene boljelo jučer i taj sluzni čep mi spada pomalo,svaki put kada idem pišat na papiru mi je ta sluz,bo,meni sestra jučer govori da ću ja brzo rodit još se smijala,ma tako mogu još mjesec dana,iako je dr rekao da neću.
PAOLAsve će biti ok,nemoj se sekirati previše,znam da te prpa ali znaju oni šta radeuser posted image
ljubim vas sve :)

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1228
4.7.2013 10:27:41   
Luci.Buci
ahahaha bržim korakom , carica :D mene mama na čučnjeve tjera :D bili jučer u Maksimiru al ništ i ništ :D
Ja nebi imala ništa protiv induciranog al puno jače boli. jučer rodila žena 10 dana poslije mene termin jer je bebika popila dosta plodne vode, bio je carski na kraju tako da bitno da su zdrave pa da ih i nosile ko slonice svoje 22 mj. :D

< Poruku je uredio Luci.Buci -- 4.7.2013 10:32:59 >

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

Neposredna veza do poruke: 1229
4.7.2013 10:32:32   
mamasita
Luciajde još malo pa ćeš imati svoju Laurić u svojim rukamauser posted image bit će to sve okej :)

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 1230
4.7.2013 10:36:23   
Luci.Buci
neznam jel znate bila sam ja u nedjelju jako blizu rađaone :D

imala sam trudove od 5-8 navečer pravilne svakih 5-3 min. istuširala se toplom vodom i na sv. duh. dođem tamo kad prestane, ja zbunjena, dr. me gledali koda sam najveća kumica u Hrv . :D

vidjet ćemo, samo nek su nam zdrave i nek izađu kad su si naumili :)

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1231
4.7.2013 10:37:36   
mamasita
user posted image user posted image i sigurno su bili jako veseli kada su ti trudiovi prestali ahahahahhahahahahahah
jao kako tebe ta tvoja mala račica zezauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1232
4.7.2013 10:50:27   
Luci.Buci
Baš, rekla sam da me slijedeći put vide kad bum umirala od bolova a ne kad budu u pravilnom razmaku trudovi.
rekle su za dan dva da se vidimo, sad je već 4 dana prošlo :D

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1233
4.7.2013 10:56:00   
mamasita
o lijepa moja ti ćeš ko Papalina prenest,tako je ona svaka dva dana u rodilišteuser posted image ajme ja mislim da ti je već stavrno dosta,ja samo da ne prenesem jer mi i ovako mjesec dana prije pun kufer.

Neposredna veza do poruke: 1234
4.7.2013 13:41:02   
and1
evo da vam se javim, na kontroli isto 3,5 cm otvorena, neki laganih nepravilnih trudova ima ali nista konkretno.. rekao mi kontrolu za 1 tjedan ako izdrzim, i preporucio puuuno plivati, skakati.hodati i iskoristavati muza, naravno user posted image

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1235
4.7.2013 13:48:06   
trecabeba
Evo da se i mi malo javimo..
Netko je pitao za stanje u ri rodilistu...and1 mislim....
Spavacice nosi svoje, isto tako za one koje su vec rodile u ri i misle da ce dobiti gacice i uloske kao nekad niti toga nema...
Cak i vlazne maramice za guzu bebe ponesite svoje, jer sestre nemaju vise puta...
Hrana totalna katastrofa i za mene koja nisam izbirljiva...uglavnom kruh pojela i eventualno marmeladu i putar ako je to bilo za dorucak te jogurte...
Ako rodite popodne, racunajte da ste josmin dva sata u radaoni i da cete preskociti obroke toga dana, a nakon poroda treba vamenergija pa obavezno uzmite neke kekse...dobit cete samo caj...
Toalet papir ne morate nositi, ali sapuna nikakvoga nigdje nema...dobro dodju i domestos maramice za wc...slape za kupanje obavezno....
Inace osoblje i ovog puta izvrsno...osobno cak i bolje na 5. Katu nego u radjaoni, ali tamo mi je bio moj dr pa sam imala osjecaj sigurnosti...
Svo troje djece on mi je porodio.

Inace mali je dobar, dobro cica, spava uglavnom, a ponosne sestrice uzivaju..

Paola,mamasita, jelenko, luci, and...utrka je usla u zavrsnicu; zelim vam da sto prije uhvatite vase bebolince u narucje i ljubite ih.
Pusa svima

Najstarija cura 2004
Cura 2010
Stigao braco 29.06.2013

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1236
4.7.2013 13:58:29   
angel@
Drage moje evo i nas malo.... da vam javim zavrzlama oko krvne grupe je rješena.... dogodila se greška prilikom pisanja otpusnog pisma.... beba ima KG 0- !!! user posted image user posted image user posted image TAKO DA SMO SAD MIRNI...

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu trecabeba)
Neposredna veza do poruke: 1237
4.7.2013 15:06:03   
mamasita
Treca beba čestitam na bebi,nisam čestitala jošuser posted image
ajme pa šta se tako drastično to promjenilo,dobro da znam onda moram u torbu ubaciti još tih par sitnica koje si nabrojala tnx na tome :)
kada sam zadnji put bila prije tri i pol godine apsolutno svega je bilo,i ništa nismo morali nosit čak ni jednokratne gaćice jer nas je to čekalo u sobi.
ja još nisam napravila torbu tj spremila moram to napraviti :)

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 1238
4.7.2013 15:14:47   
plavka
Evo curke ja danas išla po silne uputnice kod soc. ginića čak mi je sestra dala i za inducirani porod ako ću ga imati jer je i sama uvidjela da me šetaju sim tam kao mladog majmuna!!!
Uglavnom krenula sam poslije 9 h da izbjegnem jutarnju gužvu kad ono šipak imam dojam da je furt gužva, penzići lunjaju po gradu da ne povijeruješ, prestrašno je u ovo doba voziti se u visokoj trudnoći javnim prijevozom. Dovukla sam se doma kao krepana mačka.... Otišla sam malo odmoriti i sad završavam ručak...
Trecabeba baš mi je drago da ste se ti i bebač lijepo prilagodili i da ti lijepo cica user posted image user posted image user posted image ...
Angel i za tebe mi je drago da ste riješili misteriju oko krvne grupe, znam da i ia nebih imala mira oko toga (greške se događaju, ali u tim situacijama nemam riječi)
And1 opusti se imaš još cajta kao i ja, mada bih jučer rodila da mogu user posted image user posted image user posted image
Lucibuci sad se kladim na tebe!!!

< Poruku je uredio plavka -- 4.7.2013 15:16:26 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 1239
4.7.2013 15:34:30   
and1
hvala trecabeba! i mene je bas iznenadilo da svega fali, kad sam bila prije skoro 3g. isto je svega bilo..a za hranu to sam naucila zadnji put, ne zbog neukusa hrane ili sl.vec sto od 6 navecer do 9-10 ujutro nema nista a to mi je bilo koma, em sva iscprljena + dojenje stalno..

mogu misliti kako sestre maze i paze bracu <3

angel@ drago mi je da je sve ok na kraju i da se ipak radi o gresci user posted image

plavka jos malo,malo..i muz i curica su mi vec nestrpljivi..

sad kad se mala probudila lezimo jos malo, mazimo se i govori ona meni: ajde mama izvadi sestru van user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1240
4.7.2013 15:45:14   
ruwenzor
Evo da prijavim- bili ujutro kod Kosa na uvz, kaže da je curka savršena, sve uredno, nema znakova da bi tokso prešla na nju, uvz se slaže s amnorejom pa bi termin po njemu bio 30.08., ima 1915 g i okrenuta je na glavicu, nadam se da će tak i ostati, mišica moja mala user posted image
U pon idemo na more na 3 tj da mi N još malo uživa i brčka se, mm bude dolazio kad bude mogao (čuva GO da bude s nama kad se H rodi), oslobodila sam ormarić za H stvari, samo ih još moram oprat i opeglat, to planiram kad se vratimo a ako se slučajno H požuri bude mm user posted image il teta Tanja- frendica koja mi pazi N kad zatreba, pljevi vrt, veže paradajze, ma svašta- pusa teti Tanji usput user posted image
angel drago mi je da ste riješili zavrzlamu oko krvne grupe, uživaj s user posted image
treća beba želim ti brz oporavak i puno uživancije s bebačom, pusa tebi i njemu i tvojim curama
Luci ja sam s N išla u bolnicu kad su bili pravilni trudovi na 4 min, vratili me doma, došla slijedeći dan s užasno nepravilnim trudovima i htjeli me opet vratiti al se nisam dala, pukao mi je vodenjak i rekla sam da neću doma stalno prat podove iza sebe user posted image neg ostajem tu i nisu bili baš happy jer kao neću još barem 12h, bila sam otvorena jedva prst, ali "samo" 6h iza toga sam rodila- još uvijek s nepravilnim trudovima, tak da po meni taj školski razmak ništ ne znači- pa bolje otići kad ti se čini da se nešt zbiva neg ostat doma i čekati savršeni razmak i trajanje i ko zna kaj...
mamasita drago mi je da si se vratila, uvijek me nasmiješ s nečim user posted image ne žuri još, ima tvoja bebica još koji tjedan u bušici
paola, and1, plavka, jelenko bacajte se na muževe i uživajteuser posted image , ionak poslije ne budete tak skoro pa ih sad iskoristite do maximuma, ne vjerujem da će se žaliti user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 1241
4.7.2013 16:10:21   
paola06
Angel drago mi je da se rješila zavrzlama s krvnom grupom, eto administrativna pogreška,ne bi se trebalo događati pogotovo ne u bolnicama, al bitno da ste rijesili misterij i da ste sada mirniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uživajte sada u miru s Davidom!

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1242
5.7.2013 6:31:21   
paola06
Dobro jutro cure!
Ima li koja budna za user posted image ?
Kod mene stanje i dalje nepromijenjeno,idem danas na pregled pa ćemo vidjeti stanje i čuti plan za dalje.
Sutra mi je mami rođendan, pa ne bi htjela da me danas zadrže u bolnici, a možda ju i unuka odluči sama razveseliti za vikend i uljepšati rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luci, Jelenko, i vama su termini prošli, jel ima kakvih novosti?
Ostale cure, kakvo je stanje kod vas?

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1243
5.7.2013 7:15:21   
JELENKO VG
Dobro jutro!!
Evo i meni službeno prošao termin 1 dan!
Tek u utorak imam pregled,a do tada molim malu da se pokreneuser posted image 7
Inače,stanje je isto kao i predhodnih dana,bolovi jedva primjetni,ja se osjećam dobro..nemam pojma šta bi mislila.
A ništa čekamo i čekamo....user posted image user posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1244
5.7.2013 7:43:16   
plavka
Jutro curke evo i ja se pridružujem user posted image ali big mogla mrknuti i šnitu user posted image ...
Vidim da ste još uvijek sve na broju... Mene ovaj tijedan mala naterava svako većer u park koji je krcattt, sve čekam da me tam nekaj ulovi ali ništaaadođem u stan s natečenim nogama....
Eto ga vikend je pred nama, mm jedva čeka 15,30h da zgiba s posla, ja pak razmišljam što danas skuhati, već mi je i to tlaka...

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

Neposredna veza do poruke: 1245
5.7.2013 9:15:20   
sarah_zg
Jutro
Meni su prije dva dana noge bile balvani, jucer sam kao pazila na sol i sta jedem i danas je ok. Ja sam si bome ovaj mjesec dala oduska kaj se hrane tice. Pazila sam cijelo vrijeme a sad se znam pocastit i keksima i sladoledom. Kad u utorak stanem na vagu bit će sigurno ajmeeeee!!!
Ni ja na znam kaj bi danas. Imam tikvice u vrtu pa cu nesto s njima. Cekam frendicu da mi dodje na kavu. Mislila sam danas zavjese prati, a ne znam je li meni rano da se gnijezdim?!user posted image user posted image user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1246
5.7.2013 9:52:23   
trecabeba
Jutro i dalje sve na broju....
Paolajavi se nkon pregleda....

Mame s iskustvom kada ste svoje starije bebe prvi put izveleu setnju?

Ugodan i ne prevruc dan vam zelimo...user posted image

Najstarija cura 2004
Cura 2010
Stigao braco 29.06.2013

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1247
5.7.2013 10:24:08   
and1
moja prva je bila ranojesenska, bilo je dosta toplo i patronazna je rekla da mozemo i odmah ako se ja dobro osjecam.. mi smo sa negdje cca.7 dana izasli u setnjicu..

(Odgovor članu trecabeba)
Neposredna veza do poruke: 1248
5.7.2013 11:48:12   
ruwenzor
Mi smo svaki dan bili malo na balkonu i u dvorištu, a u prvu pravu šetnju išli 13. dan, kad je otpao pupak, tak nam je patronažna rekla da smijemo, ne sjećam se zašto.
Btw kak rješavate probleme s tlakom? Zadnjih par dana mi je dosta nizak, oko 100/50 u prosjeku, najniži je jučer bio 80/40. Pijem puno vode, izbjegavam jako sunce, jedem slano... ali ne pomaže, a baš sam umorna i ko zombi nekad, i ne mogu se igrati s N koliko bih htjela user posted image , parkić nam je ok do 10 i onda bježim u kuću, a predvečer sam u komi, ne mogu se igrati ni s mm onda user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1249
5.7.2013 12:00:33   
mamasita
hola mamiteuser posted image
evo mi došle sa kave,curke mi nisu u vrtiću po ljeti jer mi je bzvz kada se idemo kupat i tako i onako ih malo ima u vrtiću.ova toplina me ubija i zapušem se ko hipopotamus dok dođem do određene destinacije.user posted image user posted image
jučer je mm bio doma pa je donesao putni krevetić koji je bio kod njegovih za malu Chiaricu od Papaline jer se danas moja seka sprema na ribarsku pa će malena,ajme kako je narasla Chiarita,prekrašna je,spavati tu kod nas pošto ja neidem jer mi se sa ovom bušinom neide baš nikamo.bit će nona servis i ja ću uskočit što se spavanja tičeuser posted image
evo ločem hladni donat,tako mi je lijepo sjeo,loše sam opwt spavala,svako malo sam se budila za pišat,P luduje u buši,pleše i bode me taman ispod rebrauser posted image i nije baš neki ugodan osjećaj to kao grebanje.
luci i jelenko navalite na muževe možda pomogne,mi smo neki dan jutarnji opičili ttaj mi je najdražiuser posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Prerano za bebu?
пеперутка16

Da li je prerano imati želju za djetetom i za brakom u 18 godini?

Da. (0%)

Ne. (0%)

Možda. (0%)

Suviše rano. (100%)

Glupost. (0%)

Broj svih glasova: 1

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!