|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 19.9.2013 8:08:36
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Jutro mamite kako ste???Ja pijem čaj da se ugrijem jer mi je zima brrrrrr.Uskoro ću morati paliti grijanje kako je krenulo! Vrijeme je katastrofa....baš za ostat cijeli dan u krevetu! Moja bubica pajki,ja prehlađena i sve mi se čini da ću dobiti temperaturu .Inače sam osjetljiva a ovo vrijeme je baš varljivo. Sve mi se čini da počinjemo uvoditi neki red,napokon ....Po noći se budi u isto vrijeme..jede svaka 3-4 sata..Jedino što smo ju razmazili do bola i već pokazuje znakove heheeh Samo bi se nosila,cijelo vrijeme ju moramo zabavljati,pričati i baviti se njome...a prava princeza Zadnjih par dana je počela non stop pričati i gugutati,baš jako da se prepadnem...imam osjećaj da će svaki tren propričati ...Dira rukama igračke,istražuje si dijelove tijela....ma presmiješna je...I predobra beba!! ko god da nam dođe u goste čudi se kako se brzo prilagodi i kako je mirna... Čak sam se upisala na aerobic dva puta tjedno,da malo dovedem tijelo u red!!I super se osjećam...Jedino što mi tih sat vremena E tako fali da kada dođem doma kao da ju nisam tri dana vidjela ...A mora se i mama malo opustiti!!! Za sada pozdrav....javite se ostale cureee....puseeee
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 19.9.2013 8:52:26
|
|
|
|
ruwenzor
|
Joj ja bih na zumbu!!! Jelenko super da ideš na aerobic , s N sam čekala 6 mj prije neg sam krenula na squash i još godinu do zumbe, ovaj put gibam čim cure uhvate ritam da mogu pobjeći nakratko Btw ide tko na Terry Fox run ove nedjelje? Razmišljam da odemo čoporativno, mm i N s biciklom, H u kolicima a ja na rolama, ak ne bude prehladno. Sutra nam dolazi patronažna opet, nadam se da će joj pupkić otpasti, danas je već 13. dan. N u vrtiću, poslije ide s bakom kupiti "čizmice za bare" (da može skakati po barama nakon kiše ) E, kak stojite s kilama? Dobila sam 18, do sad je nestalo 10, nadam se da će se ovih 8 početi lagano topiti da se mogu uvući u netrudničku garderobu Btw, jel ima još koja trudničica il smo već sve mamice ovdje?
< Poruku je uredio ruwenzor -- 19.9.2013 8:53:26 >
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 19.9.2013 9:41:32
|
|
|
|
mamasita
|
JUTROOOOOO jesam vam falilaaaa RUWENZOR ČESTITAM OD NA H ajmo se premjestit na forum bebe i nam temu ljetne bebice
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.9.2013 11:46:24
|
|
|
|
Pipi 33
|
Hello cure!!! Mamasita kad tebe nema dulje od 2 dana odma panika!!! Pa di si ti ženo??? Sto trebamo ukucati za taj novi forum? Mi bili kod pedijatra L ima 5 kg, 57 duga! Kaze dr da super napreduje i prati krivulju rasta! Malo je zastao kad joj je slusao srce, kaze da se cuje neki sum, ali da nece raditi paniku, jer je to normalno kod malih beba, ako na slj pregledu s 4 mj se jos to bude culo, da ce poslati kod specjaliste! Necu se nervirati i misliti neg jer cu se samo deprimirati.. Tako su i curi rekli koja je bila samnom u rodilistu, digli paniku, cura plakala tj dana da bi drugi dr reko da je zdrava i da nema mjesta panici.. Dobila je jucer 2 cjepiva, nismo imali problema s nervozom i temp, samo je duze spavala nego obicno!
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.9.2013 13:51:44
|
|
|
|
mamasita
|
lijepe moje javim se kasnije kada stignem svima šaljem pusuuuu <3
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 7.10.2013 10:51:41
|
|
|
|
martinic
|
drage moje mamice...evo i mene na brzinu da vas pozdravim dok moj anđeo spava.mi smo odlično...punimo 2 mj idući tjedan.na kontroli sa mjesec dana dobili smo 1,4 kg i 3 cm narasli..samo cikimo i dalje.počeo mi je spavati skoro cijelu nuć..od 21-05..super smo,grčeva nemamo.....neznam do kad da ih očekujem!nadam se da neće doći,23.idemo na cjepljenje nadam se da temp neće biti.
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!