|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
6.1.2013 14:33:16   
pepeljuga
Bumbi draga mislim na tebeuser posted image , imeni je drugi porod bio gotov u 5 min i tebi želim takav.

Ja se sve mislim da bi mogla ovaj put uzeti epiduralnuuser posted image , da bar jednom uživam u poroduuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 801
6.1.2013 17:09:08   
bomboncic02
Cure još malo!!
Bumbi, samo hrabro, javi mi sretnu vijest user posted image

Ja sam tako sretna i mogla bih opet..
Nije još prošlo ni mjesec dana od poroda, ali ja toliko uživam u ovom malenom stvorenju da bi mogla prolaziti kroz sve ponovno.

Pepi, ja sam sada rodila prvi puta s epiduralnom i oduševljena sam! Tih posljednjih dva sata je bila tolika uživancija i sreća da bi svakom preporučila epi user posted image ..

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 802
6.1.2013 18:57:59   
Hladna
Bumbi ma lako ces ti to, kad dode taj trenutak neces se ni snaci ni mislit na boli vec ces se porodit, kad krene onda je to to- zacas gotovo, ti ces pomoc svojoj mrvici da izade van isto kao i ona tebi user posted image , ja sam sa svojim sinom imala trudove 5 i pol sati a proslo je ko da je 5 minuta user posted image

Cure ja vas redovno pratim, u proljetnim sam bebicama- termin mi je tek u 5 mjesecu a vec se sad ne mogu strpit user posted image pa zato i vas pratim i citam vasa iskustva i drzim vam fige da vam porodi produ sto brze i lakse user posted image user posted image

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 803
7.1.2013 7:31:20   
daze
Drage moje,evo me najranije jutros u bolnici,moram vadit krv jer sam rh negativna pa vec po treci put dolazim...
Uglavnom,volim doc ranije jer rade od 8 pa se poslije nakupi ljudi nikad kraja.i tako ja jutros dosla u 7 i samo jedna cura ceka prije mene,medutim u 20 min ih se nakupilo jos desetak i kad je sestra otvorila vrata da se ostave uputnice u neku kutijicu,to nagrnilo unutra ko stampedo.user posted image
Aj jos nekako kuzim penzice,al jebote neka koza me skoro srusila na vratima i ugurala svoju uputnicu u kutiju prije mene,a vidi da sam dosla prije nje i da mi je drob do nosa.digla mi tlak na milijun najranije jutrosuser posted image user posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 804
7.1.2013 8:44:04   
sminkret
Daze, i ja sam rh negativna, a kod nas ti je vađenje kvi srijedom za trudnice, pa smo sve u istom košu. Ali fascinira me pratnja, sjede ko klade kraj trudnica. Ne znam ja što je toj ljudskoj kulturu tj. kud je nestala.
I ja nosim 3 spavačice u bolnicu, prošli put za 8 dana bilo dosta tj. Nosila mama doma na pranje tak da je bilo dovoljno. Meni niko nije rekao da si uzmem one jastučiće za dojilje, a oni su mi baš bili neprocjenjivi prva 3 tjedna dok se dojenje nije "stabiliziralo" a i za ići van, po noći - trošila sam toga na kile user posted image
Sve koje hvataju grčevi - sretno!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 805
7.1.2013 9:13:46   
BUMBI
Pepe i ikica hvala vam na lijepim željamauser posted image ...Nadam se da će i meni biti barem slično kao vama.
Sinoć me opet malo uhvatilo,ali je brzo prestalo tako da još ništa.Danas zasada je dobro,nadam se da će tako ostati i do sutra do pregleda.Daze žao mi je što su takvi,ja idem uvijek pred kraj i onda nikada ne čekam dugo

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 806
7.1.2013 14:37:03   
nelly68
joj Daze jadna mogu mislit kako te naživciralo to sve,meni je najjače kad sam ja vadila krv žena neka ljuta valda sama na sebe komentira me kao da me tamo nema mislim user posted image ...Lotte meni su rekli da se nesmije a bolje da ja onda ponesem za svaki slučaj,a rekli su i bebi kremu za guzu da se ne nosi al ću ponet kad i pelene i maramice kako onda bez kreme???Nije mi jasno...i u Vk.navodno prvorotkinjama sestre presvlače bebe tek zadnji dan puste mamu.....i da se ja malo požalim kako ovaj moj mali sitniš udara ko veliki da mi navečer treba sat dva da zaspem toliko gura da mislim da će mi stomak eksplodirat...user posted image ...hej Bumbi kako to ide sa ctg-om kad su te poslali prvi put?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 807
7.1.2013 17:51:16   
maja0107
Ja sam imala 3 spavačice kratkih rukava jer je u bolnici vruće ali mi to nije bilo dovoljno pa mi je dragi svaki dan nosio na pranje, imala sam dosta mlijeka pa mi je procurivalo na njih a imala sam one vatice za grudi (nije pomoglo he he). Ponijela sam i pidjamu ali zbog carskog reza nisam mogla nositi. Kod kuće nikad ne nosim spavačice ali mjesec dana sam i kod kuće nosila jer me rana vrijedjala.. Osječka bolnica ne dozvoljava dude jer je to bolnica prijatelj djece ali neke sestre su u noćnoj smjeni dozvoljavale kad su neke bebe bezrazložno plakale i nije bilo doktora. One nastavke za bradavice su mame nosile i koristile bez problema. Čak su od nekih mama i tražile da koriste.

maja0107

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 808
7.1.2013 18:03:46   
daze
Majo kako napreduje tvoj bebac?

(Odgovor članu maja0107)
Neposredna veza do poruke: 809
7.1.2013 18:55:45   
maja0107
Super je, ima preko 5 kg i naočigled se mijenja. Jaaaaaaaaaaaako je dobra beba. Ovaj vikend je bio prehladjen, začepljen mu nosić bio. Jako mu je smetalo ali nije plakao. Savjet kod začepljenog nosića, nakapajte svoje mlijeko u nosić bebe i tako u nekoliko navrata kroz dan. Za dva dana je Mateju bilo puuno bolje. Ja sam mlijeko nakapala na žličicu, stavila ispred nosića i kako je disao, tako je ušmrkao mlijeko. Nije mu ugodno naravno ali stvarno pomaže.

maja0107

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 810
7.1.2013 19:16:26   
BUMBI
Nelly ja sam poslije 38 tj krenila na ctg.Dolazi se svaka 2,3 dana što te dobro izludiuser posted image
maja super za Muser posted image user posted image
Daze kako je na kraju prošlo jutros?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu maja0107)
Neposredna veza do poruke: 811
7.1.2013 19:50:54   
daze
user posted image za Mateja!
A nista,ona bezobraznica se progurala i zanefalit bila prva na redu.nije mi se dalo svadat najranije ujutro,njoj na dusu sta nema osnovne kultureuser posted image
A ovo mi je 3.put da vadim krv radi testa senzabilizacije,do sad je bilo ok.u srijedu je nalaz pa cemo vidit.
I e,kad smo kod toga,znaci danas sam morala do bolnice,u sridu cu morat opet po nalaz,ti Bumbi svaki drugi dan na ctg ides...pa da poludis...neznam za vas al meni je to ziva tlaka,visoka trudnoca a stalno nesto moram obilazit.i sad kad te briseve budem radila kod svoje gin morat cu ic na higijenski nosit te uzorke i opet po nalaz kroz koji dan.user posted image
A nema me ko vozit,vozim sama a jedva dovatim volan od drobauser posted image
A sta ces...toliko o umrezavanju u zdravstvu i opcenito nekom napretku.
Da vas pitam,koliko se dobije kn za novorodence od grada i kotara?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 812
7.1.2013 20:37:12   
sminkret
Sve ovisi od bolnice do bolnice, za popratnu opremu. Mojoj su dali svoju dudu u bolnici jer je bila na intenzivi, a i kad mi je dosla u sobu, i dalje smo tu dudu koristili. (Varaždin je isto rijatelj djece, tak da ko bi ga znal) ja sam piđamu mogla nositi jer ranu od carskog nisam nesto posebno osjećala, ali su mi u bolnici preporučili da nosim one jednokratne gaće jer one ništa ne stisnu, njih sam si bila ponjela u bolnicu.
Za bebu sam trebala i pelene, Vl.maramce i kremu. Samo je odjeća njihova.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 813
7.1.2013 20:51:23   
BUMBI
Daze bitno da si sve obavila.Ma znam, to je najgore kad na kraju trudnoce moras stalno negdje ici.
A sto se tice tih novaca to ti isto ide od grada do grada,svugdje je drukcije.Ja za kod nas neznam kako je sada,nek me iznenadeuser posted image
Mene opet nesta hvata,ali sad jako nisko,skroz kod zdjelice,malo me hvata panika da ne krece porod uskoro.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 814
7.1.2013 20:52:21   
cuba
Vidim da se odbrojavanje zimskih bebica polako bliži kraju user posted image user posted image user posted image
Svima koje isčekuju svoje mališane želim što lakši i brži porod, guštajte još u ovim zadnjim danima/tjednima mazeći bušicuuser posted image

daze, ja sam iz St i prije 3god sam za svog R dobila 3,800kn sve skupa. Mislim da je od države bilo 2,200kn a od gradskog kotra 1,600kn. To ti sjedne na račun mjesec nakon što predaš sve papire a prethodno moraš bebicu prijavit na općinu.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 815
7.1.2013 22:21:43   
daze
Cuba thx na info,mislim da je otprilike jos uvik tako.
Bumbi ja stalno cekam kad ces ti javit da si rodilauser posted image
U svakom slucaju,kad god da krene,sretno draga i javi se cim budes mogla!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 816
7.1.2013 22:59:35   
maminangel

IZVORNA PORUKA: daze

Bumbi ja stalno cekam kad ces ti javit da si rodilauser posted image
U svakom slucaju,kad god da krene,sretno draga i javi se cim budes mogla!

također,ajmo bumbiuser posted image ,držimo ti sve fige ovog svijeta da prođe sve 5user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 817
7.1.2013 23:14:55   
andydea
Bumbi i ja stalno virkam da vidim jesi li još 2u1 user posted image ...drži se draga i sretno user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 818
8.1.2013 7:34:24   
Lotte
Jutro trudnice moje! Ja sam jučer obavila još jedan šoping - tko bi mogao odoljeti sniženjima! I vidim da svi u čudu gledaju kako uopće mogu hodati od buše!

Daze, nadam se da će nalazi biti u redu. A što se tiče guranja, i sama sam na svojoj koži osjetila kako ljudi znaju biti bezobrazni. Neki dan stojim na blagajni i žena se ugura ispred mene ( znam da nije vidjela jer je bila gužva, ali kasnije je mogla odstupiti) i kada je skužila šta je napravila kaže ona meni: Ma vama ne smeta što sam ja stala ispred vas, brzo ću. Ja onako gledam u nju i ne mogu vjerovati user posted image user posted image

Nego cure, je li koja razmišljala o doniranju krvi iz pupkovine zakladi Ana Rukavina? Jednostavno je, brzo i naravno bezbolno, a činiš dobru stvar!

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 819
8.1.2013 7:47:35   
Lotte
... i još nešto, primijetih da nam se Sax već sugo ne javlja, sigurno je rodila!

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 820
8.1.2013 8:37:13   
BUMBI
Evo mene jos kod kuceuser posted image .Braco je izgleda dosta tvrdoglav,a mene vec ovo sve polako izluduje,nesta pocne pa stane.
Oko 12 idem u bolnicu na ctg i pregled pa da vidimo jel ima kakvih pomaka.Javit cu se ja preko cube svakako.
Ma sax je sigurno rodila, jos prosle godineuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 821
8.1.2013 10:15:29   
PinkyFunkyBirdy
Bumbić i ja stalno virim dal si možda otišla put rodilišta, ali nedaš se ti tako lako. user posted image user posted image user posted image
Želim ti ekspresno brz i lagan porod! user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 822
8.1.2013 10:17:32   
BUMBI
Hvala vam cureuser posted image user posted image
Joj,ja si sad sve nekako razmišljam da možda pitam dali je moguće da dobijem epiduralnu ako je to kod nas uopće i mogućeuser posted image ..neznam nikoga da je tako rodio....
Baš sam sva neka nervozna,nemogu dočekati pregled da vidim jel ima kakvih promjena

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 823
8.1.2013 10:21:24   
andydea
Bumbi ne moj...ja sam ju dobila sa prvom....ništa mi nije pomoglauser posted image ....mučila sam se 6h...čak mislim da mi je i odmogla...s tim da je i opasna samim tim kaj ide u leđnu moždinu....uf di  mi je pamet bila....samo ti traži tableticu za bolove kad te pita i to je to...stisni zube rodila si već jednomuser posted image ...prirodno je ipak prirodno...bit će sve ok...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 824
8.1.2013 10:24:22   
BUMBI
Hvala ti andy...
Ma nemam pojma šta bi ni ja sama,to me sad mama zvala i pitala jel sam o tome razmišljala i da pitam danas,iako me i toga strahuser posted image
Sad me počinje svega biti strah.Znači ipak to ni ne mora biti dobro.
Joj,samo da sam se još malo otvorila više od 2 prsta,ovako bez trudova to bi najviše volilauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ime za dječaka
rina26

Koje ime

Ivan (54%)

Marin (46%)

Broj svih glasova: 116

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!