|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
10.1.2013 11:38:04   
Točkica28
I ja odbrojavam,nadam se da će prirodno ovaj put user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 851
10.1.2013 11:54:31   
BUMBI
Evo mene drage moje opet kod kućeuser posted image .
Braco nam je dobrano izgleda tvrdoglavuser posted image ,nebi nas još upozna izgleda.
Trudova nema,neka male kontrakcije(dobro da sinoć nisam otišla) i što je najgore i dalje otvrena samo 2 prstauser posted image .Opet u subotu na pregled
Točkice kakvo je stanje kod tebe?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 852
10.1.2013 12:55:57   
Točkica28
Ja 1 prst otvorena,prohodna do bebine glavice. U srijedu idem opet u trudničku pa se nadam da ću biti više otvorena.
Super se osjećam,niš mi nije teško,jedino me malo manta user posted image

Mene bi kao trebali u39 inducirat ak ne krene samo.
A bumovidli.Ja ti nisam niš kg dobila ibebač je prosječan(3000kg negdje) tak da mi niš nije teško.

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 853
10.1.2013 13:45:37   
bomboncic02
Kad vas čitam tako sam uzbuđena kao da ja trebam roditi user posted image
Cure sretno i čim prije neka bude gotovo..

Nego, pitanjce, hoćemo li mi na ovoj temi pisati i o našoj djeci ili ćemo otvorit nešto posebno?
Mi danas napunili mjesec dana user posted image i bili kod pedijatrice.
Narasla je Ema 4 cm i dobila 950 g, dr je prezadovoljna napretkom, kaže da ide školski (kad nije trudnoća školska neka je bar njen napredak školski).

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

Neposredna veza do poruke: 854
10.1.2013 14:53:52   
maminangel
Daa ovdje je poprilično napeto,znači i točkica je pri kraju,neka vam je sa srećom drage moje,neka vam nebude inducirani nego kreno normalno i za časak da roditeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 855
10.1.2013 15:18:13   
honeybunny
Evo da se i ja konačno javim sa dobrim vijestima, rodila se mala Petra 31.12. Ostavljenew smo u bolnici 27. radi tlaka i zatka.. planirani carski trebao biti 31. u ranim jutarnjim satima, ali Petri se žurilo i malo iza ponoći pukne vodenjak i uhvate nas trudovi.. hvala Bogu da smo bile u bolnici, prestrasila sam se jer nisam mislila da cu osjetiti trudove, psihicki sam se spremala za carski. I tako zavrsimo hitno u rađaoni. Sada se polako oporavljam a Petra već raste.. sretne smo!!

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 856
10.1.2013 16:48:29   
Lotte
Čestitam honeybunny na maloj Petrici!!!user posted image user posted image Drago mi je da je sve dobro prošlo!

Bumbi, jesi možda pitala za epi u rodilištu?

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu honeybunny)
Neposredna veza do poruke: 857
10.1.2013 20:09:03   
BUMBI
Honeybunny cestitam na Petriuser posted image
Bomboncic vec mjesec dana proslo,bravo za Emuuser posted image
Mozda da se otvori tema bas za bebice,ti bi mogla,medju prvima si rodila,a mi ostale cemo se polako prikljucivati.
Lotte nisam pitala za epi.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 858
10.1.2013 21:04:28   
seraphyme
bravo honneyy user posted image user posted image user posted image user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 859
10.1.2013 21:10:37   
daze
Honeybunny cestitke!!!user posted image
Tockice i Bumbi drzite se,jos malo pa cete i vi drzat bebice u rukama!user posted image
Ja jedva cekam,iskreno,postaje mi sve teze.danas se jedva otusirala,a o depilaciji da ne pricam.nemoguca misija...user posted image
Evo sad bila prijateljici na rodendanu,laganini zensko druzenje i izdrzala 2 satauser posted image
Sta cu,jos one sve piju,atmosfera se zagrijava a trudnica razmislja o vodoravnom polozajuuser posted image Tako da sam se pokupila i evo me sad grijem kauc,osjecam se ko da sam kopala.
A zene sta ste rodile napravite temu,mi cemo vas se pristekat kad rodimo.

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 860
10.1.2013 21:24:16   
maminangel
honeybunny čestitam ti na curkici user posted image user posted image user posted image Ako sam dobro shvatila završila si na normalnom porodu u rađaoni a beba je bila na zadak?odlučila se cura dočekati na noge,u svakom slučaju drago mi je da je sve super završilo,uživajte mazite se i pazite,pusauser posted image user posted image Bumbi ima kaj od trudova?

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 861
11.1.2013 5:06:57   
sminkret
Koliko vas je rodilo! Svim od srca čestitam user posted image user posted image
Mi koje još imamo čekati, već bude i proljećeuser posted image
Kod nas ništa novo, ja još ništ nisam pripremila, sve je tu negdje, samo treba oprati i složiti. Voljela bih ja da me iznenadi, ali ja sam toliko zatvorena tak da mogu samo sanjati o porodu koji tjedan ili dan prijeuser posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 862
11.1.2013 9:04:21   
BUMBI
Jutro cureuser posted image
Evo mene još uvijek 2u1user posted image i kako je počelo još ću tako biti...
Ništa od trudova ni jučer,a ni danas,a da vam kažem da ih ni nebi još pošto sam otvorena samo 2 prsta,pa bi se rađe ako mogu otvorila još bar malo bez trudovauser posted image .
Jučer sam čak i do Mullera otišla i jedva sam čekala da sjednem u autouser posted image ,ali sam barem malo izašla do trgovineuser posted image
Jutros sam odvela D u vrtić i sad malo sjela da odmorim,pa moram do trgovine.
Nisam vam rekla da je mm veći paničar od meneuser posted image .Neki dan kad sam ga zvala d adođe da imam trudove,sav se uspaničio,šta će on,kako će...?user posted image Jučer prije pregleda isto tako...stalno viče "nemoj još"user posted image
Sinoć sam ga isto nešta trebala i kad sam ga nazvala sav u panici pita jel imam trudove,ajme šta će tek biti kad stvarno kreneuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 863
11.1.2013 9:46:52   
Točkica28
Hej,ja cijelu noć imala lažnjake na svakih 7 min...pih... nadam se da su me bar otvorili... pregled za tj dana...

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 864
11.1.2013 9:52:37   
Lotte
I mm je isto paničar, ali njega brine da nećemo stići do Osijeka kada sve krene.

Ne znam za vas ostale, ali meni je već stvarno užasno teško! Po noći mi je užasno bolno okretati se s boka na bok, i to me stalno budi. Na leđima ne mogu spavati jer imam nekakav pritisak na pluća i kralježnicu. Ma užas. Inače, doma radim sve kao i do sada, samo malo usporeno, ne treba mi nikakva pomoć.

Bumbi, jesi možda primijetila je li ti se bebica umirila? Navodno bi se trebala umiriti pred sam kraj. Moj je još uvijek relativno živahan.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 865
11.1.2013 9:56:05   
Lotte
Uh Točkice, držim ti fige da bude tako! I ja se nadam da ću barem biti nešto otvorenija u ponedjeljak kada idem na pregled! Inače danas sam 39 + 3 tako da me frustrira to što sam jedva prst otvorena.

Neposredna veza do poruke: 866
11.1.2013 10:03:37   
BUMBI
Točkice i kod tebe se nešta polako počinje događatiuser posted image user posted image Joj,tako sam vam i ja mislila da ću se otvoriti još bar malo,kad ono ništa,već tjedan dana 2 prsta i to mi je najgore od svegauser posted image
Točkice kako tako dugo do slijedećeg pregleda,a već si pred kraj?Vidjela sa da si rekla da će ti inducirati porod u 39 tj,zašto?
Lotte ne pričaj mi o spavanju,meni je tako već duže vremena,još ja moram se ustajati na wc bar 3 putauser posted image
Malo bude miran i pomislim to je to,pa onda opet ne,ali definitivno se više ne lupa kao prije,nema baš ni mjesta.Ali ono već kad sam imala te lažne trudove,baš se bio jako gurao,stomak mi se bio sav izobličio od njegovog guranja i to najviše pod rebra.
Meni je najgore što će me ostaviti u bolnici ako slijedeći tjedan ne krene samo od sebeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 867
11.1.2013 11:51:52   
honeybunny
maminangel.. noup na kraju sam zavrsila na hitnom carskom,, pozurili su jer je voda otisla a  i osjetila sam te neplanirane trudove :) .. jedina je razlika sto su me na kraju morali uspavati, a  ja sam htjela vidjeti svoju curu sto je bilo nemoguce s obzirom na okolnosti, ali nema veze.. sad ju gledam non-stop :)) bitno da je sve ok.. sada preostaje jedino moj oporavak od carskog..

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 868
11.1.2013 12:48:22   
nelly68
cure čestitam na bebicama user posted image user posted image user posted image ...joj vama je već blizu čitam i tresem se od straha ko šibauser posted image ...al Bumbi me utješila da kad zaboli da nema vremena za strah ja ću se držat togauser posted image ....idući tjedan ću i ja poslije pregleda po još par sitnica za bolnicu i onda i ja samo čekam svog malca user posted image

Neposredna veza do poruke: 869
11.1.2013 13:09:47   
andydea
curke,ma sad bu te vi sve 3 rodile odjednom...user posted image user posted image

Bumbi sjeti se mene...mislila sam da bum mjesec dna ranije, a prenjela 6danauser posted image
AJMO user posted image user posted image user posted image  VAN...user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 870
11.1.2013 15:39:08   
Točkica28
meni indukcija u 39tj radi gest dijabetesa, a bila sam prije tj dana naa 24h sata u bolnici sve su mi obavili pretrage pa rekli da dođem za 2 tj,tj sad već idući petak.

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 871
11.1.2013 16:22:12   
Lotte
A ti si još i prenijela Andy? Ako me sjećanje dobro služi, bila si nešto puno otvorena nekoliko tjedana prije termina?

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 872
11.1.2013 17:18:57   
honeybunny
U 12 dana koliko sam bila u bolnici, mogla sam vidjeti da je 90 % žena prenijelo..ali nemojte biti nespremne. Ja sam rodila sa 38 tjedana :) spremite stvarcice na vrijeme, da muzu ne bi dizale tlak kad bude morao traziti hehe..

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 873
11.1.2013 18:49:49   
sminkret
Točkica, koliko ti se kreću šećeri? Jel ono jako ili su malo povišeni? Pitam jer ja imam dijagnozu gestacijskog dijabetesa, makar su poslije utvrdili da mi je sve ok, i ja mjerim aparatićem i stvarno je sve u redu, dijagnoza mi je ostala. Pa me zanima kak to tretiraju u bolnici za porod?

Neposredna veza do poruke: 874
11.1.2013 19:18:46   
BUMBI
Joj,andy sječam se kako je kod tebe bilo.Svi mislili da češ ranije roditi,a ono na kraju ništa od togauser posted image
Točkice znam da si bila nedavno u bolnici zbog toga,a milsila sam da je sve ok..kako god,stiže i tvoja user posted image uskoro

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vjera i istina
mamacita

Da li trazite dokaz da je vjera (religija) u koju vjerujete istinita i gdje ju "provjeravate"?

"slijepo vjerujem" (bez trazenja dokaza) (51%)

pitam pitanja i ocekujem odgovore od onih koji znaju vise od mene (20%)

vjerujem, ali ne zelim znati istinu (9%)

ne vjerujem, pa me i nije briga (21%)

Broj svih glasova: 355

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!