|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
29.12.2012 4:28:23   
sminkret
Čestitke na bebicama!user posted image
A vi koje ste još sa trbuščićima ili trbušinama kao jauser posted image , nekako nam se vrijeme bliži. Sad kad sam u 33 tjednu, sve se lijepo kockice slažu, znam da me još čeka najintenzivniji rast, ali je i porođaj bliži.
Daze, kako prošao pregled? Meni je 4.1. vjerojatno zadnji kod gin, pa ce sljedeci puta biti u trudničkoj u ambulanti. Meni su ti baby love pelene zakon! S curkom smo počeli s pampers, pa imala konstantno prištiće (prva 2 mjeseca), patronažna nam savjetovala brdo kremica, na kraju rekla probajte s baby love pelenama, one nisu toliko umjetne. I stvarno- sve se povuklo! Koristili ih skroz. Poslije je curki ustanovljen atiopijski dermatitis, i skužila sam da je njena koža najbolji tester.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 751
29.12.2012 10:32:12   
daze
Jutro svimauser posted image
Bila sam na pregledu prekjucer,33+2 mala ima 2100,sve je u redu,mirila mi otkucaje srca,protoke posteljice i krvi.jedva izmirila koliko je beba lupala pa je ometala, i gin se smijalauser posted image
Nece mala da je snimajuuser posted image
Ugl iduci pregled 18.1. I tad ce mi radit briseve neke.a koliko sam skuzila,kod nas ne salju u bolnicu na pregled osim ako prides termin pa onda,sad neznam jel to svugdi tako ili samo u splitu?user posted image
A ovih dana mm na godisnjem pa setali po centrima,tata cili sritan sta ce dobit curicu,kupuje ne pita za cijenu.user posted image i neda nista ako nije rozo,ludji je od mene. Kupili u cartersa odijelce za izac iz rodilista,jastuk za nosit bebu dol je onako sitna i sve meni sta triba za rodilisteuser posted image
Odabrali krevetic,madrac i posteljinu al to ce sveki uzet.ugl se pripremamo i jedva cekam viseuser posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 752
29.12.2012 20:36:14   
BUMBI
Daze super za pregled i nemirnu curu.
Vidim bili ste malo i u sopingu i svasta nasliuser posted image
Mene jutros opet malo uhvatilo,ali se smirilo.
U pon idem na kontrolu za nogu i trazit cu da mi ga skinu jer necu s time moci ici roditi,tj neznam kako cu s trudovima kad me uhvate a ja nemogu hodati.Pa se nadam da cu moci stati na nogu.
Zaboravila sam reci da mi stigao mobile,ali ga nismo napravili jer treba dosta baterija.

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 753
29.12.2012 22:30:08   
daze
Auu Bumbi,mogla bi ti skoro i rodituser posted image
To kad kazes da te opet uvatilo,kakvi to bude osjecaj,jel boli ili?user posted image
Nadam se samo da ces uspit skinit gips prije poroda.
Sminket,thx za info o pelenamauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 754
30.12.2012 10:49:03   
sminkret
E Bumbi znam kako ti je, meni s prvim djetetom termin bio 2.1 (na kraju rodila 12.1). A tebe jos muci ta noga... Želim ti da ubrzo rodiš i da se noga oporavi što prije!
Daze, curka ti bas dobro napreduje! user posted image bit će pravi komad kad izađe vanuser posted image
Kod nas u vž ginekolozi šalju na trudnički pregled u bolnicu oko 37-38tj. Tada se ide na ctg i pregled (da li se što otvaraš ili kako u mojem slučaju, zatvorena da bolje ne mogu user posted image )
Ja za malca polako kupujem oblekicu. Drugo sve imamo od curke (kolica, krevetic, kadicu, nosiljku...) Uglavnom puno manje treba nego za prvouser posted image . Bila prosli tjedan u zg, i u HM super rasprodaja. Naravno, velika seka je opet najvise dobilauser posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 755
30.12.2012 12:08:37   
daze
Sminkret,kad je ono tebi termin? Vjerojatno si vec napisala,al sam preko moba pa mi tlaka vracat prethodne postove.

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 756
30.12.2012 14:16:39   
nelly68
hej cure da čestitam sa zakašnjenjem Božić svima...user posted image ...vidim da je kod vas veselo i stalno neka događanja a ja ništa di sam tu sam čekam pregled 16.još mi se daleko čini,samo mi mali neda spavat baš udara li udara a neka makar znam da je ok....

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 757
30.12.2012 14:49:48   
sminkret
Soc.gin kaže 28.2. a privat 25.2. A ja se nekako nadam da ce biti u veljači jer je prvi bio hitni hitni carski rez i da ovaj put neće tako dugo čekati prirodni porod...

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 758
30.12.2012 19:35:36   
BUMBI
Daze to me onako malo boli stomak se stvrdne pa popusti i tako odredeno vrijeme.
Ja sutra idem na kontrolu za nogu i def trazim da mi skinu,stvarno mi je dosta svega i ne mislim s gipsom ici roditi.
Sad neznam dali da odem sad koji dan u bolnicu na pregled(ctg i mozda da vide jel se otvaram)ili ne?Sta vi mislite?Iako mi je gin rekla da ne moram.
Nisam jos pohvalia mm koliko mi je puno pomogao od kada imam gips,a i D je bio superuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 759
30.12.2012 20:16:23   
daze
Bumbi a ne skodi ti da odes ako ces svakako do bolnice skidat gips.
Sminkret a zasto si isla na carski u prvoj trudnici ako se smije znat?
A mene danas u 2 navrata malo zabolilo,otprilike ko menstrualna bol i nije dugo trajalo.jel vam se to ikad desilo?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 760
30.12.2012 21:29:28   
sminkret
Bumbi, ne bi blo loše da odeš na ctg, ionako ti je termin poroda blizu. Pa da vidiš kakvo je stanje...
Daze, to bi trebale biti normalne kontrakcije kojima se tijelo sprema za porod. Ja sam isto brinula da necu prepoznat prave trudove, ali stvarno su jako prepoznatljivi kad dođu. Imala sam hitni carski bas zbog toga jer sam imala trudove a nisam se otvarala. Govorili su: otvorena za mali prst ili pol prsta! I samo čekali da se otvaram pa mi 2 dana zaredom davali injekcije za smirivanje trudova (bila sam hospitalizirana negdje 5dana kako mi prosao termin), na kraju je bila mekonijska plodna voda, dijetetu stalo srce... Ma, horor, ne želim u detalje da nekoga ne plašim. Kad ja dolazim iz obitelji gdje se žene baš i ne otvarajuuser posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 761
30.12.2012 21:40:37   
andydea
Bumbi draga sretan ti rođendan od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 762
30.12.2012 21:42:53   
andydea
Tuck i tebi isto sve najbolje....sad sam vidjela da je i tebi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 763
31.12.2012 9:00:44   
Lotte
Ooo sretan rođendan cure! Kakva nepravda, da ste pričekale još dva dana ne bi vam se računala cijela godina starosti!

Držite se! Ja se baš ne osjećam najbolje, jako sam otekla, noge su mi kao balvani. Iako mi je ovo treća trudnoća sve mi je drugačije.
Još večeras preživjeti Novu godinu i da mi se samo poroditi! Jako sam postala nervozna i to me uhvati predvečer kada najviše oteknem, a tada dječaci postanu živahni, pa me i to izludi. Dođe mi da iskočim iz vlastite kože!
Sminkret, nelly, daze, bumbi držite se!

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 764
31.12.2012 10:40:34   
BUMBI
Hvala cure na cestitkamauser posted image
Evo ja skinula gipsuser posted image ,malo mi je jos plavo i oteceno i malo me bolilo kad je pipao,ali sam mogla stati na nogu i napraviti par korakauser posted image .Dobila sam el.zavoj.Vise me strah stati na nogu nego sto boli.Sad cu staviti nogu u kupku s morskom soli.
Lotte zao mi je sto si sva otekla,a za nervozu te razumijem kako ti je,mene isto zna uhvatiti a panika od poroda jos vise,al sta se moze

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 765
31.12.2012 11:09:19   
Točkica28
ja odou srijedu u bolnicu,šećeri mi počeli divljati... jedva čekam da rodim...

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 766
31.12.2012 13:24:31   
BUMBI
Tockice zao mi je sto moras u bolnicu.Vidim i tebi je dosta svega.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 767
31.12.2012 13:33:33   
daze
Lotte bas sam se pitala di si ti,dobro da si se javila.a mogu mislit kako ti je,svaka ima neku svoju boljku.ti otekla,a meni beba tako nekako visoko da mi jos uvik uklijesten zivac pod rebrima.ne mogu dugo sjedit ili lezat na lijevom boku da me ne boli.a opet s deuge strane,sad bila u setnji i nakon 10 min sam imala osjecaj da ce beba ispast koliki mi je pritisak bio nisko dole.user posted image
I aj sad ti razumi kako touser posted image
Bumbi draga sretan rodendan sa zakasnjenjem! Drago mi je da ti je skinilo gipsuser posted image Nisi isla na ctg?
A sta cete veceras za docek,ic negdi ili bit doma? Meni iskreno nije do izlaska tako da mozda izademo oko 8 na pice al docek ce bit uz tvuser posted image

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 768
31.12.2012 13:41:29   
BUMBI
Daze hvala.
Ma vidis da nas sve nesta muciuser posted image ,nikad nista ne valja.
Nisam ni mislila odmah danas ici vec u cet ili srijedu,ali vidjet cu kako ce mi noga biti.
Mi cemo ici kod mojih na veceru i tami biti, pa kuci na spavanje

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 769
1.1.2013 19:20:28   
maja0107
Sretna vam Nova godina, drage mamice.. Nama je Matej bio budan do pola 12, dragi i ja se sredili kao da idemo negdje he he a u 12 si čestitali, poljubili malca, večerali i u krpe.. Kako god, ovo mi je bio najljepši doček wooohoooooo.. Nadam se da ste sve dobro i da s nestrpljenjem čekate svoje andjele...

maja0107

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 770
2.1.2013 9:20:55   
BUMBI
Hej cure kako ste?
Mene sinoc opet malo stislo,pa se smirilo.Ici cu kasnije u bolnicu na ctg i pregled da vidimo kakvo je stanje.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu maja0107)
Neposredna veza do poruke: 771
2.1.2013 11:01:35   
daze
Jutro cure,kako ste?
Bumbi javi kad dodes s ctg-a,ti jos par dana i eto braceuser posted image
Ja se osjecam ko tenk,teska sama sebi.najgore noc izgurat,svaki okret me probudi a tesko mi se namistit.a malena isto lupa,imam osjecaj da ce izbit iz stomaka kad me osineuser posted image
Bice i njoj jadnoj tijesno,ne moze se namjestituser posted image
Sta ima kod vas?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 772
2.1.2013 13:35:48   
BUMBI
Evo bila na pregledu.Ctg dobar,nema trudova,samo kaze da je braco dosta aktivan sto i jeuser posted image .Otvorena 1 prst.Kontrola za 2 dana ili ranije ako pukne vodenjak ili dobijem trudove.Sad sam mirnija kad znam da je sve ok i da nisam jako otvorens i da ne moram letiti ns prve trudove u bolnicu

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 773
2.1.2013 15:16:54   
maminangel
Bumbi znači u finaluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,super što su maknuli gips,ali draga svejedno pripazi da krivo ne staneš još je to sve friško.Pusa svim zimuljama user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 774
2.1.2013 18:55:08   
sminkret
Cure, sretna vam nova! Želim nam svima zdravlje, a drugo će sve nekako. Ja to iz vlastitog iskustva, muž u novu ušao s upalom sinusa i proljevom, ja isto s povremenim proljevima, o ovu noć nam curka dobila 38,6, vidjet ćemo dal će se nastaviti pa sutra idemo do doktorice...
Točkica28 koliki ti je šećer? Kad ti je termin? Želim ti da sve čim orije prođe.
Bumbi i Lotte, sretno! Kod vas je sve bliže i bliže!

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

povračanje u trudnoći
plavka

da li povračanje u trudnoći rezultiralo više rođenju:

curica (72%)

dečka (28%)

Broj svih glasova: 97

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!