|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
3.1.2013 20:54:06   
BUMBI
Hej cureuser posted image
Di ste?Kako ste?
Ja sutra idem opet u bolnicu na ctg da vidimo jel ima kakvih promjena.
Mene na trenutke uhvati panika i strah od poroda,pa onda prodje i sama sebi kazem ak sam mogla prvi put mogu i sad

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 776
3.1.2013 21:24:51   
seraphyme
bumbi ti si ninja user posted image  mi se lijepo kotiramo i pomalo čitam kako je tkouser posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 777
3.1.2013 21:26:58   
BUMBI
Mislis,ha?user posted image
Kako si ti?jel te boli jos?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 778
3.1.2013 21:28:37   
seraphyme
ma ne boli me niš user posted image   

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 779
3.1.2013 21:39:49   
BUMBI
Blago tebiuser posted image
Ti si onda ninjauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 780
4.1.2013 9:16:42   
Lotte
Hej Bumbi, baš mi je drago zbog skinutog gipsa. Ja sam prekjučer bila na pregledu. Trudova nema, otvorena prst, mali ima 3340 kg. Mene isto hvata panika, ali nešto drugačija: mili Bože, kako sam uspjela roditi ovu dvojicu??... ja to više ne mogu!!!! Ne znam koji mi je. Javi kako je bilo na pregledu!

Daze nadam se da su kod tebe sada svi zdravi! Držim fige i tebi Točkice i bolnici!

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 781
4.1.2013 10:26:54   
daze
Lotteuser posted image za malenoga i pregled! Meni dode da vas idem tjesit oko poroda,ko ma bit ce to sve super nemate se cega plasit,a ja nikad nisam radalauser posted image user posted image to zapravo meni stalno govore onda ja sebi svaki dan ponavljam ka pjesmicuuser posted image
Ma ja sebe pokusavam pripremit da je to neka meni nezamisliva bol,al da se izdrzat mora i moze i kad sve to skupa prode u rukama cu drzat prekrasno malo biceuser posted image
Pa eto,vidit cemo kako cu pricat nakon poroda.
A gin mi je zadnji put rekla da ce mi sljedeci put radit briseve neke,ka da se to radi pred porod.jeste vi to radile? Malo sam guglala bezze pa vidim neke zene govore da je to bespotrebno ako nemas nikakvih simptomai da tek tad mos navuc bakterije bla bla...

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 782
4.1.2013 11:09:13   
nelly68
hej curke user posted image ...ja mislim da je dobro radit briseve prije poroda da nepređe nešta na bebu...ja sam prije trudnoće imala bakteriju bez ikakvih simptoma i prvi put radila briseve i našli je pa je sigurno bolje napravit ih prije poroda sretno...user posted image ...Sminkret i meni je po novome termin 28.02 user posted image ....Bumbi bliži se dolazak bebice sretno...vidim da vas tek sad brine malo porod a ja se bojim već odavno hahaha a svi kažu nemoš se bojat neznaš šta te čeka a možda me zato još više strah ma ja sam zbunjola...user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 783
4.1.2013 13:33:07   
BUMBI
Bila na pregledu,trudova nemam,ali je braco spavao pa idem opet u 15 sata ponoviti ctg.Ako opet bude spavao moram ostati.Kazu da je danas dosta beba spavalo,pa se nadam da ce se ipak razbuditi iako je cijelo jutro miran.
Otvorena sam 1,5 prst,plodna voda mlijecna(neznam sta to znaci,jel dobro ili ne iako bi mi valjda rekla da nije).Ako se ne javim do veceras,znate di sam

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 784
4.1.2013 13:44:25   
maminangel
Baš sam čekala da vidim kako je prošlo draga Bumbi,još mrvicu i mrvica je tuuser posted image user posted image držim fige da bude sve dobrouser posted image user posted image Inače mliječna voda bude nakraju,to su njihovi termini,prvo pišu naznačeno mliječna pa onda mliječna dobro je dok nije zelena.Pusa..

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 785
4.1.2013 13:54:17   
seraphyme
bumbi ponesi neku čokoladu koju voliš na ctg pa pomalo grickaj. djeca vooooleee slatko

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 786
4.1.2013 18:14:26   
BUMBI
Evo me kod kuce ipak,iako me htjela i ostaviti.Ovaj ctg je bio dobar,ali je ona htjela zbog onog prvog.Opet me gledala vaginalno a i uzv mi radila da vidi bebu i koliko ima plodne vode,kaze da ims dovoljno to ju je kao nesta brinulo.Braco kaze ima oko 3700 i da ce biti dugacak.
Ujutro opet moram na ctg,ako ne bude dobar moram ostati onda,necu imati izbora.

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 787
4.1.2013 22:14:52   
sminkret
Nelly68 mogle bi bacit neku okladicu - koja ce prije user posted image
Ja bila danas kod soc.gin - drugi tjedan moram na transfuziologiju jer sam rh negativna, pa opet na test senzibilizacije, i opet kod njega za 3 tjedna i da ću isto raditi te briseve o kojima je Daze pisala. Jos je i napomenuo da će mi i ovaj put vjerojatno biti carski rez, ali da svejedno mi mora uzeti te briseve. To nisam trebala proje 4 godine, pa svasta se mjenja tj. dodajeuser posted image
Ne znam za tezinu malca, samo da je za tjedan dana veci. Ali moja je tezina super i to mogu zahvaliti onom navodnom gestacijskom dijabetesu jer sam izbacila priloge, kruh crni pečem doma, jedem obroke svaka 3h... I stvarno se vidi kako sporije dobivam nego u prvoj trudnoći.
Mene zasad poroda nije strah ( ja to kao flegmatično user posted image ). Od carskog reza sam se brzo oporavila, bilo mi koma samo one litre infuzije koje su curile u mene, a kakav će porod biti sad - ne znam, samo da me porode do termina! To mi je želja. Meni bio koma onaj dolazak mlijeka, tek 3., 4.dan, curka na intenzivnoj, a ja i cimerica se budile svaka 2-3h i masirale, masirale po 2h. Nikakva izdajalica, ruke čuda rade user posted image .

Bumbi sretno!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 788
5.1.2013 0:22:10   
nelly68
pa da Sminkret mogle bi al rađe ajd ti prva mene strah user posted image ...kad čitam kako je Bumbi svako malo na pregled uh još malo i ja tako a vrijeme mi u zadnje vrijeme nešta brzo prolazi...ma joj ja se mislim da će moj malac bit mrvica kad se uspoređujem sa drugim trudnicama u tim tjednima...ja se nadam da ću imat mlijeka jer sam dosta živčana ma me zato strah da neću imat pa da neću znat,i nemam pojma jel smijem u bolnicu nosit one šeširiće za bradavice???user posted image ...al se ja razvezala sto sam tema obuhvatila user posted image

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 789
5.1.2013 9:06:50   
Lotte
Držim fige bumbi, tvoj se termin opasno približio! Plodna voda je dobra kada je mliječna. Kako je seraphyme rekla, ne smije biti zelena. Malac je baš velik, bravo za njega! Nelly, ne vidim razlog zašto ne bi mogla ponijeti šeširiće u bolnicu. A što se tiče briseva, zar se to sada ne mora raditi pod obavezno prije poroda, i o tome vodi brigu tvoj ginekolog? Ja sam svoj dobila neki dan i uredan je. Inače ja sam 15 kg u plusu, sad imam 67, najviše do sada.

Inače, koliko spavaćica mislite nositi u rodilište?

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 790
5.1.2013 11:55:42   
Točkica28
Mene srećom pustili doma. Još 2 tj ako ne krene prije samo.cijelo vrijeme menstrualni bolovi.prohodna do bebine glavice. bebač 2800user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 791
5.1.2013 14:30:59   
nelly68
hvala ti Lotte user posted image a neznam kad ni dudice se nesmiju za bebe pa neznammislila sam da se ni šeširiće možda nesmije...ja sam si za bolnicu priredila 3 spavaćice jednu u kojoj ću rodit i dvije za poslije ionako će mi mama dolazit svaki dan pa pošaljem jednu da opere mislim da mi je to dosta za 3-4 dana...koliko ste vi???

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 792
5.1.2013 17:51:11   
BUMBI
Evo mene ipak još kod kućeuser posted image
Danas ctg super,braco lupkao na velikouser posted image ,nema trudova,i dalje 2 prsta otvorena.Kontrola za 3 dana.
Lotte ajme pa koliko ti to malo kg imaš'Ja trudna ostala s 68user posted image ,sad sam na 80.
Točkice super što su te pustili kućiuser posted image user posted image
Lotte ja sam stavila 2 spavačice i jednu piđamu,milsim da mi je to dovljno,ne mislim tamo biti neznam kolikouser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 793
5.1.2013 19:02:46   
Lotte
I ja sam pripremila 3, pa sam si mislila da mi je to možda malo, ali ako ste i vi planirale toliko, neću ni ja više kupovati. A ne znam Nelly, recimo u đakovačkom rodilištu su prvi put od mene tražili da donesem dudicu jer je moj Dominik imao žuticu (zbog koje smo bili 8 dana u rodilištu) i morao je biti 4 sata na sunčanju, a to bez dude ne bi izdržao. Naglasili su mi da kada dođe jedna određena pedijatrica sakrijem dudu, jer je zagovarala teoriju da dude nisu dobre. Moja pedijatrica je na moje pitanje zašto dude varalice ne davati dojenčadi rekla da je to jednostavno danas takva moda. Sa drugim djetetom sam ju donijela čim su rekli da ima povišen bilirubin i da mora na sunčanje, i nitko nije imao zamjerke.

A joj Bumbi na mojih nepunih 160 cm 52 kile koje sam imala prije poroda su taman, i još se nađe malkice šlaufića :-)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 794
6.1.2013 9:32:30   
BUMBI
Jutro cureuser posted image
Kako ste?
Ja sam dobro,čak mi je i noga puno bolje,napokonuser posted image user posted image user posted image
Nadam se d aću do utorka još izdržati kad idem na pregled,pa se toplo nadama da sam se bar još prst,dva otvorilauser posted image bez trudova,pa onda polako može i početi...baš imam lijepe željeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 795
6.1.2013 9:58:46   
Lotte
Joooj Bumbi držim ti fige i imam iste želje kao i ti!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 796
6.1.2013 10:08:22   
daze
Bumbi nadam se da će ti se želja ostvarituser posted image
Jel sve spremno za bracu,torba za rodilište i to?
A šta se tiče spavacice,u splitsko rodiliste ne triba nosit jer valjda inzistiraju na svojima,osim ako im je nestasica pa kazes muzu da ti ponese.
A kako ja nikad ne nosim spavacice glupo mi kupovat,tako da cu to vidit.ako zatriba poslat cu mater da kupi i gotovo.
A sta mi se dogada,necete virovat.zalila sam se kako mi obecaju robu za bebu a niko nista ne donosi.e pa sad mi dosla puna vreca robice i ne samo to,nego odjednom svi nude opremu za bebu.tetka salje iz austrije novi krevetic,kolica,hranilicu...ma svasta nesto,a mi vec kupili i kolica i krevetic.ja joj kazem pa sta ce mi sad kad imam,sta nisi prije rekla,a ona kao pa sta nek imasuser posted image
Svasta...

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 797
6.1.2013 10:12:38   
Fever

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Hej cureuser posted image
Di ste?Kako ste?
Ja sutra idem opet u bolnicu na ctg da vidimo jel ima kakvih promjena.
Mene na trenutke uhvati panika i strah od poroda,pa onda prodje i sama sebi kazem ak sam mogla prvi put mogu i sad

aime bumbi ista stvaaaaar, la panica in the air user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 798
6.1.2013 12:57:06   
BUMBI
Daze vidim tebe su sa svih strana obasipali s raznim stvarčicama za bebuuser posted image ,a vi većinu kupili.Pa stavarno su se mogli i ranije javitiuser posted image
A što se tiče spavačica ni ja ih inače ne nosim,ali šta da radim kad nam tamo trebaju.
Što se tiče mojih stvari sve je spremno,samo još mm treba staviti posteljinu na krevetić,a to može prije nego mi dođemo kući i još će morati ono sve iz ljekarne kupiti to nisam...još jednimo mama neznam jel spremnauser posted image ..malo jesam,pa onda opet panika i strah čim me malo zaboliuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 799
6.1.2013 13:28:42   
ikica84
bumbi zelim ti porod kao moj user posted image ja sam isto tako bila 2 prsta pa sledeci pregled 3-4 prsta,bez nekih velikih bolova i onda dosla i oni kao opa vi ste otvoreni 5-6prstiju,ostajete.ja reko samo da idem kuci po stvari i da se pozdravim sa sinom user posted image dosla kuci legla A i legla da spavam,kao ma ujutru cu ici jer me ne boli nista.i legla i oko 2h reko mm ajmo u bolnicu nesto pocinje da me steze dole user posted image .dosla i otvorena 8prstiju,ajmo u radjaonu.bez ijednog truda,probusili vodenjak i onda je pocelo i za sat vremena sve gotovouser posted image
eto i tebi zelim da odes bez bolova i da brzo rodis!! sretno,mislim na tebe!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

vaše dijete
njanja

koji je tip? negdje sam čitala da postoje ova 2 tipa:

suradnik=poslušan, prepadne se na prijetnju, slijedi "naredbe" (36%)

izazivač=prkosi, radi po svom, izaziva i traži granice (64%)

Broj svih glasova: 83

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!