|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
30.11.2012 21:11:33   
seraphyme
pa da. a nadam se vaginalnom, al jbg, vidjet ćemo  micek ozdravio i opet šmrče, konjunktivitis, 37.5 temp. hebem ti i vrtić više

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 576
30.11.2012 21:18:24   
BUMBI
A joj,pa nije maltene ni ozdravio i sad opet bolestanuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 577
30.11.2012 21:19:17   
seraphyme
a vrtit će se to neko vrijeme

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 578
30.11.2012 21:54:19   
andydea
Bumbi stavila sam ti recept na moju tortu..pa si pogledaj...user posted image
a i vi curke...najbolja torta za klince koje obožavaju čokoladuuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 579
1.12.2012 19:53:27   
BUMBI
Andy hvala ti...imam ja recept za tu tortu,odlična je i meniuser posted image
Cure di ste?Kako ste?
Ja sam dana sok,D otišao kod mojih na psavanje još prijepodne,a ja uživala s prijateljicom na cugi i onda malo šetalo po Portanovi i malo šopingiralauser posted image ,ali ne za sebe,već za pokolone za Božić.
Ali sam vidjela i čizme koje bi kupila da su na sniženju,pa moram priopćiti to mm da mi kupiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 580
2.12.2012 12:58:44   
bomboncic02
kod nas nista novo,ctg uredan,tu i tamo koji trudic.pokusavam svladat silnu znatizelju i nestrpljivost.setam po bolnici i uzivam.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 581
2.12.2012 13:32:54   
Tuck
bok cure, mene malo net napustio pa me nije bilo, nema nista novoga, spakirala sam stvari, danas idem kupiti odjelce za malog i onda je bas sve spremno, tj mm treba jos krevetic sloziti :)
seraphyme, zao mi je zbog miceka, nadam se da ce ozdraviti uskoro :) bomboncicu tebi je ustvari lijepo u bolnici :P Sad ce curica kroz koji dan meni se cini :) nama je petak termin ali posto ja uvijek kasnim mislim da ce beban mojim stopama :P

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 582
3.12.2012 14:46:39   
BUMBI
Bombončić vidim ja ti uživaš u bolniciuser posted image
Nadam se da su te ipak pustili još malo kući,prije nego cura dođe....
Mene izluđuje stalni odlasci na wc,a po noći mi je užas kad s emoram ustati i ići,a jedva se namjestim da legnem i zaspemuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 583
3.12.2012 20:58:04   
bomboncic02
nista mi u bolnici ne fali,druzim se,odmaram,pod kontrolom sam.jedino mi fale djeca,ali i oni mi dodu pa se to sve izgura.Emi je jako lijepo u maminom trbuhu i neda se van.drzite se trudnice

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 584
4.12.2012 0:37:19   
seraphyme
danas 37 punih tjedana user posted image user posted image user posted image user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 585
4.12.2012 8:17:24   
BUMBI
A ja 35 tjedanauser posted image user posted image
Bombonćić hoćete pustiti kući ili?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 586
4.12.2012 12:37:40   
daze
zene drage.da se malo javim.nešto mi neće da otvara RR kući na kompu, samo mi vrti reklamu za pampers tako da sad iskorištavam priliku dok sam kod mame...ajde držite se još malo brojite, mi smo danas ušle u 30.tjedan tako da imamo još vremena. ja ću tek sad počet pripremat stvari za bebicu, ovih dana će mi stići robica od prijateljica i tako to.
da se malo i pohvalim, u prošli četvrtak sam diplomirala tako da sada u miru iščekujem svoje malo zlatouser posted image
ej,može li koja iskusna mama napisat što mi treba za nositi u rodilište?šta ide u mali neseser a šta u veću torbu koju će mi muž donit?

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 587
4.12.2012 12:45:22   
vesnac0501
Curke hellouuuu!!!! Nisam se odavno javljala jer je bembolina pozurila pa smo bile u rodilistu! 21.11. u 22:57 je stigla moja druga curica!
Jeli jos koja beba stigla u meduvremenu?
Pozzz

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 588
4.12.2012 13:04:11   
maja0107
Velika pusa mamama u iščekivanju bebica, suosjećam s vašim tegobama ali isplati se sve to proći. Kad dobijete dijete u naručje, sve padne u zaborav. Probat ću skratiti svoju priču koliko god budem mogla.. Uglavnom, zabluda je da je lakši porod ako ste stalno aktivni, ja sam do zadnjeg dana bila turbo aktivna pa se u 41 tjednu nisam ništa otvorila i niti jedan trud nisam imala. Zato sam završila na carskom jer je i Matej bio velika bebica za mene, 3820 g. Rodila sam u Osijeku. Ja sam imala jako lijepo iskustvo, Bila sam 2 dana na 1. i 7 dana na 4. katu, ne znam gdje su sestre bile ljubaznije, ali stvarno. Jako su nam pomagale oko beba i jaaako su strpljive oko naših, ponekad glupavih pitanja, postavljenih više puta.

maja0107

(Odgovor članu vesnac0501)
Neposredna veza do poruke: 589
4.12.2012 13:18:22   
maja0107
Napisat ću što sam otprilike koristila u bolnici, imala sam 3 spavačice kratkih rukava jer je u bolnici vruće ali mi to nije bilo dovoljno pa mi je dragi svaki dan nosio na pranje, imala sam dosta mlijeka pa mi je procurivalo na njih a imala sam one vatice za grudi (nije pomoglo he he), papuce, ogrtač, papuče za tuširanje, ručnici. Od kozmetike kao što koristim i kod kuće, šampon, gel za tuširanje, pasta za zube, krema za lice i labelo jer je suh zrak. Potrošila sam puuno onih uložaka ONA i VIR 90 a onda mi je dragi kupio u Mulleru i u Lidlu, jeftini su a super. Koristila sam jednokratne gačice jer su mi puno udobnije, i sad ih kod kuće nosim zbog rane. Za maloga sam imala Pavlovićevu kremu, pelene i vlažne maramice. Ja sam ponijela i par krpenih pelena za rame kad je bljuckao jer tamo dobijem jednu i pokvasi za sat vremena.

maja0107

(Odgovor članu maja0107)
Neposredna veza do poruke: 590
4.12.2012 13:32:30   
maja0107
Naravno četku za kosu, wc papir i ja sam pila puuuno tekućine, grudnjak za dojilje. Nosila sam maskaru i rumenilo da baš ne izgledam kao strašilo, pomaže... Obavezno sve dokumente i potvrda o RH faktoru. Moju i bebinu odjeću mi je donio dragi kad je dolazio po nas. Inzistiraju na autosjedalici kad beba ide kući, ne nositi onu nosiljku. Nadam se da sam vam pomogla. Ako se sjetim još nečeg, nadopisat cu.

maja0107

(Odgovor članu maja0107)
Neposredna veza do poruke: 591
4.12.2012 13:39:22   
seraphyme
drage majo i vesna čestitam na bebamauser posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu maja0107)
Neposredna veza do poruke: 592
4.12.2012 14:13:12   
daze
majo hvala na informacijama!!!
i čestitam na bebicama!!!user posted image
vesna koliko je tvoja beba uranila?

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

Neposredna veza do poruke: 593
4.12.2012 15:35:43   
vesnac0501
Termin je bio 02.12. ali mi je noc s 18/19.11 pukao vodenjak pa su 3 dana cekali hoce li doc i trudovi pa kako nisu stavili su me na drip. nije puno uranila ali me iznenadila.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 594
4.12.2012 15:55:27   
Jully
Dobar dan trudnice i mame.
Javljam vam da je 30.11. u 7 sati i 52 minute na svijet došao moj mali Ivano. Težak je 3350 i dug 50 cm. Za prvorotku je super prošlo s obzirom da su trudovi krenuli tek u 2 sata.
Imam grozno iskustvo sa bjelovarskom bolnicom, ali o tome drugom prilikom jer još uvijek plačem kada počnem pričati o tome, . Ne mogu prežaliti što nisam stigla do vinogradske user posted image

Vesna čestitam i tebi Majo još jednom user posted image

Čujemo se kada se malo moja mrvica i ja priviknemo jedno na drugo. Moram pohvaliti i tatu, stvarno nije mogao biti bolji. user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 595
4.12.2012 16:33:11   
seraphyme
čestitam jully user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 596
4.12.2012 17:47:29   
maminangel
Čestitam svim mamicama,uživajte u svojim bebolinama,ljubite se mazite i pazite..Pusa..

Neposredna veza do poruke: 597
4.12.2012 20:33:44   
BUMBI
Cure čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image
A zašto inzistiraju na As kad beba ide kući?To su mi glupostiuser posted image
Ja sam mislila u onoj košari,tako sam i D,i sada ću....Nisam mislila odmah ga stavljati u As

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 598
5.12.2012 12:02:14   
vesnac0501
Ja sam moje obje iznijela u kosari, ne u onoj od kolica, vec u platnenoj. Pa zar nije logicnije da su u kosarama na ravnom nego u AS?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 599
5.12.2012 14:50:13   
seraphyme
AS je najsigurniji i prilagođen za novorođenčad. obzirom na zimsko vrijeme kad rađamo biram AS. i ne treba zaboraviti novčanu kaznu ako policija ulovi bez AS.

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Stara imena
Luna3

Da li Vam se sviđa ime Luna.

Da (55%)

Ne (45%)

Broj svih glasova: 241

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!