|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
4.5.2013 8:43:44   
maminangel
Papalina mila znam da ti nije lako ali pokušaj se sabrati i misli pozitivno,biti će naša Chiarica dobro,mislim puno na vas i ljubim vas cure moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 476
4.5.2013 9:25:53   
Hladna
Papalina draga drži se, bit ce kako je najbolje za Chiaru, mogu ti je otpustit kuci ali tako da ju vozikas svaki dan tamo koliko puta treba- bar mislim da bi tako mogla izvest . Najbitnije je da ona bude dobro user posted image user posted image

Mmaestral konacno tvoja bubica ide kuci u utorak- mogu si mislit tvoju srecu user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 477
4.5.2013 13:53:55   
Papalina
dijagnoza joj je hipertioza kognitalna...
bubica mala je ostala u bolnici, ja sad u 3 idem opet tamo, došla sam samo po stvari...bit ću svaki dan tamo snjom, samo ću navečer ić doma, jer mi se neda ostajat kad ionako zadnji podoj je u 9 navečer...dotad ću bit u apartmanu sa još jednom curom...imat ću normalno ručak večeru i doručak...
tamo sam se rasplakala po običaju i nikako prestat....
baš sam tužna jakooouser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 478
4.5.2013 15:04:20   
dada2101
Papalina drzi se sve ce biti dobro...mogu samo zamisljati koliko ti je tesko ali ako i tako mora biti bolje i tako samo da mala chiarica bude dobro... saljem ti puno pozitvnih vibrica i da smognes snage sve to izdrzati... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nadan se da ce ti tvoja mala curica brzo biti doma s vama!!! kisssuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 479
4.5.2013 15:12:37   
maminangel
Papaalinice moja user posted image user posted image user posted image znam kako ti je i normalno je da plačeš ali misli na sebe da nebi ostala bez mlijeka ipak je to stres mila user posted image user posted image Super da su ti omogućili da budeš tamo preko dana i da te puštaju navečer doma,mislim da je to u ovoj situaciji najbolja opcija,a mrvica mala,šta su ti rekli do kad treba biti u bolnici? Držite mi se cure,pusa velika..
A di su ostale proljetne ???? Ja sam ovdje ko inventar user posted image user posted image user posted image user posted image
Afrodita se ne javlja?Piturica?ostale?dajte se malo aktivirajte žemske user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 480
4.5.2013 15:44:20   
Hladna
Papalinice draga drzite se ti i Chiara, moras biti jaka i mislit pozitivno , a i nemoj se nervirat iako znam da je tesko no misli na to da ne izgubis mlijeko radi stresa sad jer tvoje mlijeko i tvoja prisebnost pred njom je ono sto njoj sad najvise treba, javljaj nam obavezno novosti user posted image

Maminangel mislim da se samo ti i ja od proljetnih javljamo koje jos cekaju na svoje bubice, ajde i as1986 nam se pridruzila user posted image , ja sam bila danas u shoppingu kucnih potrebstina tako da sam se bas nasetala, spremila sam jos cedevitu i neke grickalice za bolnicu i kupila sam dezinfekcijske maramice 40 kom 18 kn u dm-u za wc skoljku u bolnici jer ne sjedam nigdje na dasku a sad fakat vise ne mogu da ne sjednem pa nadam se da au te dezinfekcijske maramice ok za to
user posted image user posted image
Sve sam pripremila i nosim torbu u Zg sa sobom za sluaj da me zadrže i da pise mi na uputnici ovako :pregled,CTG,ASC , e sad sam ja skuzila da ce mi obavit normalan vaginalni pregled i ctg , al sta je ovo ASC????user posted image , i daj mi reci jel oni kad dodes prvi put u bolnicu gledaju i ultrazvuk il toga vise nema ???

Neposredna veza do poruke: 481
4.5.2013 17:31:00   
zara13
ovo ti je aminoskopija (gledanje plodne vode ) to ti gledaju u 39 tjednu i ako si otvorena .a za ultrazvuk ovisi kad ti je zadnji put gledani meni je gledao moj gin u 33 tjdnu i kad me poslao u bolnicu gledali mi u 35 tjednu i to je to više nisu gledali.a uputnicu za rodilište ti je isto dao?to ide posebno uputnica

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 482
4.5.2013 17:50:58   
Afrodita83
Ej, ženice evo me!!!!!!!!

Došao mi je dragi u srijedu pa imamo zadnje pripreme obzirom da mi je termin za 2 tjedna. Sređivali smo sobu do kraja, čistili i tako to user posted image . Pročitala sam neke postove, ne stignem sve i vidim da se svašta izdogađalo.
Papalina, mislim na tebe i Chiaru, drži se draga, moraš biti jaka zbog nje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Javljaj nam kakvo je stanje!

Nove cure, dobrodošle user posted image user posted image user posted image

Meni je u ponedjeljak pregled u bolnici ( ali ja već skoro mjesec dana idem na preglede u bolnicu ) i praksa moje doktorice je da svaki put radi ctg i vaginalni pregled, a svaki drugi put uzv. Meni će sad i plodnu vodu gledat jer smo danas napunili 38 tjedana i sutra ulazimo u 39. user posted image

Puse svima, imam još posla pa ne stignem baš tipkati.

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 483
4.5.2013 18:06:48   
Hladna
Zara jos si cijela user posted image , meda se tvoja mala jos van user posted image

Znaci meni ce i sad gledat plodnu vodu u 37-om tjednu ????
Nije mi dao uputnicu za rodiliste jer mi je rekao nek se u Petrovoj dogovorim za kad da mi napise i ako me ostave da kod njih nije problem da muz odnese za dan dva ...

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 484
4.5.2013 18:47:12   
Afrodita83
Mislim da neće jer dok se to gleda uznemiri se vodenjak pa postoji mogućnost ( jako rijetko ) da pukne, a obzirom da si tek 37. tjedan to bi bilo prerano....zato i ne gledaju prije ulaska u 39. tjedan jer je onda svejedno dal ti ga probiju ili ne user posted image . Ginekolog ti to mora napisati na uputnici ( i meni je u 34. tjednu ) jer ti ta ista uputnica vrijedi do poroda i nejdeš vadit drugu pa ti na nju napišu sve potrebne preglede. Ja sam odmah dobila i uputnicu za rodilište kad sam "odlazila" od svog ginekologa user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 485
4.5.2013 19:10:39   
maminangel
Afroditauser posted image user posted image jeeej pa ti si nam još u komadu,neka nama tebe još koji dan barem,nadam se da imaš kome ostaviti poruku ako rodiš nenadanouser posted image
Hladna mene su zadnji put u trudničkoj ambulanti s pregleda odmah poslali na odjel i nisam trebala donijeti naknadno uputnicu za bolničko liječenje možda je to jer sam već bila ležala tamo,a prvi sam je put donijela sa sobom,neznam..Ove maramice za toalet će ti super doći ja isto nisam mogla bez njih jer one tamo tete čistilice i nisu baš agilne a i imaš brate svakakvih žena,uzmi pa si mirna. ASC je amnioskopija i nevjerujem da će ti ju raditi nego kako ti je netko napisao možda će ti vrijediti za drugi put.Ja se nebrinem za tebe ti si već odavno pripremila za sve user posted image Uzv,neznam kaj bi ti rekla,ovisi kad si ga zadnji put radila,ja sam čula da su ovi dr. kaj rade utorkom popustljiviji pa pošalju u podrum na uzv čak i bez uputnice dok ova moja rospija kaj me vodi po 8 tj.nije gledala,tako da sam se ja naručivala u dr.bolnicu na uzv. Skoro sam zaboravila Hladna daj stavi onaj naš popis od proljetnih,pogubim se pa neznam kad će koja user posted image
Zara kad je tebi termin?

Neposredna veza do poruke: 486
4.5.2013 19:11:44   
ChocoVanilla
Ja sam dobila na uputnici samo ctg i pregled, znači nikakva plodna voda. isto mislim da se to ne radi prije 39.tjedna, ali Hladna možda je tebi odmah napisao sve da ne dolaziš opet po novu uputnicu. Meni je moja dr. rekla "sretno i javi nam da je sve dobro prošlo :-)" pa ne vjerujem da će me u Petrovoj slati opet po novu uputnicu za pregled p.vode.

Cure koje ste prošle te zadnje preglede - jel istina da se često krvari nakon njih?
Drugo me zanima - neke kažu da šivanje boli, al sam mislila da daju lokalnu anesteziju prije nego se to radi i ne čekaju da se tijelo ohladi jer je logično da onda boli???

Neposredna veza do poruke: 487
4.5.2013 19:24:37   
as1986
Hej user posted image i mamice s user posted image kako ste?

Papalina vjerujem da ti je tesko, ali misli pozitivno, bez stresa. Znam sigurno mislis lako je reci da se ne zivciras, ali to je za dobro tvoje mrvice,biti ce to sve ok vidjeti ces.
Koliko ce ostati u bolnici

Maminangel i Hladna vidim da smo mi par dana razlike, pa sam vas htjela pitati sta ste vi bebicama pripremile za izlazak iz bolnice
Ja sam uzela pamucni kompletic: body dugi rukavi,i hlacice sa stopalima (neznam kako bi to nazvala íli kako se zove user posted image ) i majicica,ima i kapica.
Pa se pitam da li je potrebna kapica i hoce li bebici biti vruce.
Sta ste vi mislile?

Neposredna veza do poruke: 488
4.5.2013 20:07:35   
Hladna
Ja se nadam da će mi raditi ultrazvuk jer me baš zanima jel se ovo sa bubregom povuklo user posted image user posted image

as1986 ja sam za svoju princezu za izlazak pripremila : 2 pampersice , 2 bijela tetra pelene za široko povijanje, 1 švedsku rozu pelenu, bodybenkicu kratki rukav, bijela majica dugi rukav, kombinizon bez rukava bijelo krem, jastuk za nošenje i košaru od kolica- e sad jel misli koja da sam pretjerala u nečem????user posted image
user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hladna -- 4.5.2013 20:09:26 >

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 489
4.5.2013 20:12:16   
Hladna

Fever 17.03. - rodila 14.03. Mia - 51 cm , 3,580kg user posted image

lanac3101 -17.03. - rodila 25.03. Domagoj - 53 cm , 4,150kg user posted image
endless -04.04. - rodila 03.04. Gabriel - 51 cm , 3,650 kg user posted image

aries -03.04. - rodila 10.04. Leona 55cm , 3,650 kg user posted image
emamma 29.04. - rodila 10.04. Laura 50 cm , 3,400 kg user posted image

zvijezda - 15.04. - rodila 10.04. Ivano 48cm , 2,840 kg user posted image
cuba -15.04. - rodila 13.04. Dino 52cm , 4,060 kg user posted image

Piturica -15.04. - rodila 15.04. Eva 51 cm , 3,500 kg user posted image
MaTana -19.04. -rodila 16.04. Andrea 49 cm , 3,070 kguser posted image
Mmaestral -20.04. -rodila 16.04. Isa 50cm, 3,200 kg user posted image
Papalina -06.04. -rodila 17.04. Chiara 50 cm , 3,290 kg user posted image

didi@@- 30.03. ? ? ? ? ?
fusa -27.04.
zumbolina- 03.05.
bebić -07.05.
zara13 - 12.05.
Afrodita86- 18.05.
nela86 -27.05.
ChocoVanilla - 28.05.
Hladna -28.05.
maminangel -29.05.
as1986 - 30.05.
dada2101- 08.06.
pepeljuga -15.06.
paola06 - 24.06.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 490
4.5.2013 21:04:30   
as1986
Hladna mislim da nisi pretjerala. Stavila sam i ja te pelene i svedsku, i carapice za svaki slucaj,a i tanku pamucnu dekicu za svaki slucaj. Kod mene je sve u stilu neka se nadje.. Sama sam sebi smjesna user posted image . A ako sestre pomisle da sam pretjerala neka ne oblace to sto misle da je visak user posted image .

A ti ces kosaru od kolica? Ja neznam da li bi tu kosaru od kolica ili as, buduci da ce odmah u auto user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 491
4.5.2013 21:13:08   
Hladna
As1986 ja sam rekla muzu da uzme i autosjedalicu i stavi je u bunker za svaki slucaj iako ju ne mislim stavljat u nju, kupili smo onu najmanju as od 0-13 kg ali posto imam sat i pol iz Zagreba do kuće baš ju i nebi htjela mučit da je tako dugo u tom položaju u sjedalici nego radije u košari od kolica na ravnome, nju cu privezat sa pojasom i sjedit uz nju otraga .
Ili mislite da bi ju trebala vozit tako dugo i jos malenu u as kuci ???user posted image

< Poruku je uredio Hladna -- 4.5.2013 21:14:20 >

Neposredna veza do poruke: 492
4.5.2013 21:48:57   
as1986
Istina tek rodjena i da bude skoro 2 sata u as, a citala sam da tako mali smiju i biti najvise 2 sata u as. Meni je 10-ak minuta do bolnice pa sam zato mislila as. A ti si po meni u pravu, a ako je ona kosara u kojoj se bebica moze voziti u autu, ne brini nista,mislim da ce joj u njoj biti najudobnije.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 493
4.5.2013 21:55:14   
Hladna
as1986 moja košara ti je obična od kolica ABC cobra i nije namjenjena kao autosjedalica ali ja cu ju pričvrstit pojasom tako da bebi bude udobnije nego u as

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 494
4.5.2013 21:55:26   
Mmaestral
Papalina - uzasno mi je zao sto kroz to prolazis. Znam kako to je, pogotovo ako ne znas koliko ce trajati, i placi ako ti se place, ja sam na pocetku plakala kao blesava, i samo jedna doktorica mi je napokon u zg rekla da placem ako mi se place, da je to normalno. Tesko je, i ne mozes nista napraviti i normalno je da se osjecas pretuzno. Meni je pomoglo to sto sam si stalno govorila da je dobro da se to rano otkrije pa da se moze izljeciti. I sigurno se dobro brinu o njoj i vidjas ju i mozes ju dojiti i znas da ce biti zdrava jer prima terapiju. Sve to na kraju brzo prodje, glavno da njima bude dobro.
Hladna - ja se ne bi niti s tim maramicama usudila sjesti na skoljku, uvijek oblozim papirom pa sjednem, inace dobijem pristice. Ni ne sjecam se kad sam zadnji put sjela na skoljku bez papira. I za autosjedalicu- ja cu svoju iz zg voziti u njoj, nadam se da ce spavati putem, slozila sam joj tako da lezi, nekako je i dosta polegnuta, za male. A ti slobodno ponesi i nosiljku, pa stavis u cemu ti se cini udobnije.
Afrodita - Boli sivanje, i sa tom lokalnom koju daju, ali to nije neka jaka bol, kao da te stipaju. Nista strasno, nakon poroda macji kasalj ;)

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 495
4.5.2013 22:34:10   
maminangel
Aaaa što volim kad ste mi tu i kad verglate user posted image user posted image user posted image user posted image
Hladna user posted image user posted image za popis,napomeni ti to za bubregiće na pregledu pa te možda pošalje Herman na uzv. u zadnje vrijeme koga god slušam svi preporučaju AS a ja sam oboje svoje djece vozila u košari,sjećam se s malom nakon 2 tjedna starosti smo putovali u Metković, 6 sati nam je trebalo da dođemo i pedica nam je rekla da je radije stavimo u košaru i tako je i bilo,i sad ćemo tako..
Čokolada i vanila user posted image user posted image user posted image ti kad se javiš uvjek me dođe volja za sladooooledoooomuser posted image user posted image user posted image što se tiče krvarenja na zadnjim pregledima nisu rijetka,čak te i sami doktori znaju upozoriti na to,a što se tiče šivanja imam dva poroda iza sebe,u prvom jako popucala i puno šavova,u drugom niti jedan šav,ali mene su uspavali jer mi je u oba poroda izašla suspektna posteljica, kao nije cijela, onda to oni valjda kiretiraju,pa se i ne sjećam tog prvog šivanja tako da i mene to baš interesira jeli boli ili ne user posted image user posted image
As i Hladna uz jednokr.pelene nosim i dvije tetra,jednu švedsku,bodi kratkih rukavića i dvodjelno odjelce,preeeslatkooooo,a gornji dio ima i kapuljaču,ponijet ću i rezervnu opciju bodi dugih rukava(makar mislim da nema potrebe pogotovo ako bude ovako vruće)i čarapice,,nosimo i jastuk i tu košaru..
Mmaestral tebi i tvojoj curki jedan veeeliki user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 496
5.5.2013 0:31:22   
Mmaestral
Maminangel, hvala na hugicima, dobro mi dodju ;)
Cure, koliko vase beboline grama iliti miligrama jedu, ako ih hranite na bocicu ponekad?
Znam da moja mrvica nece imati dosta mlijeka, pa da znam koliko joj trebam davati. Ja jadna izdojim samo 40 ml po podoju :( Nadam se promjeni kad bude bebica redovito sisala. Sad ima skoro 20 dana. Papalina, tvoja se skoro isti dan rodila i iste velicine, koliko ona popapa?
Jedna sestra mi je usput rekla da pojede i 130 ml, je li to moguce? U vt u rodilistu prije tjedan dana jd jela 50. Pa jel se to toliko brzo povecava?
Papalinica, kako si ti? Jesu ti rekli koliko cete biti u bolnici? Nadam se da bebica lijepo papa i da se mazite.

Neposredna veza do poruke: 497
5.5.2013 4:29:18   
Hladna
Pa kaj sam samo ja budna ??user posted image user posted image
Ja se naspavala skroz i sad komarce brojim user posted image , muž hrče, sin spava ko top a ja na ringeraji user posted image a kad tu ni žive duše , približava se dan kontrole pa me hvata nesanica user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 498
5.5.2013 8:43:28   
maminangel
Jutrekoo user posted image user posted image ima koga za kafe?
Hladna moja ti si šašava skroz,u pol pet ujutro ona hodočasti po kući i čudi se kako je samo ona budna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Baš gledam našu listu i vidim da nam je bebić jako blizu?i zara isto?a di je zumbolina? njoj je prošao termin,možda je i rodila..
Papalinice nadam se da ste mi dobro user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 499
5.5.2013 9:33:50   
Hladna
Uspjela sam zaspat ne znam ni sama kad.
Ne javlja se ni fusa,a ni zumbolina user posted image

Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!