|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
3.5.2013 10:09:46   
as1986
Pozdrav svim trudnicama i onima koje svoje user posted image vec drze u rukamauser posted image . Vec vas dugo pratim,pa da se i ja prijavim kao proljetna trudnica.
Termin je 30.05.13 prva trudnoca,mali pisulinac koji je jako nemiran. Odbrojavam dane i neznam sta nas ceka.

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 451
3.5.2013 12:54:00   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za Iku,a mama dada bi se mogla i češće javljati user posted image user posted image skroz te razumijem sa ovim bolovima,mene križa i gore i dole rasturaju i više neznam kako da si pomognem user posted image user posted image
As dobro nam došla i dugo se tipkala snama user posted image user posted image user posted image
Kako ste mi ostale cure?Afrodite nema? A i mamice vidim imaju pune ruke posla user posted image user posted image Javljajte se kako ste?

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 452
3.5.2013 12:57:29   
Dacana
Cure evo da se ja javim i da vam zazelim puno puno srece...
Onim trudnicama koje je ovo prvi porod,pripremite se,bolit ce,al jamcim vam kada svoje andjele primite u svoje narucje sva bol prestane...

Sretno i cestitke svima koje svoje user posted image vec imaju u rukama :D

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 453
3.5.2013 13:35:17   
Hladna
As1986 dobro došla, upisat cu te na listu cim smognem snage upalit komp user posted image jer preko moba mi tesko tu listu pisat .

Maminangel mislim da si ipak trebala otic jucer ginicu jer tvoje stanje nije za zafrkanciju, ima da odmaras do 37 tjedna- jos par dana .

Cure moje ja sam pocela spavati ko mala beba, kad legenem oko 22h zaspim u sekundi, probudim se dva puta za pisanje i odma zaspim , nema vise nesanice, spaam svaki dan bez problema od 22 h do 10 h user posted image , al sad poceli drugi problemi, stopala mi pocela naticat a i mučnine imam nakon svakog obroka, apetit mi se malo smanjio naprama kakav je bio, al zadnja dva dana nakon jela mi obavezno bude muka i umorna sam strasno od 0-24 h , jel jos kojoj tako ???

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 454
3.5.2013 14:43:37   
cuba
Hej curkeuser posted image
Da vam se malo javim. Moji mališani spavaju a ja fino sjela, otvorila Milka praline i uživamuser posted image
Inače, svaki dan smo u šetnji ujutro i poslijepodne a u međuvremenu skuham ručak, počistim po kući i ako uspijem i ja malo odmorim (kao sada). Zato se toliko često ni ne javljam. Jedva smo dočekali proljeće, sunce i da možemo biti na zraku pa sam laptop zanemarila u potpunosti.

Inače Dino mi je baš super bebicauser posted image Jede i spava, blaženouser posted image Tu i tamo zna imati grčeve ali ne toliko jake, dajem mu i Bio Gaia kapi pa prođu... Obožava se voziti u kolicima i biti na zraku. Čim izađemo ispred zgrade zaspeuser posted image
Dudicu mi npr ne želi. Tu i tamo mu je uspijem uvaliti ali nije mu baš sjela. Jel vaše bebe dudaju?
On je više od ciceuser posted image

Preuzela sam onaj paket babylove pelena u dm-a i po novome ne treba više otpusno pismo već se na terminalu (gdje se uzimaju popusti sa kartice) isto tako prijavi beba (upišu se podaci) i dobije se onaj papirić i onda kod tete na blagajni preuzmete pelene i knjižicu sa popustima i nekim gratis proizvodima a dobije se i mala Nivea kremica. Lijepo od njihuser posted image

Ostale mamice ajmo na mali raport, kako se snalazite sa bebicama?
Trudnice jel izdržavate ove posljednje tjedne? Još malo i stižu vaše prinovice user posted image

Puse svima i naravno želim dobrodošlicu novim članicama na našoj temiuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 455
3.5.2013 14:46:43   
as1986
Hvala svima na rijecima dobrodosliceuser posted image user posted image

Hladna koja si sretnica kada mozes spavati, mene to muci, sinoc sam spavala sve skupa 4 satauser posted image
Svako malo u wc,pa boli lijevi bok od lezanja,pa hajde na desni... ali to su sve slatke muke, od kojih mi je mukauser posted image
Da toga nema zaboravila bi da sam trudna.

I pitanje za mame kojima ovo nije prva trudnoca: da li vise bole trudovi ili sam porod? Ako me razumijete. Da se pripremim psihickiuser posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 456
3.5.2013 14:59:25   
Hladna
As1986 trudovi bole vise, sam potod ionako traje par minuta i nije nista strasno, al trudovi bole dosta samo nije to nesto neizdrživo , ne muči se time, nebi mi ni jedna preživjele da je to tako strasno user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 457
3.5.2013 15:05:52   
sarah_zg
cuba, nikako da te uhvatim da ti čestitam na tak dobrom dečku!! Baš mi je drago da je dobra bebica. Jel ideš u šetnju s obojicom? Baš sam razmišljala kako ću i hoću li moći s dvoje u šetnju kad rodim. Koliko mi je tlaka jer ću rodit po najvećoj žegi, toliko mi je drago što ćemo moći uloviti još sunčevih zraka. Prvo dijete sam rodila u listopadu pa su krenule kiše, vjetar, hladnoća... Do proljeća smo samo nekoliko puta izišli van.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 458
3.5.2013 15:12:19   
cuba
as1986 termin poroda ti je na moju godišnjicu braka, lajkuser posted image
Trudovi duže traju, više iscrpe mamu pa stoga i više bole. Porod, znači sam izgon traje 30ak min pa kako bude brzo gotov onda i manje boli.

Ma evo i moje priče sa poroda, nikako da vam napišem....i zbilja svakoj trudnici želim porod kao moj, eto da vas malo ohrabrim user posted image

Točno u ponoć 13.04. me probudilo lagano grčenje u stomaku. Malo sam se namještala u krevetu kad osjetim da moram na wc. Gaćice mokre i baš se čudim kako mi se nikada nije dogodilo da mi je uteklo. Promijenim ih i vratim se u krevet kad opet nekakvo grčenje. Vrtim se po krevetu i opet osjetim mokre gaćice. Ja na wc i tek mi onda prođe kroz glavu da bi to mogli biti trudovi i da bi to mogla biti plodna voda koja je krenula curitiuser posted image

Počnem pratiti na sat i trudovi su na 9min. Nakon dva truda su već na 7min. Mm se digao, već je lagano u panici a ja sjedim na wc školjci i dišem, dišem. Plodna voda lagano curi a trudovi se pojačavaju, nije prošlo niti 20ak min a već su na 5min. Kažem mm da zove moju mamu i da ode po nju da pričuva R dok me mm odvede u rodilište.

Mama je stigla za 10min a moji trudovi su već na 3min. Nekako sam se uspjela obući, mm uzeo torbu za rodilište, poljubila sam svog mališana i krenuli. Za 5min smo bili u rodilištu.

Ulazim unutra i presječe me toliko jako da sam samo plazila po zidu, čučnula i jauknula Boga, Gospu i sve svetce na nebuuser posted image user posted image
user posted image Medicinska sestra je dotrčala i kad me vidjela, uvela u sobu za pregled, međutim trudovi su bili na 1min i nije bilo vremena za apsolutno ništa. Jedva sam se skinula uz pomoć mm, obukla spavaćicu i pravac u rađaonu.

Legla na stol kad ono, otvorena već punih 9cmuser posted image user posted image Još 1cm i moje zlato stiže. Babica na porodu mi je ujedno i susjeda iz zgrade i baš je tu noć bila dežurna. Ja sam svaki trud prodisala, dobila sam i antibiotik preko infuzije protiv streptokoka i kad je on iscurio krenuo je jaki izgon.

Kroz idućih 25min tiskanja, točno u 2:55h stiglo je moje zlato, 4060kg i 52cm....
Jednostavno neopisiv osjećaj kad sam ga vidjela kako je kliznuo iz mene i kad su mi ga stavili na prsa....user posted image

Prošli smo i šivanje (malo su me zarezali) jer me nisu mogli pustiti da više tiskam zbog mogućnosti pucanja maternice zbog prvog carskog reza...boljelo je ali ne toliko strašno, više me smetao grč u nozi...

Eto, svim trudnicama želim tako brz porod, osobno bih mogla još petero roditi ali mislim da je od mene dostauser posted image user posted image eventualno još jedno za koju godinuuser posted image

Puseeeee user posted image user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 459
3.5.2013 15:16:25   
andydea
Cuba user posted image user posted image user posted image user posted image ....predivna priča...i moj 2 porod je bio za poželjetuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 460
3.5.2013 15:18:16   
sarah_zg
Ajme koja divna priča! Uživaj, zaslužila si.

Ajde, ajde, kad dečki malo narastu vrijeme je za jednu malu princezu. Zamisli kako će joj bit lijepo kad ju braća budu mazila i pazila!user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 461
3.5.2013 15:23:29   
cuba
Hvala cure user posted image user posted image
Evo moj mališan će sutra 3 tjedna i još ne mogu vjerovati da je porod prošao tako brzo i glatko. O oporavku neću ni govoriti. Perem, kuham, čistim, peglam kao da nisam ni rodila i tako od prvog dana povratka iz bolnice.

Sarah bila me malo frkica samu izaći sa njih dvoje ali kako mm ide na brod uskoro, morala sam se testirati i moram priznati bilo nam je baš super. R je već veliki, sluša, pomaže mi voziti kolica pa je sav ponosanuser posted image
Ma ne brigaj, bit će vam super u šetnjama, čim se osjetiš spremnom, fino curku u kolica i vani. Neka stariji braco vozi, ma milinauser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 462
3.5.2013 15:38:44   
Hladna
Cuba tvoja porođajna priča zvuči tako jednostavno, bezbolno , brzo i preljepo , ali moram priznat da me i s druge strane preplašila koliko se ro sve brzo odigralo, a ja se najviše bojim da tako i kod mene ne krene jer meni treba sat i pola do Zagreba pa se sve bojim hoču li stići user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 463
3.5.2013 15:45:23   
cuba
Hladna ni sama nisam pametna šta da ti kažem. Inače se kad trudovi dođu na 5min kreće u rodilište. Tako sam u prvoj trudnoći. I došla u bolnicu 5cm otvorena a idućih 5cm sam se otvarala punih 11h i na kraju završila na hitni carski jer se R nije spuštao u porođajni kanal.
Dok je evo sada sve išlo tolikom brzinom da sam doslovno u zadnji tren stigla u rodilište.
A jel imaš biti kod koga taj zadnji tjedan prije poroda u Zg?

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 464
3.5.2013 15:50:29   
Hladna
Cuba meni je prvi porod od pocetka trudova do izgona trajao 5 sati a kako ce sad drugi samo dragi Bog zna ...
Nažalost ja ti nemam apsolutno nikog u Zagrebu, nadam se da će me zadržat u bolnici na vrijeme i da mi ništa prije neće krenut kod kuće, ne znam koliko moram bit otvorena da me zadrže tamo do poroda, prije 2 tjedna bila sam otvorena 1 prst kada mi je bila zadnja komtrola u Koprivnici , a sad dal je isto nemam pojma.
Fakat mi nije svejedno kad znam da ima žena koje se porađaju i do par dana , a kod nekih to ide za pola sata

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 465
3.5.2013 15:54:14   
sarah_zg
U koju bolnicu ideš? A da ih zamoliš da te prime i ostave u bolnici?
Mene su recimo hospitalizirali zbog manjka plodne vode. Nije curila, samo je nestala i to bilo 3 dana poslije poroda. Možda i tebe ostave. Nemoj paničariti. Koliko još imaš do poroda?

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 466
3.5.2013 16:01:20   
Hladna
Sara 28.05. mi je termin.
Nije da panicarima al stalno si mislim hoce li me zadrzat il ne i hocu li bit jedna od onih koje se porode za 1 sat ili ce trajati parsati pa cu stici do bolnice, mada da budem iskreno nebi bas da me zadrze i d tamo lezim 3 tjedna mada je mozda pametnije al ne mogu ja njima govorit sta da rade. Sad cu ic prvi puta u Petrovu i nemam ni pojma di idem

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 467
3.5.2013 16:25:17   
as1986
Hadna i Cuba hvala vam na odgovoru user posted image . Sada bar znam sta mogu ocekivati.
Iskreno svega me strah,ali to je valjda normalno, nadam seuser posted image .

Sada smo se bebica i ja papali,i odmah plese na sve straneuser posted image
Mislim da ce mi ovi bebini pokreti nedostajati kada rodim user posted image

7.5.idem jos jednom kod svoje ginekologice, i onda u bolnici pregledi. Bas me zanima sta me tamo ceka,i da li ce mi vise raditi uzv.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 468
3.5.2013 18:37:38   
Papalina
evo mi prije dva sata stigle s neonatalogijeuser posted image
danas su me zvali da je hormon štitnjače iz krvi povišen pa da odmah hitno dođem tamo... ponovo su joj uzeli uzorak krvi, jadna plakala koda ju kolju...ta sestra glupa joj je tražila žilu i kopala joj najprije po jednoj ručici pa nije mogla uzet krv pa je kopala po drugoj ruci, i kad ni na toj nije mogla onda su je pikali na nozi...jadna baš mi ju je žao bilo žao...user posted image i čekali smo nalaz 3 sata...i da, povišen joj je hormon štitnjače, granica normale je 15 a chiarica ima 17. sad sutra u 10 ujutro će me zvat pedijatrica da se dogovorimo za dalje...vjerojatno će ju pikat svakih tjedan dva na početku...ako se ne povuče ta razina hormona štitnjače morat ćemo uzimat terapiju jer da može mentalno zaostat u rastu i razvojuuser posted image user posted image baš sam tužnauser posted image

jedino dobro je šta su mi napravili pregled sluha i sve je ok pa nemoram sljedeći tjedan ić opet tamouser posted image
i otpusna težina je bila 3030g, a sada ima 3580guser posted image user posted image u 15 dana je dobila 550g user posted image user posted image bucka naša...
sada spava noni na ramenu...user posted image

dali je neka imala slučaj takav sa štitnjačom i time?
puse svima

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 469
3.5.2013 18:44:08   
maminangel
Ajme Cuba predivna priča i divno iskustvo s drugim porodom,ali pomalo kako kaže i Hladna zastrašujuće kojom brzinom se to sve odvijalo,meni je drugi porod bio brz dok sam došla u bolnicu ali imala sam školske trudove od svakih 15 min to popodne do noćnih spuštanja na 5 min.ujutro i tad sam krenula u bolnicu,radije bi da me ne iznenadi tako naglo jer isto imam barem 20-30 min.do bolnice,no dobro čovjek snuje Bog određuje, neka se oni nama samo rode zdravi a ovo se sve zaboravi..Hladna s obzirom na tvoju bolest oni su tebe dužni ranije ostaviti u bolnici,ako te ne ostave ovaj utorak naručiti će te za idući vjerovatno ovisi o nalazu s pregleda koliko si otvorena i slično. Cuba imam jednu vijest JA SAM DANAS KUPILA KOLICA,sjećaš se kako si me tješila jer sam kukala user posted image user posted image našla sam na njuškalu nova kolica još pod garancijom ne korištena za stvarno male novce i presretnaaaa sammmmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moje pilence će se špancirati ipak u novim kolicima Chicco trio enjoy fun,da znam staviti slikicu stavila bi ovako možda znate po imenu o kojima je rječ.Juuuupi,juuuuupi jeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image ,sad imamo jedna dole a jedna tu,ma baš sam sretna,makar mi muž malo negoduje ali baš me briga može maleni imati i nešto svoje.Trebam samo kupiti torbu za kolica jer je žena nije htjela dati jer ju koristi uz druga kolica,dali koja ima kakvu preporuku gdje bi mogla kupiti kakvu torbu(tamnoplavu)a da nije cijena boli glava?

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 470
3.5.2013 18:57:13   
maminangel
Joj draga Papalinice user posted image user posted image user posted image baš mi je žao Chiarice kad su je tako ispikali,ali dobro je da su odmah to predvidili i napravili joj nalaze tako ako treba terapija da se odmah krene ali vidim da nije preveliko odstupanje ako je 15 normala a ona ima 17user posted image user posted image ,nemoj draga odmah misliti na najgore,mislim puno na vas i šaljem puse maloj hrabrici user posted image user posted image
E da možda je imala opstipaciju zbog toga to je često povezano..

Neposredna veza do poruke: 471
3.5.2013 21:46:55   
cuba
Večer cureuser posted image
Joj Papalina, ne mogu vjerovatiuser posted image A mrvica malena, baš su je dobro izmučili sa vađenjem krvi...Baš mi je žao za nalaze ali jeli to sada veliko odstupanje od normalnih vrijednosti s obzirom da je ona tek rođena bebica? U svakom slučaju držim fige da sve bude u redu, nemoj misliti na najgore user posted image user posted image puse vam šaljem..
I da, super je Chiara napredovala user posted image user posted image

maminangel e nećeš vjerovati ali danas sam se sjetila i tebe i kolicauser posted image Sjedili smo na rivi na kavi i jedna žena je gurala Cam kolica i baš si mi pala na pamet kako ćeš i ti za mjesec dana svog mališana tako vozitiuser posted image E, baš mi je drago da si ipak kupila svom malenom nova kolica, znam koja su to jer mi ih ima prijateljicauser posted image user posted image user posted image Jel ta žena prodavala 3u1 ili kako?
Za torbu ti mogu preporučiti onu iz dm-a. Ja sam je baš kupila prije 10ak dana. Inače je cijena 170kn a sa onim popustom (ako skupljaš bodove u dm-a) ti dođe 128kn. Toliko sam je ja platila i to mi je ok cijena za torbu. Jako je praktična, dobiješ i par sitnica od babylove unutra, kremicu, vlažne maramice i 2 pelene. Ja sam crnu kupila jer mi ta najviše ide na kolica a imaš modru - tamno plave nema. Pa pogledaj u nekom dm-u ako ti se sviđa.

Moji mališani spavaju, ja se otuširala i sad se izvalila na kauč, gledati malo tv prije nego se skljokam u krevetuser posted image
Laku noć vam želim curke, ljubite bebice i bušiceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 472
3.5.2013 23:43:37   
Mmaestral
As1986 dobrodosla! Meni su trudovi puno gori od izgona, izgon se ni ne osjeti, nije toliko bolan, nisam cak ni osjetila da sam popucala. Ali kad se trudovi jako priblize, kad budu skoro svake minute, budes htjela i epiduralnu i dici se i setati, ne znas sta bi vise, a meni nisu dali da secem, a lezati jd najgore. I muka mi je bilo, netko i povraca. Stvarno boli, ali mislis si da ce proci, pa se nekako izdrzi, a kad bebolina izadjd van vise nista stvarno ne boli, samo sivanje, ali to je nista. Poslije bole savovi, ali isto to nije nikakva bol.
Sad kad vidim da pricate kako izgon traje i pola sata jos vise sam sretna kako je moj kratko trajao, doslovno 5 minuta sam ukupno bila na stolu, izgon je trajao koliko traju 2 truda, u drugom sam ju uspjela izgurati van uz pomoc doktora, stisnuo mi je trbuh tako da sam imala masnice poslije, ali ocito je pomogao gurnuti misicu van. :) I ona samo jos posteljicu istiskati i to je to. Kakav sam ja porod imala, tako bi zene mogle i 20 djece odjednom roditi. Ali skuzila sam kasnije da je sve to pocelo jos i noc prije, jer je bila mirna taj cijeli dan, jos sam i dragom prije kreveta rekla da nesto pocinje jer me nije lupala kako treba, i boljelo me je, ali cijelo vrijeme, bex prestanka, pa nisam skuzilz da su to trudovi. I ujutro su mi od 6 sati od 20 minuta razmaka do 8 sati dosli na 5 min, a u sljedecih poka sata na 3 min, i onda sam se u pola sata od 3-4cm otvorila do 10. Stvarno prebrzo tako da mi nisu ni vjerovalj da cu roditi brzo, i morala sam traziti i vikati da moram na wc da mi daju onu posudu pa da me sestra napokon pogleda da vidi da glava ide van, a ne da moram na wc. Onda je brzo pocela vikati da peru stol da dijete ide van odmah. Jos kad sam dosla na stol kaze doktor da legnem na bok da prodisem par trudova, ali me sestra hvala bogu okrenula i rekla mu da nije potrebno.
A ja mislila da ce to cijeli dan trajati, jos sam se doma tusirala kad mi je puknuo vodenjak. A dragi taman stigao doma kad sh mu vec javili da je gotovo.
Uvijek kazem da je bilo tako lako jer ne bi inace ovo sve mogla podnjeti.
A sad mi mala sreca napokon ide doma u utorak valjda ako sve bude u redu. Jedva cekam!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 473
4.5.2013 0:46:44   
maminangel
user posted image user posted image user posted image Hej ženice,oči su mi ko filđani,nebi san na oči,grr..a kad rodim onda ću htjeti spavati ali mi malac neće dati,a to je tako..
Cuba draga vidiš sjetila se ti mojih kolica,user posted image user posted image user posted image user posted image ,da to je ona verzija 3u1 sa košarom i jajetom i onim čudesima od navlaka,ljetnim,zimskim kupolama i meni osobno jako lijepa,super hvala ti za info o toj torbi iz dm-a,samo mi reci kakav je to popust,jel to ima neki u knjižici sa bodovima ili kako?
Mmaestral user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo vi u utorak domeka ma neka vam je sa srećom user posted image user posted image user posted image ..Idem probati zaspati joooj koje je to iščekivanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 474
4.5.2013 8:34:42   
Papalina
jutro... evo sad nas zvala doktorica, mi idemo u bolnicu i danas...doktor da bi već započeo terapiju pošto je taj tsh povišen... pitala sam ako će mi ju zadržat pa je rekla da nezna da nekad prije su zadržavaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jako sma tužna... nebi htjela da mi ju zadrže...user posted image user posted image i sad opet plačem..i tamo se vjerojatno neću moć suzdržat od suza... user posted image user posted image
idem ju spremit polako... pusa svima...user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!