|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
29.3.2016 22:55:45   
Desideria
Moju stariju brinu godine tate. Neki san pricamo nas dvije i kaze lola pa kad ce ova beba imati 10 god tata ce imati 56. Ja kazem pa toliko je tvoja baka imala kad si se ti rodila. Muk. Reko hoces nu reci 😅😅. Kaze ona neee! Ahahah

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1076
29.3.2016 23:06:06   
Jupiter
Kako me ljuti kad zaboravim kopirati napisano a stranica odeee..user posted image user posted image

Sad bi ja pisala/pricala ali sam takodjer i gladna i pospana. I jos gledam ovaj 321 show pa samo ogladnim user posted image
Pisemo se sutraa!!

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1077
29.3.2016 23:09:01   
Desideria
Noć svim curama koje se odjavljuju! Hvala na druzenju! Veselim se i dalje tipkanju s vama 😍

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1078
30.3.2016 10:45:45   
Hannah27
Desideria, evo pišem ti ovdje vezano za mirovanje . Moja prijateljica je stavljena na "ležanje" odnosno mirovanje , jer je cerviks bio "mekan" ? , istovremeno kad je poznanica ( koja je bila jednako trudna, jednakih godina i isto prva trudnoća) bila otvorena 2 prsta i isla na otok, kupala se, malo se pripazila i nije radila paniku . Obje su bile u 5om mj. Na kraju je prijateljica koja nije bila otvorena nego mekanog cerviksa prenijela, a bila se zacementirala za krevet, nije ni sjedila ni nista, u sred ljeta .
Prema tome, ja kad je pitam pa zasto ti je tako strogo rekla da mirujes , ona mi kaze zato jer doktori kažu ženama mirujte pa one ne slušaju bla bla, onda su počeli raditi stres i ovim normalnima koje bi se stvarno pripazile ali ne i zavezale za krevet .
Moje misljenje je da dok nisi otvorena nema panike.
Ja isto imam dilemu a tim "niskim nošenjem" ali samo zato jer sam po cijeli dan u pogonu ( generalno čišćenje kuće stalno(pas), šetnje duge sa njim, kuhanje dva puta dnevno ) znaci stalno sam u pogonu, a i Morat cu se voziti u autu ovaj mjesec pa me zanima jel mogu i dalje tako ili ipak manje .... Upravo idem kod gin .

Mislim da od 24h, 2h aktivnosti dnevno ne i moglo ugroziti ni ženu koja je otvorena 5. Znate koja je muka za otvorit se vi koje imate djecu user posted image

Neposredna veza do poruke: 1079
30.3.2016 10:52:29   
Desideria
Sve znam sveee aliii toooo kad mi gincka veli kuzis. Citam svoj nalaz i citam stanje drugih na drugim forumima zapitam se pa zakaj ja al trtaros sam po prirodi. A na dva poroda niti jedan prirodan trud. Oba puta inducirana a isto obje prve trudnoce morala cuvati. Malo cu se aktivirati. Ne mislim saugati i prati podove ali bi isla vaaan

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1080
30.3.2016 10:55:10   
saki84
jutro cure..bila sam malo odsutna, problemi sa laptopom a preko moba stvarno sve zivce pogubim jer sve sta napisem mi obrise...
lisica, faustina, Jupiter user posted image za preglede i da su bebice zdrave, sretne i vesele user posted image
Desideria dobro nam dosla user posted image
Hannah27 nadam se da si se odlucila otic do ginekologa da te ipak pogleda...ne mora bit nista, samo osjecaj al bit ces mirnija...meni moja gin uvjek kaze manje steti uvz kratki nego nervoza i napetost mame..user posted image

ja cure upravo sa pregleda i prijavljujem vam jednog veselog deckica user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Vec je kao pravi mali covjek, sa okicama, obrascicima, bradicom...mislim da nikad nista sladje nisam vidjela...bio je i dragi sa mnom, bilo je emotivno cak smo i zaplakali malo kad smo izasli iz ordinacije...taj osjecaj srece, emocija tako dubokih da te instiktivno vucu na plakanje ...nase malo cudo user posted image
nije me pregledala dole jer imam polip od 2 cm pa je rekla sljedeci pregled da ce biti vaginalni.
datum za sljedeci pregled je 27.04.

MareM za pregled danas da sve prodje kako treba user posted image

< Poruku je uredio saki84 -- 30.3.2016 10:56:06 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1081
30.3.2016 10:58:35   
Desideria
Ajd javi kaj kaze za voznju autom? Hoce ti gledati i mjeriti cervix?

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1082
30.3.2016 11:06:10   
Desideria
Bok saki i hvala! Zasto je polip problem? Ja sam ga imala cijelu proslu trudnocu i gledali su me vaginalno. Samo sto sam svakih malo imala sukrvicu i trcala na hitne i nikad nisu znali zasto uvijek je bilo vjerojatno od polipa koji je otisao sa porodom

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1083
30.3.2016 11:17:31   
Jupiter
Sakiiiii cestitam vam na deckicu !!!!!!
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1084
30.3.2016 11:19:11   
Jupiter
user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Jupiter -- 30.3.2016 11:30:54 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1085
30.3.2016 11:29:55   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

Jupiter----------29.03.
MareM----------30.03.
mmamita ------11.04.
Desideria-------13.04.
di.sak-----------18.04.
Faustina-------21.04.
Lisica Mica---26.04.
saki84----------27.04.

user posted image

Desideria kada ti je slj. pregled?

< Poruku je uredio Jupiter -- 30.3.2016 11:35:52 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1086
30.3.2016 11:33:58   
Desideria
13.4.
Jel,koja curkamkoja ima isti termin kad i ja (28.6.) iz zg ide u vinogradsku?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1087
30.3.2016 11:38:55   
saki84
Desideria hvala na cestitki user posted image doktorica zeli izbjec vjerovatno to da pukne jos pa zato...do 12 tj sam imala vaginalni..tek 12 i sad 17 tjedan je preko stomaka..a sad sljedeci ce stavit vaginalni...ona zna najbolje user posted image ..meni je prva trudnoca, nakon dugo pokusavanja, pa sam cila ka po jajima user posted image ...

i da imam 65 kila znaci 3 kila sam u plusu za sada...mogu reci da sam zadovoljna skroz sa mojom kilazicom, nadam se da nece bit nagli iznenadenja user posted image

jupiter
hvala na cestitki user posted image vidim omjer, decki ubjedljivo dobivaju u ljetnim bebama user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1088
30.3.2016 11:41:25   
Desideria
Uf kilazica! Bravo za tvoju!

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1089
30.3.2016 11:45:08   
Jupiter
Ja sam u Istri user posted image
Mammita sad obavezno moras imati curicu!! Kako gledam i po ostalim sezonskim bebama sve nesto decki prevladavaju!?
E, da, Disederia, mi ti vodimo "kladionicu" za nasu Mammitu user posted image
Necemo znati sto nosi dok ne rodi (surprise!) pa se kladimo... Sto ti mislis? Ima vec jednu curicu..😁🌼💖

Saki, za polipe pise da treba izbjegavati stvari koje mogu dovesti do krvarenja polipa, kao sto je sex i vag pregled. Ali da ne utjece na samu trudnocu i ugl se sami povuku. Ili odu kod poroda.
Mislim da ti je gin dobro odlucio a i to, da ga je uopce i vidio.
I da, bas sam ljubomorna na tvoju kilazu! 😂😂😁😀

Neposredna veza do poruke: 1090
30.3.2016 11:47:49   
Desideria
A cuj ak na ljetnima decki prevladavaju onda ja glasam za decka 😂. Ja sam bila uvjerena da ja ne rađam dečke al u ovoj trećoj od prvog trena sam imala feeling za dečeca i eto visuljka ❤️

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1091
30.3.2016 13:02:00   
Hannah27
Saki čestitam na dječaku !!! Kako ste vi to sve tako jasno vidjeli ??user posted image
Ja sam bila kod moga dr . Kaze mi da se posteljica do 30.og tjedna ne spominje , valjda ne moze se nista dogoditi ... Kaze da ce mi na sljedećem pregledu napraviti vag UZV i točno odrediti njen položaj Itd . Vezano za ono sta se spusti navečer kaze da ako je to tako svaki dan da je to njegova rutina i da je sve ok . Kao ako iznenada osjetim pritisak jako nisko ili nesto slično da je to problem a ovako posto svaki dan je po danu gore a navečer dolje kaze da je to normalno .
Za vožnju kaze da mi on mora reci da se vozim iza , tj. Da me neko vozi, ali da ja odlučim kako cu i sta cu . Ma nisam ga ni pitala radi nekih naglih kočenja i Sl. Nego čisto radi sjedenja u istom položaju dugo Itd ...

Sve u svemu sad sam mirna , volim mog dr . Osim sta sam "JE" sređivala opet bezveze !!!! Sljedeci put kad bude morala biti uredna , ja vise necu moć dobaviti user posted image

P.s. Dobila sam naknadu za komplikacije, sa zaostacima .

Neposredna veza do poruke: 1092
30.3.2016 13:09:33   
Desideria
Pa moju dr su valjda zabrinuli moji povremeni pritisci dole. Nekad sam imala feeling da ce mi sve ispasti van! I zato mi je rekla da usporim i sto manje sjedenja i stajanja radi pritiska. Meni su rekli da je bitno da mi posteljica nije dole. A vidis kako svaki dr ima svoj princip i pristup. Ali na kraju je bitno da je sve ok user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1093
30.3.2016 13:20:38   
Jupiter
Hannah sad si me nasmijala a i podsjetila na sebe kad sam gospodjicu sredivala user posted image user posted image user posted image
Ja sam u tusiranju svoje obavila...da se razumijemo, vec sad ne vidim cijelu pipicu. I uzmem malo ogledalo da vidim...a kad ono, bozesacuvaj!!😱 uzela sam brijac, legla na kauc i dala muzu da popravlja 😂😂😁😀
Prvo mi je bilo, ne neugodno, kao sto sam mislila, vec cudno ali on je bio sav heppy da mi moze pomoci da smo se ubrzo zajedno smijali i mogu ti reci da sam i uzivala user posted image
Ali....takodjer, nije me dole ni pogledala..

Neposredna veza do poruke: 1094
30.3.2016 13:58:04   
Hannah27
Jupiter Haha, zamislia sam user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj sljedeci pregled je 22.04.
Mare sretno na pregledu .

< Poruku je uredio Hannah27 -- 30.3.2016 13:59:13 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1095
30.3.2016 14:30:11   
saki84
Hannah7 meni je bebica jutros imala lipo rasirene nogice i vikala vidi me mama user posted image ...i bas se ljepo vidilo...
jupiter ja nisam ni sredivala puno za danas jer sam nekako znala da nece prckat...al mada sam manje tjedana nije bas lako je sredivat, pokusala sam jucer pa me malo iznervirala i odustala...mogu mislit kako ce tek biti kasnije. user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1096
30.3.2016 14:31:58   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

MareM----------30.03.
mmamita ------11.04.
Desideria-------13.04.
di.sak-----------18.04.
Faustina-------21.04.
Hannah---------22.04.
Lisica Mica---26.04.
saki84----------27.04.

user posted image

Mare jedva cekam izvjestaaaaj!!!!!💖

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1097
30.3.2016 14:54:41   
di.sak
o moj bože, jeste se raspisale user posted image ako koju izostavim, nemojte zamjerit user posted image

desideria dobrodošla nam user posted image

saki čestitam na user posted image sad su službeno prevladali visuljci user posted image

Hannah drago mi je da je na pregledu prošlo sve oke user posted image i bravo za naknade s hzzo-a.. super kaj se sve pozitivno riješilo user posted image

jupiter super za pregled, ali kako Hannah veli, teško bi i izdržala bez uzv-a.. makar ja još curu ne osjetim jako pa volim vidjet da je sve oke :)

cure, baš mi je žao vas alergašica.. gledam mm-a i katastrofa mu je s tom alergijom...ja fala bogu nemam alergiju te vrste pa mogu visit po vani kolko me volja..

za uskrsne dane trpala u sebe nehumano..sve mi fino...užas...sramota :/ čini mi se da ću kao Jupiter sva 2 sata pojest kolko mi u šaku stane, jer ako krenem ovako, do kraja trudnoće ću bit moržuser posted image al kako ide lijepo vrijeme, više ću bit po vani s mojom pesicom user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1098
30.3.2016 14:55:41   
di.sak
e da!

Mare sretno na pregledu! user posted image user posted image

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1099
30.3.2016 17:05:39   
mmamita
Ohoho ma vidi ti njih! Samo da je laprdat jezikom user posted image

Desideria dobro nam dosla, i tvoj djecak takodjer user posted image Drago nam je da imamo jos jednu brbljavicu user posted image

Saki cestitam na user posted image . Sad su stvarno sluzbeno deckici uzeli maha i red je da moja bebuska bude jedna mala curka user posted image

Hannah ajde bas dobro da te nisu i dalje maltretirali sa komplikacijama i da ti je sve sjelo na racun user posted image . I user posted image za pregled! Vidis da svaki ginekolog broji svoje... Drago mi je da je sve ok!

I koma su te vase alergije, nebi vam bila u kozi! Uff... Ja nikad nisam imala problema s alergijama. Nadam se da ce mi dicu isto zaobic ta neman, jer mi je svekrva alergicna na sve zivo!

Jupiteruser posted image user posted image . I mene je moj sredjiva pred kraj 1. T, a bogami ce i sad, jer vec su problemi poceli user posted image

Mare s nestrpljenjem cekamo izvjestaj!

Sve ste vi mladice, a ja sam djevojcica od 26 g., user posted image i nadam se da cu do 30.-te rodit svoje 3. , a mozda i 4. dijete ako se muz slozi user posted image . Za 3. sam ga svladala, a za 4. moram nac neku novu taktiku user posted image

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!