Hannah27
|
Desideria, evo pišem ti ovdje vezano za mirovanje . Moja prijateljica je stavljena na "ležanje" odnosno mirovanje , jer je cerviks bio "mekan" ? , istovremeno kad je poznanica ( koja je bila jednako trudna, jednakih godina i isto prva trudnoća) bila otvorena 2 prsta i isla na otok, kupala se, malo se pripazila i nije radila paniku . Obje su bile u 5om mj. Na kraju je prijateljica koja nije bila otvorena nego mekanog cerviksa prenijela, a bila se zacementirala za krevet, nije ni sjedila ni nista, u sred ljeta . Prema tome, ja kad je pitam pa zasto ti je tako strogo rekla da mirujes , ona mi kaze zato jer doktori kažu ženama mirujte pa one ne slušaju bla bla, onda su počeli raditi stres i ovim normalnima koje bi se stvarno pripazile ali ne i zavezale za krevet . Moje misljenje je da dok nisi otvorena nema panike. Ja isto imam dilemu a tim "niskim nošenjem" ali samo zato jer sam po cijeli dan u pogonu ( generalno čišćenje kuće stalno(pas), šetnje duge sa njim, kuhanje dva puta dnevno ) znaci stalno sam u pogonu, a i Morat cu se voziti u autu ovaj mjesec pa me zanima jel mogu i dalje tako ili ipak manje .... Upravo idem kod gin . Mislim da od 24h, 2h aktivnosti dnevno ne i moglo ugroziti ni ženu koja je otvorena 5. Znate koja je muka za otvorit se vi koje imate djecu
|