Jupiter
|
Hannah to za carski sam vise pisala sebi nego tebi , jer u mojoj fam svaka druga zena rodi na carski..a tako bi voljela, ma majkemi, ispod smokve...samo kad bi znala da ce biti sve u redu. A Mammita ti je dobro napisala, mozda bi bilo najbolje da nazoves i odes na pregled kod svojeg gin i sve ovo ponovimo. Jer ovi pregledi bi nas trebali umiriti a ne obrnuto Faustina kako si to slikovito napisala , svaka cas_t! I vidis kako je ovaj tvoj gin pravi, covik zna posao. I zato bravo i za njega i za pregled!! Nego, koliko si se do sad udebljala? Ja sam na nekih 10kg +, sad cu vidit na slj pregledu. Ako me ne stavi u top. Nymeria sad kad krene sunce i bura ima da sve ozdravite . Drago mi je da ipak prolazi onaj najgori dio. Nego, zanima me, zasto vi tamo u jesenskim bebicama ne napravite liste termina i pregleda? Bas mi to fali kad vas idem citati I da, Subby, bas sam i ja mislila o tome, kako su proljetnice skroz jutarnji tip, dok ja ustanem i napravim sve sto treba one cijelu citabu napisu, ali zato imam sto citati Za uskrs vecinu toga radi sveki, ja cu napraviti pitu od sunke i jaja, nis posebno. Ona radi neki gorskokotarski specijalitet, zovu se nadvavajni, bude kao salama jer se kockice sunke, starog kruha, jaja, mladog luka, slanine i jos ponesto stavlja u to, kupis one vrecice za salamu, punis, kuhas i papas! Ostatak ide u friz pa ga imamo skoro do ljeta. Lisice nasa, tu smo negdje sa kilama i isto cujem, iako da me ubijes, vjerujem da je to vecinom voda i samo voda...a opet mi kaze kako izgledam super. Jer mi se ta "tezina" samo na licu vidi...a ovo se sve tako lijepo rasporedilo da ce mi iskreno biti i zao kad ode. Napokob imam i cice i guzice Al'' bebac vec kilo?! Wooohooo! Pravi je, nema sta! Evo di su te kile! Pa racunaj...dijete, voda, maternica, cike, voda u tijelu...ima toga. Neki dan sam vidjela dvije cure koje su nedavno rodile. I pazi sad, znaci i jedna i druga su se udebljale do kraja cca 7-8kg. Obje sada doje. I obje su kosturi!! Ja se prepala...ozbiljno.. izgledale su mi tako bezbojno, upalo.. Pa mi reci da nije ok imati bar neku zalihu.. Mare ti vec sve znas E sad malo o mom autu: Bili jucer na zadnjem predavanju, pricali nam o dojenju i kaze potvrda vrijedi 5 god. Sad cemo ici do doma zdravlja da vidimo kad tamo ide tecaj jer kazu da je skroz drugaciji od ovog jer vise govori o bebi nego o porodu i sl. I ja jos uvijek imam ponekad filing da je mrva pre nisko. A zadnji uzv (vag) je potvrdio zatvorenost i to od 44mm. Imam problem, ako se to moze nazvati problemom... Kad lezim na ledjima, ispruzena i pocnemo se full smijati, sve, bas svaka bocna tetiva od trbuha me uzasno zaboli...i sto je jos gore...sto me vise boli meni se vise smije!! Jucer sam bila aaaaAAaaaaa pa popoz... cu! Morala sam se okrenut na doggy pozu da se mogu "odsmijati" se sl desava i vama?
< Poruku je uredio Jupiter -- 25.3.2016 12:11:42 >