|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
24.3.2016 16:33:06   
Hannah27
Jupiter nije meni problem ni carski, nego jednostavno ovoga nisam pitala sta cu vezano za tu posteljicu jer je grozan . Ok jasno mi je sada kad ste mi objasnile ali ja bi trebala odvoziti tri puta ovaj mjesec po 4 h dnevno u razmacima od 7 dana ... Sad ne znam dal smijem ili ne ? Iako muz kaze da ce me on odvesti ali meni lakše kad se vozim sama ...
Osim toga brine me jer me ne gleda dolje vec mjesecima niko, a bebu osjećam nekada doslovno ko da ce proviriti, nezz dal oni preko UZV vide jel sve zatvoreno ili ? Kako je siguran da je meni sve ok ? Ovome se danas nebi ni skinula da se razumijemo .

Uff

Da napomenem . Muz kad mi je ušao on mu niti ruku nije pružio, nista ... Bas debilno . Drži se ko da je spasio 20 života, mrzim prepotentne doktore.
Zato volim mog dr. Jer je čovjek kao prvo, pa onda dalje ...

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1026
24.3.2016 17:39:21   
faustina
Pozdrav cure , evo izvjestaja ; ovaj put me nije gledao na uzv ovaj put samo je pregledavao materinji brod user posted image user posted image hiža je zatvorena i pipa

je trbuh , kaze da je sve uredu. Iduci ce mi misec raditi uzv. Radija mi je bris ponovo da vidimo kakvo je stanje sa urea -p.nalazi cemi za tjedan dana , nadam se
da nema vise bestije.

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1027
24.3.2016 17:53:35   
MareM
faustina, user posted image za kvalitetnu hižu! user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1028
24.3.2016 18:42:32   
mmamita
Hannah ajme i mene je bas razljutia user posted image . Mrzim bezobrazluk! A dodje ti da mu svasta kazes, a iz postovanja ostanes suteci jer kao ipak je on doktor pa ne daj Boze da ga krivo pogledas!
Jupiter u pravu si 100%, trebalo bi svaki ovakav bezobrazluk na prvu prijavit!! Polako, pocelo se klupko odmotavat. Bit ce oni manji od makovog zrna nastavi li se ovako s prijava, jer su bas uzeli zamaha.
Hannah bas mi je krivo, toliko si se radovala pregledu, jos i muza povela user posted image . Triba ga je muz malo ispod rebara bocnit da covik dodje sebi user posted image
I sljedeci puta obavezno trazi da te dole pregledaju, ili cak nazovi sestru da ti javi kad se tvoj dr. vraca s bolovanja. Reci da si imala katastrofalan pregled i da zelis ponovo zbog toga i toga... Nemoj zivit u strahu do sljedeceg pregleda zbog jednog napuhanka!

Faustina ajde bar u tebe mir danas! Super za hizu user posted image

Kad su vam sljedeci pregledi?

Nymeria uff sjecam se tih razstezanja i boli. Sve ti je to normalno, ali ja ti takve stvari uvik volim napomenit ginekologici cisto da zna... Iako mi svaki put kaze, ma to tako treba bit.

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1029
24.3.2016 19:13:14   
nymeria
Mmamita taman bila kod gina u pon i rekao je da je sve ok...
E sad ovo se juce javilo... na pregledem idem tek 18.4 pa cu mu onda napomenut...
Osim naravno ako dodje do kakve nedaj boze promjene na lose... e onda odma zovem ili direkt kod njih pa sta bude..

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1030
24.3.2016 19:20:48   
mmamita
Nymeria onda nema brige ako si jucer bila user posted image Bude li ti zadavalo vece probleme ili krvarenje odmah u ginekologa!

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1031
24.3.2016 19:32:01   
faustina
Sljedeci pregled mi je 21.04.
A zaboravih napisati prije,
uzdepala san se 4 kg.bome cu zaozbiljno ovaj misec pripaziti , nastavin li tako necu po zemlji
moci ici,
Evo san se i priladila , cilu zimu zdrava i sad se razboli , mali mi se priladija , pa i mene uvatilo ,
Moj mis inace je mali bumbar , ali ima zadnja dva tri dana nista nece da jede, inace mu prigovaram
da ne smi puno isti a sad se stvari okrenule na ljutu muku ga natiran da nesto pojde, opa mi je 2-3 kg.

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1032
24.3.2016 19:38:41   
nymeria
Joj faustina kuzim te potpuno... cijelu zimu sa ljudima i zdrava ko dren nit smrcavica nit nis... i onda ovaj tjedan me prikovalo za krevet.. glava rastura.. grlo grebe.. dok se iskasljem mislim da cu se ugusit... jao jao... al mislim da ide nabolje..

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1033
24.3.2016 19:41:36   
subby
kako je kod vas lijepa vecernja atmosfera, tako se fino raspisete, moje proljetnice su sve ranoranioci, za razliku od mene user posted image

sto se tice bolova, meni su se isto periodicno cudne senzacije pojavljivale, sve sam ih googlala i pretrazivala, ali bolje da nisam, jer sve je to u granicama normale, tijelo se prilagodjava, organi se razmicu da naprave mjesto za bebu user posted image tako da ako nije nesto sto bas jako smeta ili dugo traje, trebalo bi biti ok. Uvijek je savjet otici kod doktora ako se bojite, cisto da se umirite i posavjetujete, bolje nego da vam se svakakve misli vrte po glavi.. Uvijek napravite kako je psihicki lakse jer i stres, strah i briga isto utjecu na bebu, a to nitko ne zeli :)

Nego, kad vas vec ima, sta pravite za Uskrs? Jel se pece/kuha, priprema vec?

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1034
24.3.2016 19:45:32   
nymeria
Subby tvoje proljetnice jutarnje a moje jesenske su jos 'sramezljive' da tako kazem..
Tako da se ja setam po svim godisnjim dobimauser posted image

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1035
24.3.2016 19:52:20   
subby
hahaha neka nas, barem u virtualnoj setnji user posted image

sad kad si spomenula veceru, idem i ja smisliti sto bih mogla, dragi uskoro stize pa je red da nesto i pojedemo user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1036
24.3.2016 20:17:36   
Lisica Mica
Hello, evo tek sad uhvatila vrijeme za net.
Na pregledu bilo sve ok. Beban otprilike jedno kilo. Kilo bebe. user posted image
Dobila uputnice za urinokulturu (da vidimo je li prošla beštija ešerihija) i za oggt i preporuku da pređem na dvije tablete željeza dnevno (još uvijek mi je malo ispod granice).
Doktorici se nekako žurilo (danas su radili skraćeno), pa je nekako bilo brže nego inače.

Jako sam sretna, već kilo!!! Po ZM sam sad 26 tjedana, po UZ 27.tjedana.
Doktorica je opet komentirala vene, kaže da se ne smijem previše udebljati. Komentirala je da i dobro izgledam. Od zadnjeg pregleda do ovog dobila sam cca 2 kg, to mi je ok. Od početka trudnoće ukupno 12....user posted image user posted image a šta da radim...
Idući pregled 26.04.

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 24.3.2016 20:19:09 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1037
24.3.2016 21:16:01   
MareM
Lijo, cilo kilo! Masala! user posted image Bit ce to malac i po kad se rodi user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 1038
25.3.2016 12:10:16   
Jupiter
Hannah to za carski sam vise pisala sebi nego tebi user posted image , jer u mojoj fam svaka druga zena rodi na carski..a tako bi voljela, ma majkemi, ispod smokve...samo kad bi znala da ce biti sve u redu. A Mammita ti je dobro napisala, mozda bi bilo najbolje da nazoves i odes na pregled kod svojeg gin i sve ovo ponovimo. Jer ovi pregledi bi nas trebali umiriti a ne obrnuto user posted image

Faustina kako si to slikovito napisala user posted image , svaka cas_t! I vidis kako je ovaj tvoj gin pravi, covik zna posao. I zato bravo i za njega i za pregled!! Nego, koliko si se do sad udebljala? Ja sam na nekih 10kg +, sad cu vidit na slj pregledu. Ako me ne stavi u top.

Nymeria sad kad krene sunce i bura ima da sve ozdravite user posted image . Drago mi je da ipak prolazi onaj najgori dio. Nego, zanima me, zasto vi tamo u jesenskim bebicama ne napravite liste termina i pregleda? Bas mi to fali kad vas idem citati user posted image

I da, Subby, bas sam i ja mislila o tome, kako su proljetnice skroz jutarnji tip, dok ja ustanem i napravim sve sto treba one cijelu citabu napisu, ali zato imam sto citati user posted image user posted image
Za uskrs vecinu toga radi sveki, ja cu napraviti pitu od sunke i jaja, nis posebno. Ona radi neki gorskokotarski specijalitet, zovu se nadvavajni, bude kao salama jer se kockice sunke, starog kruha, jaja, mladog luka, slanine i jos ponesto stavlja u to, kupis one vrecice za salamu, punis, kuhas i papas! Ostatak ide u friz pa ga imamo skoro do ljeta.

Lisice nasa, tu smo negdje sa kilama i isto cujem, iako da me ubijes, vjerujem da je to vecinom voda i samo voda...a opet mi kaze kako izgledam super. Jer mi se ta "tezina" samo na licu vidi...a ovo se sve tako lijepo rasporedilo da ce mi iskreno biti i zao kad ode. Napokob imam i cice i guzice user posted image user posted image
Al'' bebac vec kilo?! Wooohooo! Pravi je, nema sta! Evo di su te kile! Pa racunaj...dijete, voda, maternica, cike, voda u tijelu...ima toga.
Neki dan sam vidjela dvije cure koje su nedavno rodile. I pazi sad, znaci i jedna i druga su se udebljale do kraja cca 7-8kg. Obje sada doje. I obje su kosturi!! Ja se prepala...ozbiljno.. izgledale su mi tako bezbojno, upalo.. Pa mi reci da nije ok imati bar neku zalihu..

Mare ti vec sve znas user posted image

E sad malo o mom autu: Bili jucer na zadnjem predavanju, pricali nam o dojenju i kaze potvrda vrijedi 5 god. Sad cemo ici do doma zdravlja da vidimo kad tamo ide tecaj jer kazu da je skroz drugaciji od ovog jer vise govori o bebi nego o porodu i sl. I ja jos uvijek imam ponekad filing da je mrva pre nisko. A zadnji uzv (vag) je potvrdio zatvorenost i to od 44mm.
Imam problem, ako se to moze nazvati problemom... Kad lezim na ledjima, ispruzena i pocnemo se full smijati, sve, bas svaka bocna tetiva od trbuha me uzasno zaboli...i sto je jos gore...sto me vise boli meni se vise smije!! Jucer sam bila aaaaAAaaaaa pa popoz... cu! Morala sam se okrenut na doggy pozu da se mogu "odsmijati" user posted image se sl desava i vama?

< Poruku je uredio Jupiter -- 25.3.2016 12:11:42 >

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1039
25.3.2016 12:43:38   
di.sak
hannah al baš si naletjela na debila, što reć osim se raspitat kad se vraća tvoj doktor, ako ti uopće mogu dati tu inf jer je dr na bolovanju user posted image

lisica faustinauser posted image za pregled...baš mi je drago kaj je sve prošlo u redu i da ste i vi vaše user posted image super user posted image

jupiter sad kad sam čitala o tvom smijanju i bolovima zbog toga, znam kako ti je...neki dan pričala s frendicom iz irske na telefon i tak je nešto smiješno izvalila da sam se skoro upišala od smijeha, a trbuh me boli i zateže...i onda tak svaki put kad se jako smijemuser posted image

ja sam napravila već dva kolača i još ću jedan večeras da se riješim jer moram još kuću počistit i to, a mm će se bacit na kuhanje user posted image kod nas je sve standard, osim kaj ne kuhamo niš za ručak za Uskrs, jer se svaki put uvalimo kod moje mame user posted image za blagdane...

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1040
25.3.2016 12:51:40   
nymeria
Jupiter draga vjeruj mi i ja sam vec pomislila na te termine ali ja ti stalno uletavam preko moba... prevelika lijencina za palit kompa😕😕
Uglavnom trebbale bi se time pozabavit stvarno jer i ja zaboravim kad sam sta procitala😮😮

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1041
25.3.2016 15:14:22   
Hannah27
Bas sam bila razočarana jučer ! Dr se zove Zavorovic , kaze mi mater da je to fosil od dr.koji je u penziji user posted image . Ma otići cu sljedeci tjedan na razgovor da vidim to za posteljicu i dal smijem voziti ...
Nebi opet UZV ionako sam u paranoji od njega ...

Jupiter prvi put cujem za ta jela ... Sigurno je ukusno .
Mi smo za Uskrs u gostima ... Danas sam radila rižot od šparoga i đumbira sa limunovom koricom, sve fino unutra domaće maslinovo ulje,Bjeli luk, kapula, bijelo vino, peršin ... Bez vrhnja konšervi i gluposti, muz i mali gospodin nisu bili oduševljeni ha ha ha user posted image , sad sam navalila na kolače da mi se ipak malo javi user posted image .
Večeras pečem sirnice .... I to je to ...

< Poruku je uredio Hannah27 -- 25.3.2016 15:16:48 >

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1042
25.3.2016 15:37:09   
Jupiter
Tu je jedna slika i malo poduzi opis porijekla i naziva tog jela.
Klik na NADVAVAJNI

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1043
25.3.2016 15:54:29   
Hannah27
Izgleda ukusno, prvi put cujem za to !
A kakva je tvoja pita ? Vučeno tijesto ili ?

Ja imam problema sa prkhim tijestom nikako mi ne ispada dobro, ima neko neki dobar recept za prhko ?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1044
25.3.2016 16:06:43   
Jupiter
Ovaj put je vuceno tijesto a baza mi je tijesto za kiflice. A prhko tijesto uvijek radim odokativno. Kad mi ostane, kad stisnem saku, u grumenu, onda znam da je dobar omjer maslaca i brasna. Jer kad god prhko radim po receptu, nesto zeznem..

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1045
25.3.2016 20:10:16   
MareM
Hannah, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zavorović mi je dugo godina bio gin od sveki. Hvalila ga je sve u 16! Pretpostavljam da vise nista ne trebam objasnjavat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1046
25.3.2016 20:16:49   
Hannah27
Ha ha ha user posted image šou !!!

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1047
26.3.2016 19:24:10   
mmamita
Lisice malac vec ima 1kg, bome dobar je user posted image Triba to i nosit. A za tvojih 12 ne brini... otic ce sve na lito, kad zatopli i kad mali isisa sve iz tebe user posted image

Mare user posted image user posted image onda mora da je vrh taj ginic!! Jadna Hannah user posted image user posted image

Meni je sutra sveki rodjic, tako da bas nista necu morat radit user posted image Inace je ona zena ipo (cuj mene user posted image ), ali stvarno je. Sve ce ona sama, nikad joj pomoc ne treba i jos nas ugosti ko kraljevice user posted image
Mi smo taman na trajektu tako da necu imat ni kad pomoc user posted image , A virujem da je ona sve vec pripremila. Ma to je zena zmaj user posted image

Zene moje, za sutra, svima zelim sretan i blagoslovljen Uskrs! I da se bebica dobro napapaju user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1048
26.3.2016 19:26:31   
mmamita

Naši pregledi user posted image

Jupiter----------29.03.
saki84----------30.03.
MareM----------30.03.
mmamita ------11.04.
di.sak-----------18.04.
Faustina-------21.04.
Lisica Mica---26.04.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1049
26.3.2016 19:31:18   
mmamita
Ne mogu popamtit sve... Eto me kad ne citam 2 dana nista!

Faustina i ja sam prosli misec 3 ipo kila, al zato ovi sad jako malo. Za sad niti pola kg a u ponediljak ce 2 tjedna od pregleda... A bas na pazim, jos sam gora ovi misec nego prosli... user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

porođaj
švrčka

za koju ste vrstu poroda?

prirodni (69%)

carski (13%)

sa epiduralnom (18%)

Broj svih glasova: 259

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!