|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
31.3.2016 15:09:08   
Ninaa27
Jupiter zasad je decko al kazem moja doktorica je u par trudnoca skroz pogrijesila a tvrdila bi do zadnjeg dana da zna tocan spol,a onda bi se mame iznenadile na porodu user posted image mozda i kod mene tako bude,javim vam u 7.mj user posted image

(Odgovor članu Ninaa27)
Neposredna veza do poruke: 1126
31.3.2016 15:53:39   
mmamita
Mi cemo ga onda obiljezit kao user posted image , a bitno da nam je ziv i zdrav, pa neka ginekologica i pogrijesi user posted image
Iako moram priznat da je to malo nezgodno. Imam takva 2 slucaja u obitelji.
Bratu s 1. sinom je doktorica tvrdila sve do kraja da je cura. I tako, rodila mu zena i zove on na telefon radjaonu, predstavi se ja sam taj i taj, jel sa zenom sve u redu, kako mala? Kaze sestra cestitam dobili ste sina. On se cili zbunia, opet se predstavlja, ma ja sam taj i taj, kaze sestra je, je cestitam dobili ste sina user posted image I tako propadne sve rozo i zensko sta su kupili i morali dosta toga kupovat iznova. Zadnji slucaj prije 2. godine; rodici isto kcer do 8. mjeseca trudnoce, i ona se jadna nakupovala zenske robice kad ono na pregledu u cca 35. Tjednu dr. se vata za glavu i kaze ajme meni pa muski je user posted image
I tako moja kcer nasljedi dosta toga od nesudjene curke user posted image

Uvik sam mislila, tesko ce pogrijesit ako je musko, jer mora nesto "visit" user posted image , a li evo izgleda da sam se prevarila.

(Odgovor članu Ninaa27)
Neposredna veza do poruke: 1127
31.3.2016 15:54:59   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1128
31.3.2016 16:33:40   
Ninaa27
Da poprilicno je nezgodno,braticevoj zeni je ta moja doktorica na svakom pregledu potvrdila da je cura,kad na porodu decko al sreca oni su kupovali sve u nekim neutralnim bojama..i znam jos dosta takvih slucajeva user posted image tako da se ne mogu bas pouzdat u to sto je rekla,iako je zvucala poprilicno sigurno.Zato stalno gledam samo bijelu robicuuser posted image .A vidjet cemo,kao sto kazes,najbitnije je da je zivo i zdravo.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1129
31.3.2016 17:25:23   
subby
bas vam je veselo user posted image user posted image
meni je doktorica svaki put maloga na UZV snimala odolje, nije iz profila nego kao da sjedi na stolici pa ga ona od ispod "skenira". Prvi put moram priznati kad je bio "dan D", saznavanje spola, kaze ona, ooo deckic, i ja se trudila i trudila da vidim sta, al ja nisam nista na UZV skuzila user posted image user posted image tek na proslom UZV kad je ponovno potvrdila spol onda sam i ja vidjela cijeli "paket" tako da mislim da je to to user posted image

ionako smo muku mucili sa smisljanjem imena, nema sad premisljanja, kad je decko, mora ostat decko user posted image

ja sam isto svu robicu u neutralnim bojama kupovala, sto uopce nije lako, sve je ili roza ili plavo.. isto sam bijelog dosta kupovala, nekako sam uvijek imala osjecaj da je cisce cim je bijelo..

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu Ninaa27)
Neposredna veza do poruke: 1130
31.3.2016 17:58:36   
MareM
Da, bas tako, kad se snima "odozdo" bas se vidi razlika - na dijelu gdje se spajaju bedra ili ima cijeli paket opreme ili nema nista

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1131
31.3.2016 18:37:52   
subby
IZVORNA PORUKA: MareM
Da, bas tako, kad se snima "odozdo" bas se vidi razlika - na dijelu gdje se spajaju bedra ili ima cijeli paket opreme ili nema nista

pa da user posted image
srecom pa sam prije toga na nakom portalu naisla na snimku s UZV koja je bila iz te perspektive snimana jer mi je trebalo par puta da ju pogledam da skuzim da je tako snimano i gdje je sto na snimci. Tako da kad je dosao nas trenutak brzo sam povezala gdje je sto user posted image

< Poruku je uredio subby -- 31.3.2016 18:38:58 >

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1132
31.3.2016 20:59:45   
MareM
user posted image user posted image user posted image
Da, bas to! Do sada je braco svaki put drzao noge rasirene, a seka je fina damica, pa zna drzati noge skupljene. Bit ce da ih on teze skuplja radi privjesaka user posted image user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1133
1.4.2016 12:28:17   
Desideria
Nina dobrodosla i od mene user posted image jos jedne mame na mirovanju. Zapravo na smanjenju brzine kako mi je receno jer je bebac dost nisko. Kolika ti je cervikometrija?

(Odgovor članu Ninaa27)
Neposredna veza do poruke: 1134
2.4.2016 9:46:12   
Jupiter
Sta je ovo...sve nekamo pobjegle za 1 april? user posted image
Nije vrag da ste nekome nesto smjestile? Iako, moram priznati, nisam se ni sjetila, do navecer, da je 1 april. Bas mi bilo malo krivo da bar dragom nisam kakvu slatku spacku napravila user posted image user posted image
Je li i vama jucer bio neki full tezak dan? Ono...neka gadna juzina, toplo...ja se oznojila, dvaput se presvlacila..

Dosla nam kolica. I to full ranije. Ja sam ocekivala tek za 15 dana.. i super slatka su 💖. Dok smo montirali, te ovaj, te onaj dio, lupilo me koliko je stvaran taj osjecaj da nam stize novi clan...iako trbuh gledamo svaki dan a lupanje da ne spominjem.. Sve mi jos uvijek ponekad izgleda tako filmski.

Ja sam imala osjecaj, na pocetku T, da je decko. I mm. I moja mama. I susjeda. Ali uzv kaze da nijee. Iskreno, da mi na kraju i kazu da je decko, ne bih se iznenadila. I onako kupujemo sve neutralno jer zelimo jos djece pa da bude za oba spola. Svaka pisulja i svaki piso je dobrodosao 💖😀😍

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1135
2.4.2016 9:51:26   
Desideria
Stvarno je bilo zatisje user posted image mene nece biti do vikenda tamo nema wifi a moj operater nema signala nigdje van grada tak da se idem lec na terasu imslusat pticice. Mada mi prognoza ne zgleda kako su govorili hmmm

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1136
2.4.2016 10:49:54   
mmamita
Malo smo se odmarale od RR user posted image
Iako nas je bilo jucer koje smo cirkale ima li koga, jel ko sta pisa, ali niko nista da se javi user posted image

Jupiter jucer je bia toliko grozan dan da sam ga tila prespavat. Mi se vracali u Split navecer i kako imam skoro 2 sata trajektom voznje mala me izludi ta 2 sata. Te gore, te dole po stotinu puta. Ali jucer je bila ko bubica, valjda je i nju juzina udrila u glavu user posted image Uru vrimena je trcala okolo a uru vrimena sidila ko bubica user posted image

U 1T sam i ja imala filing da je musko, i kad mi je rekla u 17tt da je curica malo sam bila u nevjerici jer sam mislila da "onaj" osjecaj koji mi majke imamo za spol unaprijed ne vara, nego da je tako. A stalno sam htjela curicu iako sam mislila da je musko.
Sad u ovoj T mi svi govore da je musko, ali vise njih provocira jer ja zelim curicu. Moja mama je uvjerena da je muski i stalno se obraca "njemu", a mene to strasno nervira! Posvadjam se s njom sto puta oko toga. Kazem joj sta da je curica i sad mi to tvoje "on" toliko udje u uho, ko zna kako ja mogu reagirat nakon poroda. Ali djabe njoj govorit, ona i dalje on,on!

Desideria to si bice Tele2. Nigdi nemaju signala van grada. Inace sam se mislila jedno vrime prebacit na njih, ali zbog tog signala sam odustala.

Mi danas imamo jedan dj. rodjendan, pa idemo sad po poklon. Kasnije rucat, malo odspavat, sredit se i crta na rodjic user posted image . Joj kako volim te djecje zabave user posted image , jedva cekam.

Neposredna veza do poruke: 1137
2.4.2016 11:13:52   
Jupiter
Ja sam na Tele2 ali nisam do sada imala problema sa mrezom ali iz razloga jer su u dogovoru sa teleoperaterima da "posude" signal na mjestima gdje jos nema njihivog repetitora...a i to mi je ok...sto ce nam toliko repetitora...ima da poblenavimo od toliko signala i zujanja. I onako iskljucujem sve zivo u kuci prije spavanja, jer mi sve zuji...zvizdi..sve neke visoke tonove/frekvencije cujem i ne mogu zaspati..

Moja sveki je od neke tete vracare, prije 2 god., dosla sa info da cu roditi blizance i to oba decka. Tako da vam ona ni sad u 27tt ne vjeruje ni da je cura ni da je jedno... Nakon svakog pregleda me pita koliko ih je 😂😂😂
Isto zivcira..
Mammita onda nam uzivajte na rockasu!
Desideria gdje idete za vikend? Nadam se da bu sunca..jer ovdje ga danas izgleda nece biti.. user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1138
2.4.2016 11:15:25   
Jupiter
I da, Mammita, super je nova slikica avatara.. ovakav bi pasao nasoj Mare 😍

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1139
2.4.2016 11:24:23   
Desideria
Mmita od kuda ste se vracali? Njusim li to Hvar? I da Tele 2 je u pitanju user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1140
2.4.2016 11:26:55   
Desideria
Jupiter ja jedino na vikendici na Mreznici imam problema sa signalom cak i na tom njihovom nacionalnom roamingu. Ali ipak se ne bi prebacivala jer nigdje za te novce necu imati toliko poziva i gigabajta. Pretrpim to stekanje signala i bok. A kako,sad ne radim nije mi toliko ni bitno

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1141
   RE: Ljetne bebe 201
2.4.2016 11:34:39   
Desideria
E da mmamita sto se djecjih rođendana tice danas idem na jedan. Sin od dugogodisnje prijateljice danas slavi,rođendan.,kako sam dobila ok za voznju autom koja nije predugabjedva sam docekala da izadjem na zrak. Kad sam joj javila da bi mi dosli drugi tjedan donijeti poklon rekla je da vise ne trebamo ni dolaziti. Ja sam ostala u soku?!? Pitala sam ju sta ti je forma toliko vaznija od osjecaja reklamje da o toj temi vise ne raspravlja. Ne moram vam reci kako sam tu vecer zavrsila na normabelu. Svi su mi rekli da sam luda sto ostajem, ali mama i mm su rekli pregriz govno otiđi i obavi to. Jos uvijek se ne mogu oporaviti od soka. Pa ona je mene ucijenila. Idem na sat vremena i odlazimo. Rekla sam sama sebi da je to to sto se mene tice.,otici cemo, cure moje ce dati poklon. Ja cu reci da mi vrati sve stvari koje sam joj za malog dala i prica zavrsena. Previse sam ja u zivotu igrala kako su drugi zeljeli i ocekivali a sebe zanemarivala. I to me zdravlja kostalo

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1142
2.4.2016 12:16:45   
mmamita
Jupiter, da dobro bi dosa Mari, samo bez ovo OR user posted image

Desideria ajme kako bi je ja ufff. Inace volim takve lapace, a sad u trudnoci mi posebno nekako dolijaju. Ja toliko pop..... da kad krenem govorit ne mogu se zaustavit!! Inace sam pravedna po tom pitanju i pazim na sve to, rodjendane, krstenja, pricesti.... Jako to cijenim, jer meni znaci, i znam koliko znaci mami od djeteta koji ima takvu prigodu! Ali ti moras mirovat i ponudila si se unatoc tome da dodjes! Ja joj nebi otisla, nema sanse, i jos bi je javno obrukala, jer je strasno bezobrazna, i evo i meni je sada digla zivce!!

Ja sam po tom pitanju jako ljuta na par bliskih osoba oko sebe. A moga muza je najvise sokirao vlastiti brat i njegova zena. Nasa kcer ima 2god. a on je bio 3 puta u nas u kuci da je vidi (zivimo u istom gradu), a nazva je jedna ili nijedan put- ne mogu se vise sitit. I njegova zena nas izbjegava u sirokom luku od kad nam se kcer rodila. Inace oni imaju dvoje dice, koji su vec u skoli. Kad su ta dica bila mala mi smo bili jedini koji bi tu dicu vodili vanka, pa na izlete, ma svugdi. Stalno smo im nesto kupovali, stalno ih dolazili vidit i zvali da pitamo kako su, sta rade.
Ja to pripisujem ljubomori, jer nisu njihova dica vise jedina u centru paznje i zato odbacuju nasu malu 100%. Ne mogu sutit na te stvari, pa sam joj sad kad mi nije tila ditetu doc doma na rodjendan rekla sve ovo i jos dosta toga sta mi je bilo na dusi, a njeno opravdanje je bilo da ja izmisljam i da ja njenu dicu nebi nikad vidila da nije bilo Bozica, Uskrsa... (jer tada je okupljanje u muzevih roditelja). I tako sam ja digla ruke od njih, jer nisu vridni mojih zivaca ni vrimena, a pokazali su ko su i sta su!
Cak su svi prijatelji i rodbina oko nas primjetili kako su "nestali" od trenutka kad nam se mala rodila. Nas dvoje se vec sad smijemo svemu tome i pomirili smo se da se nikad u zivotu necemo moc oslonit na njih. A ocekivali smo da ce nam u nekim trenutcima "priskocit" oko cuvanja kad zatreba, ali eto... Nikad nista od njih...

Da, dobro njuskas user posted image Hvar je u pitanju

Neposredna veza do poruke: 1143
2.4.2016 12:28:38   
Desideria
Mmamita bemti hormone skoro se rasplakah. Hvala ti ❤. A vidi moj avatar. To ti je u jelsi. Gdke si ti na hvaru? O obitelji mm ne zelim ni pricati. Oni su ja mislim na nas ljuti jer smo isli na tece jer se kod njih sve gleda kroz novce a mm zatvara firmu. On kaze da se ne brinem i ja se ne brinem. Ja na mirovanju maltene od pocetka nit njegova mater nit sestra ne nazovu da pitaju kako san jel sve ok jel mi treba pomoc. Godinama sam pokusavala uspostaviti topliji odnos s njima ali ne ide. I sad konacno na pragu 40.-te sam dosla k sebi i otkantala sve to. Njemu sam rekla ne pada mi napamet tebi i djeci braniti tamo da idete ipak im je baka ali mene vidjeti neće. Do ovog malog drzati nece 5% niti radi tebe pa sta da ja onda do njih drzim

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1144
2.4.2016 13:02:59   
Hannah27
Hej zenske ...ja zadnjih dana na takve situacije reagiram suzama . Iako to uopce ne Lici na mene . I to traje cijeli dan . Prekjučer sam plakala u restoranu . A jesam se hvalila da mi hormoni ne mogu nista jer sam navikla na hormonalni đumbus . Danas opet imamo neka druženja a ja hvatam suzice maramicama , i nosim cijelu šminku sa sobom ako krenu potoci . user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hannah27 -- 2.4.2016 13:03:36 >

Neposredna veza do poruke: 1145
2.4.2016 13:08:09   
Desideria
Ja inace plaćem po defoultu. Riba po horoskopu. A pogotovo sad 😅

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1146
2.4.2016 14:01:57   
Hannah27
A ja rak . user posted image

Neposredna veza do poruke: 1147
2.4.2016 14:16:03   
Jupiter
Ja sam strijelac pa svejedno placem na sve... Idem sama sebi na zivce..pff

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1148
2.4.2016 15:04:44   
mmamita
Desideria onda smo blizu. user posted image Mi smo Gdinj.
Hahaha nekako si me podsjetila na ove ode. Lova je sve u zivotu, a i kad uhvati period da dodju do nesto malo novaca ne znaju upravit s njima, pa su im svi drugi krivi.
Uvik kazem hvala Bogu na mojim roditeljima koji su uvik tu u svako doba dana, i na mom bratu koji ce mi nju pricuvat kad god mi treba. I svekrva mi je potom pitanju ludilo, nemam joj sta rec, ali ovo ostalo.... nigdi nikoga...

Ja sam skorpion pa se donekle drzim user posted image . Kad sam bila mladja sve me zivo pogadjalo i to bi ispratila suzama, a sad placem jedino kad su dica u pitanju, ovo ostalo me tesko sta moze natirat na suze.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1149
2.4.2016 19:43:29   
MareM
Kad vec stavljamo karte na stol, prijavljujem jos jednu ribu u mix. Ali okruglu i bodjikavu koja ne voli plakat user posted image
Zadnji put sam plakala kada mi je sveki rekla da ne hranim kcer i da je mrsava. Plakala sam pola ure, a onda sam je pola mjeseca izbjegavala jer bi je inace skratila za glavu da sam je vidila.

< Poruku je uredio MareM -- 2.4.2016 19:44:40 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!