mmamita
|
Jupiter, da dobro bi dosa Mari, samo bez ovo OR Desideria ajme kako bi je ja ufff. Inace volim takve lapace, a sad u trudnoci mi posebno nekako dolijaju. Ja toliko pop..... da kad krenem govorit ne mogu se zaustavit!! Inace sam pravedna po tom pitanju i pazim na sve to, rodjendane, krstenja, pricesti.... Jako to cijenim, jer meni znaci, i znam koliko znaci mami od djeteta koji ima takvu prigodu! Ali ti moras mirovat i ponudila si se unatoc tome da dodjes! Ja joj nebi otisla, nema sanse, i jos bi je javno obrukala, jer je strasno bezobrazna, i evo i meni je sada digla zivce!! Ja sam po tom pitanju jako ljuta na par bliskih osoba oko sebe. A moga muza je najvise sokirao vlastiti brat i njegova zena. Nasa kcer ima 2god. a on je bio 3 puta u nas u kuci da je vidi (zivimo u istom gradu), a nazva je jedna ili nijedan put- ne mogu se vise sitit. I njegova zena nas izbjegava u sirokom luku od kad nam se kcer rodila. Inace oni imaju dvoje dice, koji su vec u skoli. Kad su ta dica bila mala mi smo bili jedini koji bi tu dicu vodili vanka, pa na izlete, ma svugdi. Stalno smo im nesto kupovali, stalno ih dolazili vidit i zvali da pitamo kako su, sta rade. Ja to pripisujem ljubomori, jer nisu njihova dica vise jedina u centru paznje i zato odbacuju nasu malu 100%. Ne mogu sutit na te stvari, pa sam joj sad kad mi nije tila ditetu doc doma na rodjendan rekla sve ovo i jos dosta toga sta mi je bilo na dusi, a njeno opravdanje je bilo da ja izmisljam i da ja njenu dicu nebi nikad vidila da nije bilo Bozica, Uskrsa... (jer tada je okupljanje u muzevih roditelja). I tako sam ja digla ruke od njih, jer nisu vridni mojih zivaca ni vrimena, a pokazali su ko su i sta su! Cak su svi prijatelji i rodbina oko nas primjetili kako su "nestali" od trenutka kad nam se mala rodila. Nas dvoje se vec sad smijemo svemu tome i pomirili smo se da se nikad u zivotu necemo moc oslonit na njih. A ocekivali smo da ce nam u nekim trenutcima "priskocit" oko cuvanja kad zatreba, ali eto... Nikad nista od njih... Da, dobro njuskas Hvar je u pitanju
|