mmamita
|
Dan Jupiter bravo za kg, to mi je uvik drago cut! Mogu mislit koja je radost bila kad si se izvagala, Super!! I ja sam na 75, znaci pratimo se Sta se tice hrane, ja sam -bas kako Hannah kaze- trpala u sebe ko u kantu. I bas mi se gadi to, da se tako izrazim! Bilo je od janjetine, kobasica, do ribe, kupusa, sirnice, jaja, kolaca svake vrste, raznoraznih salama....... Ajme meni, imam osjecaj da cu puknit. Ne krecem se bas puno, mogu slobodno rec skoro nikako, jer sam u vali, a teren je ode malo kritican za malu. Strah me da se nebi strovalila di nistrmo, a ja nisam bas okretna ovih dana, pa smo na sigurnom oko kuce. Evo taman muza tantam da idemo u sparoge, jer tako on moze pazit malu a ja o svom poslu I ja sam prosla dosta po Istri. Isli smo brodom ima par godina pa sam sve vidila s mora, a di mi se bas svidilo bi izasli. Rovinj mi je osta u srcu , prelipo mjestasce! Porec isto tako... Ma sve mi je lipo osim ulaza u more. Svugdi di smo prosli stine su crne i nije bas da ima plaza ko Dalmacija. Ali to me ionako nije bilo briga, jer sve ostalo mi se bas svidilo. Lipa nasa Hrvatska Hannah stvarno ne znam sta bi ti to moglo bit, daj nazovi ti ginekologa! Barem telefonski pitaj jel to normalno. Zamisli sad da moras lezat i mirovat, bolje na vrime to sprijecit... Javi obavezno sta kaze! Za bebaca nisam nista kupila ni spremila jos. Sto se tice opreme moram samo kupit autosjedalicu, ostalo imam sve. Sto se tice robice kupit cu samo onu za izac iz rodilista. Neku univerzalnu boju...mislila sam cak bijelo, ali vidit cu sta nadjem. Ako bude cura ima toga na bacanje, a za decka imam dosta univerzalnih boja za pocetak, pa cu lako kupit kasnije kad krenemo izlazit. Ja se nekako osjecam spremno 100% . Sjecam se s njom, vec sad je bila panika. Ajme krevetic, ajme kolica, pa oce mi bit dosta ovih 100 bodija sta sam kupila, moram li kupit i 101. ...... A sada mislim da svega imam viska i na bacanje Ah ta 2. trudnoca.
|