mmamita
|
Nina dobrodosla! Bas tako, sto nas je vise to bolje i zanimljivije. Imamo termin isti dan, super Bit ce veselo ljeto s puno bebica! Nadam se da ces to dobro izgurat i da bit sve u redu. Nego, znas li stize li nam jos jedan decko da prevagne listu ili curka da se malo izbalansiramo Mare sta da ti kazem, skoro se upisa u gace Super sto ekipa raste jednako! Zdrave male bebice I za +2 kg s bliznacima, sram te bilo Bas sam ljubomorna!!! Ali da je s pupkom razvalila vrata od tus kabine, hahahaha, pa ti nisi normalna Saki svakako za ljeto nesto laganije, jer ce bit vruuuucce. Ja sam se udavala u 4. mjesec tako da sam mogla birat materijal i sve s obzirom da je bilo "taman" vrime. A to za wc , ja od adrenalina taj dan ni jednom nisam bila na wc-u, a imala sam krinolinu. Sutradan kad sam se probudila i otrcala na zahod mislila sam da je pukla cijev u wc-u koliko sam se istocila! To kako labelo je super, ali ista situacija ko i kod Jupiter, uvik mislim kupit cu a doma dodjem sa svim osim bez toga. Kupila sam inhalator kad mi je ona bila beba, jer mi je tako bilo najzgodnije , da ne trcim stalno u pedijatrice i mogu vam rec super stvar. Svi ga doma koristimo. Stavim fiziolosku+Bisolvon/Bisolex i nakon 2, 3 dana smo ko novi!
|