|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
31.3.2016 0:07:14   
Hannah27
Mamita onda si ti kao i ja . Tj. Ja cu napuniti 27 uskoro.
user posted image za ambicije, svaka čast...

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1101
31.3.2016 9:09:38   
Desideria
user posted image jel ja sa svojih 39 držim primat ovdje user posted image user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1102
31.3.2016 10:35:37   
mmamita
Hannah vrsnjakinjo user posted image , ja cu 27 u 11.mj

Desideria mislim da jesi user posted image

Mare nestrpljivo te cekamo user posted image user posted image

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1103
31.3.2016 10:39:06   
saki84
jutro user posted image user posted image user posted image user posted image
vi o godinicama....ja imam uskoro tek 32 user posted image i prvu bebicu...nadam se da cu stic bar jos jednu.
Mene je uhvatila neka prehlada, cini mi se kao da su sinusi jer me i glava boli, nos zacepljen...bas sam koma cila..drogiram se cajem i limunom u nadi da ce sto prije proc...

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1104
31.3.2016 10:40:52   
mmamita

Naši pregledi user posted image

mmamita ------11.04.
Desideria-------13.04.
di.sak-----------18.04.
MareM----------20.04.
Faustina-------21.04.
Hannah---------22.04.
Lisica Mica---26.04.
saki84----------27.04.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1105
31.3.2016 11:10:36   
MareM
Evo me, evo me!
Jutros mi se nije dalo palit kompjuter nego sam se zavalila na trosjed na lijevi bok, citala knjigu i hranila ekipu user posted image

Saki, cestitam na user posted image user posted image user posted image
Hannah, bas super da je sve u redu! user posted image Nadam se da si sada malo mirnija.
Jupiter, ne spominji timarenje gospojice! Jucer sam se jedva uvukla u tus kabinu. Odvalila sam pupkom vrata... Jos malo pa cu na stomaku u hodu moci nosit casu soka bez da se prevrne user posted image U prosloj trudnoci me je mm tek pred kraj trebao sredjivati (cak je dobio pohvale u rodilistu kako je fino obavio posao user posted image ), ali sada ne da je ne vidim, nego je tesko i za dosegnit je koliki mi je stomak user posted image Kad se sljedeci put sretnemo kupit cu joj platnene uloske za poklon user posted image

Pregled: ekipa je narasla; jos su jednaki; izgleda da je seka opet napravila salto tako da su sada oboje na zadak (vidili smo kako "leze na boku", ledja su im okrenuta prema mojim bokovima i "gledaju" jedno u drugo). Glavni hobi im je gazenje mojeg mjehura. Pricale smo gin i ja malo o tome kolika sam i zakljucak je bio da mi tek sad slijedi razdoblje rasta user posted image user posted image Morat cu se odlazit kupat kod mame u Split jer bi bilo nezgodno da se zaglavim u tus kabini i ne budem mogla izaci... Tko bi mi donosio za jesti?! user posted image Moram prijaviti da sam dobila jos jedno kilo, tako da sam sada na +2kg user posted image user posted image
Sljedeci pregled 20.04.
Odoh se sad opet malo druzit sa trosjedom i papat narance...

< Poruku je uredio MareM -- 31.3.2016 11:12:34 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1106
31.3.2016 11:44:02   
Jupiter
I mene neka prehlada na sinuse uhvatila. Cijelu noc zacepljen nos. Kupila sam zadnji put neko skupo sr@#$ za nos, aqua maris ali bas nista ne pomaze. A mrzi me isparavat' se..pfff..nemam volje ni za sto..

Mare bas me svaki put razveselis i nasmijes! Jos nisi rodila a zabava je vec pocela! 😅😂😂😂

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1107
31.3.2016 12:04:29   
MareM
Ne razumijem vam se u sinuse; meni se sve odmah sjuri u grlo i bronhe. Ali sveki muce sinusi, pa joj jedino pomaze inhaliranje. Nista ne ustrcava u nos. Mama koristi onaj kao "Labello" (nemam pojma kako se zove ta stvarcica) koju utiras u nos i udahnes. Kaze da joj jedino to dobro cini.

< Poruku je uredio MareM -- 31.3.2016 12:08:31 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1108
31.3.2016 12:10:07   
saki84
MareM za vesele podstanare user posted image ...kad je sljedeci pregled?

jupiter meni preko dana nekako ali kako pocme dan padat bas bude uzas...a ne zelim nista uzimat nego samo vitamin C, limun i naranca na litre i caj sa medom...valjda ce proc...da bar ova juzina jos ne puse bilo bi malo lakse.

ja sa maloprije rezervirala za probu vjencanica u La perle slejdeci tjedan, bas se veselim. Ima li ijedna od vas iskustva sa njima?

< Poruku je uredio saki84 -- 31.3.2016 12:11:00 >

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1109
31.3.2016 12:20:23   
MareM
Saki, sorry, nemam iskstva s vjencanicama. Nisam htjela radit susur od vjencanja tako da sam samo uzela malo svecaniju haljinu (ali ne previse), a mm je bio u hlace+kosulja+kravata (sredina 8. mjeseca). Samo mi i kumovi i roditelji (htjedoh samo s kumovima, ali eto, koji put se treba uradit kompromis) user posted image Jedino sto je haljina imala onako "opsezniji" dekolte (a ja na pocetku trudnoce i cure k'o dvi dinje), pa mi je cijelo vjencanje neki sluzbenik u maticara blesio u dekolte. Majmun!

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1110
31.3.2016 12:46:41   
Ninaa27
Bok cure!
Nova sam ovdje,malo sam citala sta pisete i skroz ste mi zanimljive user posted image pa reko da se i mi malo ukljucimo u razgovor.
Ubija dosada jer sam na strogom mirovanju.Sad smo 26. tjedan i vec smo 5 tjedana u krevetu user posted image .
Iskreno zavidim vama koje smijete malo u setnju,ovo sunce me strasno mami user posted image

Kako ste vi ostale,kako provodite ove lijepe proljetne dane? Pozdrav svima user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1111
31.3.2016 12:48:56   
Jupiter
E da, vidis, taj "labello" kupujem vec 100god ali nikad se ne sjetim u shopingu. A pamtim ga kao jako dobru stvar.
Saki, i ja sam kao i Mare, za vjencanje uzela zlatnu svecanu haljinu i vec mi se dva-put isplatila do sada.

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1112
31.3.2016 12:53:14   
Jupiter
Hej Nina dobrodosla!!
Vidim da ce nam biti bas super ovdje na ljetnim 💖😊 sto nas je vise to bolje!
Nego, zasto i ti na mirovanju? Nije nis' strasno, nadam se.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1113
31.3.2016 13:07:26   
saki84
MareM bas si me nasmijala user posted image user posted image user posted image user posted image ....ja sam htjela isto tako, al nije mi poslo za rukom..moralo se napravit kompromis mali...nije veliko vjencanje, bit ce nas 50...velika je obitelj i ima dosta djecice...mada sam neku vecer ugledala za Santorini vjencanje 10 000 kn uz unamljene kumove jos 3000 i ekstra user posted image ...
Ti si imala onda zavidno poprsje...ja jos uvijek stanem u svoje grudnjake sa push upom!! to je izgleda ona od babskih prica ako je decko sise su manje user posted image ...ja znam kakvu bi vjencanicu, obicnu od tila bez cipke i ikakvih dodataka, laganu ljetnu da me ne stiska da imam zraka i da sa mnom na wc ne mora njih deset da mi drze haljinu dok ja skidam gace i pipi user posted image ..tako da cu probat i vjencanice tako laganije a nisu iskljucene ni haljine vecernje

Ninaa27 dobro nam dosla....i nadam se da cemo ti bar malo skratit dosadu tokom mirovanja...a da ce bebica izdrzat bar do 36 tjedna user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1114
31.3.2016 13:23:11   
Ninaa27
Hvala ti Jupiter!!

I ja kazem,sto vise to bolje user posted image
Ma ja sam na mirovanju al ne strogom od samog pocetka,al na pregledu u 21tj doktorica kaze skracen cerviks,beba jako gura,preporucuje mirovanje bez sjedenja i ponovno propisuje duphastone.Skroz sam to ozbiljno shvatila i prije tjedan dana doktorica kaze da je sve isto,ali da i dalje mirujem i da cu vjerovatno morat do kraja tako..
Vidim da tebe pati prehlada,i mene je hvatala u dva navrata,spasio me med limun i caj i to dosta brzo..Nadam se da ce i tebe sto prije popustiti user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1115
31.3.2016 13:31:30   
Ninaa27
Hvala ti Saki na dobrodoslici i lijepim zeljamauser posted image
I mi se nadamo da cemo uspjet pregurat jos samo 10 tjedana user posted image
Joj vjeruj mi vec je sad bolje kad imam s kim pricat..user posted image

(Odgovor članu Ninaa27)
Neposredna veza do poruke: 1116
31.3.2016 13:39:59   
MareM
Dobro nam dosla, Ninaa! user posted image

Saki, po tim bapskim pricama bih ja onda trenutno trebala imati jednu cicu do brade, a drugu bih trebala trazit povecalom user posted image user posted image user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Ninaa27)
Neposredna veza do poruke: 1117
31.3.2016 13:42:20   
Jupiter
Nina, nista ne brini..za malu mrvu potrpit' cemo i puno vise od toga.
Preporucujem ti da makar radis Kegelove vjezbe <---link
A nadam se da bar imas pristup laptopu ili sl da bar mozes filmice i serije gledati...ili nekakvu zanimaciju... Mozda heklas? 😌 Meni moja sveki upravo hekla i prekrivac i carapice i kapicu od bambus/pamuk konca..predobro i premekano! 💖
Ako nis drugo, tu ces s nama kratiti dane user posted image
Napisi kad ti je termin i slj pregled pa da te ubacimo na listu. Tako i nama bude lakse cekati preglede user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1118
31.3.2016 14:09:07   
Ninaa27
Hvala Mare! user posted image

Jupiter u pravu si,vjerujem da bi mogla i vise samo da sve bude ok,pogotovo sto je ovo dugo ocekivana bebica pa mi je odmah nekako lakse kad pomislim na to..
Imam laptop stalno kod sebe i non stop nesto gledam ili sam na internetu user posted image
Nazalost ne znam heklatiuser posted image aa sigurno je preslatko..user posted image

Za termin mi moja doktorica jos nije rekla,a po mome racunanju je oko 04.07., a sljedeci pregled je 25.04.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1119
31.3.2016 14:13:48   
MareM
Ninaa, termin ti se racuna: prvi dan zadnje menge (npr. 27.09.) - danu dodas +7 (dobijes 4.), a mjesecu oduzmes -2 (i dobijes 7.) - znaci termin je 04.07.

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Ninaa27)
Neposredna veza do poruke: 1120
31.3.2016 14:31:45   
mmamita
Nina dobrodosla!
Bas tako, sto nas je vise to bolje i zanimljivije. Imamo termin isti dan, super user posted image
Bit ce veselo ljeto s puno bebica!
Nadam se da ces to dobro izgurat i da bit sve u redu.
Nego, znas li stize li nam jos jedan decko da prevagne listu ili curka da se malo izbalansiramo user posted image

Mare user posted image user posted image user posted image sta da ti kazem, skoro se upisa u gace user posted image Super sto ekipa raste jednako! Zdrave male bebice user posted image
I za +2 kg s bliznacima, sram te bilo user posted image Bas sam ljubomorna!!!user posted image user posted image
Ali da je s pupkom razvalila vrata od tus kabine, hahahaha, pa ti nisi normalna user posted image user posted image

Saki svakako za ljeto nesto laganije, jer ce bit vruuuucce. Ja sam se udavala u 4. mjesec tako da sam mogla birat materijal i sve s obzirom da je bilo "taman" vrime. A to za wc user posted image , ja od adrenalina taj dan ni jednom nisam bila na wc-u, a imala sam krinolinu. Sutradan kad sam se probudila i otrcala na zahod mislila sam da je pukla cijev u wc-u koliko sam se istocila! user posted image

To kako labelo je super, ali ista situacija ko i kod Jupiter, uvik mislim kupit cu a doma dodjem sa svim osim bez toga. Kupila sam inhalator kad mi je ona bila beba, jer mi je tako bilo najzgodnije , da ne trcim stalno u pedijatrice i mogu vam rec super stvar. Svi ga doma koristimo. Stavim fiziolosku+Bisolvon/Bisolex i nakon 2, 3 dana smo ko novi!

(Odgovor članu Ninaa27)
Neposredna veza do poruke: 1121
31.3.2016 14:33:41   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07.
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.user posted image

user posted image

< Poruku je uredio mmamita -- 31.3.2016 14:34:14 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1122
31.3.2016 14:35:23   
mmamita

Naši pregledi user posted image

mmamita ------11.04.
Desideria-------13.04.
di.sak-----------18.04.
MareM----------20.04.
Faustina-------21.04.
Hannah---------22.04.
Ninaa27--------25.04.
Lisica Mica---26.04.
saki84----------27.04.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1123
31.3.2016 14:58:40   
Jupiter
Aaaaaaa kako nam je vejika listaa!!💖😍💖😍

Da, stvarno, Nina...daj reci da ce biti user posted image hihihi

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1124
31.3.2016 15:02:07   
Ninaa27
Hvala ti Mare user posted image

Hvala mmamita!
bome bit ce bas veselo ljeto i to s vise deckica kako vidim. A i kod mene ce bit jedan deckic ako se doktorica nije prevarila,a ni to me ne bi kod nje iznenadilo user posted image
Ma i ja se nadam da ce bit sve ok,dat cemo sve od sebeuser posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!