|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
27.3.2016 12:24:05   
Jupiter
Drage moje, zelim svakoj, njoj i obitelji, sretan Uskrs!!!

user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1051
28.3.2016 14:23:47   
mmamita
Hello user posted image

Nadam se da ste se dobro najele jucer i danas. Ja jesam i to posteno user posted image

Jupiter sutra pregled user posted image Blago ti se!! Jedva cekam izvjestaj. Bas me zanima koliko je bebica duga i teska.

Mi smo danas 26tt i bas se dobro osjecamo user posted image
Na dane si mislim kako mi brzo dani prolaze a na dane kao nikad proc. Ovih dana sam u fazi kad mi brzo prolaze user posted image i to je dobro!
Ovo vrime satare i imam osjecaj da dan traje 48h! Jucer i danas sam se digla u 5:30 i nebi zaspala vise nema sanse, pa mi dan pogotovo traje vjecnost!

Nadam se da ste vi sve dobro, ima li kakvih novitadi?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1052
28.3.2016 14:24:48   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1053
28.3.2016 14:25:37   
mmamita

Naši pregledi user posted image

Jupiter----------29.03.
saki84----------30.03.
MareM----------30.03.
mmamita ------11.04.
di.sak-----------18.04.
Faustina-------21.04.
Lisica Mica---26.04.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1054
29.3.2016 15:06:30   
Jupiter
Ej debele! Gdje ste se sakrile?user posted image

Evo me sa "pregleda". Kazem ".." jer nismo koristili uzv niti me dolje gledala. Samo smo izmjerili tlak, koji je bio (cak) 130/70 jer sam jutros cijelu torbu sa dokumentima fino zaboravila doma i vozila natrag i usput se iznervirala, pa je valjda tlak skocio, haha. Urin je isto u redu. E sad dolazi najsladji dio: naime, imam kila kao i prije mj i po!! 75! Nisam mogla vjerovati! Stvarno djeluje ova "dijeta". Jedes sve ali svaka dva sata koliko ti u saku stane.
Gin je samo centimetrom izmjerila visinu i rekla da je 24 i samo komentirala da sam skoro u 26 tjednu (danas sam 25+5). I poslusala sa onim starinskim ljevkom, srce mrve. I zakljucila da je sve ok. Pa sam rekla da sljed put zelim da napravimo bakt briseve i slozila se. I ceka me opet, prije 30tt, pregled u bolnici, mjerenje organa. Kao u 20tom tt. Tako da nemam jos nikakav datum. Kod gin mogu doci kad hocu, gl da je ujutro. Tako da cu oba datuma napisati kad budem se isla dogovoriti u bolnici.
I to je to.
Danas idemo u kino. Kun fu Panda i kokice. Jucer bili cijeli dan okolo po Istri.
Bas mi pase ovaj muving.
E sad, koke moje, da vas cujem.! Koliko ste jele ovih dana? Sto se fino jelo i radilo? Ste narucile sto za bebaca?

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1055
29.3.2016 16:32:44   
Hannah27
Jupiter super za pregled ! UH da je meni da mogu izdržati da ne napravim UZV ...iako nikad nista ne vidim.
Bravo za kilažu !!! user posted image samo tako nastavi ... Ja sam bas pretjerivala preko vikenda, danas sam opet krenula zdravo .
Gadi mi se kad ubacujem ko u kantu, buduci da on sve to dobiva . Iako je fešta nakon cocacole i slatkiša, lupa ko lud .

Gdje ste bili u Istri ? Meni je Istra zakon, bila sam u Rovinju na medenom mjesecu pa smo se vozikali svugdje, Pula , Hum, Motovun, Crikvenica, neki izleti brodom, jedino mi je zao sta nisam bila u Opatiji ... Bio je 5mj. I bas je bilo lipo ni prevruće ... Ja bi opet tamo, ali MM ne zeli pa ako sve bude ok ici ćemo na malo Lošinj za mjesec ipo ....

Mislim se da odem sad do mog Gineka da porazgovaramo o onome... Primjetila sam da se navečer spusti skroz dole pa cak i niže od mjehura user posted image imam osjećaj da ce izac . Tako svaku večer . Po danu bude iznad pupka i lupa u rebra ... Navečer skroz dole, sta bi to moglo biti ?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1056
29.3.2016 17:16:01   
mmamita
Dan user posted image

Jupiter bravo za kg, to mi je uvik drago cut! Mogu mislit koja je radost bila kad si se izvagala, Super!! I ja sam na 75, znaci pratimo se user posted image
Sta se tice hrane, ja sam -bas kako Hannah kaze- trpala u sebe ko u kantu. I bas mi se gadi to, da se tako izrazim! Bilo je od janjetine, kobasica, do ribe, kupusa, sirnice, jaja, kolaca svake vrste, raznoraznih salama....... Ajme meni, imam osjecaj da cu puknit.
Ne krecem se bas puno, mogu slobodno rec skoro nikako, jer sam u vali, a teren je ode malo kritican za malu. Strah me da se nebi strovalila di nistrmo, a ja nisam bas okretna ovih dana, pa smo na sigurnom oko kuce. Evo taman muza tantam da idemo u sparoge, jer tako on moze pazit malu a ja o svom poslu user posted image user posted image

I ja sam prosla dosta po Istri. Isli smo brodom ima par godina pa sam sve vidila s mora, a di mi se bas svidilo bi izasli. Rovinj mi je osta u srcu user posted image , prelipo mjestasce! Porec isto tako... Ma sve mi je lipo osim ulaza u more. Svugdi di smo prosli stine su crne i nije bas da ima plaza ko Dalmacija. Ali to me ionako nije bilo briga, jer sve ostalo mi se bas svidilo. Lipa nasa Hrvatska user posted image

Hannah stvarno ne znam sta bi ti to moglo bit, daj nazovi ti ginekologa! Barem telefonski pitaj jel to normalno. Zamisli sad da moras lezat i mirovat, bolje na vrime to sprijecit... Javi obavezno sta kaze!

Za bebaca nisam nista kupila ni spremila jos. Sto se tice opreme moram samo kupit autosjedalicu, ostalo imam sve. Sto se tice robice kupit cu samo onu za izac iz rodilista. Neku univerzalnu boju...mislila sam cak bijelo, ali vidit cu sta nadjem. Ako bude cura ima toga na bacanje, a za decka imam dosta univerzalnih boja za pocetak, pa cu lako kupit kasnije kad krenemo izlazit.
Ja se nekako osjecam spremno 100% user posted image . Sjecam se s njom, vec sad je bila panika. Ajme krevetic, ajme kolica, pa oce mi bit dosta ovih 100 bodija sta sam kupila, moram li kupit i 101. ...... A sada mislim da svega imam viska i na bacanje user posted image Ah ta 2. trudnoca. user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1057
29.3.2016 19:09:13   
Desideria
Pozdrav curama i mamama od nove mame na forumu user posted image . Nova na forumu ali ne i nova mama. Imam vec dvije curice (10 i 5 god) i sad cekamo bracu. Termin je 28.6. , sad sam 27.tjedan i 2/3 vremena na mirovanju tako da sam vec malo dosta luda od kuce, kreveta, kauca i svega sto ide uz to.... Nadam se da cu tu s vama kratiti i ubrzati vrijeme

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1058
29.3.2016 19:40:29   
Hannah27
Welcomeeee !!! user posted image i tebi je termin na moj rodjendan ...

Sta se tice kupovine, ja sam kupila nekidan ormar . Bio je na 35% user posted image

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1059
29.3.2016 20:02:02   
Desideria

IZVORNA PORUKA: Hannah27

Welcomeeee !!! user posted image i tebi je termin na moj rodjendan ...

Sta se tice kupovine, ja sam kupila nekidan ormar . Bio je na 35% user posted image

Thanx! Ja nemam jos nist. Nismo mislili da cemo ici na trece. Desilo se nekak na ho ruk. Mm je oduvijek htio a ja sam se neckala i nekak se odjednom sve poslozilo i eto nas. Imam kinderbet, vrtic i hranilicu. Od robice nista apsolutno. Oko sebe nemam frendica koje su nedavno rodilemjer ipak nisam pupoljak user posted image . A jos moram mirovati pa ne znam kak cu to rjesavati. Nadam se da ce na iducem pregledu i uzv nalaz biti bolji i da ce me vratiti u vertikalu. Da iskoristim ovo lijepo vrijeme. Koma mi pada ovo krasno vrijeme koje dolazi a ja sve gledam kroz prozor

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1060
29.3.2016 20:45:21   
Hannah27
A zasto moras mirovati ?
Ima nas koji ne moramo ali ne mozemo van (alergija) pa razumijem kako je, danas je dan bio bas za plakati tko ne moze vani .

Ma lako ces za robicu, dovoljan je jedan odlazak u grad za osnovno ... A kasnije mozes i sa bebom u šoping y

Neposredna veza do poruke: 1061
29.3.2016 20:56:23   
Desideria
Bebac je sa glavicom dosta nisko pa se dr boji da se ne pocnem otvarati. A o alergijama bi isto imala kaj za reci hihih...imam alergijsku astmu

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1062
29.3.2016 21:32:00   
MareM
Dobro nam dosla, Desideria! user posted image Imas isti termin kao Lisica Mica i ja. Odakle si, ako nije tajna?

Jupiter, bravo za 75! Zavidim ti! user posted image Moja idealna tezina je 72kg, tako da sad imam 75 izgledala bih kao manekenka koja je pojela pilates balun user posted image i mozda dvije medicinke user posted image

Hannah, znam da nisi bas zaljubljenik u ultrazvuk, ali cini mi se da bi ti radi mira u glavi bilo dobro otic u tvog gina da te pogleda i kaze ti u kojem je polozaju bebalo jer bi lako moglo biti da te to on malo lupa nogama, malo rukama (zato razlicite lokacije; tako je meni s bracom). I da ti ovaj put provjeri da li dobro brtvis i koliki ti je cerviks. Tako ces biti mirna. user posted image

N 2008.
T&F 2016.

Neposredna veza do poruke: 1063
29.3.2016 21:38:25   
Hannah27
A joj mare u pravu si i ti i mamita , mislim da cu otići ovih dana, nevoljko .... Kuzim da mjenja položaje i da nekad lupa po mjehuru, ali nikad po danu, a navečer bas je dolje , tako da nije mi svejedno .

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1064
29.3.2016 21:39:44   
Hannah27
Desideria, imala sam je i ja do puberteta ... A i sada mi alergeni znaju jako utjecati na disanje . Najgore sta bas nista ne smijemo od terapije ...
Jos sam ja u Solinu gdje mi je leglo alergena , sve na sta sam alergična !!

< Poruku je uredio Hannah27 -- 29.3.2016 21:40:34 >

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1065
29.3.2016 21:41:15   
Desideria

Thanx! Ja sam iz zagreba, destinacija vinogradska. A vidim kile se broje...ja sam na +9 nakon uskrsa. To mi je isto velika muka jer sam prije ove trudnoce skinula 15 kg a ovo mirovanje mi ne ide na ruku bez obzira kaj jako pazim

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1066
29.3.2016 21:45:18   
Desideria
Hannah27 meni je alergologica rekla da mogu symbicort. I to uzimam sigurno 2x dnevno. Samo sto mi je od prvog dana nos konstantno zacepljen 24/7. Al to je hormonalno ne alergijski. Stavljam djecji meralis. Opca praksa mi je rekla da to mogu. Svi govore fizoloska. Sa fizioloskom mogu bolje da ne pisem kaj...

Neposredna veza do poruke: 1067
29.3.2016 21:52:52   
MareM
I ja sam astmas. Uzimam Budelin. Djelatna tvar je budezonid (sta vidim da ima i kod tebe u Symbicortu) sto je jedino dozvoljeno u trudnoci, tj. jedini lijek za astmu koji spada u grupu B (nema ih u grupi A).
Sva sreca nemam rinitis (osim ako sam previse revna kada tresem nesto prasnjavo ili od peludi bugenvile - rjesenje: bugenvilu nemamo oko kuce, a zabusavam sa ciscenjem prasine user posted image

N 2008.
T&F 2016.

Neposredna veza do poruke: 1068
29.3.2016 21:59:57   
Desideria
Ubi me nos 😂. Spazam mi je sad manji jer sam prestala pusiti u trudnoci (to mi je inace super stvar..) al nos me otkida. Meralis je uz mene stalno. Po noci se budim usta suha grlo boli nos beton

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1069
29.3.2016 22:17:14   
Jupiter
Dobrodosla Desideria! A mene zanima koliko si "stara". Jer nismo ni mi ovdje bas neki pupoljci. Bar ja nisam, hihi.
Osobno nemam problema sa alergijama ali mm je bio. Ali njemu bi to vise na kozu, kao fleke izbacilo. I evo, sad niti toga nema. Zao mi je kad vas citam da vas to tako muci.user posted image
Hannah meni je gin rekla da je sad mrva najaktivnija (22-26tt) i ima najvise mjesta pa doslovce moze da radi kolutove...iliti salto i da nis ne brinem. Ti si i onako rekla da moras uhvatiti svojeg gin pa i to rijesi usput, najbolje. Nemoj da se i zbog toga pitas...sto ako...
Mammita sad sam ja u onoj tvojoj prvoj fazi/trudnoce. Sve bih kupila. Tj kupujem..
Jucer smo otisli do Limskog Kanala, pa Novigrad, Umag i Buje. Svi gradovi uz more su mi jako lijepi ali vecina je, kao sto mammita kaze, stjenovita. Mi tu u Medulinu imamo pjeskovitu plazu, idealnu za djecu jer je visina mora cca do struka jedno 20tak metara od obale. Ugl jako je dugacki taj plitki dio. Super je za picigin user posted image . Ja vise volim stijene. Onaj pijesak nikako izbacit iz guzona user posted image user posted image
Mare, jesi li citala ili sl, koliko blizanaca stigne na termin? Ja sve citam da svi pozure. A i moja ce, ako sam imalo na majku.

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1070
29.3.2016 22:33:47   
MareM
Gin mi je rekla da je kao sluzbeni termina za blizance 38 tjedana. Po netu sam citala koliko su druge "duple trudnice" izdrzale i prozor je od 30. - 40. tt. Tako da ispada da je sve individualno i bingo. Valjda se treba cuvat i oslonit se na genetiku.

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1071
29.3.2016 22:38:05   
Desideria
Ja sam mlada/stara 39'😂

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1072
29.3.2016 22:42:56   
MareM
To ti sve jos spada u mlada user posted image Ja sam 37.

N 2008.
T&F 2016.

Neposredna veza do poruke: 1073
29.3.2016 22:44:53   
Jupiter
Stare kokee user posted image user posted image
Ja sam u 36toj

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1074
29.3.2016 22:52:25   
MareM
Stara koka - dobra juha user posted image

Jedina mana je sta se gdjekojoj staroj koki cesto zalomi da joj se rano pocne spavat... a onda pogleda na sat i skuzi da ju je zezlo pomicanje sata i da je sad vec skoro 23h. user posted image Laku noc, ekipa user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!