Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 18.4.2014 9:44:19
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
mama3.put - 21.09. blabli - 22.09. kika_spy - 24.09. Hubertica - 28.09. Riza - 03.10. MISSMAVEN - 03.10. MarijanaC - 05.10. kikilina - 06.10. Briciola - 06.10. roccoko - 07.10. PinkyFunkyBirdy - 09.10. Faisca - 15.10. raffica - 18.10. majalesa - 19.10. natich - 27.10. Dacana - 02.11. andydea - 12.11. mali.cro - 13.11. vucica - 16.11. Pumba - 26.11.
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 18.4.2014 9:47:05
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ Riza............................................22.04. roccoko......................................22.04. Briciola......................................24.04. mali.cro......................................25.04. MISSMAVEN..............................28.04. andydea.....................................29.04. MarijanaC..................................29.04. majalesa....................................29.04. vucica..................................oko 07.05. raffica..................................oko 08.05. natich.........................................14.05. PinkyFunkyBirdy.................oko 15.05.
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 18.4.2014 10:35:55
|
|
|
|
mama3.put
|
kako lijep popis imamo moj idući pregled je 28.4. za krvnu grupu nisam morala vaditi krv ponovno,dovoljan je nalaz od prve trudnoće a to je bilo prije 10 godina tako da ni u drugoj trudnoći ni sada nisam ponavljala...što se tiče gljivica imala sam ih u dva navrata u drugoj trudnoći također sam dobila vaginalete i riješila ih se,porod je prošao super i beba je bila odlično tako da nema brige . Reakcija tate na uzv je bio blago teleći pogled,sav se raznježio i sve je ispitivao,naravno da je uvjeren da je curica (priželjkujemo ju) jer je "sramežljivo skrila pišu rukicom" i u prijašnjim trudnoćama smo išli zajedno na uzv to se podrazumijeva i drago mi je što i sam uvijek želi ići za idući put cijela ekipa planira ići,ne znam tko će nas sve pustiti u ordinaciju
|
|
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 18.4.2014 11:21:04
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ Riza............................................22.04. roccoko......................................22.04. Briciola......................................24.04. mali.cro......................................25.04. MISSMAVEN..............................28.04. mama3.put................................28.04. andydea.....................................29.04. MarijanaC..................................29.04. majalesa....................................29.04. vucica..................................oko 07.05. raffica..................................oko 08.05. natich.........................................14.05. PinkyFunkyBirdy.................oko 15.05.
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 18.4.2014 11:50:29
|
|
|
|
scarlet
|
Cure moje evo mene na ovom forumu ali nisam sigurna da pripadam pod rubriku Jesenske bebe jer ce moja biti zimska. Termin mi je taman na Bozic Za vas koje me ne znate lijepi pozdrav! Ovo mi je druga trudnoca; imam sincica od 5 godina i jutros sam saznala da sam trudna
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 18.4.2014 12:01:06
|
|
|
|
raffica
|
Scarlet dobro dosla :)) Cure moje mene tako boli lijevi jajnik, osobito kad setam i piskim :( Nadam se da je sve okk :/
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 18.4.2014 13:23:57
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje trudnice, želim vam sretan Uskrs i uživanciju s najmilijima za produženi vikend! Pišemo se tamo u utorak jer neću biti uz net.
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 20.4.2014 15:20:47
|
|
|
|
natich
|
Curke!!!! Sretan Uskrs vam želim!!!!!
|
|
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 22.4.2014 7:51:20
|
|
|
|
vucica
|
jutro drage moje, nadam se da ste se uspjele bar malo odmoriti ovih dana i da vas nisu pretjerano mucile mucnine i ostale tegobe. meni je kako koji dan, na sam Uskrs mi je bilo jako muka, i citav dan sam bila za nist, koma.. od kojega pregleda ste vi pocele voditi muzeve s vama, jel to dok su jos vaginalni uzv ili kad pocinju na trbuhu? ja bi htjela povesti muza na iduci ali G ni nije nista rekao da moze i muz doci, tako da neznam kada da ga povedem neznam zasto se pumba ne javlja, bas sam jako zabrinuta, nadam se da je sve ok
|
|
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 22.4.2014 10:24:52
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dobro jutro drage moje okruglice. Dal ste si i vi za ovaj vikend povećale konfekcijski broj ili sam to samo ja? Vucice, ja sam zadnji put vodila MM - znači na pregled u skoro 15 tt, ali mi je i za 11 tt rekao doktor da je već mogao doći. Radio mi je pregled preko trbuha i dotle je MM bio skupa s menom unutra, a kasnije ga je gin zamolio da izađe da mi napravi i vaginalni pregled. E, sad, ja sam kod privatnika pa je ovaj super susretljiv, ali nemam pojma dal to ide tako i sa socijalnim ginićima. Gdje su ostale cure? Kako ste se provele za Uskrs? Mi smo objavili sretnu vijest i drugom dijelu rodbine i svi su sretni zbog nas. Napokon je gotovo skrivanje.
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 22.4.2014 12:15:42
|
|
|
|
vucica
|
drago mi je da je gotovo skrivanje pinky, i mi smo ovaj vikend vijest podijelili sa sirom obitelji i prijateljima i da, nisi jedina koja je povecala konf. broj a ja jutros na poslu prvi puta povracala i borim se citav dan, ajme jedva cekam da prodju te mucnine
|
|
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 22.4.2014 12:27:38
|
|
|
|
andydea
|
Sretan Uskrs drage moje pinky ja i da hocu ne mogu vise skrivati ..trbuh mi je tako zaokruzen koda dvojceke nosim..isto je bilo i sa Di tako da i ovaj put ocekujem bebu preko 4kg..ajme Evo meni je vec klasika povracanje..tako da ja nastavljam u tonu..sutra 11 tj. Muz je isao svaki put na preglede kad se pocelo gledati preko trbuha..dok je vaginalno rijetko ko vam dozvoli da vas muz prisustvuje.. Pumba draga molim te javi se nekako..sta god da je tu smo i uz tebe.. Evo i Di moram pohvaliti ..vec tri dana smo bez pelena i polako se odvikavamo na wc..jer tutu nece i nosimo gacice..noc nam je suha od prvog dana..jupi
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 22.4.2014 13:08:36
|
|
|
|
MISSMAVEN
|
Drage curke, nadam se da ste se odmorile preko vikenda.... Ja užasno loše spavam, nikako se ne mogu namjestiti. Na trbuhu se nakko bojim spavati, a i nije mi pretjerano udobno. na leđima nemogu nikako, nisam mogla ni dok nisam bila trudna, na lijevom boku me boli kičma, a na desnom brzo utrnem. ne znam šta ću. :( Ja jedva čekam pregled s mm. meni je tako glupo da ne daju muževima da idu kad je pregled vaginalni. to ne razumijem. zašto to?
|
|
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 22.4.2014 13:19:02
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage vucica i Andy, izdržite još malo te mučnine i proći će. Andy, milena, ma bravo za tvog velikog dečka Di! Kako se mamica sad negdje ponosi. Miss, draga, mislim da nije da brane preglede već je to vjerojatno kako nebi bilo nekih neugodnosti. Iz vlastitog primjera znam da MM nebi nikako htio vidjeti kako mi drugi tip gura onu spravu dolje. Vjerojatno da je drugačijeg stava možda bi i bio s menom i na tom pregledu, ali ovako je to malo neugodno i njemu i meni.
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 22.4.2014 13:55:08
|
|
|
|
MarijanaC
|
Hej drage. Uskrs je prosao ok,jedino smo imali malu nezgodu na misi. Kako je bilo puno ljudi u jednom trenu mi je pozlilo i htjela sam izici van i kako nikako se nisam mogla probiti sam se onesvijestila. Svekrva je brze uzela malog od muza a on mene siromak primio rukom koja mu je i tom trenu bila slobodna. Kako me iznio i kako sam zavrsila na kraju u sakristiji se ne sjecam,kazu mi da 6min nisam bila pri sebi. Kad sam otvorila oci muz mi je bio na rubu suza,svekar me hladio s nekakvim novinama. Nikad mi do sad nije pozlilo na misi a idem svaku nedjelju. Ali ocito je bebi bilo dosta. Ja sam muza vodila na uzv s 12tj kada se bas onaj detaljni uzv radio. To sam isla u polikliniku Vili k prof Latin,radila mi je uzv sondom i trbusni. Prekrila me je i dragi mi je bio cijelo vrijeem samnom. Ici ce opet u 21tj samnom. Spavanje i mene muci,nikako se namjestiti. Mi smo sad 16+2d. Vrijeme brze ide kad imas stariju bebu :) hh Mi smo poceli svakodnevno osjetiti pokrete. Bas sam presretna. Mm je zalostan jer su jos preslabi da ih on osjeti ali bude uskoro. U utorak sljedeci pregled,nalazi briseva cerviksa dolaze a ako je sve ok u srijedu na more :) jeeeej Puse svim mamicama
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 22.4.2014 14:46:43
|
|
|
|
natich
|
Ahoj curke!! Riza,Roccoko javite kak je bilo danas,pod obavezno!! Uskrs prošao,konfekcijski broj je jedan više,a uspjela sam se i prehladit.... Nemam temperaturu,pa ajde,bu prošlo...Ovaj vikend smo izabrali i zaprosili kumove,obzirom da moj dragi i ja nismo u braku,ali složno živimo zajedno već 5 godina...dogovor je bio kad bebolino dođe onda da se ženimo ,a ni on ni ja nismo "od papira". Inaće on je samnom od prvog ultrazvuka ,a taj je bio sa 8 i pol tjedana i ne propušta niti jedan. Doktorica nema nikaj protiv,sam me prekrije sa plahtom.On želi biti u svakom trenu prisutan,pa će tako i u rađaonu kad dođe dan D i to mi je super jer mislim da nema nićega do rođenja što može više povezati obitelj Curke,od kad kreću vanjski ultrazvuci?
|
|
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 22.4.2014 19:16:51
|
|
|
|
roccoko
|
Cure prvo sretan Uskrs svima! Evo me taman s pregleda sve je u najboljem redu malo mi je tlak nizam ali bebica je super sve odgovara tjednimai kako se stalno okrećala i prevrćala nije se uspio vidjet spol ali nije bitno glavno da je dobro! amaoj muž je bio samnom i sad samo priča doživljaje! Uskrs mi je prošao da bolje ne može jer sam jučer ujutro do sam ležala prvi put osjetila bebicu! Vidim da ste sve više manje dobro držite se dok prođu mučnine i mantanje pa ćemo kolektivno uživati! Pusa pišemo se!
|
|
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 23.4.2014 10:40:42
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Bokić drage moje! Malo ste mi utihnule. Nadam se da uživate sa svojim muževima i da mazite svoje buše. Uh, Marijana, žao mi je da si se onesvijestila. Baš je to grozno kad se desi pogotovo pred tako puno ljudi, ali na svu sreću imaš svoje najmilije koji su se pobrinuli da dođeš k sebi. Joj, ti ideš na more ... i ja bi! I ja! Natich, pregledi preko trbuha kreću oko 12 tt. Ali ti još radi i nakratko vaginalni pregled kako bi vidio visinu posteljice. Roccoko, baš super da tvoja mrvica napreduje! I ti isto već osjetiš pokrete ... jooooj ... jedva čekam. Ja se već svaku večer namještam u krevetu i pokušavam osjetiti nešto no na kraju ispadne da izmislim neki lagani pritisak i onda samu sebe lupam po glavi jer to ne treba biti tako. Ma, luda sam i ne mogu dočekati. Draga Riza, kako je tvoj pregled prošao? Pumbice javi nam se! Fališ!
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 23.4.2014 14:40:25
|
|
|
|
natich
|
Marijana,a bed,nadam se da si sad ok,dobro da ti je obitelj bila oko tebe,pa su te primili i brinuli se o tebi dok nisi došla sebi. Roccoko već osjetiš!?! kako bi ih opisala? meni se učinilo da sam nešto osjetila već par puta al sam sama sebi rekla da su crijeva i da je još prerano,a i doktorica mi je rekla da još neko vrijeme neću ništa osjetit...
|
|
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 23.4.2014 15:23:35
|
|
|
|
Hubertica
|
Pozdrav cure, uff mene stvarno nije bilo duuugo... Uspjela bih uletjet za procitat onako u hodu ali nikako napisati koju rečenicu... Junior mi krenuo u vrtić a kako je do sada uglavno bio sa mnom, po povratku iz vrtica pokusavamo mu dat sto vise paznje, ipak je on nasa mala maza, iako moram priznati da je super prihvatio vrtic, rekli su tete da je to jedna od najboljih i najbrzih adaptacija koje su imale...no vrtic nosi i bolesti pa smo nakon tjedan dana zakuhali na 39, pa onda sam i ja bila li-la, pa su me uhvatili neki smeđi iscjetki koji dolaze od tko zna kuda , vjerojatno kapilarice jer nema hematoma ni ničeg drugo sto bi se vidjelo na UZV ali dovoljno da me izbace iz takta ... Evo mi laganini u 18 tjednu, bebicu vec povremeno osjecam... Za sada je sve ok, no jos uvijek cekam rezultate Nifty testa, kad smo prvi putata radili nije bilo dovoljno fetalne DNA pa sam ga morala ponavljat i sad opet u fazi iscekivanja i tako 2X po 2 tjedna, ovo mi je najtezih mjesec dana... ... Nadam se da ce sve ipak biti dobro, treba mislit pozitivno, zar ne .. Pozdrav svim novim i starim trudnicama, uzivajte u trudnoci i ponosno nosite svoje bušiće ... do sljedećeg čitanja i pisanja saljem puno pozdrava s mora!
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 23.4.2014 22:25:23
|
|
|
|
MarijanaC
|
Hej drage moje,hvala na lijepim rijecima. Evo dobro smo,danas recimo opet povracala... sva sam naopako. Hh. Valjda to povremeno dodje da tijelo poludi od hormona. Pinky polako. Ja u prvoj trudnoci tek u 19tj osjetila bebu. Ja sam bebu osjetila bas doslovce ko leptirice u trbuhu,onako titranje ispod pupka,tj di se maternica tada nalazi. Sada se zna dogoditi i da je par minuta beba aktivna i da to osjetim ali ako sam zaista mirna i lezim jer u pokretu ne osjetim,preslabi su to jos pokreti. Budes i ti skoro. Humbertica bas te dugo nije bilo. Super za vrtic vjerujem da je sad lakse. Mi smo pak krenuli s odvikavanjem od pelena. Danas je dobro proslo. Jedne gacice je popiskio,ali je zato popodnevno spavanje od 4h proveo suh! Bas sam ponosna na njega :) Ja u utorak kad stanem na vagu puknut ce hh. Trbuh mi je zaista vec veliki i primjetan. Cak ni uz siroku odjecu nije moguce prikriti.hh Uzivajte u bebicama i pricajte im. Sad vec mogu cuti vas glas. E da,i bebi najvise reagira kada muz ili sin diraju trbuh. Tako je i Gabi uvijek lupao kada bi mm stavio ruku. Hh
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 24.4.2014 7:17:53
|
|
|
|
vucica
|
jutro drage moje, uh ja jedva zakopcavam hlace, ujutro kao carobnjak izmisljam sta obuci na posao, mislim da necu jos dugo moci skrivati svoju busu Marijana draga pa opet povracanje drzi se, znam kako je a bogme i znam kako je onesvijestiti se u crkvi, zato otkad sam trudna vise ni ne idem nazalost, jer padam u nesvjest i bez trudnoce a ne sada sta je to nifty test sto Hubertica spominje
|
|
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 24.4.2014 10:30:09
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Pozdrav moje drage okruglice! Hubertice, bravo za vrtić! Marijana, i ja sam neku noć povraćala jer sam se večer prije natrpala hranom da je to prestrašno. Ovaj put sam si sama kriva. Moram pripaziti koliko jedem. Super da se G odvikava od pelene! Vucice, ja ovaj tjedan uživam u trudničkim trapericama koje su tako fino cijele elastične. Bušu ne mogu sakriti niti da hoću. Baš sam jučer negdje vidjela sliku Mile Kunis kako šeće i mislim si: pa moj je trbuh veći iako bi se dala kladiti da je barem mjesec dana više trudna od mene. Draga moja Andy, kako si mi ti? Kako su ostale cure? Zvala sam danas za trudnički tečaj u Vinogradskoj za 6.mj. i sve je popunjeno! Preko ljeta u 7. i 8. mj. neće ga održavati i sad mi kaže da mogu eventualno u 9.mj. (održava se 1. tjedan u mjesecu), ali za taj termin neka zovem preko ljeta ili neka idem u bilo koji dom zdravlja. A baš sam htjela tamo ići i sad me brine da mi 9.mj. ne bude prekasno i/ili da ja budem "nepokretna" od veličine trbuha pa da neću moći ići tada. No, tada bi mi to bilo još sve svježe za porod. Imate kakav savjet?
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 24.4.2014 11:01:39
|
|
|
|
MarijanaC
|
Ja se pal drzim haljina. Hlace su mi toliko neudobne i stiskaju me i kupila sam si hrpu haljina,dugackih i kratkih,pletenih kad je hladnije...busa mi je full nisko. Tako mislim i ja da sam si zabiberila za Uskrs pa mi je mucno. Danas je relativno ok samo nikako se napiti. Valjda sam od jutra vec 2l vode popila. Pinky jel se negdje drugdje odrzava? Mozda da odes negdje drugdje. Vjeruj mi u 9mj ti se nece dati ici. Bit ces troma i jedva ces cekati porod. Moj savjet odi negdje drugdje
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 24.4.2014 12:07:08
|
|
|
|
Riza
|
curke moje drage! sa malim zakašnjenjem svima Sretan Uskrs ... Marijana....nadam se da si sada bolje...fakat su grozne te mučnine i povraćanja....i mene svako malo ulovi neka vrtoglavica i mučnina.... Ja još uvijek normalno ulazim u sve svoje hlače osim što kad sjednem ih treba malo otkopčati jer trbuščić se počeo nazirati ..... na pregledu je sve bilo ok...nije mi radio UZV nego samo poslušao srčeko preko trbuha s onom nekom spravom. Požalila sam se da ne mogu više biti na poslu i otvorio mi je bolovanje....tako da ja još sljedeći tjedan radim...onda ispucam sav godišnji i na bolovanje... sretna sam jer posao je prestresan i nemoguće ga je raditi uz neprestane mučnine i sve kaj me prati. Mislila sam da ću moći međutim nije vrijeme za junačenje...beba mi je ipak najbitnija. Imam povišen šećer (ne mogu vjerovati) pa me poslao na dijetu....a još ništa kila nisam ni dobila..hehe.....tako da se pozdravljam sa slatkišima i ostalim nezdravim stvarima ...ne znam kako ću to izdržati .... kako ste buduće mamice?? kako buše?
|
Anketa
Mobilni telefon.
пеперутка16
Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!