Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 16.4.2014 9:40:24
|
|
|
|
andydea
|
Hvala vam drage moje :* ..drago mi je da vas tu imam..evo danas smo 10 tj.i jedva cekam da prodju ove mucnine i povracanja.. Pumba gdje si draga..brinem se.. Pinky drago mi je da je sve dobro proslo..i jedva cekam tvoj pregled. Jel netko saznao spol..joj imam nekako nos da ce nam prevladavati popisuljice..
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 16.4.2014 9:44:52
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
mama3.put - 21.09. blabli - 22.09. kika_spy - 24.09. Hubertica - 28.09. Riza - 03.10. MISSMAVEN - 03.10. MarijanaC - 05.10. kikilina - 06.10. Briciola - 06.10. roccoko - 07.10. PinkyFunkyBirdy - 09.10. Faisca - 15.10. raffica - 18.10. majalesa - 19.10. natich - 27.10. Dacana - 02.11. andydea - 12.11. mali.cro - 13.11. vucica - 16.11. Pumba - 26.11.
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 16.4.2014 9:47:51
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Kikilina kako je prošao pregled? Dacana, sretno na pregledu i javi nam detalje kad stigneš. NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ Dacana.......................................16.04. PinkyFunkyBirdy.......................16.04. Riza............................................22.04. roccoko......................................24.04. Briciola......................................24.04. mali.cro......................................25.04. MISSMAVEN..............................28.04. andydea.....................................29.04. MarijanaC..................................29.04. majalesa....................................29.04. vucica..................................oko 07.05. natich.........................................14.05.
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 16.4.2014 10:01:24
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja Andy, tako mi je teško čitati što sve prolaziš. Drži mi se draga i vjeruj u onu da nakon kiše dolazi sunce. Mislimo svi na tebe i volimo te puno! Miss, pretpostavljam da očekuješ izvještaj s pregleda, ali idem popodne nakon posla pa ću vam tek sutra javiti kako je bilo. Malo sam nervozna, ali i sretna jer ide i MM s menom. Raffice, ajde super pa si bolje. Da, nezgodno je ako oboje ne vozite. Probaj mu objasniti da će nakon što bebica stigne biti potrebno puno vožnje pa da bi bilo dobro da krene čim prije. Natich, i ja moram skoro svaku noć ustati i ići na WC, a stvarno to ne volim jer sam velika spavalica i baš mi to pokvari cijelu noć, ali se lagano privikavam. To je valjda sad već vježba za noćna buđenja kad će nas bebice tražiti sisu. Pitaš za muževe, pa imam osjećaj da moj uopće još ne kuži što se dešava. Kad god imam priliku turnem mu svoju bušu pod nos tako da ju malo pomazi, ali u ničemu mi ne pomaže (osim nošenja teških vrećica iz dućana). Tako da je sve po starom i zato se veselim što će danas ići s menom pa možda postane malo svjesniji svega. Majalesa, ja si čuvam svoj GO tako da mogu tamo negdje tijekom ljeta zbrisati najprije na GO pa na porodilji, samo trebam to dočekati. Pumbice bombice, javi nam se da ne brinemo!
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 16.4.2014 11:34:58
|
|
|
|
natich
|
Dacana i PinkyFunkyBirdy sretno danas i report što prije!! Mm je cijelo vrijeme prisutan na svakom pregledu i zajedno se samnom iščuđava ultrazvuku i bebolincu kako se razvija. Velika mi je podrška bio i kad smo saznali za prvi neuspjeh jer je također bio samnom na pregledu...Iskreno taj put ne znam kako bih bez njega.... Svaki put kada ugovaram tremin pregleda složim tako da i on može i znam da ga nebi ni za što na svijetu propustio Jako sam sretna što ga imam jer je baš nekako očinski tip,sumnjam u sebe,ali on je baš onakav da bu svojoj mladunčadi dozvolio da mu se popnu na glavu ;)
|
|
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 16.4.2014 14:39:05
|
|
|
|
MarijanaC
|
Hej drage moje... joooj kako vrijeme leti. Mi smo evo vec 15+2d. Bas brzo brzo. Andy ako te tjesi meni su u ovoj trudnoci prestale u 12tj. Nadam se da ce i tebi do tada. Jesu nalazi gotovi? Sto kazu? Jel terapiju dobivas ili? Meni su rekli da misle da je deckic :) Gabi ce dobiti bracu. Pinky sretno na pregledu. Ti si skoro na polovici :) Sretno na pregledima Mene evo glavobolja rastura,a inace me nikad ne boli pa valjda od ovog vremena u kombinaciji s hormonima. Mm je jako dobar,uskace maksimalno oko Gabija da ja mogu odmoriti vise puta preko dana.
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 16.4.2014 19:56:27
|
|
|
|
raffica
|
Pinky sretno danas, jedva čekam izvještaj!! Ma govorim mi ja to svaki dan i on to shvaća, ali, veliko ALI, niakko da se pokrene, grrr NIšta, sist ću u auto s tatom u 6. mj. kad mi stigne auto, pa ću se praksirat dok ne budem sigurna sama. MOgu ja to Inače moj je jako emotivan, i stalno mi mazi bušicu, i govori: "Di je moja beba?". Tako me raznježi kad to čujem MAarijanac, očito su te glavobolje normalne zbog podivljalih hormona. Srića zadnja dva dana me ništa ne boli, i super sam, puna energije!! I da, vrimee tako leti, ja sam danas 13+5, Andyy mučnine bi trebale prestati oko 11 tjedna, tako da navijamo za to, i da nam napokon budeš bolje! Drži nam se!! Meni svi govore da je muškić, ali zadnji put ginić nije bio siguran, pa ćemo vidjeti na idućem pregledu. Pinky stavi me oko 8.5. (ne znam kad ću stić zaletiti se u svoj grad s faxa)
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 8:47:18
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dobro jutro moje okruglice. Evo da vam javim da je pregled prošao super! Moja bebica rastom točno odgovara tjednima (danas sam točno 15 tt), micala se, sisala prstić i svako malo je ginić prebacivao s 2D na 4D tako da smo baš mogli sve lijepo vidjeti. Rekao je da za sad koliko vidi sve izgleda savršeno s bebicom. Kako mi je mužić sjeo blizu gina cijelo vrijeme je imao pogled na ekran, dok je meni gin s vremena na vrijeme okrenuo monitor i imala sam osjećaj da moj muž ni ne diše od sreće. Sad mi djeluje kao da shvaća da nam bebica dolazi. I koliko je doktor mogao vidjeti izgleda da skriva malog pišu, ali još ćemo pričekati sljedeći pregled pa da budemo sigurni.
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 8:52:02
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ Riza............................................22.04. roccoko......................................24.04. Briciola......................................24.04. mali.cro......................................25.04. MISSMAVEN..............................28.04. andydea.....................................29.04. MarijanaC..................................29.04. majalesa....................................29.04. vucica..................................oko 07.05. raffica..................................oko 08.05. natich.........................................14.05. PinkyFunkyBirdy.................oko 15.05.
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 9:18:49
|
|
|
|
andydea
|
Pinky presretna sam zbog tebe i mrve...joj mogu misliti kako se tata osjecao..evoga sad odahni i sa ponosom pokazuj busu.. Ja upravo idem u Vinogradsku na kolposkopiju..javim vam se kako je proslo..puse
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 9:23:12
|
|
|
|
raffica
|
Pinky bravo za tebe i bebicu!! Baš mi je drago da je sve super. A tatama je to sve nevjerojatno, imam osjećaj nekad da ni ne zna šta se događa Andyy sretnoo!!
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 9:37:54
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Andy, sretno!
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 10:31:35
|
|
|
|
mama3.put
|
pozdrav lijepe trudnice, kako ste mi? pinky drago mi je da je beba odlično i da napokon možeš odahnuti i stvarno uživati u trudnoći sada samo opušteno i uskoro ćeš osjetiti pokrete bebe andyy sretno na pregledu danas bit će sve u redu,mora biti ostale mamice nisam baš sve dobro "pohvatala" ali koliko čitam sve je ok s bebama a to je i najvažnije,neka tako i ostane vidim da već neke znaju spol,mali pišonjice uglavnom mi smo jučer bili kod priv. na uzv ali naša beba nije htjela pokazati što je među nozicama rukica je bila između i neka si mi mislimo najvažnije od svega je to da je beba dobro po riječima dr. zdrava jer je mjerila sve redom,pa tako i protoke krvi,otkucaje srca,gledala detaljno organe itd. , beba je jako živahna ni sekunde nije bila na miru i velika je za svoju dob tako da smo bili presretni pregledom bez obzira što nije dala da vidimo međunožje ono bitno smo vidjeli i možemo mirno spavati pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 10:50:57
|
|
|
|
MarijanaC
|
Pinky cestitke na zdravoj bebici!! Nas dvije cemo ocito skupa tiskati.hh. Uzivaj sad samo :) Nikome nije nista vaznije nego da je bebi zdrava. Ja priznam cak sam se pomalo nadala i pisulji s obzirom da pisonju imam ali mi je sad svejedno s obzirom sa je doktor rekao da je sve super :) I nakon svega sto smo prosli glavno je da stigne ziv i zdrav. A bude curka vec koji put.hh Mama3put cestitke i tebi na divnom nalazu. Andy sretno draga. Molit cu se da bude sve super. Puseko
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 11:18:23
|
|
|
|
MISSMAVEN
|
mama3.put i Pinky drago mi je da je pregled super prošao.... i još draže da je muž bio s tobom, imam osjećaj da oni postaju svjesniji svega tek kad vide bebicu. Ja jedva čekam da moj ide samnom na idući pregled! Kako su vaši mužeki/dečki reagirali kad su vidjeli bebicu na monitoru? Andy želim ti sreću, budi hrabrica svi ti držimo fige.
|
|
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 11:38:59
|
|
|
|
Dacana
|
Dobar dan drage moje trudnice Andy draga moja sretno danas i cuvaj se...mislim na tebe puno javi nam kako je bilo... Pinky presretna sam radi tebe i bebicee,a mogu mislit kako se TM osjecao... Sad lijepo uzivaj,mazi busicu,nek te TM pazi i cuva...ponosno pokazuj busicu Vidim da se neke trudnice mucu sa glavoboljama...nadam se da ce te tegobe brzo nestat i da cete brzo moci uzivaj u trudnoci najbolje sto mozete... A eto,ja sam jucer bila na pregledu,od prevelikog iscjedka dobila sam gljivice pa mi je gin. dala vaginalete,sad neznam kak se tocno zovu,al nesto sa P Mucnina vise gotovo da i nemam al od prevelikog gubitka tezine,u mjesec dana 5kg,sam morala na infuziju...dvije boce,2 sata lezala...bojim se igle al sam dobrobit moje bebice,a i mene cak cu izdrzat da me u glavu bodu sa iglama... Po opipu kako me gin. pregledavala kaze da je sve uredu,nisam bila na uvz-u,sutra opet idem na infuziju i uvz i jedva cekam da vidim svoju mrvu i da se uvjerim da je sve uredu...jer sam jako preplasena eto toliko od mene...javit cu se ja jos... cuvajte se i mazite busice...i jediteee...
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 12:12:35
|
|
|
|
vucica
|
pozdrav drage moje, u velikoj sam guzvi pa rijetko tipkam, meni su malo mucnine oslabile, brisevi su mi svi hB ok, za stitnjacu sam dobila terapiju, a jucer sam bila vaditi krv za grupu i rh drago mi je sve bebice lijepo napreduju, mazite ih i pazite andy draga cesto te se sjetim i mojim si molitvama, drzi se sigurna sam da ce sve na kraju biti dobro, saljem ti veliki
|
|
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 12:37:51
|
|
|
|
andydea
|
evo me drage moje..jako sam umorna,pa ću nabrzinu Obavila sam pregled i nije tako loše,malo me zabolilo i više je iritiralo od tih instrumenta,ali kratko je trajalo..jedno 10-tak min. Dr.mi je bio jako nježan..dr.Butorac u Vinogradskoj..uglavnom nije tako loše. Imam blaži oblik- G1-MINOR CHANGES-semitransparentni / nježni ABE ,nježni mozaik-evo ako koga zanima neka si ugoogla,to mi je dijagnoza. U 20tj.trudnoće moram kod njega ponovno vaditi papu. Samo me premazao nekom tekučinom ali bez joda (jer se to u trudnoći ne smije) i to je to. Danas čekam nalaze urinokulture i još moram sljedeći tj. pokupit briseve i otići vaditi krv u Petrovu..a brzo će mi i utz. Hvala vam svima za molitve ..osječam da sam jača <3 mama3 put drago mi je za uredan nalaz i živahnu bebicu... Dacana,super je kaj te nisu ostavili u bolnici na infuziji i da odlaziš svaki dan..Vjeruj mi ..jesu ti provjeravali ketone? Meni su sa Di bili jako visoko,zato sam i ostala 2 tj.na infuziji u bolnici...Sad bi opet rado išla ,ali bojim se da me ne ostave ,jer Di još doji pa me strah odvajanja sa njim..ali da mi je infuzija pomogla...je jako,barem u bolnici nisam povračala. Eto moja povračanja su i dalje u kontinuitetu kao i mučnine i ako ovaj tjedan bude još tako,otiči ću i ja malo na infuziju.. Ne brini se za bebu,tada sam pala 6 kg,Di je normalno rasto i rodio se kasnije king kong...sad sam pala 4kg i bljeda sam ko krpa... Idem drage moje..idem se odmoriti..puse svima
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 13:29:53
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Mama3.put bravo za pregled! Dacana, ma nemoj brinuti zbog gljivica ... riješit će se one. Sretno sutra na UZV i obavezno nam javi dojmove. Miss, MM je bio spreman da neće ništa skužiti na monitoru, ali je doktor svako malo prebacivao s 2D na 4D i onda se baš sve moglo lijepo vidjeti. Nije puno komentirao dok smo bili tamo, ali je imao blaženi osmijeh na licu. I nakon pregleda je stalno govorio: 'naša bebica ovo, naša bebica ono'. Vucice kad već spominješ krvnu grupu i rh, dal ima još koja od vas negativnu krvnu grupu, a da joj muž ima pozitivnu krvnu grupu? Ja sam taj slučaj i znam da trebam nakon poroda dobiti pikicu tako da sljedeća trudnoća prođe uredu. Andy, milena, ajde super pa si to pregurala i iako se ne kužim previše u ovu dijagnozu čini mi se da nije ništa tako strašno kad piše 'minor, nježni i sl.'. Ma ti ćeš to sve super pregurati i vjerujem da će sve biti odlično na kraju.
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 15:16:35
|
|
|
|
natich
|
Pinky i mama3put čestitam na uspješnim pregledima!! divno je vidjeti malene piceke kak se razvijaju,zar ne? Dacana protiv gljivica imaš alternativne metode...kantario je super,onak se pokapa po tamponu (ali na žalost NE u trudnoći,ali da znaš za ubuduće).odlićan ti je češnjak,oguliš češanj, malo ga zarežeš na jednom kraju,a drugi pomoću igle napeljaš na končić i složiš ko tampon špagicu i umetneš preko noći ili pak možeš umoćit tampon u jogurt... progooglaj malo ima puno iskustava po netu :)
|
|
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 17:26:34
|
|
|
|
MarijanaC
|
Miss moj ti je bio presmijesan,doktorica se salila s njim jer je on sve zapitkivao. Ona kaze ovo je mjehur a on a kako vi to skuzite. Ovo je nogica,a on to kuzim. Pa zasto ovo,sto je ovo,zasto mjerite ovo zasto ono. Jel ovo dobro. U jednom trenu (kak je on pricao da je curku napravio) i ona kaze ima mi previse toga medju nogama za curu on odvali kako sve to stigne jos otpasti, smo se nas dvije pocele tako jako smijati,nije mogla uzv drzati. Kaze ona njemu uljepsali ste mi dan. A on njoj molin,i drugi put. Joj komedija je bio. Ko malo dijete. Ali naravno presretan jer vidi bebicu. Dacana ja sam tako imala upalicu,dobila vaginalete i prosla,osjetljivije je to sve u trudnoci pa lakse pokupimo. Andy ja sam s prvim pala 4kg ali sve vratila. Hh Pinky ja sam 0+ a mm 0- i to je ok,ali seka i muz su recimo obrnuto i ona je nakon prvog poroda dobila inekciju i druga trudnoca je uredno prosla. To je inekcija koja se daje kako tijelo nebi stvorilo antitijela ukoliko beba dobije tatinu krvnu grupu. Nista opasnoga ali obavezno se mora dati jer bi na zalost u drugoj trudnoci tijelo moglo bebu prepoznati kako nesto protiv cega se mora boriti i mogla bi izgubiti bebu. Ako budes isla na tecaj tamo ce ti sve objasniti. E drage ja imam pitanje o spavanju. Kako spavate. Meni je nekako najudobnije na ledjima ali sam cula (ufff ponekad previse citam) da to kao nije dobro. Na boku desnom nemogu spavati a na trbuhu se bojim tako da mi ostaje lijevi bok. Usred noci me probudi kako utrnem...neznam kako da se namjestim I drage moje upravo dok vam ovo tipkam mislim da sam osjetila svoju bebu kako se mice. Iako mi je jos rano s obzirom da je druga trudnoca i 15+4 moglo bi biti. Neznam.
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 17:47:53
|
|
|
|
roccoko
|
Pinky i mama3put drago bi je da je sve super prošlo na pregledu, Pinky možeš me zabilježit na pregled 22.04, danas sam zvala kad točno da dođem i jedva čekam jer u zadnjih par dana osjećam po par puta na dan kratku oštriju boj u stomaku, pa se mislim možda mi je mjehur nekakva upala ili nešto jer po noći idem u wc stvarno previše puta 5-6! MarijanaC nije baš preporučeno spavati na leđima jer se kao pritiska središnja šuplja vena i beba dobiva manje kisika ali to je ja mislim u malo većoj trudnoći važi sad još možerš, a najoptimalnije je ležati na lijevom boku! Mamice koje već imate bebice recite mi dali ste opet trebale vaditi krvnu grupu, meni nekako nema logike da opet moram nebi da se promjenila, za to moram ići u ST pa mi muž mora uzimati slobodan dan na poslu...
|
|
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 21:22:24
|
|
|
|
MarijanaC
|
Roco ja sam isla sad opet na transfuziju vadit krv (gdje odredjuju krvnu grupu) ali ne zbog grupe nego zato sto tamo pregledavaju i za hepatitishiv i i sifilis. Zbog toga se mora opet ici,ne zbog krvne. I meni je bilo sumnjivo pa sam pitala pa mi je rekao da zbog tih spolnih bolesti se mora ici svaki put daih nebi dobile jer bez obzira sto je u prosloj trudnoci bio cist nalaz potrebno je opet provjeriti jer se nezna jel dosao tko u doticaj s time.
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 17.4.2014 22:32:35
|
|
|
|
anne
|
Lijepi popis imate! Drago mi je vidjeti i neka imena nakon mjeseca ako ne i goina truđenja. Mazite se i uživajte u svakom danu.
|
|
RE: Jesenske bebe - termin 2014. 18.4.2014 9:43:34
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ja nisam trebala za sad ići na ponovno vađenje krvne grupe, ali vjerujem da će me slati radi provjere da nisam razvila ta antitijela o kojima Marijana priča. Pošto sam bila na kiretaži nakon spontanog već sam dobila tu inekciju, ali mislim da trudnice koje imaju negativnu krvnu grupu moraju ići i kasnije u trudnoći na provjeru. Anne, hvala na lijepim željama.
|
Anketa
Mobilni telefon.
пеперутка16
Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!