raffica
|
Natich, drago mi je da je sve u najboljem redu. Sad si odmah mirnija!! Ja sam ti se jako puno dizala do jedno 11. tjedna, pa se smanjilo, al evo sad sam u 14. i opet cjelonocno dizanje i buđenje zbog wc-a. Stvarno vam hvala što se brinete oko moje glavobolje, no evo danas bura i zahlađenje, a ja ko nova. Očito me južina ka svakog Dalmatinca dotuče Majalesa ja sam ti isto pala 2 kg do 12 tjedna, a niti sam imala mučnine niti povračala, al reka mi je doktor da je sve uredu i da se ne brinem Marijanac ne obaziri se, di bi došli da svakoga slušamo!! Meni je isto narasla preko noći,i kad sam u suknjicama ili u uskoj odjeći baš se da primjetiti, i meni je to takoo slatko!! Jedva čekam prve udarce Roccoco vjerojatno imaš nizak tlak. Govorim iz iskustva, jer mi se isto nekida dogodilo u menzi, i u nedjelju na misi, tako da suosjećam. Odmah sam ga izmirila i bio mi je 90/50 što je zaista jako nisko. Jakoo punoo vode pij, uvijek imaj uz sebe nekakve čokoladice ili kekse, čim vidiš da te vata vrućina, nestajanje zraka, znojenje, zujanje u ušima,nestabilnost sjedni i popij vode, i proći se. Srića pa nema opasnosti od niskog tlaka, kao od visokoga. Ja vjerojatno imam sindrom bijele kute jer mi u ginekologa kad mi sestra mjeri tlak bude oko 130/85, a dođem doma i opet padne na donje granice. Andy sve po tebi Tako mi žao što se tako mučiš. No, ja vjerujem da će sve na kraju bit super. Jaka si, a i bebač se ne da!! Držim fige Mene malo muči muž jer nema položeno za auto i nema baš ni nekakvu volju. A ja sam položila prije 3 mjeseca, i auto mi dolazi tek 16. 6. tako da ću praktički nakon poduže stanke vjerojatno sve i zabpravit i ne znam ocu li imati strah prilikom vožnje, a i hrabrosti da opet sjednem u auto. Tako da se nadam da će se on potrudit i krenut u autoškolu Eto, malo sam se raspisala. Nemojte zamjerit!
< Poruku je uredio raffica -- 15.4.2014 18:16:43 >