|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebe - termin 2014.
10.4.2014 11:53:29   
PinkyFunkyBirdy
Hvala blabli na razumijevanju. user posted image Nezgodno mi je što sad za vikend će sva uža i šira rodbina biti kod mojih tako da će zapravo svi saznati, a kad sam imala spontani rekli smo roditeljima tek kad sam već morala ići u bolnicu na operaciju, a pošto nisam znala kakva je to točno operacija onda smo rekli za slučaj da se nešto zakomplicira. I zamolili smo ih da nikome ne govore, no morala je moja stara reći svojoj sestri tako da mi je jedan dio obitelji saznao. S tim postupkom me jako razljutila i sad smo im mislili reći nakon što kažemo muževim roditeljima (jer oni stvarno nikome nisu ništa govorili i stvarno su divni ljudi), no ispalo je sad malo drugačije.
No, dobro, nećemo više o tome. Bilo je do sad sve super i tako će i ostati - tako sam zadnji put došla giniću i rekla da ne želim čuti loše vijesti jer sam si već kupila trudničke hlače. user posted image user posted image user posted image Sad ću probati s takvim stavom i dalje. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 551
10.4.2014 13:03:33   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image mama3.put - 21.09. user posted image
user posted image blabli - 22.09. user posted image
user posted image kika_spy - 24.09. user posted image
user posted image Hubertica - 28.09. user posted image
user posted image Riza - 03.10. user posted image
user posted image MISSMAVEN - 03.10. user posted image
user posted image MarijanaC - 05.10. user posted image
user posted image kikilina - 06.10. user posted image
user posted image Briciola - 06.10. user posted image
user posted image roccoko - 07.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 09.10. user posted image
user posted image raffica - 18.10. user posted image
user posted image natich - 27.10. user posted image
user posted image Dacana - 02.11. user posted image
user posted image andydea - 12.11. user posted image
user posted image mali.cro - 13.11. user posted image
user posted image vucica - 16.11. user posted image
user posted image Pumba - 26.11. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 552
10.4.2014 13:05:03   
PinkyFunkyBirdy
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

MISSMAVEN..............................10.04.
Pumba.......................................11.04.
MarijanaC..................................11.04.
natich.........................................14.04.
kikilina.......................................15.04.
Dacana.......................................16.04.
PinkyFunkyBirdy................oko 17.04.
Riza............................................22.04.
roccoko......................................24.04.
Briciola......................................24.04.
mali.cro......................................25.04.
andydea.....................................29.04.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 553
10.4.2014 14:16:48   
vucica
pozdrav drage moje, danas nemam strasne mucnine pa sam odmah malo zivnula, proslih dana sam bila koma..

ja idem kod soc. G i ne placam nista, kod privatnika planiram isto otici kasnije samo na 4D uzv, i da, na zadnjem pregledu mi je otvorio trudnicku knjizicu, unutra upisao podatke o pretragama koje sam radila, i neke osnovne info, termin, zadnju mengu, tezinu, i to je to..

mi planiramo ovaj vikend objaviti vijest nasim bakama, sigurno ce biti presretne jer i muzevoj i mojoj ce ovo biti prvo praunuce user posted image i mozda ostaloj uzoj rodbini, braticima i ostalima s kime smo si bliski. ali svima kojima kazemo ozbiljno zaprijetimo da se ne hvale dalje, jer zivimo u malom gradu gdje svak svakoga zna i takve vijesi se brzo prosire a ne zelim da mi dodje ta vijest do posla, bar jos neko vrijeme

< Poruku je uredio vucica -- 10.4.2014 14:17:30 >

Neposredna veza do poruke: 554
10.4.2014 15:02:45   
MarijanaC
Pinky ja onda krivo pohvatala. Kod mene se to isto proculo a ja rekla par ljudi. Mislim da nije bilo na njima da dijele tu vijest ali kad su babe babe. Ali dobro. Mene sutra ceka pregled nakon 3tj. Jedva cekam.
Ja sam kod privatnog ginekologa,placam uzv i pregled a ukoliko mi treba uputnica ili recept idem kod socijalne ali to sve rijesim s njezinom sestrom medicinskom a nju ni ne vidim. Nalaz od privatnika ostavim kod nje a on mi sve upise u trudnicku. Jedino sam bila na pregledu u poliklinici Vili mod dr Latin jer moj ginekolog nema 3d. I kod brayera na vadjenju krvi.
Mene je do sad na pregledima vagao,mjerio tlak,otkucajwe bebe i ovo kaj sam za uzv vec spomenula.
Ja vam danas padam s nogu,Gabi mi je bubini. Moja pametna sogoroca je svoje bolesno dijete dopeljala kod svekrve dok je pazila Gabija i moj se zarazio. To svaki put napravi. Mali ima bronhitis a ona njega voda drugoj djeci. Nadam se da cemo mi ostati na smrcanju i kasljanju jer mi bronhitis netreba. Imali smo ga pred godinu dana i dosta mi ga je za cijeli zivot. Sto napravit takvoj zeni?!?!? Jooooj luda sam. Nocas nismo spavali,mali evo sad spava a ja brze isla pospremiti. Mm mi pomogao i sad napokon legla. Rekao je mm da veceras on preuzima ali mozes ga frigat kad od brige necu moci zaspati.

Za dva života bogatija
user posted image user posted image Gabrijel 01.03.2012.
Matej 27.09.2014.user posted image user posted image

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 555
10.4.2014 15:35:13   
raffica
Šta se tice obavještavanja o trudnoći, ja sam svojima rekla čim sam saznala sa 4 tjedna, i naravno zamolila ih da nikome ne govore. No, naravno, teško je držat jezik za zubima tako da je ubrzo cila sestrina škola znala, i tako je došlo do mojih prijatelja i ostatka grada. user posted image user posted image

Marijanac, držim fige da to izdržiš!! Stisni zube i ne daj se!!!user posted image

Ja sam se upravo u menzi srušila u nesvijest. user posted image Srica pa sam osjetila na vrijeme, jer mi se ovo događalo i prije, pa sam znala kako postupiti. Čim sam osjetila vrucinu, znojenje, gubljenje sluha, treskavicu potrčala sam sjest, i popila vode, i srica svijest mi se brzo vratila. Ali tako sam se bila poplašila, i sad me strah jel s bebicom sve uredu user posted image user posted image

18.10.2014. očekujem svoju prvu mrvicu <3

(Odgovor članu MarijanaC)
Neposredna veza do poruke: 556
10.4.2014 15:41:46   
MarijanaC
Raffice i ja sam se tako par puta srusila,i hvala Bogu svaki puta sjela. I to zato jer sam s prvim pala na stepenicama,srecom na zadnjoj.
Ako se nisi nigdje lupila nemas brige. Ja se jesam ali je bilo sve ok,ipak su bebe zasticene unutra.
Srusila si se ili zbog tlaka ili previse mirisa ili vrucine u menzi. To je na zalost cesto kod trudnica. Bebi je ok,ne brini. Hormoni cine svoje i tijelo je osjetljivije na promjene tlaka,temp i sl.

Za dva života bogatija

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 557
10.4.2014 16:08:21   
raffica
Marijanac, nisam hvala Bogu, sjedila sam već kad me smantalo user posted image
Hvala ti na ovim ričima, smirila si me..a jadne ti smo, šta sve na nas neće hehe user posted image

Najviše me zivcira to sta kad mi sestra udoktora misri tlak bude oko 130/90, a nikad u zivotu nisam prisla 110/80, tj. znam i osjecam taj svoj nizak tlak.. A kako ima digitalni ocito joj ne miri dobro..jer u moje doktorice opce prakse, i doma (a oba su ona prava sa slusalicama) ispaden mi stalno oko 90/50. A ona me prestrasi i jos mi napomene da je to GORNJA GRANICA tlaka koji smim imat, al meni se ne da s njom svadjat i govorit joj da mi je takav tlak samo kod nje

< Poruku je uredio raffica -- 10.4.2014 16:13:08 >

Neposredna veza do poruke: 558
10.4.2014 18:46:06   
Briciola
Bok curke!Ja se javim svake prijestupne...ali zato jer dođem preumorna s posla pa bi samo zaspala čim prije. Malo sam polovila što ste napisale,držite mi se svi!Strahovi su normalni,ja stalno strepim zbog nečeg.Prva mi je trudnoća pa mi je sve novo. MISSMAVEN ja ti isto vodim trudnoću kod privatnika i sve mi je isto kao i kod Pinky i Marianca.Nemam trudničku knjižicu nego te isprintane papire i s njima idem samo kod sestre po upitnicu.Doktoricu nikad ne vidim.I ne trebaš nikad ići kod socijalne na pregled ako si kod privatnika.

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 559
10.4.2014 20:16:17   
MarijanaC
Raffica reci joj da ti je inace jako nizak. Ti digitalni su uzasni,oni stari najbolji. To ti mozda malo od uzbudjenja naraste tlak i nije u svako doba isti. Kad ti veli da je visok reci da ti je normalno nizak. Meni je posebnu prehranu onda preporucio i zaista mi se manje vrtilo.

Za dva života bogatija

(Odgovor članu Briciola)
Neposredna veza do poruke: 560
11.4.2014 9:04:08   
PinkyFunkyBirdy
Draga Miss, kako je prošao pregled? user posted image Znaš da nas zanimaju svi ti slatki detalji. user posted image

Pumbice i Marijana, sretno danas na pregledima i javite nam i vi kako je bilo. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 561
11.4.2014 10:07:39   
raffica
Marijanac, ma kažem joj svaki put, ali ona meni ne viruje user posted image

Ekipici koja je danas na pregledu želim svu sriću!! Javite nam novosti user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 562
11.4.2014 11:28:22   
vucica
curke sretno danas na pregledima, uzivajte u pogledu na vase user posted image

meni ocito hormoni divljaju jer lice mi je koma, imam takve upaljene akne grozno nesta, sve boli na dodir kada se umivam, a kako izgleda bolje da vam ne pisem bas sam jadna, prekrijem koliko toliko puderom ali svejedno se vide kao kvrgice po licu uzas, nadam se da nijedna od vas nece imati tih problema user posted image

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 563
11.4.2014 12:13:06   
MISSMAVEN
Bok drage moje trudnice, pregled je prošao odlično srčeko kuca ko veliko, sve je u najboljem redu. Pokazao mi je mrvicu na onom 4d ultrazvuku, ma prekrasno nešto. :) Uživala sam. Jao cure, jeste vi svjesne koliko smo mi sretne? :) Idući pregled mi je 28.04. već, zato jer kaže da mi je posteljica malo niže i da se pazim nekih većih aktivnosti, ali kao ništa strašno. Ma bitno da je bebica dobro. Velika je već. I da baš sam vam htjela reći, ja nemam više nikakvih simptoma, nisam zapravo ni imala. Trbuh mi se malo vidi i to je to. tako da se ne brinete curke koje ne osjećate trudnoću, sve je ok :)

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 564
11.4.2014 12:35:09   
vucica
Miss bravo za tvoju veliku mrvicu user posted image dobro kazes, stvarno smo sretne i blagoslovljene user posted image

(Odgovor članu MISSMAVEN)
Neposredna veza do poruke: 565
11.4.2014 12:48:32   
PinkyFunkyBirdy
Draga Miss, super za odličan pregled i za tvoju veliku mrvicu! user posted image user posted image user posted image
Nije ti ginić ništa spominjao spol?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 566
11.4.2014 14:36:28   
raffica
Vucice, jutros sam se probudila sa upaljenima na bradi, grozno user posted image Nadam se da je to prolazno, jer da puder stavim ppatulom ne bi ovo prekrio :-(
Inace sam pjegava, imam takav pigment, al ne sjecam se kad sam ih ovoliko imala, tako da sam ko Pipi Duga Carapa, naravno sad i sa upaljenim pristevima, grr user posted image

Miss, tako mi je drago da je sve ok, i da, zaista smo sretnice!
user posted image

Neposredna veza do poruke: 567
11.4.2014 16:29:48   
natich
MISSMAVEN super vjesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

evo ja se više ne brinem.....cijeli dan mučnina user posted image

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 568
11.4.2014 19:04:21   
MarijanaC
Ej mamuske. I mi bili na pregledu. Nema mi drazeg zvuka nego kad cujem maleno srceko! Mi radili i briseve danas i pregled i kaze doktro da je jaaaako zadovoljan i da je napokon sve uredno i savrseno. Cak je i ona upala koju vucem vec 2mj napokon prosla!! Woo hoo. Sljedeci pregled 29.4 jer bih htjela za prvi maj na moreko pa za smo se za svaki slucaj dog za pregled da budemo 100 posto sigurni da mogu na put :)
Jooooj nemogu docekati da prodje ovih 6mj da zagrlim svoje cedo :)

Za dva života bogatija

(Odgovor članu natich)
Neposredna veza do poruke: 569
11.4.2014 19:37:20   
raffica
Marijanac, zar to nije najlipši zvuk na svitu? Tako mi je drago da je sve super :) Vjerojatno ćeš imat dopuštenje za putovanje, pa se izguštajte i uživajte zajedno u trudnoći!! P.s. jeste li vidjeli spol?
Mislim da će nam sve to tako brzo proći, kao i ova tri miseca do sad user posted image

< Poruku je uredio raffica -- 11.4.2014 19:38:50 >

Neposredna veza do poruke: 570
12.4.2014 7:50:13   
majalesa
Drage moje trudnice sve redom koliko god Vas ima...na početku Vam želim da sve do poroda (naravno i porod) prođe super bez ikakvih problema...
Na forum sam se učlanila jučer na poslu user posted image kad nitko od šefova nije pazio što radim!!!
Ja sam trudna 13 tjedana, termin mi je 19.10.2014., s obzirom da mi je prva trudnoća sva sam blesava i smotana i sve mi je totalno fora...za sad je sve ok kako treba i biti...puno mi znače vaši komentari, sugestije, savjeti...
Šaljem Vam svima veliki pozdrav...

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 571
12.4.2014 9:05:57   
natich
MarijanaC user posted image još jedna lijepa vijest! ja sad jedva čekam svoj pregled u ponedjeljak!ovaj put snimamo sa zvučnim zapisom ;) želim to srćeko i tu mrvicu gledati do idućeg pregleda :)

majalesa dobrodošla!!

(Odgovor članu majalesa)
Neposredna veza do poruke: 572
12.4.2014 15:41:58   
MarijanaC
Majalesa dobrodosla :) Ovdje su cure super i uvijek mozes naci rijec podrske,utjehe i nekoga tko ce se veseliti s tobom :)
Raffica naaaaajljepsi zvuk na svijetu je,osim smijeha mog dvogodisnjeg Gabija. Ali to su mi definitivno dva najdraza zvuka
Zadnji put kad me pregledavao uzvom rekli su mi da misle da je decko,iako je jos rano. Ali kao da ima nesto medju nogicama. Doduse da moze biti i klitris povecan ali da misle da je pisuljinac :)
Nadam se da cemo moci na more da malo paihicki i fizicki odmorimo :) Sva sam presretna jer je sve ok. Nadam se brisevima da ce biti dobri.
Natich ja ti imam snimljeno na mobitelu dio di se srceko cuje i svako malo slusam i gledam slikicu sa uzva :) Hh

Javite curke kako je na pregledima proslo.

Za dva života bogatija

(Odgovor članu natich)
Neposredna veza do poruke: 573
13.4.2014 7:50:45   
raffica
Majoo dobro nam dosla. Vidim da tiuser posted image je termin dan nakon moga. Meni je doktor rekao da ako sam npr. 13+1, da sam usla u 14 tjedan, dakle napokon u drugi trimestar user posted image
Nego reci nam, kako je prosao put do sad, mucnine, povracanje, mucnine, ili bez tegoba, pricaj nam sve!

< Poruku je uredio raffica -- 13.4.2014 7:59:15 >

Neposredna veza do poruke: 574
14.4.2014 8:56:03   
Riza
Majalesa...dobro nam došla. user posted image user posted image ...želim ti mirnu i urednu trudnoću user posted image user posted image ...

Natich...javi kako je prošao pregled! user posted image user posted image user posted image ...

curke drage! kako ste mi?? kako bušice?

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!