|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
14.3.2013 12:02:19   
Afrodita83
Pa taj na koga misliš! Samo više nije šef odjela, ali i dalje tamo radi user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2001
14.3.2013 12:05:18   
Hladna
aha, a jesam plavuša u svakom smislu user posted image

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 2002
14.3.2013 12:07:16   
lanac3101
Jos nista kod mene , sinoc imala trudove, dosli na nekih 7 minuta I stali. A vec sam htjela buditi mm I zvati tetu da dodje zbog Matije. Fever cestitke na malenoj curici, vec sam htjela da bacimo okladu koja ce prije posto nam je termin bio isti dan . Idem na pregled I ctg danas popodne pa cemo vidjeti sto se dogadja.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2003
14.3.2013 12:29:48   
Hladna
lanac imaš nam kako javit ako te ostave u bolnici ili ako te primi za ozbiljno??

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 2004
14.3.2013 12:57:23   
pepeljuga
Fever draga cestitam krenule su proljetne bebice,jupiuser posted image user posted image user posted image

Ajme Afrodita koji idiot od DRuser posted image user posted image

Fali nam cuba na popisu,15.4

Hladna bravo za nagraduuser posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 14.3.2013 13:01:49 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2005
14.3.2013 13:03:39   
aries
user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke mami fever na našoj prvoj proljetnoj bebici ...Jupi, stigla nam je Mia, bas mi je drago da je sve proslo u redu...ja se isto ne osjecam jos spremna, a opet me nekad uhvati da jedva cekamuser posted image ...valja izdrzati jos ovo malo, pa cemo onda o drugim temama user posted image lanac i tebi puno sreće želim, pusa

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2006
14.3.2013 13:32:31   
lanac3101
Hladna ostavila sam ti broj moba u pp ako hoces javim preko tebe. Idem kod moje ginkosice, ona ima svu apararuru, bar jos danas, a id idycega tjedna ako nista ne bude spadam pod bolnicu. Bas sam mm rekla sinoc da ako me copne da me prvo vozi do mojih cura , radim u KBO, a ne volim tu ginekologiju za poluditi, pa mi rekao da nisam normalna.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 2007
14.3.2013 13:37:49   
Hladna
lanac3101 nisam dobila nikakvu pp, poslat cu ja tebi svoj broj

Neposredna veza do poruke: 2008
14.3.2013 14:47:47   
Papalina
halooo !! evo i nas dvije...sve smo ispeglale, složile...torba spremna sad sve 4 u zrak i čekat da malena u buši pozvoni na vratauser posted image user posted image user posted image
jaooo...ja koda sam neka štriga...eto baš jučer poželila sreću našoj dragoj fever a ona već sve to obavila... čestitam od srca njoj i malenoj mijiciuser posted image user posted image user posted image

hladna mislim da si zaboravila na popis dodati cubu, ona je ako se ne varam isto kad i piturica 15.04

meni je mama sinoć došla ispeglati još neke robice i pelene...pa sam danas sve eksi-preksi ispeglalauser posted image

e cure, da vas pitam, ćete vi koristit benkice ili bodiće? jer ja imam tonu i tonu benkica i bodića iamm dosta, pa mi vjerojatno sve to neće ni trebat...a meni je mama rekla da je lakše tako malim bebicama navuć benkicu nego bodie...pa neznam vaša iskustva stim...

evo ja žderem malo mortadele i takouser posted image

mislim da je piturica spominjala neke bolove i tvrdoću trbuha... pa mene navečer počinje onako dolje stezat ( smatram da je to sve normalno ), i kad se ona namjesti za spavat onda me ful počne bolit i kao peckat...neznam, baš čudno je to... ali brzo i prođe..
ali stvarno nekako mi velika tj duga izgleda...jer malo pratim te njene pokrete pa sam skužila da je trbuh tvrd tamo di je ona...a to je pol trbuhauser posted image pa si mislim da ću trebat malo više napora da to izbacim...ah...kad bi sve prošlo brzo kao našoj fever... al me tješi, kako će mi lakše bit zbog lanjskog poroda... i zadržat ću misao do samog finalauser posted image

cure moje, ja već ludim... nikako nemogu dočekat taj pregled..zadnji put sam bila 17.2 i sad idem tek 21.3 odnosno sljedeći četvrtakuser posted image šta sam više u finalu to je razmak između pregleda sve većiuser posted image još nisam bila ni na ctg ni niš...datb će mi odmah i uputnicu za u rodilište-valjda u se neda samnom zajebavatuser posted image user posted image jedva čekam taj pregled da si vidim našu buhtlicuuuser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2009
14.3.2013 15:25:54   
Hladna
ajoj kako sam mogla cubu zaboravit user posted image user posted image

evo ponovo, samo vi javite ako jos netko nedostaje

Fever 17.03. , rodila 14.03. Mia - 51 cm , 3,580kg user posted image
lanac3101 17.03.
didi@@ 30.03.
aries 03.04.
endless 04.04.
papalina 06.04.
piturica 15.04.
cuba 15.04.
Mmaestral 16.04.
MaTana 19.04.
fusa 27.04.
zumbolina 03.05.
bebić 07.05.
Afrodita86 18.05.
nela86 27.05.
Hladna 28.05.
maminangel 29.05.
dada2101 08.06.
pepeljuga 15.06.

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2010
14.3.2013 15:41:30   
Piturica
evo nas drage moje pupice user posted image
bila otisla kod doktorice po uputnicu za pon. za onaj fucking pregled za stitnjacu. nadam se da ce biti sve ok. sutra idem po nalaze tako da se nadam da su ovaj puta dobri. poslije otisla jos do ljekarne jer sam si isla kupiti jos jedan set onih fucking jednokratnih gacica. nekako mi vise pasu te mrezaste nego one iz dm-a te jessa. ne znam, ali nekako su udobnije iako izgledaju katastrfoa. mislim si kao bolje da me nista ne smeta kad rodim. ove jessa su mi stvarno nekako papirno-plasticne pa imam neki grozan osjecaj kad sam ih obukla, ali dobro.... anyway, tako ja u ljekarni kad je bio neki lik tamo promovirao neke paste za zube i fino mi je dao pokoncek za bubicu moju... prva pasta za zubice i to dva kom i cetkicu user posted image  user posted image  bas sam se odusevila i super sretna izasla user posted image
Papalina, sto se tice tih bodica i benkica... ja znam da je meni sestra rekla da joj bolji bodi jer dok otkopca benkicu poludi, a bodi samo otkopca izmedju nogu, podigne i promijeni pelenicu tako da je to njezino iskustvo. ja imam vise bodija nego benkica. benkice cu vise koristiti dok taj pupak ne otpadne user posted image
ja isto na pola spakirala torbu. jos kupila danas te dezinfekcijske maramice da imam za bolnicu jer se meni sve gadi dirati. tamo cu prvo valjda sve dezinficirati ko manijak user posted image user posted image
inace, oprala sam ogradicu i sad se fino susi na ovom ludom vjetru tako da ce i to biti spremno. sutra-prekosutra montiramo krevetic i sve cu to spickati da bude spremno za bubu-zubu kad dodje user posted image
cuba i ja imamo isti termin, znaci 15.4.
a da.. Papalina, ja isto nisam bila jos na tom ctg-u. meni pregled 25.3. meni je dao uputnicu za porod pa ono... ja se nadam da cu izdrzati do termina, bar do 4 mj. jer jos imam posla i doma i sebi u glavi si posloziti kockice user posted image
a ovo sta kazes.. mene isto tako trbuh se sav napne pa me boli nesto pa ovako onako.. pa kriza pa kao ono da bi trebala stvari dobit pa sto cuda. nemam pojima. sad me isto nekako ako dolje sve te kosti bole....
jos me isto strah tog fucking cepa user posted image   nosim one tanke uloske da ako to i izleti da ne padnem u nesvijest kad vidim na gacicama user posted image  isto se sjetila Papaline, jer sam isto pocela depilirat se svaki dan da ne dodjem ko kreten u radjaonu ako me ulovi user posted image user posted image  hahaha... ajme meni... luda sam skroz!
sad isto slozila onu kosaru od kolica i lijepo mi stoji pa moram jos sloziti robu za bebicu i mene tako da ima sve spremno user posted image
juhhuuuu... ja jedva cekam, makar me frka i svasta ...
Hladna, super za nagradu. cestitam ti od srca user posted image
ja isto nemam pojima kome da javim za bebicu?! ako koja zeli biti moj izaslanik neka se javi user posted image user posted image
odoh sad nesto klopnuti. puse svima user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 2011
14.3.2013 15:49:39   
Papalina
hladna , vidim da si i ti jedna od nas zaboravnihuser posted image user posted image user posted image
i zvijezda fali na popisu, isto 15.4 user posted image

ma neznam vidjet ću...ionako 4mj će bit razlika između mene i sister pa ćemo trampati robicu, pa vratim koju benkicu po benkicu user posted image user posted image
ajme meni, meni je komoda krcata robom, sve 4 ladice...nije se još ni rodila a ima više robe od mene user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 2012
14.3.2013 16:00:02   
bebić
JAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOO stigla nam je mala MIA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za nasu mamu Fever nek je beba ziva i zdrava, a mami sto brzi i bezbolniji oporavak!!!!
bas sam sretna user posted image user posted image user posted image
jooooj i zaboravna sad kad sam sve procitala krenem pisat i pojma nemam sta sam htjela!! user posted image
e da....ja neznam kom cu jaa javim kad odem rodit :( al uspjet cu nekom bar na fejs napisat user posted image user posted image
ahhhh da zaprepastena sam tim juser posted image user posted image doktorom...straaaaasno.....vise neznam tee ginice tamo u kc...mene ih je sto pregledavalo! a za dijetu neeeeemogu da vjerujem, slobodno to sve baci...nije normalan..najbolje da nist nejedemo i da se izgladnjivamo! samo ti budi bez brige i glavno je da je s bebom sve dobro user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2013
14.3.2013 16:19:38   
Papalina
ajmo, da vas čujem cure... ima li još koja praznovjerna il sam jedina?
šta vi mislite, dali stvarno pomažu one crvene trakice šta se stavi bebicama na rukice il nogice protiv uroka? jeli koja od vas to stavljala bebici? ja ću sigurno mojoj okačit oko nogive pod čarapicu, ionako se ne vidi ispod a nemože šteti!

ja sam svjedok toj crvenoj trakici da pomaže...moja nećakinja je imala tu trakicu jer pri svakom susretu sa jednom bliskom osobom tulila je koda ju neko kolje, i otkad je mama stavila tu traku bila je sasvim normalna, ni pisnula...
i ježim se pri samoj pomisli na one stare babe, stara zabadala koja ti po gradu moraju virnut u kolica, uštipnut za obraze i bla bla...user posted image to nevolim nikako!
ja jesam praznovjerna, i meni se čak mm smije kad kažem u šta sve vjerujem i da ću stavit to oko nogice on umire od smijeha...al neznam. imala sam čak i privatno slučaj da su bili bačeni uroci pa bolje da spriječim...

ajde cure, pišite iskustva ako je koja imala, ako ste čule nešto il čitale, tko je za ko protiv...i tako... baš me zanima dal sam jedina luda ovdjeuser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 2014
14.3.2013 17:27:57   
Hladna
Fever 17.03. , rodila 14.03. Mia - 51 cm , 3,580kg user posted image
lanac3101 17.03.
didi@@ 30.03.
aries 03.04.
endless 04.04.
papalina 06.04.
piturica 15.04.
cuba 15.04.
zvijezda 15.04.
Mmaestral 16.04.
MaTana 19.04.
fusa 27.04.
zumbolina 03.05.
bebić 07.05.
Afrodita86 18.05.
nela86 27.05.
Hladna 28.05.
maminangel 29.05.
dada2101 08.06.
pepeljuga 15.06.

evo ja ispravilauser posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 2015
14.3.2013 18:04:53   
zvijezd@
bravo fever cestitam curo draga tebi i tvojoj princezi, hvala papalina sta si spomenila da ja falim na popisu user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2016
14.3.2013 18:28:46   
aries
Imam 2 pitanja. Prvo jesu se kome jos kao malo smanjile grudi?Nekako mi nisu kao sto su bile prije 2-3 mjeseca ili mi se cini da su mekse ili tako mozda treba?A drugo, mm bi negdje na put za vikend, s obzirom da imam jos 20ak dana do termina, ne znam koliko je to pametno jer 2 od 3 relacije su nam 3-4h udaljene, ja mu govorim da je stigla prva proljetna beba i da sam ja 4. na popisu, on se smije:) Ne mislim da ce se ista desiti, zapravo bih mozda i voljela otici negdje za vikend, a opet zasto da izazivam, mozda bolje da odmaram nego da sjedim toliko...Ionako ni vrijeme nije neko...A za crvenu trakicu ne znam, nisam o tome razmisljala, svega ima na svijetu, ali to oko nogice nije losa ideja, i ja ne volim te bakice sto stipkaju, virkaju..ja niciju bebu nisam takla, a da ruke nisam oprala prije toga, i onda opet za nogicu,rucicu ili tako, ne po licu..

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 2017
14.3.2013 18:33:31   
Afrodita83
Aries, ovo za cice ne znam, meni se čini da su moje veće, ali i da su prestale onako rasti kako su rasle zadnjih mjeseci ( ne mogu niti jedan grudnjak nositi...
Ja bi na tvom mjestu nazvala ginekologa i pitala. Ovo sve drugo je naklapanje, ti sama znaš kako se osječaš, a on će ti reći da li je u takvom stanju pametno putovat ili ne. Bar bi ja tako naparvila....

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 2018
14.3.2013 18:36:32   
maminangel
Joj neznam za te uroke,radije kažem da nevjerujem,i neželim uopće o tome niti razmišljati,treba gledati pozitivno,a ne crnjaka..Aries draga baš sam ti htjela pisati kakvo putovanje pa ti samo kaj nisi rodila,onda bi i sebi skočila u želudac jer i mi idemo na jedno putovanje za Uskrs,neznam ti reći ništa pametno,kako se osjećaš tako postupi,a ja,meni samo da guzica vidi puta a i tko zna kad ću opet kad rodim..user posted image

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 2019
14.3.2013 20:00:11   
lanac3101
Evo me od dr. , moram ujutro u bolnicu , nesto je sumnjivo na ctg u , skraceni interval otkucaja bebinog srca. Javim se sutra sto kazu.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 2020
14.3.2013 20:14:35   
BUMBI
Sretnooouser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 2021
14.3.2013 20:17:39   
Afrodita83
user posted image user posted image user posted image Lanac user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2022
14.3.2013 20:28:21   
cuba
Večer cureuser posted image
Ja oribala kuću, mm može slobodno doći kućiuser posted image  Baš sam se pošteno naradila ali me nekako to čišćenje smiruje i uopće mi nije teško. Tipično savijanje gnijezdauser posted image

Sutra ujutro imam pregled u 9h pa držite fige da je sve u redu. Jedva čekam vidjeti svog mališana, prošlo je točno mjesec dana od zadnjeg pregleda i ne mogu dočekati više user posted image  A i sutra ulazim u 9mj trudnoćeuser posted image  Odbrojavanje definitivno započinjeuser posted image

Papalina,  ja ti nisam praznovjerna i nebi to svojoj bebici stavljala. Iako ako ti jesi i misliš da će to pomoći, slobodno, tvoja odluka.

lanac, joj držim fige da je sve u najboljem redu user posted image user posted image  A zašto su te pustili kući da čekaš do sutra??

aries, cice su mi iste, nisu se ni povećale niti smanjile barem koliko ja primjetim. Mislim da to nije neki problem.
A za putovanje ti ja ipak nebih savjetovala da ideš s obzirom da imaš 20 dana do termina a da su destinacije ipak udaljene nekoliko sati od bolnice.

bebić i Piturica, pošaljite nekoj od nas broj moba na pp, kad dođe dan D da smo u toku sa porodomuser posted image

Piturica, sad si mi ubacila bubu u uho sa tim mrežastim gaćicama iako se sjećam da mi iz nekog razloga nisu bile dobre na prvom poroduuser posted image  a opet mi dođe da ih kupim sadauser posted image

Hladna, čestitam na osvojenoj nagradi user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 2023
14.3.2013 20:30:20   
pepeljuga
Lanac sretnouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2024
14.3.2013 20:30:56   
pepeljuga
Meni su bolje te mrezaste

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!