|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
13.3.2013 23:15:52   
pepeljuga
A valjda ce brzo,ja sam u iscekivanju a mogu misliti kako je tebiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 1976
14.3.2013 1:34:49   
Suzn
ne spominji isčekivanje.... user posted image

Ja idem sutra dr, valjda ce rec da se nesto dogadja.... Termin je 01.04. al ja od pocetka brijem da ce bebac doc ranije! Jos samo da ime nađemo... user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1977
14.3.2013 8:11:02   
cuba
Jutro cureuser posted image
Evo nam je stigla prva u nizu naših proljetnih bebicauser posted image user posted image user posted image
Stigla nam je mala Mia od Fever, 3,580kg i 51cm, manekenka user posted image
E, da samo znate kako mi je srce stalo kad mi je mob zazvonio noćas u 2.15huser posted image  I mene su uhvatili trudovi kad sam nju čulauser posted image
Uglavnom, porod je kratko trajao, brzo je to ona odradila, već je dojila i sada odmarajuuser posted image  Maloprije sam se čula sa njom i sve vas je puno pozdravilauser posted image user posted image

lanac, kakvo je stanje kod tebe, ima li naznaka trudovima??

Ja sam baš umorna, neispavana, pola noći bila budna i treba mi kava odmahuser posted image
Tipkamo se poslije kad dođem sebi...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 1978
14.3.2013 8:14:24   
mariola
user posted image user posted image fever. Čestitke

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1979
14.3.2013 8:16:25   
andydea
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitamo mami i bebiciuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1980
14.3.2013 8:19:38   
Tanjica Tanja
Jupi, bravo Fever i Miauser posted image user posted image user posted image  Ostalima želim puno srećeuser posted image user posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1981
14.3.2013 8:30:20   
Tiana Weber
Dobro Vam jutro drage moje. A posebno zelim dobro jutro Fever i maloj Miji. Cure, zaista ste mi uljepsale dan i nemam rijeci.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitke ti saljem Fever od sveg srca, a tebi Mia malena zelim da ti andjeli obasjaju zivotni put jer pred tobom je zivot dug.
Neka te prati sreca i zdravlje i neka ti zivot bude blagostanje.
Puse mami i malenoj

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 1982
14.3.2013 8:53:15   
Tiana Weber
Piturice draga, ima mnogo gorih stvari od nesuglasica sa svojim najdrazima tako da se nemoj toliko ljutiti i zivcirati u ovim danima i trenutcima. kako su ti curke rekle, pusti stvari, smirit ce se i sve ce nekako na svoje doci i svatko od njih ce uvidjeti svoju gresku i krivi postupak. najbitnije je da se ne sekiras previse i da uzivas sa svojim dragim u svojoj busi do termina. pusa velika do neba...!!!

Nela86, malo kasno palimuser posted image user posted image evo dolazim odmah na generalku nema opce problema.

Maminangel, vidim da i kod tebe napreduju radovi, trebaj i ti jednu generalku draga dok sam jos u laufu i upurana u ciscenje
user posted image user posted image user posted image

Pusa svima i cuvajte mi se drage moje..

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1983
14.3.2013 8:53:44   
Afrodita83
Fever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i Mia !!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , evo, sad sam se rasplakala.....
Ćestitam od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cure, da vi znate šta se meni jučer dogodilo...nisam baš osjećala bebu, a imam onaj baby watcher koji je nešto divljao i nikako nisam mogla očitat otkucaje, i navečer dobila ja slom živaca ( Bebić sad vidiš ko je paničar ) i počela plakat, ulovila me neka histerija, već mi se svašta motalo po glavi...Uglavnom, odlučili me odvest na hitnu u bolnicu, ne moram ni napominjat da je u autu cijlim putem bila grobna tišina. Došli mi tamo. pozvonim na odjel, dođe sestra, fina, kulturna, kažem ja njoj šta je, odmah ona zove doktora, a doktor....OMG!!!!!!!!!! Točno onaj za kojeg sam molia Boga da nebude dežuran ( Hladna ) sudeći po tvojem iskustvu mislim da je ovo bio upravo taj tvoj!!!!!!! I da, kažem ja njemu šta je, a on mene napao da zašto ja imam doma baby Watcher!!!!!!!!!!!! Ono, ja stojim u suzama, a on mene pita jesam ja normalna šta to imam!!!!!!!!!!! Ajd doživite to!!!!!!!!!!!!!!! na kraju me sestra spojila na ctg, koji je bio i više nego uredan user posted image user posted image user posted image , pozvala njega da vidi to sve i on opet meni da zašto se ja doma sama kontroliram i šta me nagnalo da dođem tamo u tako kasni sat???? Ja jednostavno nisam mogla vjerovati!!!!!!!!!!!!!!!! Mislim, ono, bilo mi je dosadno doma pa sam opko 23 h odlučila malo provozat kompletnu obitelj 30 km do bolnice i usput smo svratili na ctg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!! I onda onon najjače, skužio da sam dobila 11 kg do sada ( 31. tjedan ) i popizdio, dao mi upute o dijeti i čak neki papir kako moram jesti..........mislim, ja sam još u šoku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 1984
14.3.2013 9:04:04   
Piturica
ovako... prvo cu reci da sam vec bila napisala cijelu citabu i onda kliknem da se posta kad ono meni rr izbaci kao neki erorr. ma nabijem ja njih jer to je valjda sve nesto shebano od kad se skupljaju ta drveca!! eto... sad kad sam to sve napisala mogu dalje da ponovim.. user posted image
Fever, cestitam od srca na malenoj ljepotici user posted image user posted image user posted image user posted image  Drago mi je da je ona to ispalila sa pola muke i da je sve proslo u najboljem redu. Stvarno sam uzbudjena jer evo.... dosla nam je prva proljetna bebica i zbilja se svima priblizavaju termini. ajme meni....jos malo pa smo sve polako na redu.
sad... mislim da je sljedeca lanac ako se ne varam. ne znam vise tko je nakon nje. ja se nadam da ce ova moja jos pricekati  i da ne planira uraniti jer ja jos nisam spremna user posted image  moram jos pripremiti i stvari za izlazak iz bolnice i za bebicu i za sebe i to sve sloziti da mm samo uzme i dojuri po nas  user posted image
afrodita, full mi zao za dogadjaj koji si imala. mislim ono...wtf?! 11 kg u 31 tt pa sta? i jos kao dijeta i neko izderavanje... ma ja bi ga poslala u pm da sam bila tamo. ne sekiraj se, bitno da je sa bebicom sve okej user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1985
14.3.2013 9:44:59   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Stigla nam je MIA naša prva proljetna bebica weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam još jednom roditeljima i velikoj seki,mami da se što prije oporavi,a sad se mazite pazite i cmakajte,baš vam zavidim i jedva čekam svoju štrucu primiti u ruke.. Afrodita OMG ja nemogu sebi doći,pričam ja mužu kaj ti se dogodilo i kaže on da ih točno treba snimati i prijaviti komori,kako me to ljuti,ajde sva sreća da je s bebicom sve uredu i nemoj se živcirati mila jer to nije dobro za tvoju štrucu nego popapaj za dijetu jednu čoksu..user posted image user posted image Znači sad je Lanac na redu ajde stavite onaj popis da znamo pratiti kad je koja. Tiana hvala na ponudi za čišćenje i voljela bi da se možeš nekako teleportirati u moj čumezuser posted image user posted image Piturice i mene ovo živcira stalno neki errori psmtruser posted image user posted image Cure svima pusa u buše user posted image user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1986
14.3.2013 10:19:46   
Mmaestral
Fever čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cuba hvala što si javila, sve su mi suze došle na oči. Prva pa sve školski! Nadam se da tako bude svima.user posted image
Afrodita - ne kuže doktori da mi ne možemo znati kad se trebamo brinuti, a kad ne. Neka ti uđe na jedno uho, a na drugo van. Bolje da odeš provjeriti nego da se pitaš stalno. A to za kile...ma ne znam što da kažem. Mene bi valjda onda prijavio u kliniku na mršavljenje. 20 kg u plusu! Pa se tješi user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1987
14.3.2013 10:27:19   
Afrodita83
Joj ma ne znam cura da e, gledao me ko neku luđakinju!!!! Ja sam itekako svjesna da sam u stanju začaš od muhe napravit slona što se tiče trudnoće jer sam od početka imala problema i to dosta i zato me strah svega. Inače sam tip koji voli imat sve pod nadzorom i kontrolirat situaciju, a kod trudnoće to nije moguće jer si u trbuh NE VIDIM! Zato sam kupila Baby Watcher jer to malo biće želim više od ičega na svijetu...ok, sad je trudnoća već pri kraju i sve to, ali me ipak strah jer je id početka krenulo naopako. I onda čovjek očekuje da ako dođe u bolnicu i opiše problem, tamo ima bar tračak ljudskosti, pogotovo kad se radi o nerođenom djetetu, ali NEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! Ok, on je ginekolog stare škole, čovjek je pravi metuzalem, rodio se valjda prije Krista i ne sumnjam da dobro radi svoj posao i da su mu takvi "uleti " poput mojeg teška debilana, ali meni nisu jer nisam studirala medicinu i očekujem da mi onaj tko je pomogne jer to je i cilj tog faksa ako sam ja to dobro shvatila?! Mislim ona shema s Hipokratom i to?!
Uglavnom, ne ponovilo se!!!!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1988
14.3.2013 10:35:36   
Hladna
Jutro cure
Fever cestitke od srca za tebe i malu Miu , hormoni me uhvatili da placem od srece user posted image user posted image , drago mi je da ti je porod bio tako brz i da je sve dobro proslo , zelim vam svu srecu user posted image user posted image

Afrodita bas si gadno prosla vidim, ali nije to moj doktor, moj je dolazi iz Zagreba svaki dan i radi samo jutarnju ili popodnevnu smjenu najkasnije do 7 sati , to su te primili ovi gore doktori gdje ces rodit .

Fever je vec rodila a meni se cini da sam ja tako daleko ....
Jucer sam primjetila da se moja bebica okrenula ( ako se ne varam) osjecam sad da me lupa gore pod rebrima, a kad stuca osjetim skroz kod stidne kosti i nadam se da je to to .

Osvojila sam jucer nagradu na onoj igri - onu biobaza kremu za bebinu guzu i mljeko za tusiranje protiv strija - jel to valja ista ??

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1989
14.3.2013 10:39:10   
Afrodita83
E onda mu je sigurno brat!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Čestitam na nagradi, vidjela sam user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1990
14.3.2013 10:53:05   
Hladna
Afrodita ja moram priznat da se moj ginic dosta popravio, vidim da se sad super ponasa prema meni i drugacije me gleda sad kako sam dosla sa nalazima iz Zagreba za tu svoju bolest , vidim da mi je i ime zapamtio i bas ljepo prica, bila sam ga i zvala ta telefon radi bolova u kukovima i stvarno ko da je drugi covjek prema meni tako da vise nisam u banani kad moram na kontrolu- sad sam konacno mirna i ne ustrucavam se nazvati kad ga bilo sta trebam user posted image

Neposredna veza do poruke: 1991
14.3.2013 10:56:01   
Afrodita83
Ajde, bar da se tebi onda razdanilo user posted image , baš mi je drago! Meni je moj ginić super, ali ovaj jučer OMG!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image Još ne mogu doći k sebi!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1992
14.3.2013 11:34:05   
Hladna
a ne znas kako se zove??' Ti ćeš u Koprivnici rodit??

Neposredna veza do poruke: 1993
14.3.2013 11:42:17   
Afrodita83
Znam kako se zove, a sigurno znaš i ti. Jedini muški strai doktor na odjelu ginekologije u kc user posted image Da, tamo ću rodit, ali sam još prije stupila u kontakt s jednom drugom dokoricom tamo koja mi je u početku trudnoće kad su bile sve te komplikacije vratila 10 god. života samo sa svojim pristupom tako da ću na UZV i preglede poslije 36. tj. ići isključivo k njoj, a i tražit ću da mi ona bude na porodu.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1994
14.3.2013 11:49:35   
Hladna
netko je trazio da stavimo popis da se prisjetimo s terminima, evo ja cu staviti posto imam sve zapisane u mobitelu user posted image user posted image , ako sam koju izostavila javite da dodam user posted image

Fever 17.03. , rodila 14.03. Mia - 51 cm , 3,580kg user posted image
lanac3101 17.03.
didi@@ 30.03.
aries 03.04.
endless 04.04.
papalina 06.04.
piturica 15.04.
Mmaestral 16.04.
MaTana 19.04.
fusa 27.04.
zumbolina 03.05.
bebić 07.05.
Afrodita86 18.05.
nela86 27.05.
Hladna 28.05.
maminangel 29.05.
dada2101 08.06.
pepeljuga 15.06.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1995
14.3.2013 11:52:16   
maminangel
user posted image user posted image user posted image čestitam i tebi na nagradici Hladna ja ti neznam za te proizvode,pa ti nemogu reći jel valja ili ne,ali bitno da je poklonjenouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1996
14.3.2013 11:52:19   
Hladna
Afrodita ako je on jedini stari doktor onda je on glavni na ginekologiji , on je šef tamo pa ćeš se još jednom susresti sa njim kad ćeš rodit

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1997
14.3.2013 11:54:46   
Afrodita83
E, više nije user posted image user posted image user posted image Bila je smjena prije cca mjesec dana, smijenjen je user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1998
14.3.2013 11:56:17   
Hladna
hvala maminangel , moram priznat da mi je to prva nagradna igra da sam ja nesto dobila, sta god igrala nema sanse user posted image , a ne vjerujem ni u ovo dok god ne dođe na moju adresu user posted image user posted image
Jel osječaš ti da te beba lukpa pod rebra??? Ja osječam samo s desne strane pod rebra da me lupka , a i opčenito najvise osječam s desne strane trbuha i na srdini ..

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1999
14.3.2013 11:57:35   
Hladna
Afrodita onda ja fakat nemam pojma ko je taj doktor koj te primio user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!