Afrodita83
|
Fever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i Mia !!!!!!!!!!!!!!!!!! , evo, sad sam se rasplakala..... Ćestitam od Cure, da vi znate šta se meni jučer dogodilo...nisam baš osjećala bebu, a imam onaj baby watcher koji je nešto divljao i nikako nisam mogla očitat otkucaje, i navečer dobila ja slom živaca ( Bebić sad vidiš ko je paničar ) i počela plakat, ulovila me neka histerija, već mi se svašta motalo po glavi...Uglavnom, odlučili me odvest na hitnu u bolnicu, ne moram ni napominjat da je u autu cijlim putem bila grobna tišina. Došli mi tamo. pozvonim na odjel, dođe sestra, fina, kulturna, kažem ja njoj šta je, odmah ona zove doktora, a doktor....OMG!!!!!!!!!! Točno onaj za kojeg sam molia Boga da nebude dežuran ( Hladna ) sudeći po tvojem iskustvu mislim da je ovo bio upravo taj tvoj!!!!!!! I da, kažem ja njemu šta je, a on mene napao da zašto ja imam doma baby Watcher!!!!!!!!!!!! Ono, ja stojim u suzama, a on mene pita jesam ja normalna šta to imam!!!!!!!!!!! Ajd doživite to!!!!!!!!!!!!!!! na kraju me sestra spojila na ctg, koji je bio i više nego uredan , pozvala njega da vidi to sve i on opet meni da zašto se ja doma sama kontroliram i šta me nagnalo da dođem tamo u tako kasni sat???? Ja jednostavno nisam mogla vjerovati!!!!!!!!!!!!!!!! Mislim, ono, bilo mi je dosadno doma pa sam opko 23 h odlučila malo provozat kompletnu obitelj 30 km do bolnice i usput smo svratili na ctg !!!!!!!!!!!!!!!!!! I onda onon najjače, skužio da sam dobila 11 kg do sada ( 31. tjedan ) i popizdio, dao mi upute o dijeti i čak neki papir kako moram jesti..........mislim, ja sam još u šoku
|