|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
11.3.2013 13:36:09   
bebić
heii drage moje :)
endless draga jos jednom sve najbolje, puno pusa od nas dvije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo mi uz kapucino malo da se javimo! danas mi je divan dan..trazili smo veci stan i poslali smo na par njih..(jer smo trenutno u apartmanu user posted image user posted image ) i javili su nam da smo primljeni u cetverosoban stan u nasoj zgradi samo na 2.katu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da sam preeeeeeeeeeeeeeeeeesretna! :) za 2 tjedna krece selidba...! i danas smo usle moja miska i ja u 32 tjedan! :)
vidim da pisete o zatvoru..ja ga FALA Bogu nemam niti sam ga imala user posted image user posted image u danu cak 3 il 4 puta idem :) a vidim da vas muci spavanje..mene ni topovi nebi probudili ! samo da mi je sto duze spavat user posted image user posted image u svako doba dana i noci mogu zaspat jedino kad me po noci muce nocne more, al ovako hvala bogu imam trudnocu za pozelit! po noci samo jednom idem na wc, a nekad nemoram uopce ako ne popijem tekucinu prije spavanja..ovu noc sam isla 2 puta jer sam bas puno pila tecnosti!
eto ga...toliko od nas!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1826
11.3.2013 14:02:45   
lanac3101
Ma znam da cep ne mora znaciti pocetak porodjaja, to ja sebe tjesim, jer u prvoj trudnoci nisam to dozivjela , niti svoje vlastite trudove , sve je bilo inducirano. Lazni trudovi suti kad nemaju pravilnoga razmaka, nego idu nepravilno. Ne vjerujem da cu prije nedjelje roditi , trbusuna mi je jos u grlu, beba se ne spusta , ali ipak nada postoji. user posted image

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1827
11.3.2013 15:08:23   
cuba
Dobar vam dan kokiceuser posted image
Kako ste mi, jel vam daju mira bebice u bušicamauser posted image
Ovaj moj očito ne zna što to znači mirovati, spavati, odmaratiuser posted image user posted image  Jučer mi je nakon sv. mise prišla žena koja je stala 3m dalje i rekla kako mi je beba ful aktivna u stomaku da nije mogla vjerovati kako se vidilo koliko se pomičeuser posted image

35 tjedan trudnoće je započeouser posted image user posted image  i baš sam happy i dobre voljeuser posted image
Spremila sam i torbu za rodilište tj na policu u ormaru sam sve složila, pa imam samo staviti u torbu. Nisam htjela da mi piđame i ručnici stoje još mjesec dana unutra.

Mmaestral, Donat mg mi je glavni adut za spašavanje od zatvorauser posted image  Ali moraš ga piti kako je i navedeno na amblaži. Znači stoji na sobnoj temperaturi, ujutro i navečer po 2dcl brzo popiješ i trebalo bi djelovati.

Sluzni čep ti je jaaaaako sluzav i gust iscjedak, znači ni približno onome što žene kao inače znaju imaju tijekom i van trudnoće. Ne možeš pogriješiti kad on krene. A lažni trudovi su kontrakcije koje nisu u pravilnom razmaku. To se tijelo jednostavno priprema za početak poroda...

Piturica, zaboravila ti napisati da ja nisam skidala one etikete sa dječje robice.
I da, kod mene je isto za mališana spremna bijela tutica na medekeuser posted image
Stvari za rodilište ću staviti u sportsku torbu, ono tipa kao za trening. Ne neku veliku ko za tenisuser posted image  već onu manju. Ima mi dosta pretinaca to mi je super.

Tiana, taj Boro ti je velikoj većini rr članica na pp poslao istu poruku i htio/htjela se dopisivati. Moderatori su ga/nju trebali blokirati ali očito je još na forumu kad si dobila poruku. Ma samo ignoriraj.

Afrodita, ja sam dječju robicu prala sa Persil kapsulama (one tekuće što se ubace u bubanj) i stavila Chicco omekšivač. Odlično mirišeuser posted image

malicka, dobro nam došla na rr i dugo se tipkala sa nama user posted image user posted image user posted image

endlles, Sretan rođendan ti želim uz mnoštvo lijepih želja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E, nego koke moje jeste razmišljale u čemu ćete izaći iz rodilištauser posted image  Ono, bebice ćemo ful urediti a kako će mamice izgledati??
Ja sam mislila balerinke, imam jedne uske hlače u koje još mogu statiuser posted image  i gore jednu košulju onako rezanu ispod grudi a pada preko trbuhauser posted image

Kissi, kiss, tipkajteuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 1828
11.3.2013 15:13:18   
Tanjica Tanja
Ajme Cuba kako vrijeme leti....user posted image user posted image  Sretno ti bilo, nadam se da će sve proći kako si i zamišljalauser posted image  Nisam pohvatala, jeste odabrali ime za bebicu?

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1829
11.3.2013 15:17:04   
Afrodita83
Ma ja sam isto mislila prati tako u "običnom" detrđentu, ali onda su mi rekli da je to preagresivno za bebu i da perem s onima za bebe, a ja ne znam koji su to jer nemam iskustva user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1830
11.3.2013 15:21:07   
cuba
Hej Tanjiceuser posted image
Joj, hvala ti. Iz tvojih usta u Božje uši. Nekako sam baš pozitivna i smirena, imam dojam da ću ovaj put to riješiti u tren i da će mališan izletiti dok si rekao keksuser posted image  Sad ipak znam što me čeka i kako to ideuser posted image

Ime još nismo odabrali. Čekamo tatu da dođe u petak s broda pa ćemo se onda s time pozabaviti.
Veliki kiss tebi i ljubi zubiuser posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 1831
11.3.2013 15:23:12   
Tanjica Tanja
Stiže tatek u petak, baš lijepouser posted image  Hoće ostati do poroda?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1832
11.3.2013 15:23:58   
cuba
IZVORNA PORUKA: Afrodita83

Ma ja sam isto mislila prati tako u "običnom" detrđentu, ali onda su mi rekli da je to preagresivno za bebu i da perem s onima za bebe, a ja ne znam koji su to jer nemam iskustva user posted image

Ja sam ti Rokovu robicu prala baš sa baby deterđentom. Dreft baby sensitive, tekući. Ali iskreno, nikakvu razliku ti ja ne vidim u tim praškovima. Možeš taj uzeti, ima ga svugdje, ja sam obično u dm-a kupovala jer tamo i inače te higijenske potrepštine kupujem.

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1833
11.3.2013 15:25:19   
cuba
IZVORNA PORUKA: Tanjica Tanja

Stiže tatek u petak, baš lijepouser posted image  Hoće ostati do poroda?

Da, da, trebao bi biti do kraja petog mjeseca kući sa namauser posted image  Njemu je ugovor 2mj na brodu a 2mj kući. Samo smo se sada malo kombinirali pa je duže bio na brodu baš zbog trudnoće i samog poroda.

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 1834
11.3.2013 15:28:49   
Tanjica Tanja
Super...s nestrpljenjem očekujemo vijesti i ljuba zuba i jauser posted image  Uživajte u lijepom vremenu!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1835
11.3.2013 15:29:37   
Afrodita83
Hvala ti cuba, ti uvijek sve znaš user posted image user posted image user posted image

Ja isto sve planiram kupit u jednom danu u DM-u i Mulleru obzirom da su mi jedan kraj drugog, ali moram znati šta kupujem jer sam malo izgubljena u svemu tome....user posted image

Do neki dan nisam znala da postoje švedske i tetra pelene i da to nije ista stvar user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1836
11.3.2013 15:50:30   
zvijezd@
afrodita draga ne sekiraj se, meni je prva beba na putu nisam imala nista pojma a sad znam sve ka da ih 5 imam vec user posted image  a sta se tice donata ja ga isto pijem cilu trudnocu ali ne pomaze nista mmaestral ti ocito imas pravi zatvor ka i ja i taj ti je sirup spasssssssssssss viruj mi, samo ga ne pit svaki dan imas upute na njemu, ja ga pijem svako 3 dana imas cep kao mjericu znaci ja popijem 15 ml svako 3 dana, 4 ovisi odlicna stvar i posluzit ce mi kad rodim

Neposredna veza do poruke: 1837
11.3.2013 16:00:07   
Piturica
evo me user posted image
bila isla u ducan pa srela susjedu i onda zavrsile na kavi user posted image user posted image  sad pripremam rucak laganini jer ce doci mm pa cemo zajedno svi papati user posted image
cuba, ja sam si planirala izaci isto u nekim trapericama, ali ja cu uzeti ove trudnicke samo si onu gumu ili kako to vec se zove sta sam preko trbuha stavila cu podvrnuti i boli me briga. ne vjerujem da u bilo sta stanem drugo od prije, a i vjerujem da mi treba nesto udobno i dalje. za gore imam jednu bijelu kao kosulju-tuniku isto rezanu ispod cica tako da mi to lijepo pada, ona je onako tanja sa dugim rukavima i balerinkice stavim dolje. eventualno stavim jos neku laganu jaknicu ako ce biti hladno ili ce puhati.
afrodita, ja sam prala sa tim dreft sensitive za bebe detergentom robicu ovo sta je cuba pisala. i okej mi je. ma, to je sve meni isto tako da neces progrijesiti sta god da stavis.
ovo sta sam pisala za tu torbu za rodiliste. jbt, kad sam bila na tecaju one su nam rekle da za rodiliste ne treba nista vece od vrecice gdje da stavimo samo papuce, nesto za tusiranje ako cemo se tusnut tamo, uloske i gacice eventualno. a torbu za bolnicu da spakiramo posebno pa nam to muz donese iz auta. sad nemam vise pojima. mislim staviti ovo za bolnicu stvari u tako neku srednju sportsku torbu za bolnicu jer nama ne treba u Ri nista za bebice pa mi mislim sve stane unutra, a ovo za radjaonu mi glupo sa vrecicom doci tamo ko seljacina  user posted image   pa si mislim to mozda staviti u neki manji ruksak pa jos mozda nesto natrpam unutra tipa bocicu vode i sta ja znam makar su nam rekli da mozemo i tamo dobiti vode i sve zivo... ma hebe mi se vise  za sve user posted image user posted image  
bebic, super za veci stan user posted image  nadam se da cete se uspjet preselit bez pol muke user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

Neposredna veza do poruke: 1838
11.3.2013 16:11:08   
bebić
e da cuba me podsjetila za tog Boru :D meni nije Boro pisao nego neki Mislav al je ista poruka! :D :D tako da vidim da je i pod drugim imenima! Cuba znaci puzic dolazi napokon user posted image user posted image mogu si mislit kolko ce ti ovaj tjedan dugo trajat user posted image , zelim da ti sto prije dode petak!user posted image
jos sam vam htjela nesto pisat, ali UVIJEK zaboravim kad pocnem pisat! user posted image ah ta trudnocauser posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

Neposredna veza do poruke: 1839
11.3.2013 16:15:51   
Piturica
bebic, drago mi je da ne lovi samo mene demencija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ajme majko... ja znam kuhati pa kao moram nesto jos staviti neki kao zacin pa idem da to stavim okrenem se da uzmem to i onda zaboravim po sta sam dosla user posted image  hahahaaha.... ko baba sam user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1840
11.3.2013 17:08:35   
bebić
demencija me lovi zesce user posted image pa covjece nist zapamtit nemogu! tak sam jedan dan stavila pec u rernu krumpir i piletinu bez ulja...straasno..sreca pa sam brzo skuzila! ima jos puno tih primjera, al se nemogu se sad sjetit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1841
11.3.2013 17:21:05   
Afrodita83
Cure, ja sam malo sad u šetnji ovim RR forumima i očito je da mi na ovom našem najviše blebećemo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 74 stranice user posted image user posted image user posted image

Baš smo babe!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1842
11.3.2013 18:17:56   
cuba
Ma znala sam ja da će ova "moja tema" biti okupljalište pravog kokošinjcauser posted image user posted image user posted image

Afrodita, zato i jesmo tu. Samo pitaj. Sve te higijenske potrepštine i za sebe i za bebicu možeš obaviti u jednom danu, nije frka nikakva.

Piturica, vidim da ćemo skoro pa isto obučene izaći iz rodilištauser posted image  Moja košulja je prljavo roza, eto jedina razlikauser posted image
Aha, kod vas se znači nose kao dvije torbe. Kod nas odmah dođeš sa svim stvarima i dok se presvučeš mužu daš tu svoju robu u vrećici da nosi kući a torbu unosiš u rađaonu sa sobom i nakon što rodiš ti medicinska sestra tu torbu donese u sobu.

bebić, da, da ima i Mislav koji šalje porukeuser posted image user posted image

Hvala ti na lijepim željamauser posted image user posted image  Ma meni ti uz mog mališana vrime baš brzo prolazi tako da će petak za tren doći. Još sutra ujutro moram ići na test za šećer. Prekosutra mi je mami rođendan i cijelo društvo ide na večeru u restoran, tako da se veselim finoj papiciuser posted image  Moram još na obnovu soak off laka na noktićima i na pramenove u frizerke da budem fency kad se mužić vratiuser posted image
A još me i pregled kod ginića čeka u petak ujutro tako da će mi ova 3 dana proletjeti jako brzouser posted image

Ja vam čestitam na preseljenju u novi veći stan, nadam se da ćete uživati u novome sa malom prinovicomuser posted image user posted image

Puse bušicama user posted image

Neposredna veza do poruke: 1843
11.3.2013 18:18:21   
MaTana
Samo kratko da se javim, bila sam na pregledu, mala guda se okrenula na zadak, bas sam se naljutila na nju... Iako jos ima vremena za tombulanje... Ostalo sve ok, kilaza dobra, a ja sam malo anemicna pa sam dobila heferol tablete. Umorna sam danas ko pas, a i malo sam se naljutila na malu prasicu jer se okrenula.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 1844
11.3.2013 18:22:04   
Afrodita83
Mene izgleda isto lovi poprilična demencijauser posted image user posted image kad pišem točno znam šta sve hoču i onda je rezulatat 0....dakle, još jedno pitanje: smije li se na porodu imati gel na noktima na rukama ( prozirni sa bijelim vrhom ) i nalakirani nokti?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1845
11.3.2013 18:25:21   
cuba
MaTana, jel ti bila do sada okrenuta glavicom put dolje ili kako?
Nije ni čudo da si umorna od tempa kojim živiš zadnjih mjeseci...samo uspori malouser posted image user posted image user posted image

Afrodita, nikakav lak na noktima ne smiješ imati kad ideš roditi. Ni obični, ni soak off, ni gel ni ništa. Natural u potpunostiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1846
11.3.2013 18:29:45   
Afrodita83
Baš ništa ?! A ništa, izdrapat ću onda ovaj gel, kaj drugo user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1847
11.3.2013 19:30:29   
Piturica
afrodita, nikakav gel, nikakav lak nista i nista ne smijes imati na porodu  jer se po promjeni boje na prirodnim noktima može utvrditi eventualna komplikacija, eto.. tako da se zna user posted image
cuba, ovo za istu obleku mi isto full smijesno. ti i ja skoro sve pa isto... cak i pakiramo torbe, peremo robu u isto vrijeme user posted image user posted image  kao da smo se dogovorile user posted image user posted image  inace, bas mi drago zbog muzica i mogu misliti kako se sad osijecas ...ono iscekivanje i to sve user posted image
MaTana, ma beba ce se jos okrenuti sto puta. ova moja se stalno nesto baca unutra. mm ne moze vjerovati. najjace mi je kad ide kao staviti glavu na trbuh i slusa, a ova ga sutne svom snagom u uho user posted image user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

Neposredna veza do poruke: 1848
11.3.2013 20:37:56   
MaTana
Cure hvala, znam da se moze okrenut jos milijun puta, ali tako mi je bilo i sa bubom, nije se okrenula pa sam zavrsila na carskom, a nadala sam se da cu ga ovaj put izbjec. Prije 2 tjedna na kontroli je bila glavica dole, sada je zadak... Narucena sam opet za 2 tjedna pa cemo vidjet...
od danas sam na porodiljnom tj. Zatvorene su komplikacije a otvoren porodiljni. Za njega moram u dr. Opce prakse, koji je isto jutros radio ali je bilo puno bolesnih i smrkavih baba i djeda da sam se okrenula i otisla isti sekund. Mami sam ostavila da rijesi papirologiju

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1849
11.3.2013 20:46:01   
pepeljuga
Evo i mene malouser posted image
Čitam vas stalno al sam lina pisati. Matana držim fige da se curka okrene još.
Bebic super za veći stanuser posted image
Cuba petak će brzo,nećeš se ni okrenutiuser posted image .
Tila sam reci da i u dm ima vrecice za ukakane pelena,nekih 8 kn su 100 komada i ona njihova marka babylove.
Neko je pitao za mliko,meni ni u jednoj trudnoći nije curilo a ovo je četvrta i dojila sam svih minimalno godinu dana.

Tila sam vam još puno toga reci al naravno da sam zaboravilauser posted image user posted image

Endles sretan rođendan i sve naj,najuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 11.3.2013 20:47:12 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!