|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Epiduralna anestezija
7.2.2011 11:33:00   
mala99
Ako rađaš u pulskom rodilištu možeš se pozdraviti sa epiduralnom. Smislit će 100 razloga da ti ne daju. 

(Odgovor članu mucilda)
Neposredna veza do poruke: 151
7.2.2011 13:20:07   
mucilda
U Zagrebu ću rodit, ali se razmišljam u kojoj bolnici. Mislim da ću otić u onu u kojoj daju epiduralnu.

11.07.2011. stigao Tarik

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 152
8.2.2011 10:21:16   
modesty blaise
ma daju ti epiduralnu u svakoj bolnici ak im nije gužva, tj ak imaju slobodnog anesteziologa....zato bi ti bilo najbolje ak bi mogla pronać neku vezu, tak da unaprijed dogovoriš epiduralnu....

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mucilda)
Neposredna veza do poruke: 153
8.2.2011 14:36:52   
mucilda
Jel ima na forumu neka cura koja je rodila u Vinogradskoj sa epiduralnom nedavno?

11.07.2011. stigao Tarik

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 154
10.2.2011 17:54:58   
Tink
Od rodilja koje znam sve su dobile epiduralnu, gdje god da su bile (po Zagrebu). Ili su bar dobile na izbor, nisu oni krivi što se nekim bebama žurilo pa se to nije stiglo obaviti user posted image

...od kada te znam ja virujem u anđele, od kada te znam ja virujem da postoje <3 24.04.

...stigao mali braco <3 22.02.

(Odgovor članu mucilda)
Neposredna veza do poruke: 155
11.2.2011 9:37:41   
mucilda
Ak se bebi žuri i sve prođe brzo (da bar tak bude i meni), možda je bolje bez epiduralne. Ali ako sam i najmanje na svoju mamu i sestru rađat ću bar 24 sata user posted image . Jel znaš jesu li te rodilje morale tražiti neko vrijeme prije epiduralnu, možda mjesec ili dva?

11.07.2011. stigao Tarik

(Odgovor članu Tink)
Neposredna veza do poruke: 156
11.2.2011 14:43:13   
Nikolina22
da i ja komentiram pošto sam nedavno rodila i tražila epiduralnu...
ja ju ne preporučam!
svi su mi bili rekli uzmi, uzmi...i ja sam ju uzela, ali zbog prejakih trudova ( 24h rađala, a zadnjih 13h trudovi svakih 2min mislim da je svima sve jasno,pogotovo onima koje su rodileuser posted image user posted image )
oko 1 ujutro su mi dali epiduralnu (kada sam bila otvorena jedva 4cm!!!) trajala mi je 1h i 30 min, noge su mi trnule, osjećala sam se čudno, ali nakon  tih sat i pol niti 2 puta što sam stisnula gumbić za dodatnu dozu nije pomoglo.
a nakon svih tih bolova, najljepše je kada te par dana nakon križa odjednom zabole i kažu - a da, to ti je normalno, od epiduralne.

eto...mnoge žene su rekle da nisu ništa osjetile, ja sam vam rekla svoje iskustvo i nadam se da se drugima nebude ponovilo to što se i meni...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 157
11.2.2011 20:31:18   
Tink
nisu ništa tražile, kad je došlo vrijeme pitali su ih dal žele i kad su rekle da da tada su je i dobile! Ne znam vjerojatno svatko drugačije reagira ja sam epiduralnu već primala na ranijim operacijama i nisam imala nekih loših iskustava, a i one koje znam su rekle ništa bez epiduralne user posted image

...od kada te znam ja virujem u anđele, od kada te znam ja virujem da postoje <3 24.04.

...stigao mali braco <3 22.02.

(Odgovor članu Nikolina22)
Neposredna veza do poruke: 158
11.2.2011 21:15:48   
emab
čula sam priče i za da i za ne, ali sam se i ovoj trudnoći sam se odlučila za ne, nadam se što kraćem i što bezbolnijem porodu user posted image user posted image user posted image , vjerojatno kao i sve vi HE HE HE

(Odgovor članu Tink)
Neposredna veza do poruke: 159
15.9.2011 18:44:21   
cokolada
iskustva su razlicita, moje je pozitivno i kamoli srece da sam i prvi puta rodila uz epiduralnu, ne bi me bilo tako strah poroda. prvi puta sam rodila potpuno prirodno, bez dripa, kratki porod, od prvog truda do dolaska bebe je proslo 5 h. drugi porod inucirani uz drip i epiduralnu, rodila za 2,5 h. oporavak mi je bio puno brzi, manje bolilo, nisu me rezali jer sam mogla sudjelovati u porodu, a stavljanje katetera za epiduralnu nisam osijetila.
zasto si ne bi olaksali ako mozemo?!

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 160
15.9.2011 18:54:11   
adryosijek
ja sam sedam sati bila na drip bez epi. sljedeci put cu htijeti i epidularnu jer je pre bolno bilo,kicma me bolila bez obzira sta sam prirodno rodila ..mislim da svaka zena drukcije podnese,tako da cu uz drugu bebu epidularnu i platiti ako trebauser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 161
17.9.2011 10:18:09   
sanjadoris
Rodila sam sa epiduralnom prije pet godina curicu i bilo je prekrasno .Nemam nikakvih posljedica niti me kićma boli.
Sad sam u 9 mjesecu i planiram opet isto ukoliko si uspijem srediti..prvi porod mi je trajao 1,5 vremena i nakon poroda sam se osijećala super malo me je izgon zabolio ali ništa strašno.
Dobro je prije poroda ići na vježbe disanja jer to jako puno pomaže kod trudova....

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 162
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]
Idi na:

Anketa

vitamini
Admin

Koje vitamine dajete bebama za jačanje imuniteta?

child life (12%)

twinlab (9%)

esi propoladi (0%)

matična mliječ (26%)

nešto drugo (53%)

Broj svih glasova: 34

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!